17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отвори нова академия за послушковци( пудели).

Къде ви беше отговорното поведение когато три пъти разтуряте парламента.

След яркия пример, На лоялността на Кирил Петков, Към Радев, който го направи човек, Кирчо няма право на говори за лоялност! Прост крадец и продажник на депутатите!

Ама сте и нагли и с кой смятате да управлявате след като имате само 19 депутата!? Ако не подкрепите правителство на ПП ,ЩЕ ХОДИМ на избори! А вие и болната ви партия ще гледате парламента отвън!!!

Фъфлето Ива снага превива, бузки разтваря пред господаря.

хахахахахахахахаахахахахахаахахахахахахахаахахахахахахахахахахаахахаха Ивчееее, ебати вица каза !

Новото вдъхновение на Сравуца от диванчето-Ива Митева,Премиер!!!

Цял живот на сцена и в шоу бизнеса, а сега ще залезят като придворни шутове, ужас!!!! За 1г да си бил на върха, а после да не можеш да имаш и 1 депутат, това ще влезе в учебниците по история, какво е алчност и предателство.

А,сега се сети, кое е отговорното поведение ?Като провалихте два ,а сега и трети парламент.Много неприятна и злобна жена .Да си оправи физиономията и говора,да спре с назидателния си тон.Много я блазнят постове,ама няма да я огрее!

Тази пък коя беше? Кога стана политик,кога взе да разбира от политическо инженерство и политика?Тошко в рокля ли е тя? Дотук,с изкривените си размисли и страсти,Славчо,Тошко,Каримански и тя,счупиха 2 Парламента и един Кабинет.А ги избираха за съвсем друго.Правителство щяла да прави...с кого,бе,кой ще ви се върже на рептилските прищявки?!

Изпързаляха България по македонския въпрос, добре че ония се мотаят

ЧАКАМЕ!!!! 1. МАЖОРИТАРЕН ВОТ 2. ЕДИН ЛЕВ СУБСИДИИ 3. 120 ДЕПУТАТИ 4. АЕЦ БЕЛЕНЕ 5. МАКЕДОНСКИЯ КОСМОНАВТ

Та Ева у фъфлека

С 19 депутати ще ви предложим правителство, видяхте вече какви кадри имаме, добави Митева. Факт обаче е, че правителството падна заради проблеми с енергетиката, регионалното развитие и външната политика, там където са министрите на НТИ

Рамо до рамо с Герб и ДПС! Повръща ми се от вас! Сещате ли се каква оценка ви писа народа, ще го усетите на изборите!

Никой ли не усеща, как сега е момента да се ликвидират партиите и да останат две - три на политическия подиум. ГЕРБ със сигурност ще съумее да ликвидира и ПП и ИТН, защото те са болни от инфантилност, а ДБ е по корумпирана и от ГЕРБ. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.

Мечтаеш ли, мечтаеш ли, герберастино смръдлив !?

Всички роби на САЩ и Русия дружно срещу ИТН. Явно никога няма да бъдем свободна страна, където управляващите политици да отстояват българските интереси, а не на големите сили! И винаги ще сме бедни.

Вие сте ПРЕДАТЕЛИ!! ВИДЯХМЕ КОЛКО СТЕ ЖАШКИ И ПРОДАЖНИ. ЩЕ ГО УСЕТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ.

Си тъпа, че чак се чудя как си завършила право. Вън от парламента, аман от еничари и продажници! И не ходи в България на море, да не ти се наложи да ядеш храчки! Повръща ни се от вас!

На тези им плащат да топат топката. Пеевски ли, Борисов ли не зная,но никаква файда от тях, само загуба. Чалгари жалки, махайте се!

Тошко премиер :))))))

Сирила се Мара като се побара

Да се махате ,че лошо ви се пише.Щели да опитат.Опитите свършиха госпожо Митева.Трябва някакъв съд да има за политици излъгали народа си.Мислите само за задниците си.Стига толкова!

Това не трябва да го позволим. Ако това стане, всички ще излезем по площадите.

Ма ако може пак да сме във властта. Щото значи искаме пак да се пробваме да гушнеме милиардите, а знаеме че на предсрочните избори ще гризнем дръвцето. И да ни дадете милиардите да знете че ще е много отговорно. Така по нататък пак ще поискаме оше милиарди. Ами така де - нали властта е за да се обогати човек!

Имаше такава партийка…..

