Иван Ченчев показа от трибуната в НС заплахи срещу депутат от БСП

Sms-ите били изпратени след въпрос на Смиляна Нитова до служебния премиер за разследването срещу областния управител на Хасково

Обратно в новината

Коментари - Иван Ченчев показа от трибуната в НС заплахи срещу депутат от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като се знае Делян Добрев и родната от къде са и нямам повече въпроси!!! Само ГЕРБ и СДС!!!

Последна новина от Катар! На конкурса за най красива камила по повод на световното първенство първа награда спечели камилата на България Кокорчо Василев.

Че това може ли да се нарече заплаха? Дори и за предупреждение не става след като не се назовава какво се иска от депутатката за да не се случи това. Отделно как се очаква президента да предотврати случайни смс-си с разни закани? "Виждаме какво е кадруването на служебното правителство, но БСП няма да допусне което и да е длъжностно лице в държавата да си позволява да заплашва народни представители" И вие какво ще направите по въпроса? След вие специално очаквате с устен призив президента да ви реши въпроса, като не допуска подобни мигове. хахах Ето една по-добра идея! Като не ви харесва служебният кабинет си направете коалиция от 121 депутата, ходете при президента и искайте манадата за кабинета си. Тогава ще е точно както искате! Но ако няма да си правите труда не се обаждайте!!!! "Вчера в рамките на парламентарния контрол Смиляна Нитова (БСП) попита какви действия ще предприеме служебното правителство след оповестена в медиите информация за контрабанден внос от Турция" Същото каквото и вие правихте по времето на кабинета на Кирчо. Оставката и толкова. Искали се питане по нещо толкова очевадно?

А пък аз веднъш реших да пръдна, обаче се насрах !

Имало съмнения за корупция - по тази логика управлението на КИРИЛ ПЕТКОВ И МИНИСТРИТЕ МУ СА СЪС СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ - Аз имам съмнения за всички депутати че са свързани с корупция . Докато няма доказателства другото е БЛА - БЛА - БЛА.

не разбрах, с какво точно е заплашена въпросната депутатка и се чудя кой е гласувал за нея

Интересно ! Как ги свързаха двете събития ?!

тази стрина смиляна като приятелка на леля корнела сама си вдигна заплатата, само се нагуши здраво с пари и пак продължава да иска още щото е човек на "лидерката". да я плашат, тя какво си мисли, ще лапа, а другите ще я гледат само.

Basi krokodila brat, kato q vidqh i pochnah da placha

стреснах се де - да не е оказан сексуален тормоз, милата..

Поредната червена бабичка, живяла добре като член на бкп, сега с носталгия по младостта и социализЪма!

Стига вече сте се правили на ''жертви'', че и без този напън отвръщавате с лицемерието си.

А Смиляна Нитова защо сама се излага на опасност като член на БСП ? Да си стои в кухнята или в магазинчето...

И?

Кой ще я плаши тази? От нея не зависи нищо!