Мъж стреля и рани пешеходци от кола в Италия

Мъж откри огън от кола срещу минувачи в централния италиански град Мачерата и рани шестима души. Нападателят бе заловен от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Мъж стреля и рани пешеходци от кола в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този стрелец трябва да му дадат орден но и да го пратят да се поупражнява малко - не е достатъчно точен.

Маймуните бяха роби на Франция и Великобритания, но ги излъгаха на напуснат Азия и Африка, през 1960 г... А сега, алчните маймуни нападат направо Европа.... Само куршуми за араби и негри.. Знае че те не са расисти и се чукат с камили и маимуни и от там пренасят болести като СПИН и Ебола. Американците ползваха негрите като работнми животни, и ги държаха в колиби заедно с другите животни. Но негрите почнаха да се въдят много да да стават НАГЛИ и АЛЧНИ , и тръгнаха да откраднат Земята, Къщите и работата на амриканците. Вместо да се ВЪРНАТ в Африка, негрите тръгнаха да Завземат САЩ. Затова американците убиха предателя Кенеди.... Негрите в Африка са изпили водата. Водата им свърши и сега искат да изпият и нашата вода....Само за куршуми за маимуни.

Тоя като всички стреля по невинни хора виновниците са в БРЮКСЕЛ И ВЪВ ВАШИНГТОН СТРЕЛЯЙТЕ ПО ТЯХ ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА ТЕ СА ВИНОВНИ

Коко - забрави да споменеш Масква. Щото и в Маскве не седят светици. И те са агресори като щатите. Ама като работиш за копейки така е - акъла не стига за всичко.

Евала на пича, жалко само, че не е застрелял чернилките!!!

На всяко действие има противодействие ! За съжаления хора, като Брайвик, англичанина отмъстител пред джамията в Лондон, Варг Викернес, и сега този италианец са жертва на мултикултуралисткия режим в Европа......

OmPoBeH

Ако италианците бяха ратифицирали...., защото са против насилието над жени....опс! Ама те са ратифицирали, даже тези с нетрдиционната секс. ориентация са с повече права от тези с традиционната. А със защитата на жените какво става? Мургавелкото, не знае ли, че вече е забранено грубото отношение към жените?

фашизма и расизма са болести на душата . трябва да ги изкореним от обществото сега.

чиба бе,джендър!!!

Дотам ще доведе грешната политика да се приемат стотици хиляди мигранти, търсещи лек живот без да работят, но с всички удобства в европейските държави. Че и протестират, когато решат, че нещо не им харесва. За бягащите от войната в Сирия да има подслон в Европа до края на войната, за останалите . не. Иначе ще са все по-чести нападенията над мигранти /вижте какво е направил един чернокож мигрант с 18 годишно момиче италианка! и как после да ги гледаш с добро око!/.

Хъката, мъката, с много усуквания и джендъризми, накрая все пак става ясно какво е станало. На неофашист му писнало от мигрантите. Нищо чудно, още ще им писва. Да не си журналист в наше време - това не бива да казваш, онова не бива да казваш, това на всяка цена да подчертаеш, онова да омаловажиш. Тая дума вече е заменена с друга, онази е неполиткоректна. И се гърчиш какви да ги пишеш. Че то през 1984-та 1989-та имаше повече свобода на печата. Хем не беше още демокрация, само перестройка беше !

Е, хубава работа! Италия е ратифицирала Истанбулската конвенция пък въпреки туй 18 годишна италианка била разфасована от нигериец!?!?!?!?! Как е възможно???? Защо???? :)) Скоро ще има избори в Италия, всички партии са за сближаване с РФ и скъсване с либералните простотии на Брюкселския обком... Италианци, имайте още малко търпение вижда му се краят!

Аааааа, значи затова Курни я страх да подпикше Ковекцията, страх я да не я расфасоват!

Италианци, имайте още малко търпение вижда му се краят на Русия, по точно на това, което е останало от нея, Путин вече е запретнал ръкави! Мухахахахахаха!

Ще, ще.... Тя РФ не се ли разпадна още в края на 2014г., когато 1 долар щеше да струва 1000 рубли????? :)) Както обича да казва Путин: Няма да дочакаш! :))

тъпак!

Ама това беше сутринта, а вие от политически слугинаж за конвеции и Пирин забравихте, че сте новинарски сайт. - Или не сте ?

нищо чудно, че хората по някое време започват да се съпротивляват но по-значителното е, че никъде не пишеше за убийството на италианката преди стрелбата днес! Медиите са под контрол на фашистката власт и дебелизират масите с дезинформация и внушения по 24 часа.

Virginia Vlasilavova от Фейсбук ПРОФИЛА -убитата 18 годишна девойа е БЪЛГАРКА, и още преди дни стана ясна тази новина. Виржиния е в Италия в момента! Защо убитата се прикрива,че е била българка........В статията става ясно,че е имало ДЕИЙСТВИЕ на насилие, без да се знае нищо друго?

Убиецът на 18 годишната девойка от България е Мигрант, това също се пропуска от либералната ПАСМИНА на дир

Тук има либерални журналисти, като роботи, на либералното лоби...няма ЖУРНАЛИСТИ с професионализъм...идиоти

австрийците пишат за римлянката Pamela Mastropietro..!?

Стрелял е за да отмъсти за момичето,а в България всеки ден циганите ни убиват и ние нищо не прави,ама нищо!!!! Не само,че не ги стреляме,ами дори не ги бием,само се реве под новините и нищо друго... Пълни капути сме...

Очаквам и тук да заселят африканци и араби и Станишев да почне да говори колко сме диви, примитивни и изостанали, как трябва да сме солидарни, Ивайло Дичев ще заклейми предразсъдъците към исляма, ще ги обяви за уязвими групи и т.н.

Ами ако продължават да вкарват терористи в Европа, нищо чудно на хората да им писне и да се вдигнат срещу имигрантите.

Нигериецът - убиец сигурно е някой инженерин, зъболекар или лекар от тия дето ги покани дъртата Меркел и дето се опитва да ни ги набута и на нас. Нашите мургави лекари, инженери и зъболекари от Столипиново, Максуда или Филиповци сякаш са ни малко та да си вкарваме и африкански такива.

Инжинер химик, технолог, специалист по еко продукти, правене на цигари от трева, но временно се занимавал с продажба на химически продукти -- наркотици.

и тая чернилка така да я утепат сега ще лежи у панделата и ще го хрантутят демократично

Не ставай смешен. След 10 години този нигериец ще бъде пуснат по-живо по-здраво, и ще изнасилва и убива наново.

Ъхъм. Ми то се очаква хората да започнат сами да се оправят с навлеците. Момичето (Памела Мастропиеро) - убито, нарязано на парчета - измити много добре, натъпкано в два куфара и захвърлено на полето. Вътрешностите и сърцето - изчезнали. Нигериецът - със статут, постоянно пребиваващ, 29 годишен, търговец на наркотици.

Ами ние много сме прегрешили, като не сме маймуни- е, Меркел захлеби с много милиарди от Щатите и от Саудитска Арабия, а всеки друг освен огромна беля на главата какво "спечели"?

не е зле и и от другите държави които се напълниха със чернилки на държавни хранилки да почна да идват такива добри вести

Много хубабо, би! А, така стаба когато идбат дженталманите от Африка, би.

Виждам, че интеграцията на черните инженери и лекари върви успешно!