Иван Гарелов: Длъжността премиер не блазни Слави Трифонов

Има опасност да бъде изгубена още една седмица, а това време печели ГЕРБ, смята журналистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не си актуален от 20 години,припика ти се и реши да се изкажеш ли :)

Прочетох около стотина коментара..... ами заслужавате си и Слави и Бойко за министър председатели. Някои от коментиращите си заслужават и двамата едновременно. :)

Тоя Гарелката е станал много сенилен. Славчо Умний не си играе на мълчание, а просто няма какво да каже и го е страх да се покажа защото ще бъде смачкан. Няма какво да каже. Маджоритарното гласуване се отлага, приятели.

само герб.тези които гласуваха за истинските мутри и ги вкараха в парламента да излязат на площада в софия и да се извинят на софиянци.

Никаква игра не е това. Той просто няма какво да каже тоя тъпуч от Учиндол. Скри се като мишка и се постави в шах и мат.

не съвсем... той си игра хода, сега е ред на другите.

Иван Гарелов: Длъжността премиер не блазни Слави Трифонов, а само шоуто на Слави

Не е мъжи да не си носиш отговорността си сам, а да пращаш жени.

Бойко само с мъже се е обградил. Слага жени защото все пак към тях реакциите са по-меки и са изпълнителни. И слага все глупави жени, типично за диктатор - винаги подчинените му да са по-глупави от него. Само ги погледни - събрани като от бит пазара само кудкудякат около петела. Или да нямат амбиции. Дончев е единственото изключение, но предполагам него го държи здраво. Останалите около него ги изчисти - Добрев, Нанков, Московски и тнт.

Няма никакво значение дали го "блазни". Да е мислил преди да се хване на хорото.... Сега е наш ред да мислим, ама да мислим мъдро, защото от нас зависи.

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ КОГАТО ДЪРЖАВАТА НИ Е ПРЕД ЗДРАВНА, ФИНАНСОВА И СОЦИАЛНА КРИЗА Е УМЕСТНО ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ ТРИФОНОВ ДАЛИ ЖЕЛАЕ ДЛЪЖНОСТТА ПРЕМИЕР. НИКОЙ НЕ ГО Е КАРАЛ ДА ПРАВИ ПАРТИЯ,ДА СЕ ЯВЯВА НА ИЗБОРИ И ДА СЕ ПРАВИ,ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ТОЙ ДОКАЗА,ЧЕ Е ЕДИН КОМПЛЕКСИРАН УЧИНДОЛСКИ СЕЛЯНДУР,КОЙТО ВЪРШИ РАБОТА НА ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО,КОЕТО ЯВНО МУ ПЛАЩА..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,ТОВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СКЪПО НА ВСИЧКИ НАС-ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.

_stankow

Аха, тъй се обръщат настроения ... В полза на ГЕРБ. Да, ИТН не печели повече авторитет, но ГЕРБ още по-малко !

ТОЙ СИ Е ...ЧАЛГАР...КАКЪВ ПРЕМИЕР ,КАКВИ 5 ЛЕВА .ЦЕЛТА Е РАДЕВ ДА СФОРМИРА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ......МАЖОРЕТАЕН ВОТ .....1 ЛЕВ СУБСИДИЯТА ....120 ДЕПУТАТА ....ДРЪН ....ДРЪН ...

Тази игра, Гарелов, "Мълчанието на агнетата" никога не е била печеливша в дългосрочен план. Как да излезе и да говори Слави като цял съзнателен живот той собствени мисли не е имал! През целия си живот той чете сценарии! Такъв един човек аз го слагам по-долу от добитъка! Този на две магарета сламата не може да раздели, глупаците го номинираха да управлява държава - свещенна простота!

Колко интересно и мен също не ме блазни, защото за управленец се искат дебели гащи.

ВАЖНОТО Е, ЧЕ БЕЗ ДА МУ МИТНЕ ОКОТО , ПРЕДАДЕ ПОЛОВИН МИЛИОН ВЕРВАЩИ МУ !

Ти пък що ревеш? Теб не те е предал. Нали за тиквата гласува!!!! А тези, дето гласувахме за него не считаме, че ни е предал. Каза БЕЗ ГЕРБ, БСП и ДПС и удържа на думата си. За сега. Ако направи правителство - ТОГАВА ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО!

