Разселването на мигранти няма да се подкрепи от ЕС

Високопоставен анонимен дипломат от Брюксел, заяви, че идеята за задължително разселване на мигрантите в ЕС никога няма да получи подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Разселването на мигранти няма да се подкрепи от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещу разселването на мигрантите са седем източноевропейски страни - Полша, Унгария, Чехия, Словакия и трите балтийски държави. Както виждате България не е в този списък, ние вечни сме "съгласни" с каквото ни предложат...

Да сте видяли хлебраки да се ограничат само до канала на мивката в кухнята? Един път като влязат....

Нас извънземни ли ни управляват? Ако парите срещу наплива мигранти бяха вкарани в техните страни, днес едва ли бихме имали този проблем!Нормалният човек иска работа, прехрана и човешки условия на живот. На кого му е приятно да скита по света?!

Грешно е да си мислите че те европолитиците работя за рационално решаване на проблема кактъо вие споменавате. Всъщност на тях им трябва сериозна криза, почти катастрофа на цивлизацията. И я създават. Не очаквайте адекватни рационални решения. Няма да има такива до края на света.

На арабски език това значи : Ал те фанах, ал теебах.

Съжалявам, че трябва да го кажа, но ЕС вече открито ни се подиграва!

ахааа значи никой не ги ще...където са ,там да си останат..щом Италия не може да се разбере с приятелите си от съюза..какво останало за нас,дето никой за нищо не ни зачита..

someone

нито един мигрант, които може да се добере до либииския бряг и лодка, и от там до италия и богатите страни на северна европа няма да стои доброволно в бежански лагер в тунис.

браво на унгарците-националния интерес преди всичко..друг е въпроса,дали имат смелостта да го направят..но ако наистина стане..при нас ще бъде първата и последна спирка на тая паплач..А инересно защо в Гърция няма такава бежанска вълна ,като в Италия...явно са намерили начин..

Стига демагогия и евроинфантилизъм! Тези здрави и силни младежи да не търсят безплатен обяд в Европа, а да ходят да се бият по родните си места. Направо да ги товарят на корабите и в базите на САЩ, те забъркаха кашата, те да си я сърбат.

време е и България да отхвърли споразумението Дъблин 2 - да последва примера на Унгария и да не приема да и връщат емигранти ,които били записани първо при нас- еми много хитро са го измислили- граничните страни да се оправят с бежанците ,а централноевропейските да се бият в гърдите ,че спазват човешките права за наша сметка,ама време е и ние да помислим за страната си и да прекратим тази наглост

"България да отхвърли". Как ще стане това! Ония от парламент и управление не им е ясно още къде се намират ти говориш нещо да става. Нищо няма да стане! България е отписана. Това е сметището на Европа.

Европейска идея затихва....Нещата са вече ясни. В историята ще влезе заедно със СИВ(съюза за икономическа взаимопомощ). Да видим кога ще дойде времето на натото. Като гледам ежедневните изцепки на краварите, и него няма да го има задълго. Така че да си пазим граните и да разчитаме само за себе си!

От тази Европа май само гърчолята ще изкярят! Докато краварите ни бутат срещу русията, афромюсюлманите вече ни превзеха.Скоро ще им почнат исканията за човешки права, за джамии,бурки и шалвари.Мале, мале...

ГРАНИЧНИТЕ ТЕРИТОРИИ СА ПРОСТО ЛИМЕС ЗА ЕВРОПА.ТОВА НЕ Е СЪЮЗ -ЮЖНА ЕВРОПА Е ПРЕГРАДА.ПАК СМЕ ИЗПОЛЗВАНИТЕ, А КАК НИ СЕ ИСКАШЕ ....

Черните африкански маймуни са си чисти икономически имигранти, които няма място в Европа. Да си припомним , до съвсем скоро, "стара" Европа, как се отнасяше към нас, а ние сме седнали да помагаме на мързеливите маймуни, които при това никъде не искат да работят нищо. На корабчетата и обратно в къщи . По темата за бежанците от войни , абстрахирайки се, че те тук са имигранти, а не бежанци, ясно защо, трябва да се подходи по друг начин. Като най хуманния е, да се направят хуманитарни лагери в съседни на конфликтите страни и те да бъдат настанявани и пазени там .

А защо да не се дотовори ангажимент за приемане на бежанци в страните, които се намесват във вече възникнали конфликти - независимо от мотивите им? Щом се решили, че имат основания да се намесват, нека поемат и този ангажимент.

БATKO

За какво ни е такъв съюз, в който сме съюз само ТЕ имат ползва от нас. Когато ние би трябвало да имаме полза, то излиза че не сме съюз. В крайна сметка, можем да посрещаме напастта по границата с Калашници и никой няма да идва, но нали точно Запада ни кара да ги приемаме. А след като сме ги приели, вече не сме съюз, оправяйте се вие с тях. Нали уж свободно движение на хора в съюза, а защо напастта да не може да се движи свободно, след като Запада ни я натрапи.

