Серия силни трусове разтърсиха Централна Италия

Силни земетресения бяха регистрирани в Централна Италия. Най-мощният трус е бил със сила 5,7 по Рихтер, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Серия силни трусове разтърсиха Централна Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ужасно там има толкова ценни сгради

... и замириса на море ... грешка - на вулкан.

Обаждам се от Рим, чакм самолета за София. Сутринта минах през Терамо и Акуила. Наистина уличките на са почистени, но главните путища-са! На Акуила ни задържаха точно заради земетресението. Не знам как е в Рим, но и по техните мовини са спрели метрото. Сега в тон и унисон с нашите хейтъри, чакам да почнат да плюят по Ренци, папата и нам кой си още!

В Рим съм, тук сняг няма, но е студено, четях на бюрото когато усетих двете земетресения след 11 часа, беше доста стресиращо, особено заради краткия интервал между двете, дъщерята каза че не е усетила нищо, но като поискала да влезе в метрото не са я допуснали и така разбрала.

Невярна информация.Най-силното е 6,1 в Италия. сега Следя по link защото от Вранча последните две ми разбиха комина.

Къв комин бре? Тогава нямаше данни за паднали комини! Ми фани го залепи тоя комин, най-накрая, като ората, щом пада!

БСП да иска оставката на Бойко за непочистените италиански пътища, ВЕДНАГА!!!

Супервулканът Кампи Флегрей ако кихне, няма да имате време да го снимате с айфоня. Така че правете добро ,излишното самочувствие и агресията няма да Ви помогнат с/у майката природа

то и доброто няма да помогне, нито молебените

Аз какво ви казах още рано - рано сутринта ? Че чакам силно земетресение! И то действително стана реалност ! А сега имам една друга молба към всички вас - да ми препоръчате застраховател, който при последващо природно бедствие на територията на България, ще ми изплати щетите от природното бедствие.

ти го препоръчай

Горките хора! Господ да се смили, дано да свършват изпитанията им.

Само да ви спомена , под сурдинка, че новото строителство у нас не е тествано още .... Шшшшшттт. Да не чуе ..... В София небостъргач на Черни Връх искат да правят. Едните викат било по нови земетръсни стандарти, други викат, чакай да видиш наистина. Правете си застраховки - не съм застраховател ама съм беден и от няма и къде плащам застраховки.

събаряйте ватикана закривайте католическата църква и уволнявайте папата го пращайте на курорт нейде мое да се разминат катаклизмите дет тея лицемери предизвикаха

колко си прав...само че събарянето няма да стане от човешка ръка ,а Божия

Мноого зле, източването на нефт и газ от земните недра ще доведе до световния катаклизъм. Нефтът и газта служат за възглавница между двата слоя които се трият.

Да ги тресе. Не ми е жал за тях. (с изключение на добрите хора, де). Няма да е зле малко да им се проветрят самовлюбените тикви и да им се поразклатят захаросаните им и глезени италиански задници!

защото по самовлюбени тикви и оядени задници сме много преди тях, демек и нас .....

Много си прав.....

Не е на добре, толкова много земетресения за кратко време в Италия?! Или може би е по-добре множество малки земетресения, отколкото едно, но унищожително?! Ще има ли още?!

Един Господ знае!

fraxinus

По повод силното земетресение миналата година, пак в Италия, един католически свещеник твърди, че то е Божие наказание заради гей-браковете. Отделно знаем и за прочутата италианска мафия и т.н. Не злорадствам. Нека се молим Бог да прояви милост и към нашия народ. Защото и тук е проливана много кръв, която вика за отмъщение и се вършат какви ли не безобразия. Трябва да се покаем за греховете си и да се отречем от родови и национални грехове.

Е, как така в Италия има много сняг и неразчистени пътища? Нали навсякъде по света с ловят снежинките още във въздуха.

Не, ловят ги само у нас. В нормалните страни се случват такива неща, и никой не плюе по това, за разлика от тук