ТИ СИ ЕДИН ОТ ГЛУПАЦИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ СЛАВИТУ ШЪ ГИ ОПРАВИ ! АМИ , ОПРАВЕН СИ - ЧЕСТИТО ;)

Какъв мазник и слагач е.....

дали не го блазни, но знам, че не му стиска

На Слави, не му трябва да става Премиер , Той, постигна своето !! Изрина с ФАДРОМА.. "Tоксичната партия".. Герб ! От тук нататък , ще присъства в Парламента като Балансьор (измести от тази позиция ДПС ) ще гласува и подкрепя САМО тези идеи и решения които според НЕГО са в интерес и полза на НАРОДА, а НЕ на политиците !! Той, събуди хората и показа на политиците , че вече НЯМА да могат да се Е@ват с Народа, защото ще си ПРАВИ шоуто от тук нататък НЕ само от Телевизията си , а и от Парламента !! Никога политиката НЯМА да е същата вече !! Това е ПРОМЯНАТА , Това е НОВОТО!!;)

ГЕРБ ще се върне на власт на бял кон! Защото ние българските избиратели искаме Бойко Борисов и ГЕРБ да ни управляват. А на вас като не ви изнася, ей го къде е Терминал 2 на летище София. Ще ви изпратим с цветя и рози и ще махаме след отлитащия ваш самолет. Ще подскачаме и ви аплодираме докато аеропланът изчезне в небето. Ще ви пращаме "въздушни целувки". На добър път! Към чуждите държави. А който остане тук ще бъде управляван от ГЕРБ. И никой друг! Вземете си Отровното трио, да не трови цяла България, мънкащия Ристю Бойкикиев, маршал Атанас Атанасов, майчето Мая и прав ви път, към свободния свят! Или към Азия. Имате правото на избор.

Много сте МАЛКО, този път... за да му "Купите Белият Кон" !;) Сега, Вашият Бойко САМ,.. ще си тегли каруцата с греховете които Вие изстрадахте от Безумията му !!;) Той, НИКОГА няма да се върне във Властта , защото е Остърган от Некачественият асфалт който полагаше с чужди ПАРИ от които Голяма част са в чекмеджето му!;) Мечтите Ви, са НОСТАЛГИЧНИ!!!;)

Иване , ти идиот комунист ли си или идиот - чалгар ???

Ще ви даде 10 депутатски гласа за да излъчи те Парламентарен цирк и после ще се върне на бялкон, докато му го смучите а той се "срамува" отново да седне в креслото. Хора като Христо Грозев трябват на тази България.

на Мулти Илия. Започвам да съжалявам за Баце, поне Пашата го държи в някакви разумни рамки.

Не го блазни,защото не става за чеп за зеле !

Славуца НЕще Мин. председател -там се искат яки топки и много работа-а той това не го може!!!! Виж за чалга концерт пред Нар събрание -става, ама за вътре в Нар събрание- НЕ!!!!

Дразни го длъжността-Задкулисен финансов играч.

Мдаа, май България може да се окаже с Тошко Африкански за премиер.

Гарелов, и ти дърти комуняга! Работата не опира до правителството. Защото така комунизъмът, ще продължи да властва. Служебно правителството. Нови избори. Да ви няма КОМУНиСТите въобще. И това ще се случи. Дори с цената революция, КОМУНиСТИ ще изчезнете Хората са готови Недоволство и смелостта в гражданското общество нараства.

Както си почнал, продължавай и с Радев-БСП. Нещо не чувам: "оставка" , "предсрочни избори", "референдум за надпартиен президент"...

Новите имат само пички...

Няма мажоритарен вот, няма субсидия 1 лев, почти е сигурно, че и правителство няма да има ...Остана рефренът от песента на Чалгаря: „И аз ви обгръщам като нежна лоза и тихо ви шепна „Ще ви скъсам гъза”. " Какъв нежен изказ, какво усещане за взаимност и любов! Какъв пример за подрастващите за одухотвореност и богатство на българския език! Как да не гласуваш за такъв интелектуален колос!!! Как да не повериш съдбата на държавата в нежните му, макар и покрити с татуировки, ръце?

Любовното щение на автора само за избирателите на Чалгаря ли се отнася или за всички нас? Щото на мен не ми се ще "да ми скъсат гъза". А на вас?

