Ива Митева: Председателят на НС е дал съгласие за решетките още през януари

Никола Минчев е разписал резолюция "да" след среща с НСО, твърди бившата шефка на парламента от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама Николчо не си спомня да е разписвал, бре ! А може и да е бил при Аз съм Наско да пушат трева, когато го е разписал. А Просто Киро с неговите сексуални приключения с Лена - Гуглена по света, няма време да обърне внимание на тези двамата напушени галоши, и те разписват като селски кметове. Абе Кирчо, абе Кокорчо, я ги стегнете малко тия дечковци, че детската ви градина заприлича на разграден публичен дом!

Лъжец за приказ, ама чакайте малко, нека да дойде от САЩ газта дето ще е четири пъти по-евтина от руската и тогава ще видите кой е носителя на “Оскар” от ПП в шампионата на лъжите!

Ми естествено,че ще даде съгласие, от страх че ще има яка народна любов се е насрал. Вижте лицето му в профил, типичен олигофрен, недоносче, зорлем навряно в политиката.

Нима очаквате нещо друго от адвокат.. Адвокатът, каквото и да направи, никога не признава, че носи вина... Имаше един филм.. 'Адвокат на дявола'. Нужно е да имаш съвест. Минчев има вяра. В светлото хамериканско бъдеще. Предимно свое и на приятелите си.

По смотан адвокат не съм виждал! И лъже като циганин.Те всички от ПП лъжат така!

Еййй, хора! Харчат нашите пари!

И лъжат като за последно!

Тоя излезе голям лъжец но и голям педераст. Няма ли нещо сносно в тази партия освен мустакати коври лъжци и долни педали

Кокошката обвинява петела. Не е имало такъв позор в политиката ни.

Лъжливи мишоци!

Още един долен лъжец. Това момче скро ще го хване маймунската треска защото си личи че е обратен.

Партията второто П в абревиатурата да смени с Л, Л като лицемерие, лъжа...

В Украйна им разрушиха сумати административни сгради,нашите за едни решетки се карат.Чакаме да разформирате Висшия Съдебен съвет,да проверите защо магистралите са ни двойно по скъпи,защо ДПС управляваше ТОЛ системата и фалира КТБ.Защо инфлацията само у нас в Евросъюза е толкова голяма.Къде отива евтиния ток от АЕЦ.

Още ли вярваш че нещо положително ще направят?

Абе това тако, онова вако, бъдете спокойни герберуги! Никога вече вашият гуру - Тиквун, няма да управлява! Бай,бай,бай....

Това не означава, че пишман политиците в сегашния парламент не трябва да си ходят незабавно. ПРОСТО са вредни.

Ако тези прословути решетки са разрешени (подписани) през януари, защо не са поставени веднага след това? Защо са поставени точно сега? Кой го е решил? И анализиран ли е ефектът от поставянето им и целисъобразността? Ива Митева ни казва, че се била заела да проучи слумая и да прегледа документите - тогава да обясни!

Какво дообяснява, лъжата, станала нарицателно за тези в които повярва народа?

.

Един въпрос към Има Митева и всъщност към цялата коалиция, към правителството и Парлавента: КАКВО ПРАВИТЕ С и В КОНПИ?!?!! В тази криза и война, когато парите не достигат, а в страната десетилетия се вихреше чудовищна корупция, ЗАЩО ОЩЕ НЕ СТЕ ИЗМЕЛИ капиите на мафията в КОНПИ след мутрата Цацаров?!? Какво чакате?

Става дума за милиарди! “в духа на "прозрачност и отговорно поведение", цитирам по памет”.

И все пак, знае ли се кой е измайсторил тези чудни решетки в духа на "прозрачност и отговорно поведение", цитирам по памет

Това е новата промяна ПП! Решетки и признания! Реалността е ТОЧНО ТАКАВА! Киро забрави градския транспорт! Няма го да пътува, нещо Въпреки обещанията! Всичко това бе една предизборна лъжа!

