Иван Христанов напуска "Продължаваме промяната"

Към този момент няма входирана декларация към изпълнителния съвет, заяви Венеция Ангова

Обратно в новината

Коментари - Иван Христанов напуска "Продължаваме промяната" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно се е променил Достатъчно! Асен го е прекарал под дъгата! Водили са го на Парапета! Как да Не напуснеш ПП??????

Трябва обединение на всички организации и партии,които се борят за справедливост. Първо и най- важна задача е съдебната реформа!!! Дори само по тази задача да се обединят ще има успех,щом хората започнат да виждат как политици,крали и лъгали влизат с ефективни присъди в затвора! Тогава политическата криза ще бъде в историята и страната ще може да продължи с осъществяването на другите важни задачи. Помнете на първо място съдебната реформа,за да повярват хората,че има справедливост в България!!!

Трябва обединение на всички организации и партии,които се борят за справедливост. Първо и най- важна задача е съдебната реформа!!! Дори само по тази задача да се обединят ще има успех,щом хората започнат да виждат как политици,крали и лъгали влизат с ефективни присъди в затвора! Тогава политическата криза ще бъде в историята и страната ще може да продължи с осъществяването на другите важни задачи. Помнете на първо място съдебната реформа,за да повярват хората,че има справедливост в България!!!

Явно се е променил Достатъчно! Асен го е прекарал под дъгата! Водили са го на Парапета! Как да Не напуснеш ПП??????

Продължете измяната

Предател! руска подлога вън заплювам те утрепко! Долен исползвач! Киро и Асен са единствените които мислят за българия! ДБ е просто лодка в краката им да направят България велика отново като се пресъедини към Македония!

Неграмотни!

Но това е завършил, е: Висше СПТУ !!! Не знаехте ли?

Понеже много обсъждате и обсъждате промяната, ами Еднокнижника Простия Тулуп Пожарникаря Мутрата от Банкя какво е завършил? Къде е бил член, на БКП нали? Възпитан е с двуличието, егоизма на комунизма. Колко книги е прочел Простака бай Ганьо от Банкя? - една нали? Колко езици знае? Сахар и кофе ни един нали? Колко хора изгони от държавата за 12 години? 3 млн нали? Даде ли 3 млрда на руснаците за газопровод пък после се прави на демократ, чекмед етата му пълни ли са с евро и кюлчета, злато? Къщи в Барселона има ли на любовницата? Заповяда ли да се за колят прасетата за да може зет му да внася месо? Чували с правителствения самолет изнасяше ли за Дубай? И пак за него бълнувате. В как после другия Комунист Иво Христов няма да нарича българите ДЕБИЛИ и Вие пак за него гласувате

Стига си писал глупости бе тъпанар! Киро идиота ли ти нашепва тези тъпизми?

Чуваш ли се кааакви ги приказваш.

Егати тъпака си!На крива ракета,Космоса и пречи!!!!!

За пръв път виждам , макар и в коментарите недоволство от някои думи, измислени от капацитета Цветан Цветанов: Входирам. Обаче за пръв път чух от същия Цв. Цветанов и още по-ужасяващо некоректно използвана дума - КОРЕСПОНДИРА Еди кой си параграф ... не кореспондирал на незнам-какво си. Да ви припомня и една-две думи на друг корифей на българския език. Еди кой си е ВИЗИОНЕР; Има ВИЗИЯ... От там и Корнелиното " Визия за България" - ГРОЗНО И НИШОНЕЗНАЧЕЩО Сетихте ли се кой пръв вкара тази дума в медиите? Ако не сте - аз я чух за пръв път от янлъш президента Радев..

Кой ще ви трепе бре идиоти. Вие се самоубихте. Погазихте Конституцията, решения на НС и най-вече основни морални норми.

Щосечудете за България че не могат да съставят правителство всички избраници са гладни за влас това е останало още от феодалния строй

Не е важно образованието което си завършил. Много по важно е какво Бог е насипа в главата ти.

Явно се е променил Достатъчно! Асен го е прекарал под дъгата! Водили са го на Парапета! Как да Не напуснеш ПП??????

От Уикипедия за въпросния Христанов: "Средното си образование завършва в СПТУ по строителна механизация в София, а след отбиване на военна служба се дипломира като магистър по икономика в Университета за национално и световно стопанство със специалност „Аграрна икономика"..... Малее, този голям "капацитет" бил бе! Помним по времето на соц-а кой ходеше да учи в СПТУ., а за виШУто - "Аграрна икономика" - нито аграрна, нито икономика. Ама то вече и "Харвард" стана нарицателно за повърхностно образование, заради учените променкаджии.

Тъй, тъй, ама е основател и собственик на Джет финанс и Джет кредит, въртейки милиони през тези фирми.

