Рим предизвиква ЕС: Изберете между Италия или Унгария

Италианският министър на икономиката и финансите Пиер Карло Падоан отправи предизвикателство към ЕС в интервю, поместено във всекидневника "Република".

Обратно в новината

Коментари - Рим предизвиква ЕС: Изберете между Италия или Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци,ама кой ви бие по кухите кратуни да приемате орки в Европа??? Или вие да ги пускате,а друг да ви ги храни,така ли,мамини сладки:)))???

Ето на това му се вика езуитско оправдание излизащо от устата на един обикновен демагог или с други думи политик...

Ако Драги не прощаваше периодично дълга на Италия, отдавна да са фалирали жестоко. По-жестоко и от Гърция. Тала че пи- добре да си натискат парцалите. Те бомбардираха Либия, те да си плащат зулума.

Прочетете първо книгите на Ориана Фалачи ! Там всичко е казано. Зле е положението в Италия.

Разбира се избираме Орбан -пред корумпираните мафиотчета. Напълниха Европа с чернилки, спасявали ги ? Защо не ги връщате обратно? Много по евтино излиза?

Италия се срина!! Не е това което беше 90 години, както много други европейски държави към който се юрнаха да бегат циганите от България, Румъния., Албания!!!!! Е, поне Албания си разви много добре туризма благодарение на Италия. А нашия туризъм вече и педали не лови...

Ти кога последно си ходил в Италия? Ако изобщо си ходил... Щото аз вчера се върнах от Рим и за 4 дни не останах с впечатление за "срината" Италия...ама никак.

Все повече политици като ВИКТОР ОРБАН! Мигрантите на КОРАБИ И НА ВЛАКОВЕ СЕ РЕПАТРИРАТ ОБРАТНО! Тука не е ГАДЖАЛИСТАН!

Днес гледах на един от сайтовете как около 1500 емигранти мюсулмани в Рим протестират, като се молят на един от площадите до Колизеума - Апокариптично. Искат издигането на джамия в центъра на Рим. В тази връзка не мога да приема тезата на италиянския министър. Вероятно миграцията води до разиграването на "големи пари" и нарушаване на бюджетни ограничения - но като политика е най-погрешното решение!

ОК, ама се научи първо, как се пише "СноудЪн" и "АпокалиПтично"...

ПАК ТЪПОТИЯ - ВИГАГИ СЕ ТЪРСИ ПРИЧИНАТА ЗА ДАДЕН СЛУЧАЙ !! НЕ Е ВАЖНО ТИ КОЙ СИ !!! А ВЪОПЩЕ ТОВА ДА ГО НЯМА !!!Реано дреме ми но знаем за сирияца с 4те жени и неговата мечта от 60деца -!??!? и ето затова се тъси причина !!! кой ще ги храни и облича децата му - вие господа европеици или всички работещи ще хранът не само този ино всичите два милиона мигрешън които трябва два станат повече от 400 млн - ЧЕСТИТО УМНИ ЕВРОПЕИЦИ

Иване, ти не си от Москва! От Факултето си:) Пишеш като ром, който е ходил само на първия учебен ден... В около 70-80 думи имаш над 40 брутални грешки!:))) Що не си траеш, ами си седнал акъл да даваш по форуми? Всеизвестен факт е, че простакът обича да поучава, без да вижда собствената си необразованост и безграмотност, но...все пак!

като ги спасяват защо не ги връщат в техните страни, защото в противен случай те също са трафиканти

Афганците представени като сирийци?

мигрантите няма да спрат нашествието си дори войните да спрат

като слагаш минуси малко понемисли

Питам се, защо Италия не връща мигрантите в техните държави, а ги праща в Европа? Май това е новия сечест бизнес-трафик на мигранти.

Докато разрешавате безобразието с китай и износа на производства в бедни страни, т.е. когато спрете да хитрувате Европа може и да се раздвижи.