Дори Бойко Борисов, Не си позволи да постави решетки! Но коалицията - може Много искат да се скрият от Народната любов!

Хората ви казаха,че такива врати, и то по-голям брой , е поръчала и монтирала Цвета от Кърджали при управлението на тиквите.Сега по аналогия са поръчали още и дза старата сграда,тъй като рчалгарите настояха да работят там.

Това е политика на ПП промяната, Страх от недоволството на Народа Български

Аз едно нещо не разбирам обаче при ПП и кабинета! На някои гербери - начело с Мутрата, им стана навик да ги обвиняват в кражби! В престъпления!!! И министрите и ПП САМО се оправдават и обясняват!!! АКО тези ТЕЖКИ обвинения НЕ СА ВЕРНИ, ако са клевети - защо няма серия от дела, заведени срещу клеветниците? Да, има някои от тях с имунитет, на това не са политически позиции и обвинения, а КРИМИНАЛНИ! За престъпления! Ако някой мен ме обвини публично дори веднъж така - ще го гоня до дупка или да докаже думите си, или много скъпо да плати за клеветата! Ще го гоня до дупка!

Дори и при положение, че точно тези си назначиха и Каскета за главен прокурор!

Верни са, верни. Те си знаят и затова си траят. Измамници и крадци. Само от комисионните за газа крадат по 100 милиона на месец

А като са верни защо пък обвиняващите не внасят доказателствата и сигналите за разследване и изготвяне на обнинения, за да се докажат в съда? И всички да се убедим?

Страхът от нахлуване на тълпата в Народното събрание, чупене и изнасяне на вещи, както това се случи в началото на демокрацията е накарало председателя на НС да се съгласи с поставяне на решетки на входните врати още през януари.

Какво очаквате от тия пубери - Председател на НС, Зам председател на НС - детска градина! Те нямат собствено мнение и чакат какви нареждания ще получат - сещате се от къде.

Тези ПП-та са абсолютни лъжци и неадекватници. Всеки ден ги уличават от нагла, в по-нагла лъжа! ОСТАВКА!

Патетично герберски тролове. С едната ръка подкрепят протестите на Филите, с другата ръка пробутват изялвението, че те ще са много по-сервилни и крайни във фобската си политика, сам ода ги пуснат пак на власт. Ето днес Плевнелиев е намерил кусур на Петков, че не е пуснал врднага РСМ в Европа. Това ли ви е герберската алтернатива? НЕ, МЕРСИ! ПС. А на Митева, браво, че е заела позиция против решетките.

Само не разбрах, какво общо имат ГЕРБ с решетките, за които аз и ти ще плащаме да бъдат монтирани и демонтирани, както и с лъжите на председателя на НС. Та той е след президента и премиера в държавата. Ако коментара ви не е на трол, то нормално е да заемете позиция, при която, да не допускаме лъжи и измами от всеки с власт.

председателят е ПРЪВ сред равни, и за такива стопански дейности трябва да отговаря администрацията. Тя си е виновна, ако въобще има вина. Депутатите да си пишат законите, и да не се превръщат в охранители и администратори.

Продължаваме с Лъжите !

ДИР, за вас сигурно най-големият проблем на България е въпросът за решетките на Народното събрание. Да, доста ниско е паднало нивото на българската журналистика в търсене на политически дивиденти.

Да ви имам и проблема! Цяла седмица ни занимават с решетки, а през това време потъваме в блатото!

Боже, колко елементарна жена!!!