Хората в България УМИРАТ и затова гласуваха за тия партии... Борисов пуска араби, негри и китайци да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, да ни КРАДАТ Парите, Работата и Бизнеса. Борисов принуждава българите да носят АРАБСКИ маски като някакви турски кадъни или Евнух, Педдераз, РОб в Харема на Арабин- Ислямист. Борисов пуска турско- негърските фирми- А1(ЕМтел) и ВИИВАКОМ да разболяват с РАК и Левкемия цяла България. А някои хора дори Ослепяват. Тия, които са останали ЖИВИ след всичко това, Борисов ОГРАБВА с фирмата на МУТРИ- ТОплофикация... Тия РЕКЕТЬОРИ от тая фирма се топлят БЕЗПЛАТНО цяла зима , а изнудват цяла България да плаща заради тях.. Турците са във Властта. Борисов слага турци и араби в Данъчното, Митницата и Полицията.. Тия нарочно се ПРЕСТРУВАХА че НЕ подкрепят Борисов, щото НЕ им стигат гласовете... Трябва ""Партия има такъв народ"" да се споразумеете с другите БЪЛГАРСКИ партии и да изгоните всички Турци , и мошеници на БОрисов, да бягат към Турция... Българските партии, които са влезли в Парламента, трябва да ОПРАВДАЯТ ОЧАКВАНИЯТА на хората и да махнат АРАБСКИТЕ маски и всички мошеници на Боклук Борисов- Банкя-лията. Хората са отишли да гласуват за да се ПРОМЕНЯТ нещата... И НЯМА да ходят да гласуват ВСЕКИ ден, ако след 2 месеца направят нови избори.. За Боклук Борисов гласуваха неговите мошеници и турците- в Данъчно, Митница, Полиция. Избраните партии, ако искат пак да влязат в парламента, трябва да направят нещо, да махнат турско- негърските фирми- А1(Емтел) и ВИиваком с които Боклук Б.Б разболява цяла България с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват.. Иначе, на другите избори, може и да НЕ гласуват, както преди години, Бареков влезе в парламента с 10 % подкрепа, а на следващите избори, НИКОЙ не гласува за него. И да ИЗГОНЯТ от България всички африкански маймуни- Неусиано де Жезуз Гузмао( Сисиньо), Роберта, Али Соу, Дий Бост, които Боклук Борисов пускаше да завземат България и да ГЛАСУВАТ за него на БГ изборите и да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... Трябва да АНУЛИРАТ паспортите, които Боклук Борисов е дал на маймуните за да гласуват на български избори..

Хаповете......бързо.......пий ги че глей кви тъпотии си написал !

И мисля че ТОЧНО Слави Трифонов трябва да стане Министър- председател сега.. Иначе, кой да сложи ?? Слави поне е минал през всякакви проблеми, прави БИЗНЕС и ще ПАЗИ Работата и Бизнеса на Българите... А другите партии, които трябва да включи в правителството си, ще го ПРИТИСКАТ да върши ПРАВИЛНИТЕ неща.. Не ни трябват някакви адвокати, които си правят закони.... Адвокатите са с този, който им даде ЗАПЛАТА.... Адвокатите от други партии, може да ги помагат, но трябва Министър- председателя да е точния човек... Партия "" Има такъв народ"" да се разбере с другите български партии, кой колко министри ще получи и да правят Правителство !!! Слави трябва да е министър- председател.. Ако е човек от друга партия, може да кривне нанякъде.... А когато С. Трифонов е министър-председател, останалите ще се принудени да му дават ВЯРНАТА посока, за да си ПОДДЪРЖАТ рейтинга... В САЩ, Доналд Тръмп НЕ промени НИЩО, защото, преди него разни ПРЕДАТЕЛИ, като оня Джон кенеди, бяха пуснали негри- маймуни и китайци да ГЛАСУВАТ на американските избори и неговата партия НЯМАШЕ мнозинство и разни корумпирани съдии СПИРАХА решенията му... Ето затова, Слави Трифонов като министър председател трябва да АНУЛИРА българските паспорти, които Боклук Борисов е раздавал на негри- маймуни...

Гарелов е прав. Той има огромен опит като журналист занимаваш се с политика и знае 2 и 200. ИТН досега не са провеждали никакви консултации с други партии за оформяне на правителство. Те, дори и да опитат с ДБ и Мутри Вън, пак не им стигат гласове и трябва да преговарят с БСП за подкрепа. Най-лесно връзката там ще стане чрез Мая Манолова и Татяна Дончева, които имат що-годе добри отношения с бившата си партия. Но, тъй като досега нищо не е направено, това значи че ИТН ще върне мандата, което ще е доста безотговорно. Ако върнат мандата, на 99% третата партия която ще получи право на съставяне на правителство е БСП. И най-вероятно тогава ще имаме правителство. Но при това положение БСП води парада.

