Иван Гешев: Няма как всички да харесват един главен прокурор

Новоизбраният обвинител №1 заяви още, че всеки има право да изразява гражданската си позиция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си наистина главен прокурор направи така че да те харесат всички хора като караш наред а не само определени индивиди,така ще покажеш на критиците си че ставаш за нещо повече от кукла на конци

Абсолютно. Няма как всички да харесат един прокурор, достатъчно е мафията да го харесва. За оттегляне не става и дума, нали?

Бъдещ главен прокурор

от съществото гешев

Иван Гешев: Няма как всички да харесват един главен прокурор Е па да направим няколко главни като кметовете на София например. Така си седят от времето на соца. Демек администрацията не мръднала от този модел. Имаше и един виц от тогава: "Кметът на много милионния Ню Йорк поздравява кметовете на едномилионна София...."

Шиши го харесва - това е дастатъчно

На пожарникаринът-мимистър председател най му прилича милиционера-прокурор!

Въпросът е да не те харесват престъпниците, а не да ги нареждаме до Обама и Путин ,ако ме разби'ш.

ги нареждаме до нинова и баце

Е, и?!

Важното е ДП1 да те харесва.

Колкото по-нехаресван от политическите партии е един Главен прокурор, толкова по-добре за България. Досега имахме прокурори, които всички харесват. Та далеч стигнахме.

Но има как никой да не харесва един човек!!!

Главанаци Как няма да ми харесвате главният прокурор! Аз си го избрах

смехурко,тук ти си най-големия хуморист и това,че по цял ден си храчиш тук полза никаква няма но пък нали падат копейки та до като има кой да ги дава карай си с опорките ……..кервана си върви а гладните псета си лаят поне до като не свършат в канавката

Така беше и в Румъния, но си захапаха палеца.

Но пък има как всички да не харесват МУТРИТЕ, г-н Гешев!

Че новоизбраният (все още не стъпил в длъжност) Гл. прокурор твърде често споменава думата "политически"...Дори се изказа, че "една партия"била особено много против него !Че членовете на ВСС, които гласуваха против него, се изказвали "политически" А това е опасно, много опасно! Днес му пречи една партия, утре ще му попречи друга....!

Напротив ,казаха че е имал , но се е разплатил. Предполагам че е почукал на друга врата и след като тя се е отворила това е ударил КТБ.

..., но има как всички, освен Недялко и Пеевски, да не го харесват ;–)

Да уточня... - Нямам намерение да ставам Общински съветник...!!! Така че си заври заплахата за канавката у заднико...!!! Дааа...!!!

По времето на Боко Тъпото се превърнахме в егати п„милиционерската държава. Назначи навсякъде ченгета/самият Тъпото е нереализирано ченге, защото поради липса на мозъчни гънги е приет за пожарникар/ и продължава да ни пробутва ченгета като този Гешев.

Арогантното му просташко поведение е в пълна противоположност на длъжността, която иска да заеме!

Така е, гешеф, така е - една "група политико-олигархична" не те харесва, но друга група - много те харесва, тази с инициалите ДП и ДП1 визирам;) И едни"протестиращи граждани" не те харесват, но други пък много те защитават - дори снимка имаше онзи ден на един такъв, дето скоро бил сключил едно от прословутите "споразумения" с прокуратурата... Наистина не можеш да угодиш на всички, НО тук въпросът е друг: Когато Главния прокурор на България е "едноличен държавен орган, част от съдебната власт", " над който е само Бог", и когато прокуратурата ни е с абсолютно йерархична структура и Главния е Началник на всички прокурори, без изключение, КОЕ ни гарантира, че Главния прокурор ще е абсолютно безпристрастен и обективен към едно или друго дело или към едни или други "групи" олигарси? Само неговият морал и професионализъм! И в този контекст - как "не видя" в документите на една банка едно име, а то се оказа със солидно присъствие там?! Голям пропуск, Гешев, който хвърля сянка на съмнение именно върху твоята безпристрастност и обективност ! Ние нямаме още 7 г. за поредния "сгоден" главен прокурор, който ще бие по едни ( разбойници), но ще си затваря очите за други ( разбойници), защото и за слепите вече е видно, че корупцията по високите етажи е стигнала покрива и прелива оттам!

На фона на Гешев, Цацаров е направо връх

Е освен приятелският ти кръг всичко останало е против теб!!!

Ти ли си? :)

Не е нужно ВСИЧИ! .. но поне МНОЗИНСТВОТО е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,

Що ли трябва да чета коментарите, месеци наред те са едни и същи - народът не одобрява това назначение!

Айде сега, поредна УЙДУРМА!

Позорно започва, позорно ще свърши!

Поредна УЙДУРМА на Корнела и комунистите!

Кога някога някой е питал народа?

Мафията си назанчи прокорор Боко,цацата,пеев и сега гешеф

Важно е правилните хора да харесват Гешев... Лаура дали харесва Гешев?

Най важното е , че никой не те харесва , освен платените мангали и банкялията

Безпартиен съм, не съм престъпен приватизатор, не съм осъждан, средно интелигентен, висшист, не ме интересува кой е главен прокурор ако е честен човек, и не е злобен и зависим. Не подкрепям Иванчева защото всичко е може би постановка и лъжа. Гешев отговори- ЗАЩО СЛОЖИ ПРАНГИ НА ДВЕ ПЕТДЕСЕТ КИЛОГРАМОВИ ЖЕНИ, КОИТО НЕ СА УБИЙЦИ ИЛИ НАЦИОНАЛНИ ВРАГОВЕ.

всеки има право да изявява гражданската си позиция, но ако тя е нещо против Гешев, тогава позицията е политическа, а не е гражданска ! Човекът ви го каза няколко пъти в прав текст, вие не разбирате! Който е против него е политически настроен, който е за него е с гражданска позиция!

Не БОКо съм

Кукла на конци си ти

от следствието за КТБ което ТИ ръководиш?

След 7 години ще е новия председател на КОНПИ... След 10г може да не работи повече...

Тиквите имат много специфично чувство за хумор.

Вие майтап ли си правите с нас с тези публикации???

Важното е да те харесва главата на Октопода - ДП и ББ.

Ние с Гешев сме завършили една академия

Неразбирам от назначения на прокурори но ми се струва ,че нещо всички трябва да са завършили една школа и тогава се изявяват като специалисти във всички области.

Абе, важното е да се хареса на един човек! Щом той си е казал тежката дума, и 10 пъти да се гласува и прегласува, все тая. На другите? Кой му пука за тях!

че вече ще си имаме гешефтура ....

вервай си...