Коментари - Иван Гешев писа до всеки един депутат за диалог и спешна правна реформа за борба с престъпността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Практически проблеми при приложението на чл. 343б, ал. 3 НК и смъртните случаи могат да намалят едно единствено ако се променият някой закони за начинаещите правоспособни водачи няма как днес да получиш шофьорска книжка и утре майка ти Или баща ти дати подари PORSCHE или AMG ЕМИ НОРМАЛНО СЛЕД ЕДНА ДОЗА ОСОБЕНО МЕТАМФЕТАМИН НЯКОЙ МАЛУМЕН 18-25.Г ТАПУНГЕР ДАСЕ МИСЛИ ЗА ШУМАХЕР ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО И ДАСЕ ВКАРА НОВ ЗАКОН ВСИЧКИ НАЧИНАЕЩИ ШОФЬОРИ 18 - 21 Г. ДА НЯМАТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ МОТОРНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО НАД 73KW И ДОРИ ВЕЧЕР СЪС ПРЕДЛОЖИТЕЛ КОЙТО ИМА МИНИМАЛЕН 5 Г СТАЖ И ТОГАВА МИСЛЯ ЧЕ 50 % ОТ ПТП И СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ЩЕ НАМАЛЕЯТ !!!

Много нагъл!Човека на Шиши и Тиквата ще бори престъпниците.Смех смех смех

Не е ползвал услугите на Български Пощи! Няма дълголетник който да може да изчака служител на пощите да обработи 240 писма.....

Да се вслушаме в магистратите, в кои по точно, в тези дето те пускат за хиляда лева след като си откраднал 150 Хил?

Гешев никой не го е избирал да законодателства , нито да води държавна политика. Ако ще става политик , да напусне постс и да се кандидатира , едва ли няккъде ще го изберат, но приятелят му Делян ще му уреди едно място в ДПС, там и каскета да му издигнат пак ще го изберат. И да се приключи с този фарс - да се прави на главен прокурор , министър на МВР и депутат едновременно.

Работата на Гешев е да ръководи прокуратурата и да изпълнява закона , не да се бърка на парламента, мвр и да води политика. Оценката за пряката му работа е давана многократно от международни институции и я знаем. Това че се опитва да се ръководи съд, мвр и парламент и да прави полотика с популистки действия не може да се обясни само със симеоновското му минало. Дори в Симеоново се учат разделение на властите , деполитизация и функция на прокуратурата. Този изпълнява поръчки и има амбиции за кариера, която не съвпада със служебните му задължения. След като не може да влезне успешно в прокурорската си роля и да я изпълни със със съдържание и се опитва превишава права и политиканства очевидно трябва да си ходи и освободи поста..

Работата на Гешев е да не допуска раздледване на Борисов, Пеевски и компания. Дори да има дела или производства срещу тях, а сигурно има нарочно пуснати ( но без да се разгласява за тях ), ще отпаднат по давност и после иди ги гони със законите под мишница...

Тоз е малко по-гнусен лицемер от Боко..... въпроса е защо ДБ нищо не направиха за РЕАЛНА съдебна реформа, май просто искат да сложат техен човек на мястото на Гешев

Дано шефът му лойко при второ арестуване, да не излезе от затвора, както и другите му шефов шиши и доган, да бъдат арестувани и съдени!

ХАХАХАХХАХАХХА

Добре бе, този главен прокурор ли е или кандидат за народен представител... Нещо конкретно задал ли е като необходимост да се реформира в съдебната власт??? Вече е голям началник от 3 години, а преди това поне 1 беше заместник-началник. Говори общи приказки като недоучил студент на изпит.

Може би иска пълните шкафчета със злато и пачки евро да не се преследват, или подхвърлянето на доказателства от негови хора в колата на Иванчева, както и купуването на евтина апартаменти от жена в цел зависсимост...

Промяна на Конституцията! 1. Главния прокурор да се избира от НС с мандат от 1г. Няма нужда 7г да пише методологически указания а всъшност да е обсебил прокуратърста и да прави ЧАДЪР на негови хора и поръчки срещу конкурентите!

От НС той ще бъде.подчинен на партията,имаща мнозинство. Най-добре е да се избира пряко от народа. Така поне преди избори ще върши някаква работа,за да се хареса на избирателя.

НАИВЕН СИ! - защо от ГЕРБ няма осъден , след десетки милиони в чували? АКО Е С МАНДАТ ОТ 1Г и се озбирс от парламента, то следващия парламент ще избере нов и няма да смее да праеи ГЛУПОСТИ И същевременно ще следва политиката на Парламента И няма да спори и пречи на изпълнителната власт! отговорността в Парлаюемтарна държава е на ПАРЛАМЕНТА!!!

А Кьовеши на кого е подчинена? Какво като е подчинен на парламента? България е парламентарна Държава!!! С мандат от 1г няма да смее да прави глупости!

