Иван Демерджиев: Ангел Христов не е влязъл в България със самолет, но е починал тук

От прокуратурата в Кюстендил съобщиха, че 54-годишният мъж е починал вследствие на остро разстройство на коронарното кръвообращение

Обратно в новината

Коментари - Иван Демерджиев: Ангел Христов не е влязъл в България със самолет, но е починал тук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

So, show me his body!

Махни се некадърник! Не със самолет,с парашут са го спуснали,Талибаните преминават границата с дронове,а после катастрофират с автомобили и чакате от бърза помощ да ви информират.

Сменя се борда и старите слуги остават извън борда. Има опасност някой по-лабилен като Геле да проговори за престъпната дейност на МВР и началството ЦРУ и Посолството. Затова започнаха да чистят оцелелите. Издирвани неиздирвани , старите мишки усетиха нещата и всички се разбягаха, защото знаят на всеки 5 години системата се самопочиства. Сиситемата това е новото име на посткомунистическата мафия. Целия държавен ресурс е в ръцете на системата. Това е държава в държавата. Който проговори или има вероятност да проговори умира. Галевци никога не са напускали, никога нищо не им е конфискувано, никога не са напускали. Червени , оранжеви , зелени бюлетини за хора от системата нищо не важат. Добродетели са защото чарджеха автокъщите с по 100Е на продаден автомобил и възстановиха няколко църкви. А яиновския поп Георги който пребиваше в кръчмата колебаещите се във вярата , облажи също покрай тях и сега е регионален бос във вероучението и никъде не мърда без пистолета си. Един от добродетелите им беше, че пребиха бившия бос на ВИС2 Васко Василев-Клеменцата за това, че на един Гьоргьов ден вместо агне им сервира яре в ресторанта си , изяде як бой а от ресторанта останаха руини. Те когато биеха никой не можеше да се прибере на самоход, всички минаваха през интензивното, по едно време се бяхя насъбрали осем човека там и това започна да поражда притеснения сред полицаите, но не сред всичките , половината бяха твърдо на тяхна страна, влючително шефа на икономическа, а и баш шефа който им е почти съселянин. Трябва докато не са избледнели нещата някой белетрист да напише роман за дупнишката Коза-Ностра, ще се получи топ хит.

кой нормален ще се върне там където е търсен само за да умре един час по-късно? министърче ти нормален ли си ? знаеш ли че самолетите имат "карго" проверихте ли каргото, а проверихте ли частните летища....аз пък казвам че бандюгата е влязъл напред с краката и ти го знаеш много добре какво криеш ? ...пазиш името на Бг. пред евро съюза ли ?

И не е намерен защото въобще не е търсен. Местните са ги виждали , но смее ли някой да каже, защото всички знаят, че те са от системата, както от системата беше и Жоро Илиев и всички останали знакови фигури. Сиситемата това е новото име на посткомунистическата мафия. Целия държавен ресурс е в ръцете на системата. Това е държава в държавата. Който проговори или има вероятност да проговори умира. Галевци никога не са напускали, никога нищо не им е конфискувано, никога не са напускали. Червени , оранжеви , зелени бюлетини за хора от системата нищо не важат. Добродетели са защото чарджеха автокъщите с по 100Е на продаден автомобил и възстановиха няколко църкви. А яиновския поп Георги който пребиваше в кръчмата колебаещите се във вярата , облажи също покрай тях и сега е регионален бос във вероучението и никъде не мърда без пистолета си. Един от добродетелите им беше, че пребиха бившия бос на ВИС2 Васко Василев-Клеменцата за това, че на един Гьоргьов ден вместо агне им сервира яре в ресторанта си , изяде як бой а от ресторанта останаха руини. Те когато биеха никой не можеше да се прибере на самоход, всички минаваха през интензивното, по едно време се бяхя насъбрали осем човека там и това започна да поражда притеснения сред полицаите, но не сред всичките , половината бяха твърдо на тяхна страна, влючително шефа на икономическа, а и баш шефа който им е почти съселянин. Трябва докато не са избледнели нещата някой белетрист да напише роман за дупнишката Коза-Ностра, ще се получи топ хит.

Но на мен този "министър" никак няма да ми липсва!

Ползвал е ноу-хау от седморката на Блейк - телепортация със смартчасовник.

Все някъде трябва да е кацнал самолета му от Дубай или само разигравате театър ,че е умрял ,ще му направите нова самоличност и айде шапка на тояга!

Истината е че Геле и миналграницата лазейки ,преоблечен като пакистанец. Ама като чул тарифата на каналджията получил шок , две пакита едвам са го довлякли до ресило къде рукнал жено дома съм и паднал възнак. Ама серизно бе милионер в зелено и евро дошъл да се лекува в България, сигурно при оня там служебнио министар от Дупница.

Въобще не ме интересува,всичките умрете!

В Брюксел тръпнат, друг път не видели границата да минават живи и умрели ... - Иван Вазов

Ние имаме най олигофренската държава в света с държавен глава СЕЛСКИ ИДИОТ-руски агент и служЕБАНО правителство от дебили.

Мунчо е докарал Гелето с правителствения самолет след посещението си в ЮА

Минчо е бил пилота за да няма свидетели.

Сэс министър ката тая нямаме проблеми ни живи ни мъртви

Човека е дошъл да умре на родна земя

Защо обаче е минал тайно границата се пита в задачата!!!????

Хиляди мангъсари минават нелегално през границата всеки ден, та какъв е проблема Гелето да не мине?

Гелето може да се е спуснал с парашут от самолета на брат си

Има часове, когато не ме проверява жената след работа. Смятай от пет до Осъм влизат през парадния вход. Да те еба и министъра. Кажи да ти ЕПМ, дадох излишно сто лева за карта и паспорт.

