Кървав атентат в италианско училище

16-годишна ученичка загина, а седем нейни съученици са ранени при експлозия пред гимназия "Франческа Лаура Морвильо Фалконе" в италианския град Бриндизи. От болницата отрекоха информацията за втора жертва на експлозията, за която по-рано бе съобщено.

Обратно в новината

Коментари - Кървав атентат в италианско училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

италя си има "коза ностра", а балгаря си има бкп/бсп/дс. тези две брацки организации са саставени от лумпени, мошеници, крадци и убиици, които не са способни да работят и саздават матерялни блага, защото са тапи и марзеливи. кражбите, корупцята, убииствата и насилието у нас са дело на червената мафя нарекла се иронично "коалиця за балгаря", а всащност и на децата е ясно, че това е "коалиця против балгаря". почеркат е сащя като на "коза ностра": насилие, корупця, шантаж, демагогя, убииства,.. ако боико прекарши грабнака на този червен звяр, тои ще влезе в балгарската исторя завинаги. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Безумие е и в 21 век на ден да умират стотици деца от глад, пък стотици други да мрат от преяждане ама ...

Жалко за децата! Каквито и проблеми да има някой не трябва да посяга на човешки живот, още повече на дете! Дано хванат убийците, доколкото знам в Италия доста мачкат мафията!

Жалко за децата! Сега са на по-хубаво място! Каквито !и пролеми да има някой болен мозък , не трябва да се посяга на човешки живот, още повече на деца! Дано заловят убийците, доколкото знам в Италия яко газят мафиотите!

В следващите години предстои значително спадане на жизнения стандарт както в САЩ, така и в Европа. В същото време медиите ежедневно ще рекламират на обеднелите луксозен начин на живот. Резултатът от такова разминаване на реалността и илюзиите ще доведе до: 1. Увеличаване на престъпността, тъй като част от хората ще опитат да си осигурят така желания лукс по други начини; 2. Екстремизъм и тероризъм от тези, които разберат че никога няма да се измъкнат от мизерията.

Хей, гаден админ-ще пиша колкото си иснам против просветният пишман боксьор-египтолог Игнатов и неговота неграмотна заместничка независимо от Вашата гнусна цензура !!!!! Деца на АБПХФК !!!!

Че то мафията е в правителството на Италия, точно както и в Булгаристан... единственото решение е трепане и доживотна каторга на политическите и всички други мафиоти!

милите деца дано почиват в мир! Не е честно да си отидат така две деца преди да са започнали истински живота си. Дано да имат сили родителите им.

току що казаха по италянската телевизя че е починала и друго момиче и жертвите стават две *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама....., че си тъп Саше откакто нашите взеха че управляват в италия; п.с. е това е ! и понеже и аз съм тъп имам Въпрос каква е връзката Италия Бг. или ти се изживяваш??????????????????/

Сега да видим колко време ще им трябва, докато измислят кой да нарочат за тези взривове. Нали вече българските тайни служби са от добрите, Осамата уж го убиха, Кадафито - също, след което се гавриха с тялото му, оная тьотя Клинтъница даже скача от радост. Не знам дали не е по-добре да започнем да се крием за всеки случай, че току-виж, набедили някой от нас.

да пратят екипа милиционери които разследва взрива на колата на сашо диков и веднага ще заловят истинския бомбаджия.

простите италиянци не можаха да се справят един път за винаги с тези мафиоти

Нали умните българи се справиха с нашата.....

вие като имате тоооолкоз акъл, ами покажете им как

Срещу брутални типове трябва да се действа брутално. В това отношение средновековното правосъдие е било много по-ефективно. Сега на власт е псевдохуманна лигавщина и убийците се надсмиват над жертвите. Това няма да продължи дълго, защото нагнетява голямо недоволство в обществото.

+++

И аз така си мислех,но вече почвам да мисля,че мафиите превземат "правосъдието" и парламентите ,и прокарват законите ,които са им необходими в комплект със съдиите ,които са им нужни. :-(

Силата на мафията е в организацията, а нашата слабост в разединението и търпението.

дано да е така крайно време е

това е отговор-наказание на привърженици на кадафи за повратливата позиция и участие на страната във войната в либия и въобще в сев.африка..

Най-тъпото и отвратително нещо е да се посегне на беззащитни деца. Като са мъже да се мерят с някой, който би им отговорил подобаващо.

И Запада и арабите взривявят беззащитни деца. И?

Точно така. Което показва, че т.нар. цивилизация е едно дивашко съществувание на двукраки с различен цвят на кожата и изповядващи всевъзможни ненормални религии и мирогледи!

Що за изрод може да направи това?

Питай черния президент, който е досущ като предшествениците си - бели!

Американците пак се задействаха!

Много простотия в тая България ей.