Престъпността ЗАПОЧВА от арабите и негрите които НАХЛУВАТ в България, преставяйки се за бежанци, мигранти... Всъщност тия са ННАШЕСТВЕНИЦИ, Крадци, убийци и Изнасилвачи. ОБаче българската АРМИЯ, не прави НИЩО и САМО взимат заплати, като ЛЕЖАТ по цяла ден вместо да убиват тия Нашественици и Крадци.. ПОсле са турско- негърсктие фирми- А1 и ВИиваком, които РАЗБОЛЯВАТ българите с РАКИ и Левкемия, а някои дори Ослепяват.. Как искаш да има РЕД в БЪлгария с тия ЧУЖДИ Нашественици, които нахлуват и убиват българите ???

Престъпността започна след 9 септември 1944г

а тея дето проагитираха Септемврийското възстание и атентатите покрай Св. Неделя са чисти сълзи??? И то не е само това. А убийството на Стамболийски и Стамболов - без съд и присъда - чиста форма на саморазправа. И това са само по-дръзките случаи... А забравих Алеко Константиновият атентат.

Прокурорчето на Мафията май емаптлнило гащите.

Къде е Рашков?

Заптието на мутрата и Жоро Еврото усети пушек под опашката

Така, като стана дума за олигарси и мафия, да видим за какво става дума. Мафията зад Радев: Бобокови, Галеви... Мафията зад ПП и ДБ: Прокопиев, кръгът "Капитал"... Мафията зад БСП: Гергов, Божков... Мафията зад ДПС: Пеевски... Мафията зад ГЕРБ? Никой.

Знаеш ли че 75 процента от кметовете са ГЕРБ и ако не си от тях ,нямаш работа ,особено в малките населени места? ЕТО НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА МАФИЯ ,а ти Бай Иване си дупе за ебане ,захранвано добре от Мутрата

ХАХАХАХАХАХАХА

Браво, г-н Гешев! Вие сте един от малкото управници, които милеят за България и си вършат съвестно работата. Дано продажните жълтопаветници да се вслушат в мъдрите ви думи.

Да, но Радев-ПП-БСП ги е страх от съдебна реформа, защото техните олигарси ще влязат затвора и цялата им "революция" ще замине на кино.

ГЕШЕВ иди с МИР За тебе НЯМА вече КЕЛЕПИР Забрави за ДПСмафиота Ковачки НЯМА да видиш от него вече ПАЧКИ

ППП - Пастирка, Паси, Прокурор. :) Сал ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР остана да се преквалифицира в ПОЛИТИК. ... ПРЕЗИДЕНТСКА република е последният ход за нормализиране на държавността.

Професионалист от класа! Нека да вият чакалите олигарси и подлоготе им! Само кажи, кога ше почнеш престъпника Кирил Петков?

Няма прошка за подлоги, оставка, съд и затвор за тебе.

Гледах на Фуражката наскоро едно Интервю Отговора беше Аааааааааааааа Аааааааааа Ооооооооооо Мммюмммммм Хем е Неграмотен хем е Нахален

Хората си го тачат явно какво мрънкате щом избраха ГЕРБ като първи в парламента няма и да го махнат като печелят най-много гласове тези които го поставиха

Гешев, престъпността нараства именно заради такива като теб, които я закрилят ! Я кажи, колко преписки си пратил на съд, когато беше обикновен прокурор ? Нито една ! Всичките са прекратени “по споразумение с прокуратурата “ ! И второ, постоянно българските и европейски съдилища ни осъждат , заради некомпетентна работа на прокуратурата ! Кой плаща тези глоби ? Ти или ние ?

Гешев я кажи сега: Бойко как ти плаща, за да не го бараш него и цялата му шайка крадци от Герб и всички свързани с тая партия…то не са строители,то не са наркотрафикатни,ддс измамници,сутеньори,лекарски фирми дето изпразват хазната…абе само контрабанда като чуеш за Герб! Направиха две градинки и два булеварда за 13 години и вече вижте ние какво направихме!!

Иван гешев писа..... АХ ТИ, КАКВО ЛАЙНО СИИИИИИИИИИИИИ..........

Гешев,подавай оставка и бягай.Отърване няма да има за всички окрали България.

Значи Гешев, който няма юридическо образование - а такова от милиционерската школа в Симеоново, издигнат от корумпираните и мутрите, сега е борец против всичко това ? Първо да си каже за имотите - неговите и на жената, с която живее. Имотите са: няколко в центъра на Солун, няколко в центъра и в Бояна в София, няколко в супер комплекси на морето. Тези са официалните, а ако сложим и неофициалните, парите в брой, златото - че той може да компенсира инфлацията и повишените сметки на няколко хиляди домакинства, за чиито права и да няма престъпност се бори !!!???

4.268.0ОО швейцарски франка на сметка на ГЕШЕВ във швейцарска банка клон МОНАКО

Това да си наглец и крадец не е лесна работа.......Тоя като гледам ще си изкара мандата до край.Всички само мърморят и се бият в гърдите как ще го свалят ама явно договорката е: ти не ме закачай и аз няма да ти правя нищо.

На тоя тюфлек от години му искат оставката заради връзката му и защитата на престъпността, а той предлага услугата си за съвместна работа с Парламента !? Гешев, точно тия , пред които плачеш, ти кроят шапка , ама няма да е каскет ! При твоя случай е валидна репликата на Радой Ралин : “ Гъза си с рози накичи, насраното да не личи !”