Рррррррр Тренирай

Само че Президента не е луд да си вкарва автогол като вас... Приключихте, за мое съжаление - три пъти гласувах за ИТН, да чегъртаме ГЕРБ-ерастията с 200, явно чегъртането все пак започна, макар и със самоизчегъртване... :-(

Това миризливо лайно усеща че няма да има депутати в следващия парламент и не иска избори боклука, ами защо разтурихте правителството ма дрисло

Миналата година бяха първи с над 60 депутата и не направиха усилие да направят правителство,но видите ли сега с 19 щели да опитат!!! Дали пък не е обещана подкрепа от ДПС и ГЕРБ???? Славчовите много долни излязоха!

Напротив направиха,но Ристя лодкарят им поставяше условия и те с достойнство не клекнаха.Итн са право куме в очи и ме кефят.

Лельо- забравих в предишния пост да упрекна родителите ти, които са пропуснали в ранна детска възраст да те заведат на ЛОГОпед, и да ти оправят "Р-то". Много е дразнещо ти казвам!

Абе Лельо, защо си сменила плочата? Я пак със сълзи на очи и пяна на устата за 89-ти път кажи, че "Още ви притесняват по телефоните, че издевателстват над вас и т.н- все в този тон измишльотини. Опитите ви да се правите на желтви са смехотворни. Вие сте деструктивна сила от селяци, чалгари и един ултра некомпетентен Гроздан Караджов, дето не познава лотовете в строеж на магистралите. Бяхте зотук! Наиграхте се на политици! Нищо не струвате! 3-ти парламент проваляте!

Ами те, такива опити се правят в детска възраст или най много в юношеска! От там нататък опити можеш да си правиш само за лична употреба или самочувствие! Всичко останало или трябва да го съгласуваш с "опитните зайчета" , или да се откажеш от опита си. Иначе изпадаш в ситуация на критика и даже омраза.

Ако имате кандидат за премиер от София. Централната част,супер центъра,пъпа на София....

Даването на третия мандат на ИТН е опасно и вредно. Те ще се опитат да вземат мястото на говерньор на БНБ и милиардите,които ПП не им даде за строителните фирми на Герб и това е един последен и отчаян опит,защото тези повече няма да ги има в следващото НС.

Мъъъ--Дааа

И на тази сдъвкана и изплюта лелка в залеза на критическата не й се пуска вкусния кокал.

И какво като опитате, в министерският съвет, цял ден чалга ли ще опитвате?

"отговорното поведение би било да се опита" Че откога?!

Наистина имате право,че ИТН провалиха 3 парламента,може би защото се надяват да управляват сами,но не им стига вътъка,пък и не се доказаха с нищо!Довериено на избирателите се гради с години и с интелигентност,което им липсва.Гласувах за тях,а сега съжалявам!

Тези вече са под 20 депутата и очаква трети мандат да е при тях. Голям смях. Третия мандат ще отиде при БСП или ДПС няма как да го дадеш на последната вече партия.

Тази жена по простотия и наглост задмина простата кърджалийска леля.

Отговорното поведение на измислената партия ИТН, с новото си име "има такива нахалници", беше да не провалят ТРИ парламента. Крайно време е, тази разградска леля да млъкне .

Тая е ненормална, скапахте работеща държава, сега ще опиПват за пореден път, отново!

СУВЕРЕНА не помни по три минути,като Тошко.

Освен,че е на мамата на държавата,еба и мамата на вас-неговите депутати.Имате още 3 заплати като"народни избранници" и после-кой от къде е .Христинка поне си има село.И бостан.

Може ... може да се опита - с ГЕРБ, ДПС и Възраждане ... как е, харесва ли ви?

Организираната престъпна група на Слави и групата за политически диверсии и шантаж се състои от: Чалгозавърът Слави Ямболският хулиган и натурален простак Тошко Грухтящата свиня Балабанов Един дрипльо с мустаци до кръстта( не му помня името) Една изгустирана в говора никаквица-Ива Митева Една разплетена кошница в главата с нос на Канго(не и помня името). Останалите са за пълнеж, скоро ще се усетят и ще бият шута на тази криминална структура.

когато от секрпетарка в деловодство направишдепутат и шеф на парламент, фиаското инеизбежно!

Дори хлябоедите, хора които се интересуват само от цената на хляба и олиото, няма да гласуват за вас. Финито мършо!