Български роми продавали момчета по €400 в Италия

Група български роми, живеещи в Италия, бяха осъдени от съд в Милано за трафик на новородени бебета.

Обратно в новината

Коментари - Български роми продавали момчета по €400 в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това са присъди! У нас и за убийство на дават 9 години....

абе продажници ,стига с тези роми,те са си цигани,мангали,мангасари,рома,е само са пиене

Е, какво - циганин си. Па не те е срам и да коментираш. Да защитаваш продажбата на деца. Прав си циганин си. Вие не обичате себе си, та какво остава за другите. А, децата си направо ги мъчите. Не всички от вас, но почти всички. Кардарашите продавате дъщерите си на по 8 години за булки, па и да крадат, че да изхранват дъртите. Е, това незнам и господ дали ще ви прости. Егати безсрамника. Жал ми е за децата, макар че некой викат - от всяко цигане ще стане зълт циганин. Не го примам трябва да се кастрират родителите и да изгният в затвора, като работят и си плащат за услугата.

Да не дава господ никой да е гладен и жаден. Дай боже на всеки му подслон, но ти какъв си незнам, по скоро си и тъпак. Да разбирам, че за тебе е нормално да раждаш всяка година и да продаваш детето си. Знаеш ли къде, кой и за какво е купил детето . Какво е виновно детето.За тебе сигурно е нормално да не учиш, да не работиш, да не плащаш сметки и живееш от кражби, проституция, просия и социални помощи. Какво даваш на детето си, а на България да не говорим. Кой е виновен, че некой не иска да учи, да работи - държвата ли или българският народ. Хайде, стига, че ни писна. Продажбата на деца не е човешко. А, знаеш ли, какво означава за един човек да му откраднат пенсията, заплатата и т.н. Не знаеш. Дано не разбереш. От глад продавали децата си. Та това и при животните го няма. Така само циганин може да мисли и никой друг. Завлекли се по света да продават горкичките дечица. Ще прокопсат няма що. Циганска работа.

Уважавам хора които работят - няма значение цигани , китайци. Срещу момчета от Чистота - дето вършат мръсна и тежка работа - дума няма да обеля. Но нали разбираш , че голямата част трябва да бъде насилствено въведена в нормите на цивилизация. На българе им трудно и когато знаят че има ортаци за техните данъци не можеш да ги виниш за озлобяване

ехеее, че то едно ротваилерче по скъпо го дават бре :))

Когато човек е гладен - той си прави сметка дали ще ражда само 1 дете и да се бори то да се изучи - или да нацвъка 10 и после да реве. Разликата е в интелекта - не само до бедността

а ти какъв си, циганче явно? Да ти кажа и без да си дърпам ухото,че по-скоро бих умряла, преди да продам детето си! Но това е непонятно за същества с вашия манталитет!!! А иначе съм чувала да казвате "може да сме всякакви, ама много си обичаме децата" Глупости!

припомни си "пази боже сляпо да прогледа"и ми кажи,за циганите ли се разправяше там!

Какво е станало,като са продали тези циганчета?Имаме си още мноого ,няма да ни липсват.Да ги дадат всичките на Европа,да ги интегрират ,хрантутят и глезят.Ние тук вече изнемогваме от тях.Никога нямада се промени циганския нрав!