Изредил си глупост след глупост. Единствено вярно е че ИТН ще върнат мандата, след това обаче БСП няма да получат мандат, дори да получат няма да тръгнат да правят правителство, защото нямат никакъв шанс, което днес каза и един от ръководството на БСП, освен това имат и вътрешни проблеми. Мисля, че Радев не е длъжен да дава мандат за трети път и може направо да мине към служебно правителство, което е и най-лошия вариант за ГЕРП и точно затова ще бъде направено от Радев. Радев се правеше днес и вчера, че иска съставяне на правителство бързо, но това е само театър той много добре знае, че не може да има стабилно правителство и няма търпение да го начука на този който пускаше компромати срещу баща му, жена му и сина му. Стягайте си герберските дупета, че ви чакат проблеми

Баси жалките чалгари. А така се надявах някой да гътне гробарите... :(

“Има такъв народ@ нямат идея не само кой да е министър-председател, а изобщо явно нямат идея какво да правят. То не в като да ходиш на еабора, да измисляш блудкави смешки и да се съгласяваш с шефа си, т. е. С Трифонов. А сега накъде? Ще е въпросът следващите две седмици. И силно се надявам да не е следващите години...

ИТН ще ви пуснат на Радев и той ще ви разкатае, ИТН като му дойде времето ще напарвят правителство - след нови избори и пълно мнозинство за тях

НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ЧАЛГАР - и евразийска им сбирщина -ИЗОЛАЦИЯ на НОВАТА СЕДЕНКА - -- -БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ЕДИНСТВЕНО ОТ КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ-СДС, ВСИЧКО ДРУГО ВОДИ ДО КАТАСТРОФА -ТОВА Е РЕАЛНОСТТА- ако желаете - съобразете се с нея ако не желаете - направете своя последен жалък опит за мимикрия.. ( .. аз не гласувах за БСП, " Има такъв (глупав) народ" 13/28 газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ и лично отговорна за настъпилата две-годишна дестабилизация и ДВЕ ГОДИШНИЯ ПРОТЕСТ НА ДОСТОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ И ДОБЛЕСТНИТЕ СТУДЕНТИ 2013-2014 година ОмбудсМая и всичките им "метаморфозни" азбукари за размиване на гласове и цялата буквално медийна система обслужваща външни и чужди на ЕС интереси на КТБейци и Дубайци криещи се от Прокурора зад граница и разните там Офшорни Ленчета, криещи се в ЕС от заведените им дела от Съдебната Система внедрени от БСП в Европейския Парламент

"Тази игра на мълчание беше печеливша до вчера", смята Гарелов. Няма никаква игра на мълчание бе изгорелов. Каквото и да каже ИТН ще бъде оплюти. Просто си чакат мандата за да пуснат мутрето на волето на Радев и направено от него служебно правителство. След това нови избори и тотален разгром за ГЕРБ - справка резултата от чужбина на тези избори

глупако! В чужбина общо в целия свят са гласували едва 170 000 души - пренебрежително малко спрямо гласувалите в БГ. Не те решават резултатите - мангалите, дето берат продукцията по кърищата на Испания и Англия и миячите на чинии в САЩ....Не те ще решат нещата!!!

А знаеш ли на колко НЕ БЕШЕ ПОЗВОЛЕНО да гласуват? ЗНаеш ли, че само месец преди изборите ГЕРБ пренаредиха комисиите, а после фалшифицираха резултатите? Ако не знаеш - има го в новините. Хората не са нит слепи, нито глухи. Ако им се разреши, на следващите избори ще гласуват 350 000. И при това нито един глас за ГЕРБ! Ето за това тиквата не може да спи. От това го е страх. Но е неизбежно. Както е неизбежна срещата му с бай Ставри!

Обръща се мозъкът ти. Долу тия мръсни свини ГЕРБ!

Цървула Слави сами си го избрахте имбецили. Сега си берете последствията.

Ти, като не си го избрал, за какво се пениш ? ..или искаш само да ни плашиш.. ?

