ИТН: Николов предлагал България да плаща като други страни на "Газпром", Василев отказвал

"Министър-председателят и основно финансовият министър се месеха изключително грубо в работата на почти всички министерства", твърди Тошко Йорданов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тогава Министерство на енергетиката няма друг начин, освен да купува газ през посредници, отново руски газ, само че с 30% отгоре." САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА РЕШИ, ЧЕ КАТО КАЖЕ - "НЯМА ДА КУПУВАМ РУСКИ ГАЗ ИЛИ ПЕТРОЛ" , ЩЕ КУПУВА НЕЧИЙ ДРУГ ГАЗ ИЛИ ПЕТРОЛ. ПАК ЩЕ Е РУСКИ ЗА ТОЗИ РЕГИОН, ОБАЧЕ ПРЕЗ ПРЕКУПВАЧИ. ЩЕ ПЛАЩАМЕ НА САЩ ЗА РУСКИ ГАЗ И ПЕТРОЛ, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ВИ УВРЕ ТОВА В ГЛАВИТЕ?!?!

Дано най-после сте разбрали защо сме били 500 години под турски гнет! "Преклонена главичка сабя не я сече"!!! Дано сте разбрали защо когато бяхме "братя" плащахме три пъти по-скъпа газ от германците, например. Хората са го казали: "Бий, за да те уважават" - това по повод цената на руския газ за Германия, която за малко не ги затри. А такива като нас, при които в позата, в която сме застанали задникът ни е най-високото място, няма как да бъдат уважавани. В този смисъл, изгонването на 70 руски "дипломати" е огромната заслуга на отишлото си правителство. Да, руснаците се стегнаха и го свалиха, но ще започнат да уважават България повече от преди. В момента в България има около 6 откровено проруски партии плюс един президент, две с евро-атлантическа насоченост и поне една голяма, която се опитва да седи на два стола!

Ами цената ни е 3 пъти по-висока от германската, защото ние купуваме 50 пъти по-малко газ. Пазарна икономика брато. Купуваш на едро, получаваш отстъпка. Колкото по на едро, толкова по-голяма отстъпка.

И не само заради количествата. Погледнете физиономията на Бойковия министър Трайчо Трайков и как започна да срича когато на пресконференцията 2010 година когато беше в България един от шефоовете в Газпром Виктор Зубков отцепи цената на която продават газ на България и се оказа че цената е наполивина на това което обявиха нашите. Виктор Зубков каза че цената е 387 долара, а се оказа че по това време цената на газта е 576 за битовите потребители. Трайков почна да хълца и после взеха да се обясняват че едното било без ДДС, а другото с ДДС, ама 387 с ДДС е 464 долара и пак едни 112 долара се губят от границата до Булгаргаз.

Сигурен съм турците изкупуват свободният капацитет от евтин газ в Южен поток. Вкарват го в тяхната газопреносна мрежа и след това го препродават на Гърци, Българи, Италянци като Азърбейджански или LNG от Египет. За техен късмет потребяват толкова газ, че им се налага да купуват дори и скъп LNG. Веднъж вкарали го системата могат да ни го предложат на по-висока цена като източника по документи не е Газпром. Вероятно и други посредници позват тази схема да ни предложат "турски" газ.

Еми браво, а дали Асенакис и компания са чопнали нещо от тези 30% горница, остава сами да размишляваме.

Всички специалисти обясниха ,че газ може да си доставим когато искаме, даже може и да си го продаваме,в момента Руският е 5 пъти по висок. ДПС ,ГЕРБ трябва да бъдат съдени за измяна на България. Най радостното от всичко е ,че на всички маските паднаха и избора ни на 2 ще е много лесен.

Радев,ДПС, ГЕРБ, БСП, Итн, Възраждане, ВМРО всички работят против интересите на България и още партии си създават. А Тошко освен да мисли как да докара реклами 7/8 друго не го интересува. Борисов построи тръбата за 3 милиарда и даде път за войната, Карадая осигури цялата рода с къщи за гости и крещят как другите са лъжци.

