Съдебен прецедент: Доживот за трафикант на хора

Трафикант на хора, замесен в корабокрушение с фатален край, получи доживотна присъда от сицилиански съд, което е първото по рода си съдебно решение.

Обратно в новината

Коментари - Съдебен прецедент: Доживот за трафикант на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските правителства Борисов1, Орешарски, Близнашки и Борисов2 също трябва да бъдат осъдени. Конфискация на имуществата и колкото време са били на власт, толкова време в затвора, но да се самоиздържат с физически труд. Може и да се увеличи времето според броя на нашествениците, които са допуснали в България.

Доживот + принудителен труд! Да си изкарва прехраната - няма да го хрантутят цял живот данъкоплатците я!

Не знам защо у нас малко се пише за това каква е схемата и защо умират толкова хора. Идеята е нарочно да се потопи кораба за да може пътуващите да се водят корабокрушенци, а не такива, които се опитват нелегално да влязат в Европа. И този индивид затова получава доживотна присъда, защото умишлено е потопил кораба. Затова е и трудно да се противодейства - не можеш да кажеш, че няма да спасяваш коробокрушенци, въпреки, че имаш съмнения, че са нелегални емигранти. Не можеш да им търсиш документи, нормално е да са потънали заедно с кораба.

Абе той е потопил кораба на 90 км от брега бе.Ти как си го представяш това?

Хак да им е! Като незнаят каква стока се харчи на ботуша! Захванали се с трафик на нигри и резултата е печален...

А колко е просто да аутсорснат дейността към сицилианската мафия. Плащат им разходите и няколко милиона за услугите, а ония ще се грижат емигрант да не стъпва в Италия. Кораби, картечници, торпеда - това е грижа на мафията.

Съдебен прецедент: Доживот за трафикант на хора Това трябва да стане съдебно ежедневие за трафикантите на хора.

Сутринта четох,че ЕС ще разселва орките от Гърция и Италия из целия ЕС. за италия ок, но гръцките политици прибираха години наред орки и крадяха парите,които запада отпускаше за тях и напълниха Гърция. Опасявам се,че у нас нашите политици ни водят по пътя на гръцките политици със заеми и пълнейки ни с орки,за да крадат пари. Колко са общо орките с издаде в БГ статут? Колко лв струват на месец? Кой ги плаща тези пари? Каква стратегия има правителството за тези хора,които вече имат статут и за опазване границата от ново нашествие? Пълна мъгла както за всички друго важно в БГ.

А тук трафикантите ги екстрадираха със забрана 5г за влизане в БГ

Екстрадирането е добра мярка, вместо да го храним в някой затвор. Но трябва да е БЕЗ право на влизане в страната ни. Нещо като германския черен печат в паспорта.

Абе тия как си я мислят тази работа? Трябва първо да се промени конституцията, след това да се раздели ВСС на две и да продължи да се дели, като яйцеклетка докато няма резултат. След това да се промени Наказателния кодекс и т.н. По-важно е да се топка топката и тези, на които им е обещано да не ги закачат, наистина да не се закачат.

Ей не се научихте! Прецедент - означава, че и преди е имало такъв случай. Безпрецедент- означава без предишен такъв случай!

Ами нали това казват - създали са прецедент.

Bуичо, без прецедент се пише отделно... не че си прецедент в правописа!

а вуйчо как се пише ? ?? да ти се из......ем на главата

Прецедент в съдебната практика означава дело, което е решено по начин, по който досега не е решавано или решение по казус, който се случва за пръв път. "Безпрецедент" - такова животно няма! Това са две думи - "без" и "прецедент" и означава "Без аналог", "нещо което се случва за пръв път и не може да се сравни с предишно такова събитие". Поредният случай на български за напреднали...

н аобесване трябваше да го осъдят! ще го хранят европейците десетки години че пълнел европа с предтъпници