Искров си пожела нов управител на БНБ за ЧРД

Към днешна дата са изплатени почти всички депозити в Корпоративна търговска банка, няма напрежение в българската банкова система, тя работи спокойно.

Обратно в новината

Коментари - Искров си пожела нов управител на БНБ за ЧРД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...над 100 коментара личностни нападки. А защо никой не поглежда цифрите на Борда? Излиза,че "лошият" Искров държи здраво паричките на системата и не дава никой да припари до тях. Така де, само за периода от началото на февруари международните резерви са нараснали с 1.5 млрд. евро. Това е супер! Т.е. парите на КТБ са си тук, в нашата икономика и работят! То как да си оясниш иначе 1,7% растеж за 2014 в тази криза?!Страдат само "пристрастените" към високите лихви по депозитите, но това е друга тема!

Ха! По търлъци се изнизваш и подарък за РД търсиш?! А кой ще носи ТВОЯТА отговорност, мухльо, за това, че цял народ олекна с 4,3 милиарда, а ?!

много нагъл тип!не стига че е некадърен,остави българия да покрива милиарди загуби,не стига че е намазал ами иска да го уволнят че да ги съди и да вземе още пари!има една точка:когато не си в състояние да изпълняваш служебните си задължения било то от некомпетентност или при здравословен провблем/и те сменят т.е уволняват. хаиде по добре си остани здрав г-н искров имаш семеиство , деца и т.н.защо трябва да приличаме на мутренска държава щото ти си нагъл?че си некадърен го видя държавата цялата -далеч преди бнб отделни икономисти призоваха хората да си изтеглят парите от ктб.а ти какъв си икономист ?защо всички други знаеха а ти не знаеше?за мен трябва затвор за човек ощетил държавата с некадърното си поведение с такава колосална сума.

дръстично нагъл тип

АЗ МУ ПОЖЕЛАВАМ - ПАНДИЗ "ДО ЖИВОТ" - БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!

Нагъл тип. Кой го избра на тоя пост, че сега трябва да плащаме за неговото нехайство и неработа

Пожелаваме му за рожденния ден обличане на затворнически дрехи в компания с СМ, ЦВ, ДП и АД.

С този глупак учихме заедно през 1994 година в УНСС. Този е толкова посредствен човек, че няма накъде. Когато разбрах че е станал шеф на БНБ щях да припадна. Егати държавата след като толкова посредствени хора заемат толкова важни постове. Не е случайно че сме на това дередже. Този трябва да потъне от срам , че под негово ръководство се случват такива неща с банките, но чувството му за срам е импотирано, оостанала е само наглостта. И тогава си беше нагъл и сега също. Този е за затвора . Час по-скоро. Не го бавете. Ако Иван чете тези редове. Иване , тъпако много по-здрави от Тишо ( бройката) от Стара Загора.

Иванчо, Иване, ти си направи един ама много скъп подарак за твоя ЧРД. Не само ти а и другите над теб потриват доволно ръце. Прибрахте по така наречения законен начин за фалит на една банка 6-7 милиарда .... платихте ги от .... а нека да си го кажем, че българския народ плати окраденото от вас. Сега си пожелаваш, да има нов.... пък ние си пожелаваме да го сменят този дебелия, дето последните години изби врабчетата и да дойде наистина един... дето да ви потърси сметка и да ви сложи там където ви е мястото. Лек ден, Иванчо.

Ако докажеш, че е бил в партия с Цветан Василев печелиш пост на главен прокурор, но ти няма как да го докажеш и нищо не печелиш този път. Продължавай, търкай, трийй.

Искров излиза като победител от казуса с КТБ. След всеки изминал ден се вижда, че пораженията са много големи, а държавата ни е държана като заложник на чужди икономически интереси. Мисля, че е по- добре, че гръмна тази куца структура, която е източвала държавни ресурси, а днес ги няма, освен във фирмите на Василев, които държавата трябва да конфискува.

Тази сутрин написах същото което говори другаря Искров - той колко е умен, пък другите колко са глупави, тъпи, некадърни барабар с министър председателя и целокупния български народ. Е това за народа го бях, спестила защото това е политиката на Партията ни , но опорната точка че министър председателя че е прост я бях развила подробно. И какво ? Изтриха ми коментара! А сега другаря Искров го казва същото, а масово го дават по телевизии, цитират го в сайтове!

тоя е по нагъл дори и от мене ..

Искров вместо да му треперят гащите заради безобразията, които извърши, се размечтал за подаръци. Заслужил е най-малко 100 тояги на голо тоя михлюз.

Когато започна атаката срещу КТБ, разчитах на този човек, че ще запази достойнство! А той горкия се изплашил от прокуратурата! Като видял разположението на силите, взел "правилната" позиция! Плазмодий, срам си за БНБ, срам си за България!

Москва не възлага ли още задачи ?

Ще си подам оставка...ама друг път!

АБЕ ПЕРЕТЕ МУ ШУТА НА ТОЗИ ЧЕРВЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ЩЕ ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ - ДА МУ СЕ НЗМЕРИ ЗАМЕСТНИК!?!?!?!? ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА!?!?!?!?!?!?!?

Г-н Цанцарков кога ще вкараш този нагал крадец на топло или и ти си в кюпа?

Как главен касиер на една ... банка става управител на БНБ?

Защо Искров е толкова нагъл? Какво му е обещано?

Тъпако а аз ти пожелавам за рожденния ден нов костюм, обаче раиран. А с чии пари плати на хората точно ти бе негодник?

Нека са два, единия за Цеко ухото.

А може ли костюмът да е дървен?

Вярно ли този е по голям от президент,председател на НС,премиер,данс,мвр,прокуратура...няма ли кой да спре заплатата му...а,бе това да не е остров Тамбукту? Да ви с.ра на позите и приказките,мърльовци.

