Нова вълна от мигранти от Северна Африка заля Италия

Италианските власти трябваше да се справят с наплив от почти 3000 мигранти, поели на рисковано пътуване през Средиземно море от Северна Африка към Европа.

Обратно в новината

Коментари - Нова вълна от мигранти от Северна Африка заля Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Британия,Франция,Италия...ОК- който е имал колонии в Африка и Бл.Изток,сега им се връща,ний какво да правим като не сме имали колонии! пак ний сме виновни и ни пращат по няколко хиляди и то през Турция.А англичаните мърморят че много българи и румънци влезли,а се правят на слепи и глухи че гостите им от Азия и Африка са вече над 6 млн. и нямат хабер да се интегрират. А италианците прибират тези които не са успели да се "самоудавят" но при тях е лесно както и гърците- ШЕНГЕН, дават им по 200-300евро и временни карти и ги изстрелват на север в Германия чак в Норвегия, а нашите "имигранти" да си ги държим у нас.

Вместо да ги потапят те ги спасяват....

Обвинението в расизъм - метод измислен от евреите за неоснователно придобиване на повече права и привилегии от индивидите, които са паразити.

Положението ще се подобри само когато в Брюксел не останат представители на класическите политически сили. И тогава може да се приеме закон - който не е живял поне от 3 поколения в рамките на Европа се връща в родината на предците си. Може и с богати дарове. След това границите се затварят, а бъдещите нелегални емигранти попадат директно в затвора за тежкото криминално престъпление нарушаване на границата. С присъди от по 15 години. И без какито и да е граждански права. Потока ще секне мигновено !

Брато, 80% от хората не познават баба си и дядо си ти 3 поколения ще гледаш ....

Добре, ще си повторя кочентара без да споменавам велики хора. Просперитета на една държава е единствено и изцяло продукт на генетимния и фонд. Бели хора - бяла държава, цигани - цигания, България - по средата. Логино даказаване - преместете швейцарците да живеят в най-бедната африканска държава и съответно нейните жители в Швейцария и коя държава очаквате да е просперираща след няколко години?

Забележете че повечето "мигранти" от 3-тия свят са предимно от страни в които С А Щ "въведоха" демокрация: ИРАК , ЛИБИЯ , СИРИЯ и Египет!?!??Това КАКВО ви говори???

Европа ТРЯБВА да се ПРЕДПАЗИ от 2 неща:- наплива на мюсюлмани , :-и от американското присъствие!!

В Сицилия е пълно с араби, в повечето магазини за сувенири са араби пред всяка туристическа атракция те наобикалят да ти продават всякакви неща на летището предупреждават дръжте си багажа здраво в ръце че докато се расейваш може да останеш без него арабите които скоро са пристигнали ги настаняват в една бивша база на НАТО и честно казано къщичките които са в базата са по хубави от къщите на местните

От 500 години са роби в Африка, сега са неоколониализъм. Малкото страни който бяха добре се разбиват, Либия, Ирак, Сирия, ЦАР, Сомалия... Ако се желае може да им се помогне да живеят нормално и никой да не иска да имигрира, явно кукловодите имат някакви други планове за всичкини.

Израел искат да съсипят всички държави около тях, обаче това са големи държави поне няколко са над 70 милиона - после ще тръгнат на вълни насам. САЩ помага, но плана им е да закрият и САЩ и да сложат световното лидерство в Израел ...

споко, в Африка има около 800 милиона души и всичките планират да дойдат да живеят в Европа.

ДО НА КОЙ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИШ НА БОГАТИТЕ ЕВРЕИСКИ ФАМИЛИИ И ГЛОБАЛИСТИ КАТО РОКФЕЛЕР, ЧИЯТО СОБСТВЕНОСТ СА ЩАТИТЕ И ЕС, ЧЕ РАЗСИПВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА, С ЦЕЛ ДА ГИ УНИЩОЖАТ С ПОДОБНИ ОРДИ ОТ НЕГРИ И МОСЕЛЕМИ. ТОВА Е ЦЕЛТА ИМ- ВСЪЩНОСТ СТАРОТО ПРАВИЛО- РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ.

Не пропускай най-важните сатанисти - Ротшилд!

Европа, люлката на цивилизацията, бива заливана с диваци и варвари които ще се размножат като мравките. На кой да благодарим?

Почакай само веднъж да си легнат нахранени и на другия ден ще почнат да обясняват за прават на малцинствата, демокрацията, джамиите, забрадките. Не е ли по-правилно да се връщат обратно?