Да, доста посредствена геница е! Но в началото ми импонираше с излъчването си на почтеност и най-вече скромност и възпитание! Сега очевидно са й подпалили фитилите и тя се включва в глутницата плюещи правителството псета! Аз бих я попитал пубрично да обясни защо тя го прави това? Имам предвид - добре, некомандни да приемем, че всичко е точно така, както го описна! Тя защо го прави, точно сега и точно по този начин? Какъв ефект търси? Какво целят тези, дето са й подпалили фитила? И като има такова желание да се рови за нередни неща - лошо няма, аз съм ЗА - при океана от огромни кражби и корупция и отявлени престъпници и мафиоти тази точно за този очевидно много свестен и възпитан мъж ли се хвана? Защото знае, че той е възпитан (тоест безопасен да го атакува). Отврат! Изкушавам се да взема да й напомня за далаверите на някои много близки до сърцето и кариерата й мошеници…

Да, доста посредствена геница е! Но в началото ми импонираше с излъчването си на почтеност и най-вече скромност и възпитание! Сега очевидно са й подпалили фитилите и тя се включва в глутницата плюещи правителството псета! Аз бих я попитал пубрично да обясни защо тя го прави това? Имам предвид - добре, некомандни да приемем, че всичко е точно така, както го описна! Тя защо го прави, точно сега и точно по този начин? Какъв ефект търси? Какво целят тези, дето са й подпалили фитила? И като има такова желание да се рови за нередни неща - лошо няма, аз съм ЗА - при океана от огромни кражби и корупция и отявлени престъпници и мафиоти тази точно за този очевидно много свестен и възпитан мъж ли се хвана? Защото знае, че той е възпитан (тоест безопасен да го атакува). Отврат! Изкушавам се да взема да й напомня за далаверите на някои много близки до сърцето и кариерата й мошеници…

В Американския сенат, ако излъжеш си изгорял. Тука, ако излъжеш- Няма нищо ,младо е момчето Щом е излъгал за нещо толкова незначително,представете си как ще лъже за нещо,от което се е облажил яко. Оставка, млади пръдльовци

Само не говори за американския сенат, шъ тъ замола:)

Без конкурс, пак вътрешна фирма, пак на десеторна цена...за каква промяна говориме, пременил се Илия па у тия, казва народа.

Има къде-къде по-големи гафови от решетките, а вероятно, най-големите предстоят.

Да, например едно чекмедже, с кюлчетата и пачките в което само може са се сложат решетки на целия център в София например…Да не говорим за по-големите кражби и корупция! Но тези сега точно са се втренчили в тези пари, и то не откраднати, а необмислено разходвани от бънджита на Парламента. А да не говорим за този бюджет и разходватетъ му през годините…

Съгласен съм, но не върви оправданието "ама и другите така правиха".

Съгласен съм! Но има огромна разлика между откраднати и похарчени необмислено държавни спедства - дори и в правото! И когато някой доказан крадец ореваха орталъка за нецелесъобразни разходи поне на мен ми идва малко много! Ниж, ако се докаже, че някой от сегашните управници си има чекмедже с кюлчета и пачки от подкупи - тогава никога не бих го пощадил, аз поне!

И аз съм съгласен, и последния, който ще тръгне да защитава ГЕРБ и ББ. Все пак, такива неща се доказват в съда, а тези, като се броят служебните правителства, имаха досега цяла година да изкарат на показ далавери и злоупотреби. Останаха си компроматите със снимките. Най-близкото до акъла е, че като някой у нас вземе властта, се настанявая на готовите държавно-частни хранилки и забравя, кой е крал преди него. Разбира се, ще кажат, че прокуратурата им е виновна. Нали всички обещаха съдебна реформа и да махат Гешев - нищо!

Ива-та открива топлата вода! Ами разбира се , че той е разпоредил, въпросът кой му го подсказал - много съмнително е, че е НСО, защото те не са специалисти по пасивни заграждания по охрана , а по активни действия по охрана. Дори МВР няма отношение по въпроса, защото те пък специалисти по улични заграждения. Една от най-големите постижения на Цветан Цветанов, когато беше министър на МВР, е да закупи оградителни съоръжения и то от чужбина , за да се огради властта за всеки случай ...

