Иван Гешев се срещна с Манфред Вебер

Главният прокурор подчерта ангажираността на българската прокуратура за отстояване на независимостта на съдебната власт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дудуци, дудуци правите ли?

Изглежда от шкафчето е имало сериозни отчисления за там

Ковеши ви каза да не се намесвате в независимоста на съдебната система! Простичко и ясно за всички кланове на Мафията. И на Прокопиев, и на Бобокови и на Арабаджиеви и Миньо Стайкови и на Черепухина, и на Баневи и осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева. Най-после случихме на Главен прокурор. Повдигна обвинения срещу босовете на Октопода и бе нападнат яростно от всички престъпници, включително и от Радевата военна хунта. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Бог е с теб, и Коьвеши те подкрепи, и народа е с теб!

Туй нИдялкУ от пик ли ти го прошепна нежно на ушенцето изотзад?

троле? Къде ви намират такива неграмотници,а?

Ама, как само се кефеше Черепа от записа, че манипулира тълпата и как се уговаряше с Огнян Стефанов платената прости..утка от “Фрог нюз “ и депутата от БСП да инсценират и подтикват към протести и след това да назначават фигуранти като Радев на ключови места в държавата и да отнемат правомощия на Главния прокурор(както направиха и с бюрото за защита на свидетелите). Добре че имаше законни подслушвания разрешени от честни съдии за да знаем за всичко това.

Пуснах си видеото с явяването на Иван Гешев пред 30 народни представители в последното Народно събрание с предразсъдък. Очаквах, че Гешев няма да е на ниво, тъй като до момента съм го гледал по-скоро да прави изявления и коментари в по-"приятелска" среда. Честно казано, бях удивен. Този човек ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА отговаря на враждебни въпроси, във враждебна среда. Срещата приличаше на сцена от NG, в която глутница хиени нападат лъв. И наистина депутатите се държаха като хиени, а Гешев - като лъв. Те нападаха с думи, един пада, идват двама, губят контрол, съскат, говорят глупости, правят безсмислени и заядливи реплики. Гешев спокоен, благ, железен, удържа и на психологическите атаки, и на емоцията, и на нервите, и на желанието да им отговори по техния начин. Запази самообладание, изнесе през цялото време изключително много и точна информация за много факти, с което показа, че е отлично запознат със ситуацията в нейната цялост и дълбочина. Остана верен на своите тези и въпреки провокативните въпроси не се оплете нито веднъж, запази тезите чисти и стройни. Много от хората никога не са били на среща, в която 2 или 3 часа се налага да говориш, мислиш, съобразяваш и да си главната мишена. Това е изключителна ситуация, ожадняваш, измаряш се, паметта става неуслужлива, започваш да се поддаваш на емоция, искаш да свърши. Е това при него го нямаше. Беше железен от началото до края. Опитаха се да направят недопустимото, като поставят българския Главен прокурор на трибунал, като в бананова република. Е, не им се получи, изложиха се всички до един. Знаете ли какво е това 30 човека да са се подготвяли единствено и само да смачкат самотния си събеседник. И накрая той да смачка тях. Знаете ли какъв интелект е необходим за това, какви нерви, какъв характер. И той го направи. Ами честно казано, без никакви лични пристрастия, но: Адмирации! Аз бих подкрепил този човек за Главен прокурор.

Пусни се видеото как комшията с@ре на майка ти в устата. Пак ще се накефиш!

Само не си мислете, че тези в Брюксел пасат трева! Всичко се знае, всичко се следи! Първо ще предупредят разгонилите се и самозабравили се партийки на “промяната”, и после започват със спиране на еврофондовете. Гешев е подкрепян от Кьовеши и тя в прав текст каза: никой политик да не си и помисля да се меси в работата и независимоста на прокуратурата. Кратко, точно и ясно!

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да махнат Гешев, да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите и да откраднат милиардите от Европа и заемите от банките. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

И аз не съм доволен от Гешев! Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Смятайте колко добре си върши работата Гешев щом всички престъпници го плюят така и се нахвърлят срещу него. Това означава, че Гешев е точния човек за Главен прокурор! Четете коментарите срещу него по долу и ще ви стане ясно! Всички засегнати от него сега пишат срещу Иван Гешев от арестите и затвора! Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

Манфред Вебер го питА ,какво става с кюлчетата, че неговите чекмеджета са нещо празни...

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

"Дебелото момче "; "Човека с каскета"... Цитати на актьори в една театрална постановка наречена "Джуджетата" с режисьор-постановчик (не случайно използвам старомодната форма) Анти Корфондов. Защото всичко е сценарий, а когато властите ги натиснат за думите им, просто ще кажат "Е ние не съм използвали имена!" Както и завършват филмите: "Имената на хората, събитията и местата са случайни и нямат общо с действителността " От вас драги зрители се очаква само аплодисменти и да платите сметката! Но не и да мислите.