Има 1 партия,която досега НЕ се е о-срала и това е Възраждане! Всички други вече ги видяхме какво ни готвят- американско анти българско управление в полза на сащ.. от тва по- зле няма!!! Ако Възраждане не спечели и не поведе страната в посоката на нашия интерес като Орбан в Унгария,бъдащето ни е само надолу при еврогейовете..

Ами че тя излиза от дупката на нужника, как да разбереш че се е осрала? На тях самото им битие на руски кавали ги прави по-отвратителни от осраните.

ИСКАЛА ДА ПЛАЩА ! АМИ РАЗРЕШЕТЕ И ?!

И защо Николов си траеше ,а не си подаде оставката? Защо дрънкаше същите лъжи като кокорчо,че уж платили,ама руснаците не щат да вземат парите и спрели газа?

Заработихте ли? Хаха

Асен тази зима вместо с пиноар ще си лежи в леглото с балтон

Трябва ли да се възстановят доставките от “Газпром”? Според мен не. Това би означавало да се изтрият вересиите на онези, които създадоха кризата. На посредниците-комисионери. В краткосрочен план това спасява зимата, за което служебният кабинет ще бъде демонизиран. По-оздравително ще е всеки, и последният заблуден, да преживее режим на тока, да зъзне, да чака митичните танкери, да се чуди кога и как да се къпе, как да зареди айфона си, че да пише статуси за орките и зеления чорап. Едва тогава ще изградим стаден имунитет срещу демагогията, която ни доведе дотук.

Има ли още наивници които ще гласуват за американските Соросоидчета Кирчо, Асен и Хр. Иванов?

за КОПОЙКИН моге ли?

Славуца може и де е глист на бело, но ни спаси от педалите на подмяната! За което адмирации!

А вие защо мълчахте! Съучастници сте!

Нали знаете, че каквото и да каже шебека тошо. истината винаги е доста по различна

Свиреп вой срещу чалгарията. Ама чак сега. Що така бе Миме Къде бяхте вие великите протестъри година и половина. Хайде, година и три месеца Когато ги славославяхте като Дядо Боже. Слави беше най великия. Най големия изчегъртвач на Република България. А после изведнаж стана гад. Голям гад Най големия гад. По голям гад от самия Гад Зееви. Защо? Ами просто каза истината в очите на функционерите от Пълен Провал. И стана враг. По типичен болшевишки образец. И странното е че не Типично болшевишката БСП беше инициатора, а уж десни формации като ДБилите и ПП. Явно болшевизмът е пуснал дълбоки корени. Сега ще се види какво са ги вършили ПП тия седем месеца. И няма как да се скрият. А плюнките и от двете страни ще бъдат ужасяващи. Голям цирк ще гледаме.

Ейй,много си се иска някой да ви каже “ браво” ! Гад Гадеев и Гадеевчетата гаднеят ли,гаднеят! Туй от телевизионни екрани,от диванчета или парламентарни трибуни,все гаднеят! Колкото и да иска,освен фланелката на Харвард да носят и да провалят парламенти стещу пари, друго не могат!

Ами, всички сте еднакви боклуци и измамници, няма смисъл да се плюете и да се изкарват всички жертви.

И защо чак сега се казва това? Тошко,жалки сте! Личи си как водите предизборна борба по ваш тертип! Онзи казал,този рекъл,компромати и компроматчета,записки и листчета….Дребни и жалки души сте вие! Но не всеки българин е чалгар и простак! И това ще се види на изборите! И спрете евтиния си пиар! И не се оправдавай с лоялност към коалицията,защото всички знаем,че вие и да няма проблем,го фабрикувате! Успяхте да докарате България за две години само ,до тежка политическа криза,а ГЕРБ и ДПС до тежка икономическа криза! И колкото и да са се “ старали” по вашите думи “ПП -тата” ,пак нямаше да успеят за 6 месеца да докарат държавата до разруха! Затова,Тошко Учиндолски,не се пеняви по “ братските телевизии” с нови” компромати” и не използвай така близкия ви просташко чалгарски език,за да сипеш поредните кьорфишеци от екрана! Никой нито ви вярва,нито ви уважава! Излагате се още повече и ти ,и оня глупак Балабанов ,и онази ревла Митева,и онзи от диванчето Учиндолския чалгар!

Не губи време, стягай бесилка за протеста !! От Пълен Провал освен за цирка за другаде не ставате !!

