Иван Хиновски напуска ИТН, не одобрява политиката на партията

Нищо от това, което обещахме на избирателите си не беше изпълнено, нито бяха направени опити за това, казва енергийният експерт

Обратно в новината

Коментари - Иван Хиновски напуска ИТН, не одобрява политиката на партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агент "Хабов" от ДС напуска ИТН. Голяма новина, няма що... А защо изобщо са го направили депутат?

Трябва да черпят, че са се отървали от този фантаст. Това е жалко подобие на Барон фон Мюнхаузен. Той е срам за науката с неговите фантазии. Не става и за чеп за зеле.

Явно , за бачо Иван няма лапане , друг повод за напускане няма !

С сигурност е крал в пълния смисъл на думата вожда БРАВО ЭА постъпката ви че напуснахте итн с това се отличавате от всички които още чакат да са никой на крали дано ви последват и други колеги които не искат да са слуги на краля ,эащото краля е гол той иска това което иска въэраждане дпс и герб иэбори веднага и краля работи эа тях веднага сваля правителството ,което е много лошо эа българите вместо да подкрепи правителството чи е раэтурило картела на митницата спира парите в чували эа магистрали успя да накара ЕС да поеме нашите иэисквания към См и да станат гарант эа иэпълнение не да продължаваме да си говорим ние по между си с СМ още 100 години и русия да ги вкара в ЕВРАЭИИСКИ СЪЮЭ, още един път ви каэваме БРАВО НА ВАС ЭА ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПО ВАЖНА ЭА ВАС НЕ КРАЛА УСПЕХХХХХХХХХХХХХХХ СВОБОДЕН БЪЛГАРИН С ДОБЛЕС

"Независимо от моето намерение ще продължа да работя за реформите " Тоест ще гласува за правителство в този парламент, та ако може да си остане депутат и да взема заплата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Той НЕ Е депутат!!! Не е лошо да се чете преди коментар!

още един продажник махаисе от парламента като не си сагласен с политиката така пстъпват достоините политици за разлика от продажните

Този човек не е депутат в момента

Имало е повишаване на тарифата

Защо поначало си се съгласил? И човек на точните цифрии жички ли успяха да омаят до такава степен, че да те изпързалят с обещания? Поне външният им вид да беше видял овреме, веднага щеше да се сетиш с кого си имаш работа и откъде се е пръкнал...

Всички обичат парите в брой!!!

интелигентен човек му светна лампата и напусна маймунарника “И Тошко е Невнятен”(ИТН).

Още един измекяр !!!

е нали, купуването и продаването на "гъзове" не е незаконнот, така че всичко е точно!

и тоя одобри кинтите!

Остават още 5 достойни човека от останалите депутати! 5 човека за 5 дни! И съзаклятниците от мафията и слугите и подлогите им газ ще пикаят!

този е агент Хабов от ДС... Защо обаче ИТН са го направили депутат? Не знаеха ли кой е?

Мутрата му издава подмолнист и лизачество…… извинете ме за тона….

Много се чудих, как този умен и ерудиран човек се оказа в мръснишкото ИТН. Но все пак бързо разбра грешката си и я поправи, което е и най-важното.

И тоя иска да дупчи Добруджа за шистов газ , айде нема нужда, какво ше постигнем ? Пак ще ни окрадат американците и ще си отровим почвата . После какъв хляб ще ядеш?

не го познаваш и не си работил с него ! Нито е умен, нито е ерудиран ! Обиколи много партии за да се докопа до висак пост в енергетиката, даже по едно време успя, но се задържа много малко, защото е слаб специалист. Сега е гневен, защото МЕ е дадено на ИТН, но министър е друг, а не той . Сигурно си мисли, че като напусне партията в следващото правителство ще стане министър .

Течето

+++++++

Ех горкият ,той не е взел и една стотинка! Един лев е намерил само в НС , а нулите ще дойдат по късно! По продажна мутра няма в НС от туй дупе!

Сигурно ще напусне и парламента, след като е разочарован...?!! Аман от такива "разочаровани"...

Той не е в парламента!!! Аман от разбирачи! Бил е депутат в предишното НС! Ама викаш, защо да четеш, като може да изпъкнеш с тъпотия!

Тъп си май ти... Прочети първо какво съм написал преди да коментираш, а още по-малко да се опитваш да обиждаш, разкривайки по този начин ниското си интелектуално ниво. Къде в коментара ми пише, че е депутат??? Той е в парламента, но като експерт от ИТН и въпросът беше "ще го напусне ли в случая, след като напуска партията"!!! Аман от разбирачи...

Приятелю, в този парламент не работят само депутати... Верно, че името е такова ама има асистенти, експерти и тн Първо прочети преди да нападаш...

Сетихте се кога да ревете. А, като влизахте изобщо в партия на учиндолския тиранин не мислехте. Само как да лапате, а сега усетихте кви тъпотии сте свършили.

България ще се оправи към 2025г., дотогава дупе да ни е яко.