Дано това желания по-бързо да се сбъдне. Но нека да го разшириме и 'целият управителен съвет" да бъде сменен

Този ни изработи всички-първо ни го натресе Симо Сакса,след това Борисов си стиска ръцете с него,измениха закона заради него,направиха го Крез- парите за него са листа от дърветата.....онзи ,ортака му от КФН-същият озъбен кон, след това набутаха някаква селска счетоводна крадла П.Кавръкова за гл. директор на гл. дирекция " Финансово разузнаване"-ДАНС,уволниха този ,който я разследваше за престъпления,тя "проспа" КТБ, за награда я пратиха във КФН... е гати оплоьосканата държава.

що не са в затвора тия идиоти, какво ни пробутват новини за тях, ограбиха милиарди и продължават да наглеят

Предлагам да отидем да му го честитим рожденния ден - пред Банката на 26-ти . Да носим торти , цветя , подаръци - кой каквото му е на сърце . Аз съм му избрал вече подарък !

Боже ще се разплача - тоя помияр, който няма дори достойнство сам да си подаде оставка, се прави, че повече не иска да е управител. Тоя навлек не разбира от нищо - най-малко от банково дело. Спуснат е обаче на поста, защото е наш човек и изпълнява политически поръчки. Последната я видяхме!! Бог да пази БГ от такива некадърници!!

Ще подаде оставка Искров тогава, когато му наредят кукловодите.

ЗА РД НА ТАЯ БОЛШЕВИШКА СВИ-НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Циник, трябваше да е подал оставка още по време на пресконференцията, когато обяви, че КТБ минава под надзора на БНБ

Абе хора, каква оставка,какви 5 лева. Този помияр трябваше отдавна да е в дранголника.

Напомням, Иван Искров и Валери Димитров в качеството им на народни предствители по онова време, внасят законопроект, с който премахват отговорността на банкери, които дават необезпечени кредити. Няма предвидени наказания и в Наказателния кодекс. Точно по този начин, чрез раздаване на необезпечени кредити на свои хора, е източена КТБ.

Къде са протестиращите, да се наредят пред БНБ и да не го пускат да влиза?

Уважаеми г-да управници на държавата,магистрати,депутати и т.н.След,като изгледах по ТВ изказването на Искров, се убедих,че вие сте едни пълни,неграмотни тапи,който той прави на маймуни.Не ви ли е срам?

ТОЗИ ЛУД ЛИ Е, ЧЕ ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ! ЕГА ТИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПЪРЛАМЕНТА КОИТО ИМАМЕ ЩОМ НЯМА ЗАКОН КОИТО ДА ГО ВКАРА В ЗАТВОРА, ЧЕ ДАЖЕ И НАЗИДАТЕЛНО ГОВОРИ! С КАКВО ПЛАШИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТОЗИ ИДИОТ, ЧЕ Е НА СВОБОДА?

За поведението му по отношение на КТБ, има член, или ако искате състав на престъпление по смисъла на НК,но няма кой да образува предварителното производство и да ги заключи- барабар с онази Кордовска,която сама е документирала умисъла си с изтеглянето на парите си.Пак се налага да си говорим за румънците,ще започна да ги сънувам.

За подарък Искров трябва да бъде осъден и пратен в затвора за умишления фалит на една просперираща банка, каквато беше КТБ.

Мисля си,че за този нагъл индивид,най добрият сюрприз за рожденния ден би била повиквателна от Цацаров,за да отговаря за огромните нанесени щети на държавата,заради пасивно бездействие и прикриване на стотици незаконни далавери!Това би бил най удачния подарък за наглеца!

Чета Ви и не мога да спра да се смея! Как в България всеки от всичко разбира!

Лицето искров хал хабер си няма от банки, но го раздава управител на БНБ.... И лошото е, че не е единствения не на мястото си! Заради такива, като него сме с по-лош жизнен стандарт от държави, като Етиопия!

Тоя нагъл и лицемерен боклук много добре знае, че няма как да изберат по законов път негов заместник без да си е подал оставката!? Прави се на луд и се присмива на "простолюдието", получава си ежемесечно пет цифрената заплата без да върши и за стотинка работа, а журналистите му се връзват на глупостите вместо тотално да го ингорират!

Поредната илюстрация на факта,че държавата е оплескана от корупция и некадърност,лишена от правосъдие и задръстена от импотентни правоохранителни чиновници!

Преди години имаше закачка за бюста на една певица от дует, като еталон за размер,(тогава още ги нямаше фолкпевиците). Сега мисля, че спокойно можем да сложим за еталон на свръх наглост (дори не е нахалство) "един Искров"

Искров, мисля че най-заслуженият от тебе подарък е раирана пижама ведно с гледка през зарешетен прозорец. И на доста твои авери-съучастници в кражбата на КТБ се полагат същите "екстри". Лейката по-долу е на правилно мнение, че гадове като този просто ни се подиграват. На всичко отгоре делото за КТБ било ЗАСЕКРЕТЕНО. А дългът, който плащаме солидарно всички, е ЯВЕН. Докога ще търпим, хора?!?

Абе Искров, ти защо ни вземаш за балъци? Как да изберат нов управител на БНБ, като формално си има действащ такъв. От тебе се иска само да си подадеш оставката, ако ти е останало някакво достойнство.

......Дано да не доживее рождения си ден...........На искров, искренно му го пожелавам!

"Искров си пожела нов управител на БНБ за ЧРД" ....Не мога да се въздържа, НО Искров е ЛИЦЕМЕРЕН БОКЛУК!!! Иска нов управител, а му се молят от месеци да си подаде оставката!!! Изрод плешиф!