“ много съмнително е, че е НСО, защото те не са специалисти по пасивни заграждания по охрана , а по активни действия по охрана.” Бъркаш! Явно не си запознат! Опитай се да понаучиш повече какви са функциите, правилата, правомощията и практиката им. Може и от аналогични на тях служби в чужбина!

си прав, но имам съсед който работи в НСО, а също така един от бившите шефове на НСО ни беше съсед, та доста пъти съм ги питал какво работят всъщност?!

След 12 години на пост и молитви, мафията в лицето на промяната , си върна власта

Никога не се е крало толкова много колкото сега при мунчо и прокопиев

Тая недоклатена мома става все по-противна! Вживяла се е в ролята на всеобщ ментор, а е просто една семпла случайница!

Явно и тя се е взела много насериозно и сега изживява звездния си момент. Попаднаха ми материали за нея - за живота й, за контактите и връзките й, за това кога за кого и с кого е работила, за похожденията и близки нейни приятели… Някои от тях изглеждат доста неприятни особи.. Описват я като общо взето доста скромна и дори притеснителна през годините - и заради говорния й дефект… Та се питам кой й пали фитилите та талкова внезапно да се промени като типаж.

Ако България не бе тотално завладяна от мафията държава през последните 30 (+45) години и престъпниците бяха където им е мястото - отстранени от обществото и поритиката и управленията - особено в прокуратурата и службите - тогава щях да съм много по-критичен към сегашното управление за ИСТИНСКИ техни грешки, пропуски, а и престъпления и корупция - ако и където ги има и са доказани! Но сега, вшлиждайки как престъпници или хора на престъпници - години наред крали, корумпирали, дерибействали и/или прикривали и мълчали сега изведнъж са се преродили в много местни, почтени и непримирими - този филм вече перманентно го гледаме, въртят ни го периодично и страшно омръзна - мога само съ кажа - да го духат! Всъщност ПП заслужават много остра критика не за това, което правят и съ направили, а за най-важното, които НЕ СА направили - да откъснат главата на змията, на октопода! Защото тя е още жива и непрекъснато плъзга пипалата си отвсякъде… Какво става с борбата с мафията?!?!?! Кога ще видим бос на тази мафия на подсъдиматъ скамейка и в затвора, наистина!

Първата им работа на тия като дойдоха!!!! Беше ,да източат едни 9 милиарда в края на декември без да се разбере за какво !!!! Тия решетки са тренировка за свикване ,с бъдещето им

Вие сте като ония където ти викат не искам и свалят гащите. Ако сте сериозна партия, внасяте за гласуване отстраняване от длъжност на председателя на парламента, сваляте го, избирате друг, не от ПП и така им казвате, че не сте някакъв пълнеж в коалицията, и че може някой по голям да гръмне ако продължават така. Ма сте са овъртяли и вие в газовите далавери и не смеете.

Това е най корумпираното непрозрачно , и фалшиво мнозинство

ПП са още млади и неопитни, макар и интеригентни и образовани, за разлика от много от техните предшественици. Ако не са били НСО да направят това предложение за решетките очевидно симпатягата Никола Минчев е нямало дъ разпише, и после явно е забравил - всички виждаме с какви простотии и простаци в Парламента ежедневно му се налага да се разправя. Но… Тук отново излиза въпросът за службите и калинките и хората на мафията в тях! Докато не се извършат дълбоки промени в тях, и най-вече в прокуратурата и съдебната система България няма да се осеферяса! И така - КОЙ ръководи НСО и кой е принципалът? Друг интересен въпрос за размисъл - а воже ли - дори теоретично - политик и управник ДА ОТКАЖЕ ДА ПРИЕМЕ препоръка или предложение на държавната охрана, при това представена и аргументирана?!? Да - може, има такива прецеденти, но какво индикира това? И КОЙ носи отговорността за сигурността на съответния обект при такива прецеденти? Знам, че повечето хора изобщо не са наясно за какво говоря, и това е съвсем нормално, но тези от бранша са пределно наясно за какво говоря! И друго - ако председателят на Народното събрание е разписал предложението на НСО прев януари, тогава защо още тогава то не е изпълнено? Защо се е чакало толкова време и какво е наложило изпълнението му сега, когато мафията мобилизира всички сили срещу правителството и търси всякакви поводи? Още са млади от ПП, но ав вярвам в младите, защото знам ко за боклуци са много от “старите”! А по отношение на службите ни - нали още не сме забравили как чудовищно подведоха и президента, и държавното ръководство с докладите и оценките си и за Путин и операцията му, твърдейки че войната ще свърши много бързо и с бърза победа за Путкин ?! Впрочем потърси ли се отговорност от тях и поредното им подвеждане?