Сичкоту гербер изкарани на амбразурата да ни убеждават, колко сме недоволни от ИТН. Всъщност аз съм много доволен - започнаха с разчистването на герберастията от първия ден. Не отричам, че и отбора на Майчето помага

Ти си педераст, това го знаем. Но кажи по нататък в бъдеще, какво ще правиш. Дали, ще се подложиш на трансджендър. Да ни зарадваш и нас. Сух газ не ме кефи.

Вой на гербопитеци от всички страни? Всичко е наред ! :)

Хората в България УМИРАТ и затова гласуваха за тия партии... Борисов пуска араби, негри и китайци да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ, да ни КРАДАТ Парите, Работата и Бизнеса. Борисов принуждава българите да носят АРАБСКИ маски като някакви турски кадъни или Евнухм, Педдераз,РОб в Харема на Арабин- Ислямист. Борисов пуска турско- негърските фирми- А1(ЕМтел) и ВИИВАКОМ да разболяват с РАК и Левкемия цяла България. А някои хора дори Ослепяват. Тия, които са останали ЖИВИ след всичко това, Борисов ОГРАБВА с фирмата на МУТРИ- ТОплофикация... Тия РЕКЕТЬОРИ от тая фирма се топлят БЕЗПЛАТНО цяла зима ,а изнудват цяла България да плаща заради тях.. Турците са във Властта. Борисов слага турци и араби в Данъчното, Митнциата и Полицията.. Тия нарочно се ПРЕСТРУВАХА че НЕ подкрепят Борисов, щото НЕ им стигат гласовете... Трябва ""Партия има такъв народ"" да се споразумеете с другите БЪЛГАРСКИ партии и да изгоните всички Турци , и мошеници на БОрисов, да бягат към Турция... Българските партии, които са влезли в Парламента, трябва да ОПРАВДАЯТ ОЧАКВАНИЯТА на хората и да махнат АРАБСКИТЕ маски и всички мошеници на Боклук Борисов- Банкя-лията. Хората са отишли да гласуват за да се ПРОМЕНЯТ нещата... И НЯМА да ходят да гласуват ВСЕКИ ден, ако след 2 месеца направят нови избори.. За Боклук Борисов гласуваха неговите мошеници и турците- в Данъчно, Митница, Полиция. Избраните партии, ако искат пак да влязат в парламента, трябва да направят нещо, да махнат турско- негърските фирми- А1(Емтел) и ВИиваком с които Боклук Б.Б разболява цяла България с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват.. Иначе, на другите избори, може и да НЕ гласуват, както преди години, Бареков влезе в парламента с 10 % подкрепа, а на следващите избори, НИКОЙ не гласува за него. И да ИЗГОНЯТ от България всички африкански маймуни- Неусиано де Жезуз Гузмао( Сисиньо), Роберта, Али Соу, Дий Бост, които Боклук Борисов пускаше да завземат България и да ГЛАСУВАТ за него на БГ изборите и да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... Трябва да АНУЛИРАТ паспортите, които Боклук Борисов е дал на маймуните за да гласуват на български избори..

Коменделско идиотче си ти , андрешко.

Слави гласува против предложенията на референдума. НЕ на мажоритарен вот, НЕ на субсидия от един лев. Много бързо се затлачи потока.

Всъщност това е правилния вот. Няма нужда от различна избирателна система, а субсидията е разумна. Единствения проблем е че доказва, че е употребил всички подписвали глупостите които им е пробута. Самия той не вярва в това просто го използва като стъпало да се домогне до властта. Като цяло е добре да го може това ако ще става политик. Просто да престане да се прави на нещо различно от Борисов.

лъжи,мажи само и само да се докопаш до кокала. и после-кой се пре...цакал-прецакал, кой не , да си чака реда!

Славуца е бременна от Божков, ДПС и Цв. Василев едновременно, но от процентите и предложенията на ГЕРБ получи разкритие и олигархията се скова от страх да не изпуснат бебето... затова сега лежи за задържане и се крие!

Ако Слави приеме някой ден да състави правителство в него ще бъдат млади образовани българи от кръга “Милениум”завършили престижни университети в чужбина, но забележете едно голямо НО, всички те са деца и внуци на бившата червена номенклатура. Проекта “Трифонов” е последния създаден от ген. Любен Гоцев преди да отиде в пъкъла, на генералите от групировката ТИМ на бившата Държавна сигурност от кръга “Монтерей”. Та тези дечица от кръга “Милениум” ще са само паравана зад който ще стоят кукловодите и олигарсите. С една дума Мафията и Октопода ще завладеят страната.