Когато кораба потъва, най-напред напускат плъховете. В случая - поредния едър плъх напускащ потъващия кораб на Славун Бялата ноздра и Тошко Африкански. Тъжна и жалка картина - да наблюдаваш как едри и мазни плъхове, като този, търсят оправдания и извинения за долнопробното си поведение до момента. Ама всъщност какво да очакваме от един плъх .... то и в лице приличат на плъхове ....

Подкрепям Оставката му . Нямаше Нужда от него - Тъп е .

ИЗЧЕЗНИ БОКЛУК БОКЛУК БОКЛУК И МРИ

Когато вярваш в една идея се бориш до край. Ако се предаваш, когато става трудно става ясно, че или си слабохарактерен, или просто търсиш келепира и се оглеждаш да се присламчиш при новите силни на деня.

Това е така, ама какво става, когато "идеята" се промени? За съжаление ИТН не се оказа това, което много хора очакваха. Слави обещаваше пълна подкрепа за млади, образовани хора. Искаше да ги върне от чужбина. Спечели избори без почти никаква позиция по конкретни политики. Няма и година по-късно, ИТН говори само за Македония, все едно други важни теми няма, а и на всичко отгоре бутна правителство създадено точно от млади, образовани хора, върнали се от чужбина. Тоест обърнаха се на 180 градуса

Всички разбраха клоуните от итн какво направиха, България не е шоу за 1ч. Още нищо не са видели какво се случва с предателите.

Оооо то люспенето при ПП тепърва предстои. Само гледай след изборите.

Не беше ли Хиновски , който обясняваше за идиотщината да се строи Белене, защото нямало на кого да продаваш тока, поради намаляването на потреблението или се бъркам?

Към всички българи и български граждани .Гласувайте за ,,Възраждане,, . Няма друг шанс .

Хапчетата!!!

Пък пий си ги, що питаш.

Кви хапчета,бе!!Дайте му КУР!

Ъ?

колко ли е мизата да напуснеш итн и да се влееш в пп?

Да, още един купен за каузата на ПП и останалата паплач

Напуска, щото не е съгласен с политиката или по-скоро, защото итн потъва и нема повече ръка да фане Хиновски. Та да си потърси нещо сигурно.

И какво в сигурното, ако не е кеширал, ще остане с пръст в ......устата. Киро лъжливото овчарче може да обещава, ама трудно изпълнява

Много дълго чака, за да "напусне"..... .... "Интересът, клати феса"... И Т Н - намаляващо количество и никакво качество........ Интерес чии....

Тоя е мръсен долен шистак и лобист за съсипването на Добруджа.

На Хиновски му е времето да се интересува предимно от ...Пенсиите. Стига с тази енергетика.

Хиновски винаги е бил американска подлога, просто е отзован.

Врели - некипели. Отзован - от къде? Ей голяма мисъл имате!!! Поради такива неадекватни изказани мнения държавата е на това дередже. Спрете се да давате мнения без да сте запознати с проблемите. Г-н Хиновски е много добър енергетик и иска само да помогне. Той не търси постове. Те са за калинките впартиите!!!!

Не само ти го познаваш…. Недей ръси бисери, той е Голям нагаждач и не е особен експерт, но пък го бива да се набутва в схеми.

Хайдеее...., и този реши да си "подсигури" старинките! Абе, Дълъг откъде ги събра тези ДУПЕТАти! Да не си ги избирал в магазин - Second hand???

Значи са го спазарили.... Скоро го очаквайте да "цъфне" някъде...

Нова партия. Гласувайте за следващите ,,нови". Хаха

този не е депутат бе, шматарок

аиде още един, копуват ги като банички

Карай си таксито и недей да мислиш много, неграмотнико.

Днес- таксиджия, утре- депутат. Мечтата на всеки възрожденец.

Ако не си разпределят 7 млрд евро , как ще оцелеят партиите?

ще чакат 7 трилиона копейки.

Този е толкова експерт колкото съм аз. Цял живот се нагажда.

Време за пребоядисване... Бръм-бръм, къде ли да кацна?

Кирчо ги пазарува от ИТН, защото са на промоция!

като дъгата,май?!

Интересно е към коя партия ще се присламчи сега. Така или иначе, в ИТН са само далавераджии, така че пребоядисването ще е забавно.

Всички политици се борим за тези 7 млрд евро от Европа, а народа да го духа!

Ванката е стар бояджия. Щом усети от къде духа вятъра и офейква. Беше Държавна Сигурност, после СДС, след това около гербаджиите и сега пак ще се пребоядисва.

Предател дърт как не го е срам

Преди да гласувате, прочетете кой кой е. Коя е г-жа Лорер, кой е Божанков и т.н. Няма мафия, статукво и пр. кфалификации. След 89-та правилно ги нарекоха номенклатура. Номенклатура е списък на стока в магазин.

Има ли партия , която изпълнява обещанията си към народа? Едва ли....

Български енергиен експерт от подмяната. Точка и без коментар.

Поредния продажен боклук.