ИТН дарява субсидията си от предното НС на огнеборците и семействата на загиналите в пожарите

По думите на Трифонов държавата трябва незабавно да мобилизира целия си наличен състав, за да се потушат всички активни пожари у нас, както и да поиска помощ от ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе пичове това да не са ваши пари. Това са наши на дакоплатците. За какво дарение говорим? Да бяхте извадили лични тогава да се коментира.

Един пичага ми почука на вратата и каза, че събира дарения за местния басейн. Дадох му чаша вода!

Тези опити с пари на данъкоплатеца да се опитваш да си правиш реклама трябва да спрат. Не е лошо да помогнеш. Да го направят не от субсидията, а от заплати и други лични доходи. В случая на ИТН просто им идва повод да замажат гафовете и да опитат да излъскат имиджа. Като им гледам хората, тия 60000 са им пари за семки спрямо кражбите, които се готвят.

Жалък ПР . чАо

Е те това е истинска грижа за народа.

Хайде стига го величахте, дали са 60 000 лв от масечната субсидия от нашите пари. Да не е дал свои. Защо не си намалиха заплатите , нали видяхте фъфлещата председателка как се пенеше.

Главният Пожарникар е безработен Да ходи да гаси пожари а не да се появява само по Севда ТВ.

Безработния пожарникар дари 100 хиляди лева. Ристе и Маяма какво дариха?

Собствени пари нали, не от народа. Само да уточним

След такъв акт на милосърдие от славчо, просто съм длъжен да си преместя...

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! И какъв е тоя ""министър по РОМСКИТЕ въпроси"" в предлаганото от правителство от ИТН ??? Тия в ИТН, БЪЛГАРИ ли са или някакви чужди башибозуци и предатели ?? Избрани са за да ПАЗЯТ нас, българите. Преди десетина години един- КРАДЕЦ и бандит- Цветелин Кънчев направи партия - Евророма. Тоя лежа и в ЗАТВОРА. Тоя да не би да е дал ПОДКУП на хора около СЛави Трифонов за да сложат негов човек за министър ??? Кой е "" Министъра по въпросите на Демократите"" ??? КОй е "" Министъра по въпросите на Социалистите"" ?? Кой е ""Министъра по въпросите на бБорещите се срещу мутри"" ??? Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!!

Евтин популизъм. Сладникаво, че чак нагарча.

Браво на Слави Тр. за постъпката му! Него го харесвам, но целия му представителен екип са хем грозни, хем кухи, затова няма да има прогрес. Като почнеш от Тошко, той сега се поспря малко, сега пък този орангутан Филип, го замести в словоизлеянията. Отърви се от тях Слави и другите като тях...

Мунчо изчегърта пожарната команда до дупка. Направи я една огромна дупка. Но разбира се, бога слънце е прав.

Добре прави Трифонов. Лошото е че няма да стигне до огнеборците, защото ще мине през Мунчо и там ще изчегъркат паричките за предизборна агитация.

Жеста е добър, но правиш ли дарение и пресата веднага го раздухва, това си е ПР акция. Дайте нещо и за финансирането на 7/8 ТВ, щото там сметката комай тъне в мъгла и обещания. ...

Браво на Слави и ИТН, а Ристе и Шорош да го .....

Браво, браво...ама твоите парички дарява, не неговите та замислисе дали Шорош или ти го...

Ми да, моите парички отиват при нуждаещи се българи, а не в устенцата на РистЮ и Шорош!! И така трябва!

Пи не Ар а ПъъъР от чалга бандата .

Нали знаеш, какво казва дедо поп,, Бог дал, Бог взел. Та и тука е така народа дава, народа си ги взема. Защо трябва да се обаждаш от канепечапрац.

Само плюете ИТН.... Даряват си субсидията, а някога ГРОБ да е правил нещо подобно? Нали уж ИТН сменя ГРОБ? Аз не си спомням да са правили жест на съпричастност, а само един селянин, който караше през селата джип и плюеше като говори как щял да даде толкова на този или онзи и така и никога не даде!!!

Ти май не знаеш пропаганданта машина на Сорос как работи. Винаги се плюе докато не изберем кандидата който те искат (в случая Ристе Македониста). Така и Станишев дойде на власт, после така и Бойко дойде на власт, така ще дойде и Ристето.

Пи не Ар а ПъъъъР от чалга бандата

Онзи ден точно Герб даде 100 000 лв за хората от селото до годеч където торнадо им отнесе покривите, после Бойко пак ходи да види, вече хората си имаха покриви и прозорци , Герб им ги плати , ама не биха барабани по медиите

От къде имат парите герб, ва? Да не би да произвеждат и да продават? Това са нашите пари от данъци.

живото гробе почна да ръси акъли !

Оффф,май едното АЗ се сменя с друго АЗ! Мята пачки не от джип а от субсидия! Бръщолеви от фейса.... Е,КАКВА Е РАЗЛИКАТА??? БСП СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ КОЕ КОПЧЕ ЩЕ НАТИСНАТ.

Тъпанари! Да дарят лични средства, а не "субсидия", която я взимат от нас. Герберастите правеха същото. Нищо ново от чалгаджийте.

Е все пак даряват, правителството им даде 500лв,дано да отиде по предназначение

Популистите Родината осират, Анархистите след тях вървят, Комунисти, комунисти дълъг път ви чака, срамен път! И.Т.Н....

ЕЙ,ЧАЛГАРИ ОТ ИТН-ВЗЕМЕТЕ СЕ ОКЪПЕТЕ,ПОДСТРИЖЕТЕ И ИЗБРЪСНЕТЕ!!! УМИРИСАХТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ЛЪЖИТЕ СИ!!!