Г-н министър, бихте ли ни осведомили от колко до колко часа по границите на България не проверяват документите за самоличност, та и ние да се възползваме? Скъпичко е да си подновяваме паспортите, личните карти, че и шофьорските книжки. Поне тази тегоба да отпадне.

Здрач, направо влизаш, все едно си при баба си на госке.

Ти сериозно ли ?! Имало часове в които не проверяват, боже господи нямам думи и такива ни управляват и в бъдеще ще продължат като него това не е за първи път.

Как бил минал границата? С друг паспорт и друга самоличност. Може и паспорта дори да не е фалшиф ! Другия начин е като мигрантите да мине , той пишман- министъра си го казва ,че има часове в които не проверяват ,явно точно заради мигрантите за да не им нарушават правата.

Защо се учудват,че Галев е влизал в България без да се знае откъде е влязъл.България е разграден двор и у нас може да се влезе от всякъде и като пример за това е влизане на мигранти всички ден.Никога преди никой не е можел да влезе у нас,а сега вече влизат легално.

след като хрантутим такива тъпаци точни с парите .

Ми той не бил в чужбина,до края на живота си е бил в България

Замълчете. МВР са смешни. Направени сте на маймуни. Нито ги търсите, нито ви интересува, ако стане нещо такова като това, голям го вадите. Б-я е разграден двор, обрулена държава, на автопилот, каквото стане стане. Като излезе нещо ставате за смях.

Щъркела го е донесъл, а може и да е дошъл с плуване. От това му се е разхлопало сърцето и ето ти инфаркта.

Кой измисля тези врели некипели, г-н Дремерджиев ли. Видно е че не знае къде се намира. Освен боклуци, няма ли свестен човек в МВР. Докога ще искаме оставки.

Ба си, Бибитко беше казал преди време, че трябва само да боядисаме една барака, и сме готови за Шенген ..... Сега министърът заявява, че издирвано от Интерпол лице, не е влязло в страната със самолет, а вероятно през "прозорец", ходи разбери, този прозорец платен ли е?! Те тия издирваните като къртиците в градина - подаде се къртичина някъде, а никой не знае от къде са дошли, и накъде са отишли, и трябва да се случи нещо, че всички да започнат да се изказват за борбата с къртичините, опс, къртиците?!

Как да е влязъл, като не е излизал?

Демерджиев... мноу си ТЪП! Ела ме арестувай... тъпо парче...

.......

Всичкото бандюга с плеймейтките в Дубай. Не изключвам и политици и магистрати.

Някой да си спомня Янек? То беше мобилизирано цялото войнство , водолази парашутисти и какви ли още не цял месец го търсиха. А сега за да търсят един от големите мафиотски босове пратили един счупен полицейски опел. А и никой нищо не казва за укривателите, подлежат ли на задържане , кои са колко са. Или за ятаците няма наказание.

На летище софия има един полет от който нико не проверяват просто властите ги няма ако искаш и танк може да вкараш

Един влиза, друг излиза, МВР си няма хал хабер? Ако няма новини, журналистите си измислят? Ако няма доказателства, полицаите си носят?………

Министър Демерджиев, трябва уволнения ,оставки, един мафиот направи полиция и всички институции за смях и срам. Много нередности, много корупция,ама с много пари.

Ко стаа в тая държава... Умът не го побира. Невероятни фантоми. Търсят го по цял свят вече 10 години, а той по пантофи в къщи. И никой никога с нищо не се е издал, че мъжът,таткото, брадчеда, авера си седи дома. Тц, тц, тц....

Интересно как от Дубай може да си дойде без да покаже проверката ,че се издирва с червена бюлетина. Е, накрая е получил това ,което заслужава,много народ е разплакал и никаква милост към подобни недоразумения.

Айде свиньо обратно в кочината, видя се че не ставаш!

Никой не те пита с какво, не е влезил. Питат те с какво и с кой е влезал.

Вижте какво направи оня в Салвадор с мафиотите там. Трябва такъв премиер в България, като техния президент Букеле! Ще се оправим за месеци ако направим затвор за мутрите и господарите им от ДС!

Ако се загледате в новините от последната седмица ще видите, че доста млади хора си отидоха от инфаркти. Каква е тази пуста инфарктна епидемия през последните две години. Няма начин да е от ковид "ваксините". Изключено!!

Да попитат Мая Маноловата,кога,къде и как е влязъл брат Галев в страната.Също така и как е починал.Тя сигурно знае,а не да се клеще по пътищата.Какво иска?Нали участва в изборите,хората не я искат.

Владетелят на Дупница не доживя 54г. От високо се пада много лошо и барета не може да издържи физически.

А, провери ли кога последно е излизал , че да влиза в България?

"Според Иван Демерджиев вероятно 54-годишният Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност" по кое време е тоя хепи ауър, за един преател питам

Версията на блестящата ни Милиция е, че Ангел Христов - Гелето е преминал границата с два F-35A Lightning II, които са кацнали и са го оставили на летището до автокъща Турбото в Дупница, която обаче е била затворена за деня на детето и никой нищо не е видял.

Граничарят Векрил Ваклинов и верният му другар Вихър загиват, но избиват нарушителите на границата на НРБ. Вихър прегризва гърлото на последния нарушител, макар прострррлян.

С какво е влязъл, с летяща руска подводница ли? Да не стане така, че май въобще не е излизал... Нещо - хибридна руска атака , няма ли да намесиш... смешник

Да не стане така, че изобщо да не е това човека.

edin bokluk po malko.. 4akame brat mu da si doide i da go izpratim i nego.