Иван Гешев: Не може да се убиват децата ни по улиците (Видео)

В градската библиотека на Шумен главният прокурор има среща с граждани, за да ги успокои

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че не може да убиват децата ни по улиците! Крайно време е прокуратурата да започне да върши нещо различно от това да бъде бухалка на Тикваджан Велики бога на корупцията или да защитава всички крадци на асфалт и прочее. Ако не се справяш Гешев заминавай си има доста кадърни прокурори.

Това хората го знаят

По улиците не може, но зад колоните може, нали Каскетов?

16 ДУШИ ЗАГИНАХА И 27 БЯХА РАНЕНИ ПРИ ПАДАНЕ НА АВТОБУС В ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ, ЗАРАДИ............ВАР В АСФАЛТА. ГЕШ, ОСЪДИ ЛИ ТРЕЙС? ОСЪДИ ЛИ СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР? ГЕШ ТИ СИ ПАЗИТЕЛЯ НА МАФИЯТА.

Ех ако престъпността се бореше с PiAr акции щяхме да сме цъфнали и вързали.

Имаше един случай, където прокурорско синче помете и уби двама младежи по бул. България преди няколко години. Гешо дали се сеща каква присъда получи този убиец?!?

Ако имаше справедливост нямаше амфетамите в кръвта на убиеца да са зъболекарска упойка и колата му нямаше да изгори на охраняван паргинг на МВР. Каскет, а я кажи до къде стигна разследването с кюлчетата и къщата в Барселона?!

Когато почнат на сумират присъдите , а не да се лежи само най-голямата тогава ще повярвам , че искат да направят нещо срещу престъпността !

Ами изкрайте полицията по улциците. Да глобавят всички келеши, които си мислят че живеят в Fast and Furious или Need For Speed и с колици за 1000 лв. правят шум и тъпотии за неоциними неща. Напънете и по-страшните тези с парите и големите коли, коиото си мислят че могат да кушят света и G класа не може да убие или не може да ги убие, ако се блъснат. истината е много проста - адекватни мерки-глоби, конфискация, обществено полезен труд-при това приложени бързо, веднага и на място, Много пъти ми се е случвало полицаи си карат и преминават покрай явни нарушения-никаква реакция. Ето затова сме на този хал. Няма респект, няма и страх. Има само шум от разни трошки и сълзи на майки.

Шилo

Сега ли се сети, когато почна да ти пари под задника???

Извинявам се за досадата с натрапчивото ми присъствие, ама те на луди ни превърнаха. За онзи с 52 млн лв дръпнати от банките се споменава нещичко, но между другото. Сега да си дойдем на думата! ЗАДЪЛЖЕНИЕ, А НЕ ПРАВО е на всеки господар на процеса - прокурор е да изследва и установи причините зда извършеното престъпление и да приложи всички мерки за възстановяване на причинените ни от айдуците загуби.Гешев за стане и да каже пред всички : Пичове, откраднатите ви пари са върнати!Ще обърна земята обратно само и само той да е гл. прокурор. Ама, той не казва такива неща.Сигур не е знаел, става дума за пикливите към поне над 50 млн лв.

А ти колко бизнеса и семейства съсипа?????? Нагъл крадец.

джипа с който е причинена катастрофата е изгорял на паркинг на мвр с 24 часова охрана, без акумолатор , водача на джипа ходил на зъболекар сложили му упойка и затова теста за наркотици бил положителен, така ли ще влезем в шенген

Другарю! Те убиват хората по улиците със скъпи автомобили, които ти и твоите колеги сте им позволили да си купят съ незаконни пари.Чат ли си? Що не питаш аудито на семерджиев колко струва, чие е, откъде е парата и т.н.А, що не питаш и нещо за двамата полицаи премачкани с автобус от бежанец? Там има интересни неща, ама трябва да имаш топки за да питаш и разследваш!

МНОГО ТОЧНО! ЕВАЛА!

Не може ама може, и се доказва всеки ден, а заколените хора по селата може ли...и това наричате държава??????????

Ако се вършеше работата, вместо да участва в сбирки, нямаше да се случват такива неща

Пишлемето убиец в Шумен е син на единия от братята Кюркчиеви , собственици на Фикосота. Няма да го осъдят или ще получи условна присъда!

внук

По улиците не може, а на всякъде другаде може, така ли бе кретен?! Ти колко деца имаш?

Пускат под домашен арест прокурорския син от Перник, обвинен за побой и закана за убийство https://dnes.dir.bg/temida/puskat-pod-domashen-arest-prokurorskiya-sin-ot-pernik-obvinen-za-poboy-i-zakana-za-ubiystvo

Този Гешев се Събуди , след Мачкането и Газенето на Нашето Бъдеще , нашите Деца ! Гешев не бъди за едни Майка , а за други Мащеха ! СЪБУДИ СЕ !

С тая съдебна система която имаме всичко може.

Може само ако си платиш, ако не си платиш - не може.

Може, защото се случва, но НЕ ТРЯБВА!

Дано хората се окажат сериозни и му разбият галвата с камъни. По-големички

Бащата на яйцето. Пардон - Главният Баща на яйцето...

Не може наистина и не трябва, ама с PR акции не се оправя проблема! Когато Прокуратурата сключваше сделки с подобни "убийци" къде беше г-н Каскета - драмеше му на каскета. Ама сега стана актуално и се извъди голям борец за безопастността. Елементарни номера, ама пред "мат'ряла" явно минават, за справка виж Тиквун Еднокнижний...

Дрън, дрън, дрън..общи приказки .. А да си додем на думата - някой педтавял ли си е този ашлак с коса ?

Зависи кчко зависи