Премиерът: Живков направи много за България

„Една стотна от това, което е построил Тодор Живков за България и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.”

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Живков направи много за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само човек с малко мозък и дребен тарикат,като Борисов,може да възхвалява един масов убиец,като Живков!Без Живков и Комунизма,дали България нямаше да е много по напред и икономически и интелектуално?Но по един или друг начин и двамата разплакахте безброй майки. Борисов, всеки рано или късно се изправя пред Създателя и отговаря за делата си!И Цар да си и добре да живееш...

Борисов иска "оценката за Тодор Живков да си я даде неговата партия"..::))))) ..............После , по- късно след като не си дадох членската БКП-книжка, "десноцентристите" , демократите, се събрахме в СИК ,ВИС и ИПОН..Имахме тежката задача - да вкараме България в НАТО и ЕС !! С нас бяха и другарите Златев , тимаджийте , герговци , ДС-мислещи другари , Цветито , малко контрабандисти на цигари и алкохол по време на войната в бивша Югославия и други свестни момчета ..Идеолог ни беше др.Гоцев- от 1-во на ДС.. После някои се изпозастреляха, поръчваха се едни други ,Цветито незнайно как забогате-и аз покрай нея ,,.. А щях да забравя- по едно време захвърлих с отвращение чл.книжка на БКП и минах към десноцентризЪма ..:))) Но никога не измених на ЛУК и др.Златев-виден антикомунист от Правец !!Охранявах и ЛУК, и него ,и -после ми се отплатиха за верната служба ..Малко ли е? Лапнишараните гласуваха и сега съм министър председател на цяла една държава.. Изобщо, нямам нищо общо с БКП и БСП.. А животът ми и преди , и сега беше , и е тежък ..::))))) От пъдар - станах господар!!!!

нямаме външен дълг-евреите го взеха......и затова ще ги унищожим.....

Евала, бате, че не си затваряш очите за истината! И имаш късмет, че тъпанарите от БСП не предложиха за президент внучката на бай Тошо, защото тогава Росенчо щеше да го закъса.

Браво господин Борисов. Това е живата истина . Поздравление .

човек няма как да си прикриви душата ... така си е - Живков много е направил за България, а тия след него 20г разсипваха направеното....

комунисти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъжно но казва истината. Ако бай Тошо беше жив щях да гласувам за него.

Глупак!

И все пак е прав.

Бойко, браво! Ето това вече е човешка признателност и хубави думи! Такива неща казвай, а останалото- само работи за България! Жив да си!