Защото чак сега го казваш,а не тогава.

Тошко , това за , което бяхте създадени го свършихте . Кукловодите вече ви изпратиха на сметището . Не се напъвайте . Дребни душици бяхте и такива ще си останете .

защото не искаха Македония в ЕС... или не искаха да купуваме по скъп газ от Американците.....тцтцтц тези лоши ИТН... как не ги е срам да искат да купуваме ЕВТИН ГАЗ

защото оставиха северномакедонскиьот космонаФтинин във висящо положение!

Безсмислено е да обяснявам защо мекотелите имат повече достойнство от итн въпреки , че нямат гръбнак . А специално на Тошко когато са му махали гръбначния стълб са му присадили лицемерие . Много лоша комбинация е простотия и високо самочувствие !

Lazarov ами умрете от студ буклуци мръсни като не искате да плащате заради ваща политическа идиотщина страда народа, всеки гледа интереса на своя народ а вие гледате да угодите на американците наркомани.

Ташко и ИТН,както Възраждане и ДПС са проруски партии.ИТН няма да влезе в парламента.

А не продажници които искат да купуваме 4пъти по скъп газ а като се има напредвид че Турция и Сащ си купуват руски газ

За съжаление са проамерикански с изключение на Възраждане. Така че, засега си оставаме колония.

Много важна роля изиграха хората на Слави в премахването на това антибългарско правителство.

За което адмирации!

Помияри и чакгари. Хайде обратно в кабеларката!

Чеп за зеле не става, ни от Киро канадеца, ни от Асенчо комплекса. А нека си припомним кадър от предаването на властта от кабинета в оставка към служебния такъв. Ръкостискането на Николов и Петков. Май има какво да ни разказват тези двамата за схемата с 30% комисионна.

Това ИТН какво беше че и в историята го няма.

Има договор който рашките отказаха да изпълняват. Точка по въпроса.

цялата про-западна банда от педераси с чуждестранни паспорти - В ЗАТВОРА

Краварски агент Кокорчо си знае задачата дадена му от ЦРУ и никогя няма да се колебае да прецака и навреди на България. Гнусни плужеци за тия от ПП и това си е

всеки случай Василев е 100 пъти по умен от теб...Маймунски

За с схемаджия да, няма равен....

не умен е и казва верни неща...а никой в политиката не е цвете ИТН не направиха нищо...факт..

Сега на есе паще си изберем ..240 идиота който цял живот немогат да направят разлика между Баничарница и книжарница....така просто гласувайте без значение за кого..всички са кучета без история..

Защо трябва да има държавен монопол на газа?

Колко трябва да е тъп един народ за да гласува за ГЕРБ (ТИМ), ИТН (ДПС), ДПС (ДС), БСП (БКП) или Възраждане (Единна Русия)???? Колко тъпи трябва да сте хора колкооооооооооооооо? Утрепки сте ….

Я се шибай, соросоид миризлив.

Вярваме само на Киро Канадеца

Хаха, ПП ги удари в земята, всяка една е за предпочитане пред ПП.

ПП и ДБ ли са читавите? Айде моля ви се

Първо правописа, после обидите. О, ама то вярно- и вашият канадски глупак едвам сричаше. Каквито избирателите, такъв и избрания.

Тоше, прибирай се че другите маймуняци врякат за теб.

Без съд за ПП няма да мине. Най-малкото трябва да направим като Румъния. Като вкараш 20 тина тъпака като Кирчо и Кокорчо зад решетките и пропорционално толкова кметове и общински съветници, другите ще имат обица на ухото. Да не забравяме и някой и друг мафиот, които в България са публични фигури( като Якудза) и техните чадърчета Тогава ще има светлинка в тунела на вечния ни преход

Само за СЪД говорите мръсни комунистчета но знаете отлично чий съд ви очаква в огъня който не угасва нито за Сталин, нито за Хитлер, нито за Путлер нито за вас не ще угасне….

Неграмотен тъпак.

