Рим прекъсва връзката между трафика на мигранти и НПО

Екипажите на спасителните кораби няма да се обаждат на трафикантите на хора в Либия или да им сигнализират с ракети кога да пращат лодки с мигранти в морето.

Обратно в новината

Коментари - Рим прекъсва връзката между трафика на мигранти и НПО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо Орбан прозря деструктивната роля на НПОтата /Сорос/ и ги изгони ...някои се усещат по-късно...някои никога.

Гражданите да си направът гражданска милиция и да бутат в морето обратно сичките мигранти, нападнали границите на Италия. Кфи са тея гнусни номера, против волята на европейците, да бъдат трафикирани африканци нелегално в континента. Бутни го в морето, нека се поудават 2-3 лодки хора, да видиш как новините ше стигнат и до другите, че Италия не си поплюва и че дави нарушителите на бреговата линия. Време е гражданите да вземат в свои ръце собствената сисъдба. То се виде, че политиците не ги е еня за какво са били избрани и на какво са се клели. И политиците, и мигрантите, айде обратно в морето, и у Либия. Там да си ги съдат, спасеват, помагат, да си ги правът кото искат.

Това са много меки мерки, т.е. никакви, само срамежливо се признава проблемът. А той е ясен - НПО, финансирани от Сорос и сподвижници - либералфашисти, осъществяват ТРАФИК на мигранти от Либия в Италия! Ако Италия не иска да почернее напълно, трябва да ИНКРИМИНИРА действията на тези НПО и да постави категорично всяко НПО, извършващо такава дейност, ИЗВЪН ЗАКОНА - с много тежки наказания за действия, застрашаващи НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!

Сори, Мерито, ама се оказаха ваште другари- евроболшевиците в комбина със социалист-католиците. Чети в нета, да видиш.

Кои са тия НПО-та? И левичари ли са? Радикалните екомарксисти, дето палиха в Хамбург или други? Некво по-подробно инфо?

тоя номер със спасяването е обиден за мислещите хора в европа америка си подбира мигрантите

А тука за едно бусче ги съдят. Тя там организацията е направена - всички да печелят, а тук огради, съдилища, гонитби. Само после като кажат на ви толкоз и толкоз % от влезлите да видим как ще го мислим.

А ние кога?

d4

И к,во излиза?? Че НПО-тата са най-големите трафиканти. Браво!

забрани? къде ви е оградата с ток, минното поле и танковете? късно е либе за китка. убивате папата, че ного ги дундурка, после питате орбан как се прави. една тогава ше имате ефективна забрана...........

От тази статия и на най-наивните души им става ясно, че НПО са главните трафиканти. Ето как се финансират и защо толкова врякат когато някой поиска спирането на потока....

Взех да се обърквам, бежанци, мигранти, статутите им и целия този цирк!Все по ясно се очертава политиката на големите в ЕС, да "попълнят" обществото си с работна ръка, но защо ни го налагат, нали изповядват демократични ценности?

Може и да си мислят че внасят работна ръка, но по лесно ще изтискаш вода от камък, отколкото да накараш сомалиец да работи....

Woolf как мислиш без пари ли работят?

Добре де, кой ги финансира тези НПО и с каква цел? Много ми е интересно...

My name is Soros. George Soros .

Кво стана бе???????????????????? Бежанците не били бежанци. А соросоидите били трафиканти!!!!!!!! Не е ли време да ги опанделим?

Аз съм много любопитен дали същите НПО- та осъществяват някаква демократична дейност в страните, от които произхождат емигрантите? Защото е немислимо да саботираш ЕС като подпомагаш емиграцията и в същото време да не участваш активно за демократизиране на държавите , от които се стичат емигранти. Определено, ако НПО продължава да саботира демокрацията и да е източник на социални проблеми ще е практично да се забрани дейността му

Ка ше саботират? Ми в Либия НПОтата много помогнаха за идване на демокрацията. Е, после и бомбардировачите помагаха, но първи бяха НПОшниците.

Че то, както и да го погледнеш, тези НПО-та се явяват в качеството си на трафиканти на хора. Щом подават сигнали кога да тръгват лодките, натоварени с хора и осигуряват прехвърлянето на нелегалните мигранти, то те са си трафиканти. Трябва да се разследва дали не получават пари за тази услуга.

Няма нищо за разследване. Много ясно че те получават пари. И културно си ги отчитат. И у нас и в Итлия пишат отчети официални. Това е Европа не ти е Русия :)

То и в СССР имаше отчети...., викаха им стъкмистика!НПО са си нов вид революционери, само че платени