Иван Гешев избра заместниците си

Ето какви други рокади се предвиждат в държавното обвинение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каскет преди си бил ВЕКЕРЕ...а сега само МЕКЕРЕ

Пророка от Сараите одобрява!!!

Водата някой я открадна Гешев? Сещаш ли се КОЙ? Или още не си разбрал че е открадната и я НЯМА? В Язовирите в БГ я няма бре толуп. Боклуци дишаме, но понеже са италиански отпадъците които горат в теца да не се оплакваме - иначе плачете че горят руски Газ ето заменихме го с европейски отпадък, токсичен, асматичен, алергичен на децата пръв другар. Гешев ти си опадък, защо не ходиш до ТЕЦ-а на Ковачки чакат те там.

Калинки та дрънкат!

Дали-не-подготвя-Емилия-Русинова-за-наследник?

Съдебната система е най-отвратителната и корумпирана пасмина у нас.Тя е първопричината за всичко случило се в БГ от 30 години насам.Ако тя бе вкарала в затвора още Илия Павлов,искайки да отговори на най-простия въпрос "Откъде на още на 11.11.1989 г. имаш толкова пари и активи?" всичко щеше да се развие съвсем иначе.След него щяха да го последват Иван Костов със "Сапио",ЕмиКюлев,Доктора,Пашата,Цветелина Бориславова,Б.Б.,Маргините,братя Илиеви и с това грабежа щеше да бъде спрян от страха от затвора.Нямаше да се състоят кражбите чрез банките през 96-та г.,чрез РМД-та на Костов,чрез цесиите за "Химко-Враца",чрез продажби за 1 $ на Захариев,нямаше да се реализират Доган,Софиянски,Огнян Донев,Любо Пъпката и прочее некадърни,но алчни и чуждооклонни измекяри. Нагласиха оправдаването на Софиянски,Цв.Цв. и Бисеров.Следва и това на Цв.Василев и „апартаментаджиите”.Отврат!

Всичките са, от котилото на Герб!! Тази, Ася Петрова не беше ли "любимка" на Цецу Гуменката???;))

Много тежък подбор е било. Почти като назначението на Гешеф.

Schilo

Ам, чИститУ!

Коментирате наистина лаишки... Само ако знаехте колко НЕ могат...

Какъв пророк е бил преди години банкянската врачка. Смятай! "Две каки"... Още от тогава е знаел как ше ги нареди нещата...

ей, страшни мачовци в тоя сайт бе - многУ анти-женски коментар, многУ нещУ

Жените се контролират лесно, изпълнителни, покорни, манипулируеми. Станат ли обаче мнозинство и взимат ли решения, системата се срива тотално. Пример: образователната система.

Па то там сайде джендеруги ве. Къде видя жени?!

и ЕК - Меркел, приятелката и - Лайнен, нейната заместничка в немското военно министерство

Като гледам това присъствие предимно на женски имена, ясно е кой е правил "подбора"... ТОЙ разбира се. Те повечко слушкат, колкото и нелицеприятно да звучи на все по-еманципиращата се половина на обществото, ама е истина.

"Женски отряд"... не е за вярване... Жените станаха по-силния пол...

Това е доказателство, че те ще отхвърлят вота на недоверие и ще продължат да си ,,управляват,, по нарежданията на Козяк.

Със сигурност пак ще са слуги на Мафията

Концлагер! Влиза Ханс Картечницата и казва - Днес ще сменяме чаршафите Всички щастливи - Първа палатка на втора, втора на трета, трета на първа Та и това ми звучи подобно

замовете на Гешев имат ли по 4 милиона евра в банка в МОНАКО или по 4милиона ЕВРА във френски банки ,щот ако са бедни и нямат евра и суис франкове могат да са ИЗКУШАТ и да преминат на ''тьмната страна'' и да служат на мафията

Дона си избира лейтенанти

Абе, с две думи - все наши "независими" люде...

Жени прокурори....

ама да са като Кьовеши