Иван Гешев на открит урок с гимназисти, разказа как е станал прокурор (видео)

Инициативата е част от кампанията на двете съсловни организации на Асоциация на прокурорите и Камара на следователите "Правосъдие в бъдещето - прокурори и ученици говорят за право".

Обратно в новината

Коментари - Иван Гешев на открит урок с гимназисти, разказа как е станал прокурор (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поглеждайки емоционално, от въведението на Главния ни прокурор пред ученици, разбрах за смъртта на негов лектор и отново за смъртта му, Бог да го прости. Да, тужен факт, но по-тъжен вероятно е глупостта на Главния ни прокурор. Ниската култура е предпоставка за малфункции, независимо от професиоанланта подготовка. Ниската култура прави човека да е неадекватен и да не постига интегративни цели.

Ловя си аз риба и изведнъж клъвна и какво да видя - златната рибка! И тя ми проговаря с човешки глас 'ако ме пуснеш ще изпълня само едно твое желание така че внимавай'. Аз казах 'искам да стана главен прокурор'. Златната рибка отговори: -Няма проблем. Преди няколко дни ме хвана един от Банкя и аз го пипитах същото . Той беше много угрижен и ме попита - искам да си назнача главен прокурор, защото той ще бъде много важен за мен. И аз му обещах, че ще му намеря подходящ човек. Така че честито и всичко ще бъде законно , той ще те предложи само теб, никой няма да гъкне и желанията и на двама ви ще се сбъднат. И аз повярвах и пуснах златната рибка на свобода.

А разказал ли е как е придобил умението да се прави на луд и защо смята че Бацо Тулупа го превъзхожда в тази дисциплина?

Сигурно им е обяснявал как децата им ще станат недосегаеми за закона ако станат и те прокурори и им е давал пример с бияча от родния им град.

Човек без държавен печат в дипломата, си заема държавна длъжност! Това, дали им го е обяснил?

По-голяма смешка не бях чела отдавна.....

И най-плешивият наглец!

Гешев е убиец, женен за жена от подземния свят на мафията

ужас- пълна поквара на младото поколение от един напълно корумпиран Каскет!

Т.е. за да станеш прокурор, трябва да чакаш поредната реформа... Или аз нещо не разбрах???

Предполагам, че им е казал, че е абсолютно независим. Едва ли са го попитали защо не разследва шкафчетата от които смърди, или защо нарича Борисов "Шефе". Точно това обръщение съвсем ясно доказва, че е абсолютно "независим".

*?

Да им беше обяснил как е станал Главен прокурор и на кого вика "Шефе"...

От професионалния си опит знам, че ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ПРИМЕРИ (в природнините науки- КОНТРАПРИМЕРИТЕ) имат ЗНАЧИТЕЛЕН МЕТОДИЧЕН ПРИНОС в учебно-възпитателния процес!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пред колегите си затворници да разказва.

Смешно и жалко е да си главен прокурор и да се разхождаш из училищата,за да си рпавиш пр! Тъпотия до шия, затоваи странта се управлява от престъпници 33 г.!

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ! Добре че е той да се бори срещу Черепа и Мафията. Алтернативата е Бойко Рашков шеф на КПКОНПИ , който е пръв за затвора!

По-тъп си и от гешефта! Ама то безтакива като, как ще виреят такива като боко тиквата и гешефта ...

Успешно замете едни 4 милиарда от КТБ и за награда го сложиха главен . Лично ТОЙ си го го избра.

С партийно поръпение

Колко мило. Също както в седемдесетте години на миналия век, когато другарят ни ТЖ разказваше, как е станал преводач.

Прокуратурата няма работа в училищата. Какво търси там- преследвачи, слухтящи доносници и клеветници ли подготвя в училищата? Още от пубертета ли ще изкривява мисленето им?

Е как да е станал прокурор? Бащицата го нагласи там (не че има нужните знания, образование, морал и етика), те и децата в градините го зная. Той тръгнал на гимназисти да се прави на интересен.

Каренин може да изнесе лекция на учениците от 1 изречение: "Разпънах ЧАДЪР над двамата коропулентни в КТБ, сложих веригите на Иванчева и ШПИГЕЛ-а ме НАЗНАЧИ за ГЛАВЕН прокурор".

Мухахахахахахахахаа.....още ли я бълнувате таз Иванчева беееееееее....хахахахаха, баси смешните!

Сигурен съм, че утре ще е на посещение в некоа ясла...

ученици да се учат от Гешев!

Следващия главен прокурор ще бъде Цвитан Цвитанов

Гешев и Борисов изтезават хора с Полицейски честоти!