Да де ама те тия младите не са глупави да са марионетки. Имат по добра изходна позиция, контакти и т.н. Каква е логиката те да са контролираните?

Старите хиени държат парите и те имат тежката дума. Освен това имат и родстврна връзка. При мафията има йерархия. Помните какво стана с мутрите от групировката ВИС и братя Илиеви. Никой не можеше да се противопостави на дона Любен Гоцев. Очистиха ги и двамата. След време власта ще се поеме по наследство, но само с благословията ма старите хиени, генералите от бившата Държавна сигурност. Който държи парите, той е силен и управлява. А “градската десница” в лицето ма “Да България”, може само да подскача, имитира дейност или да и подхвърлят трохи от трапезата на Прокопиев, или друг олигарх от клановете на мафията. Единствено сили да се противопоставят на това са Борисов и Главния прокурор Гешев! И пак виждате срещу тях каква импетия се изправя многомилиардна. Трудна работа!

Всичко това е вярно, но къде е мармота, който завива шоколади ?!

Не думай! Сега кой ни е завладял?

това хоро е танцувано с царя! сменете мантрата

Има няма и това ченге Гарелов се изкаже неподготвен! Как си представяте Слави Трифонов премиер? Аз даже не мога и да си го фантазирам. Ще ни се смее цял свят на простотията. Ами че той нито има визия, нито става за тази работа. Жалка работа! Чалгаря е еманация на тези които гласуваха за него от села и паланки и онези в чужбина с анцузите и златните маратонки дето се тазхождат пред Бъкингамския дворец и слизат от самолетите на Терминал 1 !

Хаха .. Слави нямал визия да е премиер. Каква точно е ВИЗИЯТА която един премиер трябва да има? И точно пък Слави да те излага ... качества има. Мнението ти не е аргументирано.

Събуй си "златните" маратонки и измий тези крака накрая.

Поредния скелет изваден от нафталина...

Да не би да сме разбрали какво ще направят от ГЕРБ с мандата преди петък. В последния съзможен ден ни съобщиха че няма да се направи опит за създаване на правителство. Не ни бърснат и за петак.

Неграмотен педераст последния ден евторник

Докога ще ни пробутвате тая дърта ДСевеска Мутра? Докога ще ни натрапвате тези гадни ченгета за някакви всезнаещи експерти?

Как може един болен човек да стане минисът -председател? А освен това ми прилича не на човек, а холографски образ. С целия му екип холограмми. Нещо става в тази държава...

както би шута на олигарсите от БСП, така ще ги изчисти и от лицето на България

до троловете: спрете да пишете глупости за Слави. Той няма намерение да прави правителство. Него не го е страх да поема отговорност, а просто няма мнозинство още. Той иска нови избори. Казаха го още веднага след изборите. Защо не слушате какво говорят от ИТН.?

Затова ще има правителство на Мая, подкрепено от ДБ, ДПС, Бсп

"Има такъв народ" няма яснота кой ще бъде министър-председател ИМА ЯСНОТА - ТЕ НЯМА ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО, тоест не им трябва изобщо премиер!

Мустакатия педал е Доносник на Държавна сигорност

Не е бил просто доносник Гарелов, а действащ офицер полковник от Държавна сигурност! Страшен боклук! Ако го питаш защо бе гад, си служил на чужди имперски руски интереси, ще ти отговори че служил на Родината България. Наглец безскруполен!

То тая работа не е като оная

Да се каже, че постът министър-председател не блазнел Слави Трифонов е твърде деликатен начин да се прикрие ужасът, който той изпитва само от мисълта да поеме такава отговорност. Направо се поболя от нея. Предполагам, че все още не се е ошашавил съвсем, че да го хариже на Тошко маймунката, че тогава жална й майка на тази България. По вероятно е Слави просто да си намери някакво извинение и Има такъв народ / По им приляга Има такива идиоти/да откажат мандата. Явно на никого в страната не му се ходи на предсрочни избори, но пълното безсилие и некомпетентност на новите партии ни воддят натам, за съжаление. Дано поне им стигне ума да внесат прослувутия план за рзвитие преди крайния срок, иначе съвсем ще загазим.

къде видя ужас? Ужас има само в очите на Тиквата, която загуби властта и падна!