Италия разширява програмата си за отнемане на децата на мафиоти

Създадена през 2012 г., тази програма има за цел да разбие цикъла, в който властта се предава от поколение на поколение по кръвна линия

Обратно в новината

Коментари - Италия разширява програмата си за отнемане на децата на мафиоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали не са русначета какво ви интересува

Алелее, та това е предпоставка за отнемане на деца в бъдеще, без даже родителите да са замесени в мафията. Системата винаги може да излъже, че някой е мафиот, и да вкара лъжливи доказателства. Иди доказвай "че нямаш сестра"! Тука в сиганските мафиотски картели е пълно с такива деца, италиянците ще се озорат. Ама ако искат да ги вземат от тук и да си ги превъзпитават в Италия.

правило номер едно за децата е безопасност. Ако родителят не е способен да я осигури, няма право да има деца. Много просто е. Да не говорим, че не знам какъв човек трябва да си, за да мислиш първо за себе си, вместо за децата си

Отнемането н адеца е най безумното нещо ,което може да се направи !

им отнемете незабавно децата, за да се почувстват по големи европейци!

Ъхъ, отнемане на деца в Италия ... отнемат на разни наркомани, на здрав човек, макар и мафиот никой не му бара децата ... Дрисня БъГъ пак обработва оФцете с платени статии, че е ОК да ви взимат децата, защото уж било за тяхно добро.

Деца може да бъдат отнемани, само ако родителите им са заслужено в затвора е те са там дългосрочно. Ако родителите им са на свобода, има нещо сбъркано в системата.

Европа е пълна с програми за отнемане на деца. Това наистина ще помогне с престъпност и демография. Също с набавянето на донори за важни люде и създаването на еничарски корпус(ЕК корпус може би?). Ваксинка деца?

бегай у лево с лъжите си бе трол