Да им разкаже също: - За осемте джуждета, Пепи Еврото и как силово с бухалка се изземва бизнес! - Как сготвиха Десислава Иванчева и безплатните апартаменти от ВАКЛИН за награда! - За Аферата ЖОСИ - как баща му изведнъж става съдружник в предприятието.. - За Аферата Барселона, кюлчета, пачки, пистолети... Абе Гешев книга трябва да напише как работи Мафията в България!

Покритият с мрачна слава Бейби Док идва на власт eдва 19-годишен след смъртта на баща му Франсоа Дювалие - Папа Док, управлявал 14 години с терор най-бедната страна в Америка. Опора на бащата - бивш провинциален лекар, е тайната полиция от тонтонмакути - мутри с черни очила и пистолети, които арестуват, измъчват и стрелят на месо по недоволните. Франсоа Дювалие манипулира народа и чрез мистичната и много популярна в страната вуду магия.

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ! Добре че е той да се бори срещу Черепа и Мафията. Алтернативата е Бойко Рашков шеф на КПКОНПИ , който е пръв за затвора!

Ако им разкаже и как стана главен прокурор хептен ще се откажат да учат.

Тоя медиите го превърнаха в супермен,а целия народ не го ще... Пазителя на мафията горе

Как се става прокурор или без значение на някаква държавна служба? Всичко е ясно с голям кръг познати, приятели, почерпки на маса и под масата! В тази сфера няма случайности!

Иван Гешев е абсолютен престъпник - използва собствена банда за терор подобна на Папа Док - Дювалие Хаити, банда за изтезания и убийства с честоти - Ударна бригада от Пернишки мутри!

Иванчева, ти ли си ма! Га краде не рива, а сега ривеш!

Това което пише за Гешев е истина, когато е прокурор в Перник се запознава с Пернишките мутри и полицаи, след години образува Бригада на Смъртта от тези същите които в момента са недосегаеми, над 200 жалби и сигнали има срещу тях, а те са на свобода!

Как станах главен прокурор? Първо от милиционер ме набедиха за следовател След риформа минахме към прокурорите и за около 5 години забравиха, че съществуваме! А за главен прокурор ме назначи колегата милиционер др. борисов! Ако бях истински прокурор още след аферата Мишо бирата трябваше да вкарам началника ми в затвора, но...! Ето това е правосъдието ни, ученици! Дет съ вика, разбрахте ли?

ли му е работата на този? Пълен тестикул.

Пропуснал е да им каже че заради неговата успешна дейност България ше стане нормална европейска правова държава чак когато се дипломират ТЕХНИТЕ деца !!!

'Като ближа задника на боко и му се слагам и станах главен прокурор". С няколко думи .

Да поясня на гимназистите с едно изречение. Гешев беше назначен за прокурор от Б. Борисов при едно условие- Да го защитава до последния си ден на този пост. Хайде попитайте го докъде е стигнало разследването по случая "Мата Хари" или "Ало Ваньо" и т.н. Отговорът е - Доникъде!

Защо още някой да не ги зомбира гимназистите с поредните си самохвалебствия, лъжи и манипулации че това с що ги зомбират в училище им е ''малко''

Айде някой адвокат да си остави кантората, фондациите, грантвоете и членството в ДБ и да отиде да стане прокурор. То е ясно, че няма да стане, защото никой завършил на жълтите павете няма да си го причини, като може да изкара 5 пъти повече пари в частна кантора за чуждестранни инвеститори или с грантове. И от време на време всички жълтопаветни адвокати на протест, че такива тапънари като Гешев, които не само че не са от София, а не са и стъпвали на жълтите павета стават главни прокурори. Еми отидете и станете вие като толкова знаете, то е лесно да се плюе.

За конкурсното начало и ВСС, Пепи Еврото и примерно колко често българските прокурори се налага да говорят по мобилни приложения, за да "не ги слуша някой"... те младите хора са отворени, бързо ще разберат !

Вижте как ви гледат учениците. Прокурор е обида в България.

Гешка, а разказа ли им колко ти е сметката за обезщетения откакто си главен каскет.

С връзки е станал !

с послушание и козируване. Или по-точно целуване на ръка, както демонстрира Георг на срещата с Буци.

Кампания "Первол".

Тоя е превъртял, от ден на ден става все по-жалък. Вместо да си хвърли демонстративно оставката, чака да види как ще му вземат главата.

"Иван Гешев на ОТРИТ урок с гимназисти, разказа как е станал прокурор (видео)" ... Кой отри урока ;-)

Това не се ли води предизборна агитация. При това с държавни средства. Кой плаща кортежа от 16 гавази на Гешев?

От много време си мисля, че случващото се в България освен абсурд, е и някакъв социален експеримент ! Свършиха ли селата с полуграмотни, че тръгна по училищата, този академик на вечния български преход !