Ами най-добре е немците да се разровят за документацията си за отбраната на Нормандия.

КОЙТО ИСКА, ДА СИ НАПРАВИ РОДНАТА СТРАНА НЕЩО ПОДОБНО НА ИТАЛИЯ, А НЕ ДА ХОДИ ДА СЕ НАСТАНЯВА ПРИ ЧУЖДИТЕ НАРОДИ. ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА НАШИТЕ ГАСТАРБАЙТЕРИ.

Да,"патриотите"си вегетират спокойно в нашата държава и чакат да стане хубаво място за живеене с парите от Европа и нашите,на гастарбайтерите.Що ли пък не ги връщате тези пари,и те са чужди,защото,защото ние ги изработваме в чуждите хубави за живеене места?

Гъз, ти ако чакаш да те хранят аз се храня сам и храня други. Нали знаеш как наричат тези, които чакат да живеят от парите на другите - к-урви!

Утре и дъщерите ни ще таковат сигурно ... ех, какъв живот се очертава :)

през нощта няма да виждаме внучетата си (малките маймунки) хахахха

...СТИГА С ТАЗИ "ТОЛЕРАНТНОСТ" И ..."ЕВРОХУМАННОСТ"... ...ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ..ГЬОЛА... ..."ГЛОБАЛИЗМЪТ",ЩЕ ЗАТРИЕ ЕВРОПА И ...СВЕТА... ...НА ЧЕРНИТЕ МАЙМУНИ ДА СЕ ПОМАГА ЧРЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ,РАБОТА И ...ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА...НО ДА СИ СТОЯТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА... ...ДА ГИ ПОТАПЯТ И ДАВЯТ ОЩЕ В МОРЕТО,ЗА ДА СЕ ОТКАЖАТ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА "КОЛУМБОВЦИ" И ДА ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ НА ТРАФИКАНТИТЕ...

Както каза преди много години Кадафи, ислямът ще удави Европа и ще я разруши без нито един куршум, само благодарение на мигрантския поток. Беше прав, а европейците бяха слепите.

Още са, че и на нас ни натрисат чалми. Ай си казал нещо срещу чалма, и се почват дела, стрес, затвор, но иначе не е дискриминация чалма да те обиди. А в нчкои ислямистки страни те осъждат на смърт ако станея християнин, а в ЕС-то си на почит. В Дания забраниха коледната елха- сърдели се мюсюлманите там и чиновниците, масово чалми не отделиха пари за елха. Но иначе се празнуваше доста пищно байрчмът...

Това вече е страшно. Сигурен съм, че новият Хитлер вече се е родил, дори не е един.

Ще донесат и "хубави" африкански болести.

не мога да разбера каква е целта на плана със залесяването на Европа с чернилки и арабески? кому е нужно това?

На кораб и обратно към Африка !!! Ще им излезе по-евтино отколкото ако ги приютят !

Напротив, товарят ги на италофашистки кораб и право в Крим! Няма по-добра страна за африканците от най-хуманната и най-демократичната страна в света, империалистическа Русия! Там ги чакат с отворени обятия, за да им покажат кон боб яде ли! Що всички африкански тъпаци се стремят във фащистка Италия, дето ги чакат концлагери, геноцид, а изгладнелите италиански канибали ги чакат готови с шишове за барбекю!

Темата не е за Русия или не можеш да четеш? Големи параноици станхте някои, чак сте досадни по форумите- все едно и също, все едно и също.

Защото е толкова близко, че с лодка се стига за няколко часа, а за да стигнат до Крим им трябва товарен самолет и полет от 4,5 часа. И още един отговор - със сигурност в Крим ще живеят по-добре отколкото в ЕС, който не търпи раличните. Справка - какво се случва с нашите цигани - ами връщат с най-бързия самолет обратно.

Време е да създадем народен фрон от цяла европа. Все ще се намерят 50000- 100 000 доброволци и ще отидем на мисля в севрна африка. Ще им покажем че не ги желаем като по опожарим някоя друга сламена държава и ще решим проблемите си. Дръж ги в страх за да не ти се качат на главата са казали мъдрите хора

емигрират към Русия - нали там сега е обетованата земя? Всички, в това число и децата на комунягите драпат към Зап.Европа и САЩ

Там е запазена територия за китайци. Освен това до Русия трябва да минат през няколко като България. А по тоя път оцеляването е изключено.

Западът е натрупал пари миналото столетие. Русия тепърва предстои.