Пак куп замазващи очите глупости! Италия отдавна е известна с мафиозите си. Спокойно можеха да се споразумеятс тях да спрат мигрантите и щяха да минат много по-евтино! За нула време никакъв мигрант нямаше да припари там, пък и риба щеше да се развъди повече!Факта е, че техните ръководители са също продажни кукли на конци на световната глобалистична олигархия. Ако продължават така бял ден не ги чака! В Италия има много за рушене....Нека си спомнят какво сполетя Палмира и да си налягат парцалите!

Аз избирам Унгария и Виктор Орбан!

Довиждане.

По улиците на Будапеща вече започват да се появяват съветските танкове, изпратени да потушат революцията. На 25 октомври 1956 г. на площада Кошут, съветските войски откриват огън по мирното население, излязло на протест. Хората правят опит да се укрият в сградата на Министерството на земеделието, но не ги пускат вътре. Близо 800 души губят живота си в този ден, останал в историята като "Кървавият четвъртък".

И? В 56 та араби в европа не е имало. Нито пък Меркел.

отбелязват годишнина на собствения си найвитет че са повярвали тогава на западната пропаганда

Държавният дълг на Италия гони 2 трилиона евро. С фиатчета, паста и лаваца едва ли ще го изплатят! Колко е този на Унгария?

За Ferrari, Ferretti, Fincantieri, Finmeccanica случайно да си чувал?

С ферарита.....!???? Много е готино, ама за екскурзии и ала-бала. За сериозен бизнес - ЙОК!

Всичко си платиха и сега не могат да им тропат по масата.

Единствени без дългове в Европа! Какво да кажем за дълговете на презокеанския вампир? Ти мойш ли да броиш дотолкова?

Наистина, италианците похарчиха милиарди за тези нашественици. Лишиха от по-добър живот собствения си народ. ЕС се прави на сляп. Италия ще последва Британия!

Италия отдавна трябваше да се консервира.Да праща кораби направо по пристанищата меркел да ги събира като са и толкова мили негрите.

кой ги бие тия по главата да ходят и да ги докарват отн сами либийския бряг и да ги натрапват на цяла европа -ама че наглеци

Клане е имало само в мъглявите ти представи. Една лъжа повтаряна 100 пъти не става истина! Тва не го вдянаха краварите ей. А Орбан е политик за пример. Така се отстояват национални интереси. В случая-не се е продал на еврогейовете. ГАРАНТИРАНО!!!

си намери подходящ критик.

аз избрах...ма.ка им на орките наречени мигранти

Няма съмнение , че след войната в Близкия изток Германия ще си разпратят мигрантите "по живо и по здраво". Ние сега сме тарикати , но после ще ни е доста по-трудно при толкова нелегални и нерегистрирани..

Трудно ще отпратиш просяка,свикнал да бъде хранен ежедневно просто така... Та едва ли ще е по-живо,по-здраво...

му хареса, НО като гледам действията на политиците от Токио до Вашингтон (включително Путин, Меркел, Оланд, Камерън, Обама, че и Клинтън и Тръмп, (за Бойко, Корнелия и сие не си струва да говорим)) мисля, че след 35-50 години в Европа ще си задават въпроса Китай, Обединени Европейски емирства или евентуално Полша (с малки изгледи за успех), а във Вашингтон ще се колебаят между Китай, Мексико и Съединените Индийски Щати.

Италианският министър на икономиката и финансите се опитва да отклони вниманието от катастрофалното положение във икономиката и финансите/особено банките/ на Италия с външно политически теми,които не би трябвало да го засягат -за тая работа има външен министър!?Италия е следващата държава след Гърция пред фалит-вижте какви са дълговете,вижте какви са икономическите и финансови показатели.Нашите медии тръбят обикновено за големите трудности в Русия -абсолютно поръчково!Големите трудности сега с в Италия и може да предизвикат в ЕС ефекта на доминото!

abasador

това, не мога да разбера... народите и не малка част от правителствата на много страни от Евросъюза протестират и застават срещу ислямизирането на Европа... Еврогейските управници правят точно обратното, харчат милиарди да настаняват мигранти в общежития, лагери и т.н. Голяма част от тези милиарди се харчат за прием и интеграция на тези ... не европейци! Не е ли в пъти по -евтино със самолети и обратно от където са дошли? Питам само. Лек ден.

