Ива Митева: Трябва да се атакува актът, който наказва парламента за решетките

Ако за Северна Македония имаме единна позиция такава, каквато беше на януарският консултативен съвет при президента, няма основание да напускаме коалиция, заяви депутатът от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИТН ПРОДАЖНИЦИ ! СЛАВИ, СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Дрън, дрън , та пляс!

Целта и дрънкането на дпс 2 са ясни отдавна - връщане на граб на власт и защита и прокарване на интересите на доган бей. Много интересно поведение - уж са на власт , а дрънкат като опозиция , но беззъба и т.ъпа. Имаха 1 цел каръмански да осигури бнб на доган. Не се справиха и ще ги освобождават. Отдавна нямат нужда от тях. За боклука са.

Трябва да се атакува акта, събрал такава шайка тъпанари в НС. А иначе трябва да си наистина ама много тъп, дори леко вдлъбнат, за да си помислиш да промениш визията на Паметник на културата и то не кой да е ,а сградата на Народното събрание. Подобна простотия може да се завърти само в главата на многопистовия министър на културата.

Айде сега почнахме да се усукваме. Явно някой и наби лагерите. Мани глобата, кой ще плати за решетките, монтажа и демонтажа?

Що обиждате красивите Болонки? Тази си е жив скункс!

петков самонадеяно разчита на това, че при нови избори партиите от коалицията вече няма да участват в управлението и това ги прави послушни, но винаги идва момент когато може да им писме, щом не ги зачита, по добре да излязат от правителството, да видим какво ще стане - енергийният министър беше готов да плащаме в рубли, но петков се наложи, външната министърка се оплака че е игнорирана по въпроса с Македония и петков като изряза от снимката македонския премиер получи омразата на македонците, прехвърли горещия картоф на министърката, сега вече ангажира и президентът, за да търси оправдание, защото сам спомена че до юни ветото трябва да падне, че дори заяви, че българският народ трябвало да се промени.

Така си мислиш ти. Както виждаш коалиционните партньори няма да напускат коалицията. Само джафкат. Истината е, че не им се пуска кокала

Дай ѝ на Митева да атакува! Така атакува Бюрото за защита на свидетели, че след това 2ма свидетеля бяха приключени. Редник Митева, в атака,! Пратете я в Приднестровието!

Болонката папка, вече джоланче с картофено пюре. Лъже, маже и само да е на трапезата.

Иве, нищо не атакувайте, а направо зазиждайте всички врати и прозорци и неизлизайте навън.

Искам автомобилни гуми на въжета и народа да хвърля банани, ама много банани.

Дай заявка за дата и нямаш проблеми, даже и рибки, че имаш.

Ама Овцооо, кажи за почти година колко закона приехте? За недоносения бюджет и за закриването на спецсъда и спецпрокуратурата! Представяте ли си колко сте ни скъпи? Прекалено скъпи - два закона срещу милионите за издръжката ви и нищо друго! Оставихте Държавата на (авто)пилот, а май положението си е направо като заглавието на един филм: "Има ли пилот в самолета?" Той беше комедия, а вие сте ТРАГЕДИЯ! Аре бегаййй!

Много силно да промени нещата за РСМ няма да има. Тактиката на КП е БАВНО и ПОЛЕКА, но сигурно махане на ветото. Заблудените ... нека се ваксинират с четвиртата игла.

Само да питам булонката на сценаристите: Сега какво да го правим македонския космонавт?

"Тя коментира и че не знае дали Тошко Йорданов в петък е казал, че ИТН излиза от коалицията." Ами прав е Тошко африкански. Махнаха му любимите решетки. Сега къде да си играе?

Решетките не ни интересуват, а цената на хляба и на газа. Говняри!

Тая офца направи кариера с тия решетки. За нещо смислено я няма никаква, но за глупости е на 1ва линия. Типична чалгарка като учиндолския бастун

Повече ме кефиш от мустакатото Ленче.

Ивето май също не иска да пуска кокала? Услади ли ти се властчицата? Да ти приседне дано! Продажници с продажници!

ПАРИ ОТ ДЕБИЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДЕ МОНТАЖА

Днес хляба, който до Декември, 2021 си го купувах 1.60лв, стана 3.00лв. Много сме ви благодарни слИвке, на теб, на Брадавицата в Президентството, на Харвардските измамници, на Хаджилегенов и Баба Кян... Толкова хубава промяна настана, че не можем да се освестим от хубаво

Друг път да гласуваш за Копейкин!

За да си броя копейките ли?

Славка и Тошка няма да напуснат коалицията ако ще Киро да стане наместник на американския президент в България. Толкова са жалки в алчността си. И се опитват да я замажат със смешни приказки за глупаци? Много да държат да покажат на българина, че го считат за глупак

бе каква севернамакедония, бе нещайстници?!?? на кой му пука какво ще прави севернамакедония? вие докарахте държавата до фалит, заема стана космически, чените на горива, електроенергия и храни скочи двойно, вие за споразумение за северна македония се пънете!

Много добре си бяха монтирани решетките там! ...Ама, айде де...!

Ъхъ!

"Трябва да се атакува актът, който наказва парламента за решетките. Това не е текущ ремонт, махат се лесно и не нарушават конструкцията." Не, те просто демонстрират наглостта над българския народ, в лицето на своеволията при вземане на важни за държавата и народа решения. Явно ви е страх от реакцията ан суверена и затова бързате да се барикадирате. А между другото, никой не слага решетки, които "се махат лесно", но явно продължавате да смятате народа за стадо шарани и това е лицемерната форма на своеволието ви!

По скоро трябва да се атакуват насилниците, които се опитват да проникнат в парламента и да рушат паметник на културата. Най малкото е добре известен водача им.

И тази фъфла,си показа, истинското лице!!!

Хаха!Омазания задник, разрешил поставянето ,лъсна!Плащай масрафа бе кукло!!!!