Гешефт, на Кьовеши ще идеш ли да й разясниш колко си допринесъл за борбата с корупцията в България? Ще падне от смях горката, надали се е срещала на живо с такъв прост човек.

Гешев го знаем, че е за тепане, но кой беше Манфред Вебер?

А оставка кога ??

Череп, пак ли си ти? Отново не ти се отвори парашута!

"mediapool"" , СА ГОЛЕМИ МОШЕНИЦИ ! НИКОЙ , НИКОГА В БРЮКСЕЛ НЕ ВЯРВА И НЕ Е ПОСТАВЯЛ ВЪПРОС ЗА "ЧЕКМЕДЖЕТАТА "" В БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА НЕКОИ ИНДИВИДИ !

търси помощ от "своите"

И Баце Тъпото се срещА, срещА със съпартиеца си Вебер.. и го пратихме на топло в Банкя. Гешо Милиционерски е следващия.. ;)

ако зависеше от Вебер, щеше още да е премиер

""ДЕДО"" ОЩЕ ПЛАЧЕ ПО "бай тошко-ТЪПОТО"" ! ЕПА НЕМА ГО ВЕЧЕ ! Я ОДИ ГО ВИЖ !

Вебера е лакомичък, сигурно е получил дарове във формата на лилави пачки!

Деполитизираният български главен прокурор след тази среща следва да отиде и при председателят на Европейските леви партии, другарят Сергей Станишев.

ЕЕЙ , АМА МНОГО ви Е СТРАХ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК С Г О Л Я М О " Ч " ! ЯКО ви ТРЕСЕ ПАРАНОЯТА !

в Словакия вкараха главния им прокурор за 12Г в затвора - ГЕШЕВ трябва веднага да го последва иначе няма справедливост ГЕРБ и Б.Б. са следващите - не може да дадеш 60МИЛИОНА на сламени ФИРМИ - и да не си виновен ТОЗИ КОИТО ДАВА ПОДКУП Е ВИНОВЕН ТОЛКОВА колкото този които го е взел!!! Този които го е дал е ГЕРБ и се знае!!!

Сериозно! От кой пръст си го изсмука това?

Чукундур !

Гешев подчерта, че прокуратурата е водеща в борбата с корупцията и затова България е най корумпираната страна в ЕС, ужасссссссссссссс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе, тия от прокуратурата нали са деполитизирани и не трябва да се гъбарката с политиката?! Тъй че Гешев и Вебер могат да се срещат само като лични аверчета... ама тогава възниква въпроса кога и как са се запознали и сприятелили, а срещатат тет а тет между политик и прокурор показва че единия от тях е подкупен, дали с пари или с обещания за политически натиск... това трябва да разберат прокурорите дето трябвало да разследват Глания прокурор;)

Кирчо ще издрънчи вълшебната дума "чекмедже" и на всички в Брюксел ще започне да им дрънчи на нулева корупция. После ще се курелира.

Иван Гешев се срещнал с Манфред Вебер. Разпитал ли го е и по кое дело?

Просто Кирчо знае английски но дрънчи елементарно.

Нормално е да се срещне с вайбъра. Та нали тоя вайбър подкрепяше и е приятел на боко тиквата.

И му напомнил,че и към него са вървели пари от чекмеджето.Да внимава и да подкрепя!

ОЩЕ ЕДИН Т Ъ П ИЗМЕКЯР !

Това защо ни го показвате? Един вид да повярваме, че за европейския ГЕРБ, каскета е приемлив? Ми то за тия мазници и тулупа е приемлив. Изобщо всеки подмазвач е приемлив, стига да е от техните и да си сваля гащите като му щракнат с пръсти.

На Кирчо не му дрънчи на сваляне на гащи.

ТЪПАНАР!

Охо , и тоз Вебер , заедно с ишиаса и Меркел трябва да се разследва за чадър над дон тиквун.

За Боцето са си говорили сигурно.

Хрчат се народни пари за разходки ! Къщите за гости си стоят, а народа с всеки изминал ден става все по-беден ? В Булгарстан, правосътие няма , но това не пречи заплатите на магистратите да са космически ? Съдиш качествено и справедливо - тогава заплата !

Тия двамата ще правят фашистки интернационал?

Гешев изобщо не е политическо назначение на ГЕРЪБ.

Както този Гешев не е ОНЗИ, така и този Манфред не е ОНЗИ Вьорнер! Но все пак, толерантни сме, хайде от нас да мине, така и така се е наканил и е бил път чак дотук, човечецът...

Гешев не е политик, та да се среща с партийни ръководители.

...освен,ако не го е изпратил там Боко !