Май ефира се напълни с Руски агенти и платени путинофили. Одеса е на 500км от Добрич и там умират деца всеки ден. Всеки ден деца остават сираци. Колкото е разстоянието от Варна до Сливница. На това разстояние от нас всеки ден умират цивилни. Сериозно ли сме толкова низши същества, че искаме Газа да е с 30 Стотинки по евтин и всеки лев за него да подпомага насилието, убийствата, загряването на ресурси и територия. Колко струва вашето дете? А това на Кумовете? А това на съседа? А на съседа на 550км от вас?

Стига опорки - излишния газ (този недоставения за ЕС) руснаците в момента го горят. Т.е. дали купуваме или не от тях няма значение - те ще продължават каквото са решили. А разните соросоидна отрепки - багажа - терминал 2 - Брюксел. Там ще намерите много съмишленици и няма да ни тровите живота повече!!

Значи Киро Откачения ще е многоженец - Линдито и Леана.

Разкатаха фамилията на България.

Киро Улавия и Ококорения пидал да бъдат арестувани веднага за държавна измяна.

""Тогава бяхме коалиционни партньори и не вървеше да се избиваме едни други пред хората."....А вървеше да СИ ЛЪЖЕТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ,така ли?После ще ни ПОУЧАВАТЕ за лицемерие!Като са ви влезли с бутонките, ако имахте топки, ОЩЕ ТОГАВА, на място, ИЗЛИЗАТЕ...АКО!!! имахте топки ....Ама ти си едно низко, злобно човече, видяло се с малко власт, и реши, че е хванАл Господ за шлифера....Долно, мазно, комплексирано пинчерче - това си ти!А оня плешо е за съвсем друг ....П.С.....Тошкооооо, я кажи какво стана - "Във вторник (2 Август 2021 г ) заместник-председателят на ИТН Тошко Йорданов каза в парламента, че Илиев ще съди всеки, който твърди, че той е плагиат."....Пинчер, к'во станааа?КАжи к'во станаааа?

Тодаре , мъжкарят казва -НЕ!, и си подава оставката.Това е!А @утките се гърчат.Кажи му на Станислав, че все още в северозапада се срещат и мъже.

няма ли кой да му затвори устата? Като онази мумия от екрана, прост и нагъл. Тъпанари.

Демек, лъсна поредната лъжа на Просто Киро. Купуваме не американска, а руска газ, само че с 30% по-скъпо, заради посредниците. Защото канадския дебил и Кокорчо не искат да плащат в рубли, а да се правят на лоялни американски лакеи. А българските потребители - кучета ги яли, ч„е ще плащат повече. КИРО И КОКОРЧО СА НАЦ.ПРЕДАТЕЛИ ЧИСТА ПРОБА!

Днес един енергиен експерт обясни за танкера. Руски втечнен газ за америка, американците го отказали и дошъл в Гърция за нас! Киро се хвали бе бил американски. Дрън-дрън

И после кажи, че Тошко не е и той продажна рубладжийка. Тъкмо да ни изкарат от руския казан и такива като него ни дърпат обратно. Германия има тежест и може да преговаря, ние нямаме нас ни заробват, а не преговаряме.

лайнар продажен, България си има сключен договор и то на най-изгодните цени за газа с Русия недей да сереш невежо комплексирана

България има действащ договор и то на изгодна цена. Просто трябваше да обръщаме еврото в рубли. Кви преговори те гонят?!

Аз не знам как ще се намери някой да гласува за Киро и Боко които ни набутаха на скъпата американо-кравраска газ ...

Ще се намери не го мисли. Не всички сме готови да лапаме руски кр, за да получим газ.

Абе щом си я докарал до там че да знаеш какъв е на вкус тоя и оня к.р ... ясни сте умно красивите ...

Тошко е рубладжия като Копейкин

Айде чупка ! Достатъчно тъпотии сътворихте.

Народа му е през оная работа дали има или няма газ Га си сварил ракията и направил виното и за Коледа си гътнал свинята Зелето кът е станало Ко му трябва на човека

И Ния на село сме тъй Ръгами бахур свинско със зели пача Вино и ракия Още сутринта удрям един буркан вино от бъчвата

Наздраве, бузите червени, холестерола на макс

Съветските кафяви про.ст.утки се нарушила под опашките и се обединяват. На борба за съветски газ тавариши...

за кого говориш, за Германия и Турция ли