Тия черни маймунки, вендга щом бъдат спасени от италианците, да бъдат натоварени на големи кореби и обратно към Африка. Никои не е длъжен да ги търпи.Време е да им покажем ,че Европа не е място за черни и мюсюлмани. Не напразно сме най-развитият континент с най-големите мозъци раждани някога

много го закъсаха италианците, и всичко това заради пасмината от Англия, Франция и Германия и тъпия им ЕС. Италианците да знаеха какво ще им се случи един ден след като влязоха в ЕС.Не.

Явно е, че този процес е умишелни някой го ръководи. Най-вероятно ЦРУ. БГ при Соца, а и след това е пример как не може никой да премине в друга държава ако има желание.Тогава не са се пускали бг на запад, а после не даваха визи в 90-те. Просто умишлено се прави това, а нас ни лъгаха ,че били сирийски бежанци. Сирийците си правиха избори и са си в Сирия.

Дойдоха сирийските цигани !

основно са кюрди

Преди малко Алгафари каза по ТВ, че те не искали да остават тук, че ни имат само като транзитен пункт, а целта им е Западна Европа. Но бях в Стокхолм и имам представа колко ги искат и там, та се чудя кога европейците ще ни хлопнат вратите и на нас, ако продължим да ги приемаме и препращаме. Това ще спечелим от прословутата толерантност.

Като им е толкова мерак, дайте да преселим всичкото африканец в Европа, а ние да се преместим в Африка? Няма да мине и едно поколение, и черният континент ще стане бял! И защо по море - след няколко (десетки) милиона години тектоничните плочи ще съберат Европа и Африка, заличавайки средиземно море.

Оня ден излезе новината, че на африканския бряг се гласят 800 000 души за преминаване през средиземно море - те ще отидат или в Испания или в Италия или в Гърция. Гърция обаче изгради стена по границата с Турция и отклонява лодките. Част от трафика за Егейско море отива към .... България.

Другарки и другари €врогейци,да ви е честита арабската пролет!Благодарение на перестройките в Сев.Африка,дирижирани от $оро$ и вашият цар ОБОНГО ХЮСЕИН-Чакайте още "бежанци" които ще подобрят демографията на вашият квартал(а може би и на вашият дом),както каза €вроКОМИСАР КриСТАЛИНА! Долу тиранина Путин!

Ти ако си мислиш че в Русия имат по-малък проблем с имигрантите,и тях са ги залели пълчища но от Средна Азия.

Да не ти казвам колко руснаци заливат всяка година Гърция, бягайки от родината на любимия ти Путин!

Скоро Европа ще трябва да се нарича нещо от рода на Афро-Арабоазия, а белите хора и християните ще бъдат изключение!

Това е целта на занятието за съжаление...

Искаме още нелегални имигранти, искаме още цигани-мародери, искаме още Хелзинкски Комитети, които да ги защитават, искаме още държавни служители и институции с раздути бюджети, които да хранят социалните паразити и психопатите. Искаме още по-разграден двор, искаме още по-голям геноцид срещу българите, искаме да храним още паразити, които после да ни нападат, убиват и ограбват, искаме повече европеизъм, искаме повече либерализъм и мултикултурализъм.

Минаха 50 години от времето , когато африканските колонии получиха независимост. За 50 години негрите трябваше да са се образовали, да имат икономики, да са се установили трайно в местата на преживяване. Вместо това Европа е подложена на невиждана инвазия от тълпи неграмотни, болни и настървени за богат живот тълпи. Континентът ни загубва вида си, хигиената изчезна, настаниха се нови порядки от джунглата и пустинята. Партиите се правят на интересни и заиграват н ислямисти, религиозни психопати и всякакви престъпници. Отпорът на това напричат расизъм. А това не е расизъм. След 50 години няма да познаете света. Това няма да е вашия свят и вашия дом. Очаква ни пустинята на неграмотниците.

Не съм съгласна с "настървени за богат живот тълпи". Тези хора са безкрайно отчаяни от живота в собствените си страни, идват в Европа, въпреки ,че често срещат ужасно отношение и вършат най-черната работа. Добре е когато пишете тези неща за секунда да се поставите на тяхно място - ще подложите ли себе си и най-близките си на това,ако не сте в пълна безизходица.

Вувузел

Ми що не бегат в Русия, дето ги чакат реки от мед и масло, а все при фашистите, все при фашистите, все при фашистите! Тъп народ, с две думи!