И как ще ги задължат тези нелегални имигранти да стоят на едно място? Миналият месец навъртях над 3хил. километра в Европа, минах през 6 държави и един път не ме спряха за проверка на паспорт или какъвто и да е друг документ.

БATKO

Е, той да пътува и да харчи пари там е добре дошъл. Като реши да си търси работа обаче или ако направи беля - обратно в България.

За най-голямо съжаление трябва да приемем, че ЕС в този си вид просто НЕ РАБОТИ! И няма нищо общо с ЕС от 80-те години на миналия век. Проблеми като мигрантите, Гърция, икономическите проблеми на Източна и Южна Европа и в последно време на част от северната част от континента нямат никакво развитие. И докато тук се занимаваме с глупости и тъпчем на едно място, Китай напредва технологично всеки ден. Европа вече почти не прави електроника, машиностроенето и авомобилостроенето са все още на добро ниво благодарение основно на Германия и на още две-три държави, но водещи сили в миналото като Франция, Италия, Великобритания са в застой и даже се движат назад...

само дето през 80 те нямаше ЕС,но всичко друго е така..

лека полека ще стане ясно защо сме им на ЕС - на пътя от изток към запад

Нещата трябва да станат като едно време. Без огради, но и без субсидиране на емиграцията.

И как се вписват мигрантите в идея за Европа? Европа ще ги подслони, ще им осигури всичко необходимо, а те какво ще дадат в замяна?

тези държави в голямата си част са бивши колонии. каквото са имали,вече са го дали. Изключвам нефта. Но там на кранчето вече има други.

не е просто механичен микс на различни културни, образованелни, социални дадености!

Европейският съвет, който ще заседава утре и в петък в Брюксел, няма да одобри предложената от Европейската комисия схема за задължително разселване на мигрантите в ЕС. Разселвайте ги в Либия.

Има нещо много сбъркано с тая политика на миграция в Европа. "Черноработниците" неще да решат проблемите на ЕС. Има много поляци и други такива мигранти от време оно и те са си достатъчни на ЕС. Само едно щракване с пръсти и толкоз, но ЕС не ще ... А ейго къде е 2025. Тогава бишите наши по-големи братя ще са си решили икономическите проблеми и всички Ние в ЕС ще "щракаме" с пръсти и пак - нищо .. Ден година храни ,а ма не.Ум умува , ум робува , а и ум патки пасе.

60 млн. са и всеки божи ден нарастват с хиляди! Кой , защо и как ще ги изхранва бе умници?! на какви територии ще ги разселвате, освен - нови гета и накрая ще ви изядат ушите!

Какво очаквате от слугинята Европа

те на нас не дават да се разселваме из Европа,ама разни неграмотни африканци имали права,айде у лево! Браво на Унгария ,макар ,че нашите продажни политици никога не са отказали да разселват пришълците из България

Господарите на света,които са решили да смесят расите,толкова ли са прости и не знаят,че това което правят в момента е сатанинско .Христяни и мусулмани- мисия невъзможна.

Защо да е невъзможно. В основат аси те са с еднакъв идеологически произход- юдаизма. И не случайно там където има ислям и христянство властват евреи. България когато е била силна преди 11 века е била трън в очите на книжниците. А книжниците са християните, мюсюлманите и евреите. Да се (само)считаш за христянин и българин едновременно е най- голямата заблуда вкарана в народната психология. Когато духовният ти изконен корен е отрязан или подменен (както в случая с България) само трудности се привличат. Виж как например Израел постъпва повече от логично като стреля по всеки съмнителен доближаваш границите му. Но повече от алогично е тоталното мълчание на всички световни медии по въпроса. Що мислиш е така? Ами защото когато си създал чипа в главата винаги ще владееш тялото на човека. Та в тази връзка мюслита и християни така като ти се струва че се различават, така могат и да ги посближат хората, които държат ''дистанционното за чиповете'' в главата.

Объркана история, като всичко останало в този европейски съюз?

какви мигранти, това са си незаконни африкански пришълци, които идват за да лежат наготово и да ги храним.. акостава дума за движение на хора в рамките на Европа, такова е имало и не е създавало проблеми, примерно милиони поляци са заминали за Германия преди 100 г и днес потомците им са толкова германци колкото и другите, само имената евентуално показват откъде са дошли предците им.. обаче това не става с турци, арабаи, пакистанци, изобщо с всякакви не-европейски нацции!

+1. Цял живот чакал Червения кръст да се грижи за него, сега тепърва надали ще заработи. Кой знае какви зарази носят и радикални идеи- някои не знаят нищо друго освен ислям и са закърмени с идеята, че другите са неверници и залсужават едно....