Честно казано, ако нямаш право, кой ли ще ти разреши да правиш фирма за бързи кредити!? От друга страна, страхотно, всички знаем какви пари се съдират от нещастниците, докоснали се до бързите тредити.

Ало,нерегистриранив-я се вземи в ръце! Знаеш ли изобщо нещо за СПТУ?Или ей така-да си правиш проветрени е на устата ? Много качествени специалисти са завършили този вид училище и са успели!

Но това е Висше СПТУ !!! Не знаехте ли?

Иван Христанов и Иван Манев не бягат от добро отношение от ПП. В ПП останаха само измикяри, като започнете от Нестимир Ананниев, Кирил Петков, Асен Василев, Радостин Василев - до тук изброените са все предатели от класа. Нито един от ПП няма доблест и чест, черта която един политик трябва да притежава задължително. Радостин Василев е заобиколен само от неграмотници и в Плевен и в София. Всичките му приятели са или наркомани или алкохолици, или силно зависими от хазарт. Ако вземеш солтъшака му от народното събрание, оня дебелия дидо ли как беше, самото му излъчване е на преяло дете с овесена каша, и не само това, той е с психични отклонения. След това венци, татуиран олигофрен който по цял ден седи в фейсбук и тикток, не може да си поръча пица по телефона, но затова пък е самодоволен кавалджия и приятел на Радостин. И тези олигофрени ще заместят Иван Христанов и Иван Манев начело с Радостин василев. По голяма тъпотия от зависимия от Радостин Василев смотаняк - Кирил Петков не съм очаквал да направи.

Дебелата свиня Ананиев не е от ПП, има си собствена партия Волт, финансирана отвън. Днес е с ПП, утре ще бъде в коалиция с друг, който му гарантира място в парламента. На дегенерата Радостин Василев не може да му се отрече, че има талант да баламосва, след като успя да излъже и Слави Трифонов и лумпенското дуо Киро и Кокорчо.

Според най-големия Исторически парк в света до Варна и тия почнаха да се люспят!

Не е само Христанов, цялата групичка която той доведе със себе си/разбирай хора от бившата му фирма Джет кредит/, напуска шайката на Киро Ментата и Асен Педала. Свързваше ги само общата цел за далавери и лично облагодетелстване. Сега напусналите ще правят нов проект, но за предстоящите избори нямат време за това, ще стане ясно какво ще забъркат за изборите през есента/ако Боко Тъпото, Биволицата Нинова и Чалмата не се сдушат след изборите през април/ или в обозримо бъдеще, когато априлската коалиция се разпадне. Това люспене се е знаело отдавна, затова Киро Ментата, Асен Педала и Еврейчето Лорер побързаха да се коалират с ДБ/тия са поредните смешници, които нито са демократи, нито са българи/ за да оцелеят някакси. Така, че скоро ще има новини около Христанов и шайката му, ще ни ги представят като новата алтернатива и новите, поредни спасители на България.

Истина е това, което пишете. Гласувах за ПП на предходните 2 избора. Този път не мисля да го правя. Но вече не виждам на кой да дам своят вот. Не виждам в никой светлина ( не, че и преди не беше по-различно ) Ако ПП и ДБ изпадат то гласувах за тях именно за промяна на статуквото от гробари, комуняги и чуждоверци. Не виждам как да гласувам.

Добре е че си осъзнавате грешката! Но сте тръгналио по грешния път на нежеланието да гласувате. А точн това се иска от бетонираните несменяеми политици. Да си управляват с 10-20% вот! Отивате и гласувате за никой! За да може поне измислените формацийки да отпаднат и да не може ББ, Нинва и подобни после да си мият ръцете с безкрайни коалиции!

Грешно съм се изразил, искам и ще гласувам! Но търся в някой, поне мъничко надежда да видя. Явно в големите партии това няма да бъде. Уви явно промяна на статуквото не води до ново а още от същото но в нова опаковка.....

Всички хемороиди от ПП трябва да станат кървящи хемороиди!

Тоз очевидно е по-умен от руди гела.

lu4ka

ВХОДИРАН/А - УВАЖАЕМИ,ИДИОТИ, НЯМА ТАКАВА ДУМА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.

Но това е Висше СПТУ !!! Не знаехте ли?

Простокирието съвсем се спихна!

Бяга мишката от потъващия кораб

lu4ka

Той, корабът, въобще не е пускан на вода.

Браво тролчета мой! Така ми харесвате, като погледна коментарите и да виждам само Гербери и нашите подставени другари от Израждане! Има пари бол, мачкайте всички.

Мразим умнокраДЛИвите напълно безплатно.