КАТО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО СЕ КРИЕ КАТО МИШОК СТАНЕ НЕЩАСТИЕ ИЗПЪЛЗЯВА КАТО ПЛЪХ УЖАСЕН ЧОВЕК!!!

Еми така се прави! Нищо, че не ги харесвам, постъпката ми допада повече от празните приказки и 370 лв. от служебните!

новини от диванфейс

Не е редно да се дарява нещо, което не е твое. Парите за субсидии не са на ИТН, а на българския данъкоплатец. И понеже ИТН не свършиха нищо в предишното НС не виждам повод да бъдат субсидирани. Единственото, което ИТН и останалите търтеи направиха е да повторят изборите и да похарчат милионо без резултат. Така, че ИТН и останалите имат да връщат парите дето прахосаха, а не да си правят тъпата реклама.

Предното или предишното НС? Ако има предно НС, би трябвало да има и задно такова.

Задно е когато е съставено от за..ници.

Горските не са оборудвани за гасене на пожар, не са обучени и са хвърлени в огъня с фалшиви китайски гръбни пръскачки. Работят с гумени тупалки и всичко друго е добро на документи, но на практика не е така! Пожарната намалиха драстично хората си и на една пожарна кола има само по един боец. Шефа на горското предприятие говори неистини и е време да го сменят.

славея няма ли и некое ферари да дари селяндура му прост

майната ви чалгари мръсни

Аз съм готов да купя дънките на Филип Станев за 16.80 лв.

До 18.60

Славко се е надрусал,и говори глупости за дарение! Утре като се събуди от наркотиците може да предложи нов премиер по фейсбук,или да си смени името на партията...

Някой знае ли какво по дяволите става днес с въздуха в София. Ужасна смрад на дим и пушек цял ден. Наблюденията са ми от Изток и Младост. Няма никаква информация...?!

Аз съм в Младост, ужасно смърди на дим и пушек, без да има пожар наоколо

Това, което усещате, е димът от пожара в Македония - наближава селата в Симитли и тъй като днес преобладава вятърът от югозапад-запад, го носи чак до София. Ето публикация на FB страницата на НИМХ-БАН: https://www.facebook.com/PrognozataZaVremeto/posts/2061031440730432

Е скоро като започнат да крадат с шепи, ще си наваксат….да не се правят толкова на загрижени.

Може ли да разкажете за депутатите от ДБ от зелените които прибраха 3 000 000 лв да броят делфини в Българските черноморски води и 11 000 000 лв за да анализират местообитанията на белия бухал??? Ако можете разкажете. Те също могат да дарят нещо, ама едва ли

Забрави за 300 млрд евро срещи които уж щяха да проучват как сер*т карпатските вълци

- противопожарни хеликоптери - противопожарни самолети - медицински хеликоптери - нови пожарни по центров всичко друго в вятър за усилване на огъня :(

Пожар с пиш не се гаси.

Славка наркото и компания-да не си правят евтин РR! Даряват стотинки,а ще крадат милиарди.Никой вече не ви се връзва на лъжите(излъгахте 600 000 души).Айде,по пътя на СДС и НДСВ.След една година никой няма да си спомня за вас,чалгари!

Днес слави откри предизборната си кампания за президент. Най-напред първи се лепна до олимпийската шампионка, а сега дарява пари, но не негови, а партийна субсидия дошла пак от нашите данъци.

Брей, сега ли се сети, че плащаш данъци??? Като ти ги кадеше Тиквун 12 години, къде беше???!!!

дето искаше да е левче

Да си правиш пиар с такова нещо е страшна отврат!

Защо реши, че е пиар?Служебния министър даде 540 лв. на човек. Това пак ли е пиар? Да ви е.а майката продънена, търсите под вола теле.

премиер изпълнява законови положения за плащане при бедствия.

Не белу куршуми, ами компоти.... Половината не е като цялата

Хайде като е популизъм, всички партии да дарят субсидиите си!!! Думи или дела???!!!

Браво! Как никой досега не се беше сетил да предприеме такива действия? Друго си е чалгаакъла.

Ненавиждам чалгарите,но за това БРАВО

Баце дари 100 хиляди лева. На него браво ?

Учиндолския. Див популизъм, все едно Боко слушам на нов глас. По-точно отгоре ни го говорят. Едно не мога да разбера. Защо нормални партии не излязат и не кажат, че този кабинет е пълен с калинки. Абсолютно некомпетентни хора.

Няма нормални партии

Ти пък как разбра, че са некомпетентни??? Сигурно си работил с всички тях!!! Нещастник!!!

Мисля, че г-н Трифонов е прав. И аз си помислих това преди 2-3 дни, когато чух новината, че си предлагаме помощта при положение, че сума сгради у нас изгоряха до основи.

и ИТН защо не тропнаха още преди четъри дни по масата за да осигури служеното правителство адекватни мерки, а трябваше да чакат. Въпрос на ббързо мислене и рефлекси, които ИТН ги нямат.

Служебните и шефът им, освен да си правят ПР, защо не взеха мерки? Или се чудят още в какво друго да убеждават част от хората, които не им вярват. Аз не съм народа, а съм от онази част от него, която нито един мошеник-политик не могат да излъжат и да използват.

Много грозен пупулизъм, да бяха се сетили да организират доброволци или сега да сетят да изпратят Слави , Тошко и другите да помогнат било с гасенето или почистването. А може и просто на момента да осигурят заплащане на наеми и настаняване на хората. Не винаги трябват трябват пари кеш, ама въпрос на начин на мислене.

Славчо скочил на Мунчо?! В интересни времена живеем...