То и моят живот в сравнение на норвежки пенсионер е "пълна безизходица, но няма как да всички да е еднакво лесно. Не е нужно също.

Да бе, в тотална безисходица са, как да плюскат без да работят. Ти като седнеш в ресторант на маса ще позволиш ли на циганин да ти седне на масата да го храниш зашото бил безработен и в безисходица. Белите хора нямаме ли права? Примерно да избираме с кого да живеем?

САЩ създават проблемите, Европа трябва да ги решава.Браво наевреите,добре са го измислили!

САЩ съвсем умишлено създават проблеми във всички региони около Европа, за да я отслабят икономически. И при нас ще се опитат да създадат проблеми съвсем скоро, примерно турска автономия.

Тия вземат на абордаж заблеяната и оглупяла Европа! Глобалното село заприличва на глобален катун!

Това е глобална политика на исляма , те искат да завладеят целия свят и да наложат исляма!Пантюркизма на турците ви е ясен-завладяване на цяла Европа! Затова всеки да си купи по две тубички вазелин и да чака! Иначе да се затворят границите и да се връща всеки емигрант и всеки да ходи да си създава държава там от където е роден!

Новопристигналите не са само мюсюлмани, а основно черни християни или езичници от Африка. Не мога да кажа кое е за предпочитане, но в следващите пет години под ръководството на ЕНП и ПЕС нищо в Европа няма да се промени. Когато се види, че така не може да продължава, ще бъде много късно...

Европа да затваря граници и да връща всички. Само така ще се спаси от криза. Затворени граници за работници, отворени за туризъм и търговия, това е истината.

Демокрадците ограбиха Африка и сега си плащат за гяволъка.Накараха хората да напуснат домовете си. Няма Безплатен обяд!

Не е само това - на африканците май не им се отдава да създават проспериращи държави - както май и на нас българите! Даже като се преселят в Европа пак си остават африканци и даже постепенно африканизират територията!

И в рая да идеш от гена не можеш избяга.

Ами без "демократците" африканците още щяха да яздят камили върху реки от "черно" злато...

В историята няма условно наклонение.

Всъщност според самите италиански власти, те са изправени пред катастрофа. Даже някои кметове на градове заплашват да откажат да спазват договореностите с ЕС и да пускат имигрантите в другите държави.

Защо някой части от земното кълбо са пренаселени.Ами американците освобождават територии.

Защо мигранти бягат в европа и русия а мафиотите в хамерика и ги закрилят

Оправете си заглавието и текста, какви са тия МИГРАНТИ

Движението на хора през границите се определя като МИГРАЦИЯ. Оттам - Емигранти са заминаващите, а Имигранти - пристигащите. Това се учи по георафия.

Е , този процес е вече доста засилен и следва големите да вземат мерки. Какво ще правят хора от Азия, Африка , къде ще живеят, къде ще работят.Този микс за движение следва да има стоп. Не е ли по добре големите да започнат да изнасят производства в такива страни с цел ангажираност и препитание , откриване на вериги и да им се доставят стоки. Трудно един европеец ще се адаптира там , както и те при нас .

Е, и ти като нашите цигани - все някой им е длъжен да им осигури препитание, работа и висок стандарт!

Принципно имаш право, но аз мисля, че тези процеси се предизвикват целенасочено. Колкото повече бъркотии има в света, толкова по-стресирани са хората, обществата се вълнуват, а в мътна вода се ловят най-едрите риби. Определени кръгове точно това желаят.

След 10 години няма да се казва Италия,което важи и за целия ЕС

Веднага ще започнат да си строят джамии и да налагат свои порядки - фереджета,гъзурене по улиците и др. При тях не позволяват това!!!?

Богатите арабски държави имат много строга имиграционна политика. Африканците като цяло не получават визи. Работниците са основно от Индия-Пакистан-Бангладеш и от Филипините. Началниците и мениджърите са 50% местни и 50% европейци, главно от Великобритания. Сами си отговорете на въпроса защо не пускат африканци. Жокер - отговорът няма нищо общо с религията

Jeni

Мигранти??? Стига бе Дир!

И ние оревахме орталъка за малко Сирийци

Много са ни! Това е въпрос на възможности. Не, че италианците са много щастливи от тази напаст, но ние сме в значително по-тежко икономическо положение, за да можем да издържаме пришълци.

Нема кво да се оплакват, така си подобряват демографията, както каза Кристалинка.

После се оплакват, че имало приток на нелегални емигранти.