Харесва ми как ИТН влязоха в ролята на строгата учителка, която за доброто на децата не напуска скапаното училище

Преди избори обещават как всичко ще е прозрачно. Влязат ли във властта коренно се променят и започват да лъжат като дърти цигани. Дали ще имаме късмета след толкова мъки и продажни, нагли, лъжливи и крадливи политици, начело да застане някой честен патриот, който наистина да милее за народа и Родината? Че да ни изкара от дъното на дъното, дето дълбаем с всички последни места? Ако начело на държавата застане такъв човек, той ще остане в историята като велик българин. А всички тия настоящи и минали политици, които трупат несметни богатства и пари на гърба на бедните хора, всякакви тарикати и мошеници никой няма да ги помни с нищо добро. В спомените и в историята остават хора, които са били Човеци в истинския смисъл на думата. Които са давали от себе си за другите за добро дело.

не е хубава коалиционните партньори да се топят , на тези от ПП се оказаха патологични лъжци - лъжат с лекота.

Булонката на Славчо отново се обади . Явно са и отрязали квитанциите да става конституционен съдия. И сега търси под вола теле.

"Най-много се лъже по време на война, избори и след лов", а от п.п. лъжат просто по принцип.

А защо се правиш на ощипана булка педерасте мой?

Айде, стига с тази глупост - решетката. Не приключихте ли въпроса? Всичко Мара втасала...

ПП са яко нагли! Първо КП излъга и стана МП, сега и Председателят на Парламента се оказа глъпак и лъжец!

Е има ли някой изненадан? ПП това си могат. С лъжи дойдоха на власт, с шъжи си управляват. Кило популизъм и демагогия на вкус... Малко по-читави са от възраждане и бесепе

Оставка на Киро и цялата родата около ПП , не стават за нищо , докога Слави ще крепиш това мъртво правителство

по - скоро те го крепят

Не го четох цялото, но правилно ли схващам, че Минчев, който мислех, че е половин идейка по-малко изпе.ерастен от шефа си Курчо, е всъщност още по-зле, защото се крие зад ЖЕНА - мацката, която беше някакъв шеф и се опитва нея да я набеди, за да си спаси собствения пе.ераски задник? Ако не съм права в "присъдата" си, се извинявам; ако съм права - съжалявам, че досега не съм го псувала и него, да ви е.а у пе.ерасите! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС!

Няма ли кой да олаби жилата на тоя смотан фъфлек Митева, някой да се жертва де?

Млад си, много пробираш. :)

що не опиташ -със сигурност ще ти отреже квитанцията , но по - вероятно е да си обратен

Ами много ясно, че за да се сложат тези метални решетки на входа, писмено разрешение трябва да има от Председателя на Народното събрание!!! Тук не става дума някоя секретарка да си сложи голяма саксия на прозореца на канцеларията си! Тоя пикльо Минчев да не ни взема за будали - цяла седмица върти-суче и лиже-маже, прехвърля отговорности, обвинява секретаря на парламента, но истината излиза наяве! Сега остава и някой да даде на медиите въпросната резолюция! ОСТАВКА!!!!

Мунччооооооо Зелений вземай си отрочетата мошеници и крадци и бяй, бай от България

тогава ни чака още по -опасното --служебното проруско и антиевропейско на резидента