shte vi pravq --------------

Откога Ганьо започна да разбира от световна политика. Да напомня на забравилите, до 89 год. нямахте мнение за нищо, даже не протестирахте когато тоалетната хартия свърши в магазините и спираха тока и водата. Толкова сте нищожни и малки бълГАРЧЕТА, че чак ми е жал за вас, когато ви виждам да подскачате от злоба срещу големите в Европа. Запомнете, тази икономическа и политическа позиция на Италия се е извоювала в продължение на много години отстояване и характер на народ и управници, което на нас ни липсва.

Би ли го казал по - простичко - с едно изречение и мааалко по - бавно че нещо много пелтечиш и не ти се разбира!

"Бай Ганьо в Европа-дава акъл" по Алеко Константинов

Не те знам от кога си започнал да разбираш от политика, г-н шизофреник, но ти си българин толкова, колкото и последния фес. Убитак нещастен, кланяй се на големите, да не забравиш да им се подмиеш и да им се огъзиш. Нямаме политици и управници заради ей такова убиташко мислене, кланяне на изток и на запад и нихилизъм. Италия си е Италия, не ме интересува, въпроса е докога убитаци като тебе ще вменяват нищожество на българина? Малки сме били - и какво от това? Още по-малки сме били като сме си извоювали Съединието, като сме смачкали цяла империя и като сме се върнали в съвременния свят от малоумниците, дето ни държаха 5века назад. Успели сме защото не сме слушали такива убитаци като тебе. Успели сме защото някак си сме забравили , че "не можем". Мри си в дупката си и не вмирисвай повече около себе си.

Кое ни е голямото? Като погледнеш историята, от 1300 години велика България: 500 г турско, 200г византийско, 100 г руско управление Остават 500 г като диваци. Няма друга страна в света с толкова безхарактерен и предателски народ като българския. Доказано с факти.

Кирчо, я хОди да ядеш банани! А както е тръгнало, тоалетната хартия май няма да е необходима за задаващата се картина на тема "глад" - дупе, захванало паяжина. Гарантирано от ГЕРБ и ФАЩ!

Големите, ах! Комплексар смотан. Като са големи, що плачат? Кой континент може да издържа цялата популация на Африка и половин Азия едновременно? Че и ултиматум поставял. Кое да му изберат? Афганците. Вместо да ги прати при тебе, щот си голем. Палячо.

да се гушка с путлер, да се мушка в евразия, всички маджари от Европа обратно при орбън, затворени европейски граници и пазари и чингисхановците да ги окупират.

Орбан не дължи нито цент за разлика от теб, парцал крадлив! Вън англичаните си излязоха сами по собствено желание. Нямате работа тук скунксовете.

Ако зависеше от Унгария, нямаше да усвояваме европари за : магистрали, зърнопроизводители, саниране; и т.н. отличници.

Място за колебания и съмнения няма. Категорично избираме Унгария ! Това е мнението на всеки нормален и мислещ човек на Стария континент. Със здраве !

Пропусна да креснеш "хайл путлер".

Хайл Мусолини!

Прав си , голям пропуск ! Рева с пълно гърло : Да пребъде прекрасната ми древна Родина ! Да живее България !

Унгарците помнят 1956-та, когато Западът им обещаваше "мед и масло", а после подло си подви опашката и ги остави сами да теглят последиците от въстанието. По същия подъл начин Западът постъпи и с Чехословакия през 1968-ма, така че вишеградци си имат "едно на ум" и не се возят на колата им.

А?? То какво излезе сега, че запада е виновен, че руснака е"а мамата на източна Европа. Ей, комунягата е способен така да извърти фактите, че чак на него да му се завърти свят.

Дете младо беззъбо, нищо не си разбрало от коментара. Но животът е пред теб и гъ.ът ти тепърва има да тегли талига, докато ти дойде акъл в главата.