Направо да се маха от политиката това келеме

Такъв боклук няма място там

Дори баща им Румен се отврати от тези педери посерковци

Явно се е променил Достатъчно! Асен го е прекарал под дъгата! Водили са го на Парапета! Как да Не напуснеш ПП ??????

ПЛЪХОВЕТЕ ПЪРВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ /б.а. -пладнохотка - О П Т И М И С Т /

Много е важно ПП да внимават повече такива да не се промъкват при тях

Купен

Кирчо и Кокорчо са теглели всяка седмица по 1 милион...ние ще ги връщаме

какъв милион бе, по 10, че и по 11 милиона?!

Явно се е наял. От време на време ще го взимат като външен консултант и ще прибира бонусмета

Малоумници,кога е задлъжняла държавата с млрд.лева.Пишете глупости.При мутрата задлъжняхме с 35млрд. без ефект.

Пепи хапчето пий село недей да коментираш политиката това не е за пилешкия ти мозък

Само това чуваме по цял ден, че и вечерно време. Отърваване няма, няма и милост. Само не се чу отнийде нещо за НАС, ХОРАТА. Нали ни нарекоха популация, електорат,егенета, данъкоплатци, човекоединици, само не и хора! И защо не, след като са ни смачкали до неузнаваемост и изхвърлили на житейското бунище като ненужнен товар и само пречим с ерлементарните си искания на безметежния им рахат.Пак ще ни одерат с нови 87 млн, после пак, и пак, и пак....Докато търпим, така ще бъде.Това овчедушие и безхаберие е забелязано както знаете още от Дядо Петко Славейков, та чак се е произнесъл с жгорест и разочарование, че това е "Не народ, а..." нещо друго, срам ме е да цитирам напълно казаното от него. Желая приятни зимни дни и прекарване на топло с одеялото на всички до края на дните им, а той не е далече.

искаш да знаеш защо е така ли? Защото каквот посее човек това и ще пожъне! Само българчето неграмотно, отгледано в марксизъм и еволюция си мисли че без да сее ще жъне май-добрите блага. Просто е така щото било демокрация.........

Трагедия!

Шарлатанската кочина се разпада.След 02.04.2023 г. разпада ще е тотален.

Обаче дано прескочат 4%. Искам да видя как се гърчат като им поиска имунитета "Каликаскета".

Първоначалният план на Киро Олигофрена и Ококорения педал винаги е бил и все още е - да се задлъжнее България с $150 млд дълг. Тея глисти за това бяха спуснати от Харвард да затрият Родината.

Завършили са Харвард колкото аз Хогуортс.

Освен идиото, кокорча, чифутя и напушалника?

Лена Общата

Глупаци!

Евала имало е и един свестен човек между тези американски подлоги

Не е свестен, просто не да платили на боклука

Извинете, че Ви мислех за един от онези противни и лъжливи клоуни шарлатаните.

Няма какво да му се извиняваш, напуска защото иска да води листата в Плевен, а там Кирил е сложил Руди гела да води

в това пп само педалюги ли има ве?

Дир защо има телефона слушалка до "Виж Коментарите" опитвам са да ви се обадя да се чуем. Щях да ви изпея It's My Life (Russian version)

Да харесваш кирчо и кокорчо значи, че одобряваш постъпките им. Дори Р. Р. ги нарече шарлатани.

Р. Р. не е ли Резидента и Разединителя? Нарече ги шарлатани и си изми ръцете. Ами, че той е по-виновен от тях. Първо ги хвалеше, после ги анстемоса. Ех, другарю Радев, ех!!!

Спомням си Ангова (Венеция) когато понарабтваше "успешно" в КПМГ ! Нейният случай потвърждава павилото: когато нищо не можеш , ставаш член на някоя п.;п. (ПП). А като малада булка те правят и депутат !

КПМГ под носа им източиха КТБ.А тия олигофрени заверявали незнайно какви отчети.Пълни профани.Явно цялата шарлатанска шайка се състои от такива тъпаци.

Парапета повлече крак. Сега ще броим бадженаците

Промяната продължава докато на края остане само един. Ама хем да е канадец, хем измамник

че потъва,а?!

Ами сега Накъде бе ванчо

Плъховете почнаха да бягат от потъващия кораб.

Ами не е особенно голяма загуба за Българската политика

Нищо ново. След оттеглянето на дядо Еконт .ий и всичко около ппппп ще започнат да се отказват един по един . На мястото на този влиза " незаменимият " вечният руди ГЕЛА.

Те ако искаха да се коалират щяха още сега да го направят ,ама другия път трябва да се че ако ви дадат пак да ръководите държавата цените ще са не по 2 ами по 4

Не можаха ли да те кръстят с някое хубаво българско име? Или поне Московска или Ленинградка?

Тия пък кой е?