В България Няма Справедливост. Виновни за това да всички партии без изключение, ПП включително. Приятен ден.

Гешев, Колко ти е заплатата при Бойко? Кога ще вкараш някой сериозен предтъпник у затвора?? Кога ще ни кажеш как си набутал баща ти да стане съсобственик на сиренцата Жоси?!?

Неща.Прокуратурата отказа да образува дело за купуване на гласове срещу кмета на Симитли.А сега ще пише на сина на този кмет,който е депутат.

Престъпления ''няма', скука голяма и Гешев решил 240 ''писма'' да напише до 240 като него авантаджии как да си удължават времето на софрата..

Крадецът вика "Дръжте крадеца"

"Вместо да разследва всичките престъпления" Въх, недей. Когато Гешев осветли корупцията на Фатмака Радев, вие розовочервените подскочихте като попарени и му поискахте оставката. Сега защо не разследвал престъпленията. Ами защото вашата розовочервена мафия му пречи. Прочетете му писмото внимателно и размислете над него.

От Каскета по-нагъл няма. Вместо да разследва всичките престъпления и грабеж на държавата в последните 13 години, той пише имейли. Какъв корумпиран боклук!

Да, но Радев-ПП-БСП ги е страх от съдебна реформа, защото техните олигарси ще влязат затвора и цялата им "революция" ще замине на кино.

Защо Гешев не ги вкара в затвора тези " олигарси"?

Да си върши работата, а не бездейства престъпно. Например за онези с ковид идиотизма, дето по статистика постигнаха към 70 хиляди повече починали. И лятото най-голяма смъртност като въведоха мерките и там умряха преди изчислено 800+ човека повече. Както и защо тук умират пъти повече от за света спрямо заразени, включително от такива с с преди 0.1% ваксинация. Потъпканите закони и конституция. За очевидни престъпления и извън това, където сега може да изредя 10-ина изпуснати, а иначе кой знае колко. Може закони да са проблемни, но сегашните са му достатъчни разни да са в затвора.

Инструктираха ли ви тази сутрин какво да пишете против Гешев или ви идва така спонтанно и отвътре

Аз лично пуснах съобщение до прокуратурата със статистика и нарушени закони покрай ковид идиотизма. В горният коментар дадено. Но не очаквам да си мръднат пръста. И 70-ина хиляди умрели повече при идотизма не ги интересуват! Мога да изтъкна поне 10 престъпни бездействия, без да съм се интересувал от работата на прокуратурата.

... на чичо Геш! Т.нар. дУпетати могат само да му дишат прахта от обувките.

Така, като стана дума за олигарси и мафия, да видим за какво става дума. Знаем кой стои зад Радев: Бобокови, Галеви... Знаем, кой стои зад ПП и ДБ: Прокопиев... Знаем кой стои зад БСП: Гергов, Божков... Знаем кой стои зад ДПС: Пеевски... А кой стои зад ГЕРБ? Никой.

е първият престъпник, който трябва да бъде тикнат в затвора!

Най-големият престъпник ще се бори с престъпността! Смях!

... посмали малко! И какви точно са ви казали на инструктажа, че са му "престъпленията"?!

Едва ли розовочервена мафия на Радев-ПП-БСП (Божков, Цветанов, Бобокови, Прокопиев,...) ще се съгласи на съдебна реформа.

Ти, Гешефт си един изпълнител и по твоите думи "прост административен ръководител". Натягай прокурорите да си вършат работата! Не ти плащаме да пишеш писма и туитове! Не е да даваш пресконференции всеки ден и изявления, сякаш си лидер на партия! На цял свят е ясно, че ти се сложен на този паст да пазиш мафията. А на ВСС единствената задача е да пази теб! Но и вашето време идва!

Апел за спасение ако има различно правителство - да защитим ГЕРБ, Пеевски, Найденови, Домусчиев и още няколко анонимни мутри от държавна сигурност.

Е то в парламента е пълно с корумпирани бокл.ци,как да искаш от тия да правят реформа?!? Защо в последната 1 година няма нито едно наказателно преследване срещу политик,олигарх,прокурор и съдия,след като цял свят ни сочи,като най корумпираната държава и сай корумпираните политици и Съдебна система,защо не се разследва никого от държавните чиновници,а се обявява война на битовизма,която война нито една държава в света не е спечелила,дори държави,като Северна Корея не са могли да спечелят войната с битовизма,защо?!? Хвърляне на прах в очите,уж ще се борят с престъпността,ама това са пълни глупости,тая престъпност си я има и ще я има,след каквито и да е реформи,докато корупцията горе може да бъде спряна,но вие точно това не искате!

парадокса започва, когато топ по ранг мутра в тога иска промените... за другото си прав

Да но Радев-ПП-БСП ги е страх от съдебна реформа, защото техните олигарси ще влязат затвора и цялата им "революция" ще замине на кино.

научихте една дума олигарх и я ползвате навсякъде без да знаете нейното значение. така ГЕРБ се припознаха и в думата хунта.

Хунтата са хората на Радев-ПП-БСП заради начина по който дойдоха на власт.