Не просто запада! А на запад от него! САЩ. Това е световния терорист номер 1 в целия свят. Негови рожби са Ал Кайда, ИДИЛ, всички терористични организации. Създадени за противоборство със свободния свят.

Не знам дали " руснака е"а мамата на източна Европа", ама Чичо ти Сам ще прати целия свят по дяволите.

ТЕ ГИ ПРИЕМАТ, А НИЕ ДА ГИ ХРАНИМ!!!!!!!!!! НАЛИ СТЕ БОГАТИ БЕ И НИ ГЛЕДАТЕ С ПРЕЗРЕНИЕ СЕГА ДА ВИ ПРАЩАМЕ ПАРИ ИСКАТЕ.

Естествено че ще избера Унгария - единствената държава в евросъюза, чийто народ има чест и достойнство, национална гордост и т.н.

корупцията и талмуда ще загербят ес ,жалко .

Унгария, разбира се! За разлика от Италия, Унгария не е закъсала и не моли за заеми всеки ден, както тоя проси пак! И не лъже че заемите са за миграция. Миграцията не е от 2011, както лъже този измамник, когато Италия пак просеше милиарди от ЕС!

В пресата се съобщава за един сириец в Германия, който има 4 жени и 23 деца и получава от социални плащания и помощи над 30000 евро на месец. Той не работи, а пътува в цяла Германия, тъй като 4 му жени живеят в различни провинции и градове. И това не е изолиран случай. Така, че политиката на Унгария е верният път - поне за нас - и то е ясно защо!!!

Пътува да прави още деца?

Но истината е друга. Може да не правим избори межу генерали и адмирали, но спешно сменяме Семейният Кодекс и всички норм. актове пречещи на мъжете да имат по 10 жени, но тъй като женките няма да стигнат е спешно необходимо да се приеме правна норма, че до 10-тима мъже имат право на една и съща жена: за жена. /Нищо необичайно, то и без това си е така, но не е по Закон, а по нрави/ :) Всяка жена се задължава да ражда по 10 деца минимум, без значение в кое семейство. Децата се отглеждат и издържат от главата на семейството/мъжът естествено. Казах Ви за нрави и обичаи :) /, който ги разпределя коe е за Белгия, коe за Германия, коe за Канада и т.н. Тогава, приятелю хубавия пример, който даваш ще е само една смешка, защото Турция ще подсилва и доизгради ограда срещу нас, а ние ще заплашваме да я сринем и да си отпуснем мигрантите :) Брутният вътрешен продукт ще достигне немислими стойности само от потребление на чуждестранни социални помощи, а националният лозунг няма да е "България на 3 морета" ! Малко е. Поне на 30 броя ще приставамe круизно или социално. :D :D :D

ДОБРЕ е да изберете турция долни продажни мекерета...

Като мишена за ядрен удар - ДА!

Абе таранкоулу, "Италия похарчи милиарди и милиарди" щото Ви е толкоз акълът. Турция разбира се, ще си получи милиардите, ама не защото ги е похарчила да събира и праща в Европа ислямски джихадисти, ами защото така е наредил християнинът Барак Хюсеин, така че питай него, а не слугите му от Брюксел! Да се чуди човек как Ви слагат все безмозъчни такива, да управлявате европейски държави!

Какво благо защитавате бе, бай министър. Благо щеше да бъде, ако ги спирахте и не им давахте да припарят до Европа, както правят австралийците и японците. Нищо не може да ви се признава вие, както и Германия отворихте широко граници и нищо не може да ви се признае.

Италия участвува в расипването на Либия и убийството на Кадафи. Присвоиха след това 25% либийска квота в \банк Кредито Италиано. Това са милиарди. Така, че имат пари да хранят и поят араби и негри

естествено избирам унгария, а не "голямата" фалирала работа италия - която има толкова общо с римската империя, колкото гърция с древна елада!

ЕС И НАТО СА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ПРОГНИЛИ АМЕРИКАНСКЩИ КОЧИНИ

само не схванах какво общо има между италианския бюджетен дефицит заради извънредното земетресение и УНГАРСКАТА СТЕНА, ме ги спавняват?