ИТ асоциации и ДБ се съгласиха: без промени в максималния осигурителен праг през 2022 г.

"Демократична България" ще настоява в 47-ото Народно събрание промени в осигурителното законодателство да влязат в сила най-рано от 2023 г. и то след задълбочен дебат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 асоциации, айбест, байт, брайт баском ... изброих само дотук. Ще каже човек, че имаме цветуща айти индустрия а то едно голямо нищо.

На бсп номерата от преди време няма да минат! Това ще бъте последният пирон в ковчега на комунетата! Няма нито една причина, която да ме накара да плащам повече данъци на изгнилата кочина България. Избори отново след 3 месеца. Явно бесепарите трябва да бъдат наритани! ПП, внимавайте в картинката! Компромисно е положението ви! Няма да ми мигне окото и ще ви изритам на улицата пред Парламента. Няма никакви доказателства, че ще спрете кражбите, а искате повече данъци?! Борисов май ше се завърне на бял кон!

Първо затворете дупките ма кацата, след това искайте да наливаме повече пари! Няма да ни крадете повече! Време е да вземете данъците от Майбасите и Ролс Ройсите, регисттирани на офшорки! За два дни ще ви изхвърлим от властта! Кучета мръсни!

ми те си знаят, че през 2023г тях няма да ги има, и друг ще се грижи за това що съсипват днес!

ДБ се доказват като институция, която отстоява обещанията си. Браво, че държите на обещанията си и не се поддавате на масовката "да вземем от богатите за дадем на бедните". Аз помня повече от четири години, моите колеги също. Да, ние ИЗРАБОТВАМЕ всеки месец повече от 3000лв и съвестно си плащаме над 1000лв чисти пари на тази държава, само за да получаваме същите услуги като тези, които не плащат нищо.

Изработвате какво. Нещо, което може да ни нахрани, облече, обуе? Брз вас може, без онези вторите вие не можете. Зстова ще плащаъе, а догодина с +15%, иначе бсп са аут и правителство няма. Без дб може, без бсп-не. Въпроси?

И какво мислят че ше се случи? Някой ще им върже на врътката ли? Не. Корпорациите ще намерят начин да заобиколят данъчната тежест като просто намалят заплащането в сектора. Реалната добавена стойност от този сектор се мери в платежоспособност по погасяване на кредити, тоест в момента в който им свалите стандарта това ще окаже негативно влияние върху цялата икономика. Няма да си напълните хазната с увеличаване на данъците, прости и малоумни ППта. Единственият вариант за растеж и повишаване на държавната хазна е създаване на условия стимулиращи външни инвестиции. Оправете си взиманията от енергийните мафиози, които от години плащат нулеви данъци. Само от там ще ви е достатъчно без да пипате нищо друго. Толкова за реалните бизнесмени в "политиката". Поредните хвалипръцковци наредени по някаква линия.

Представителят на последният бастион на антикомунистическата градската десница се коалира с комунистите!!! Това ли е отстояване на позиция???

3 000 си изработил, 300 лв данък общ доход! какви 1000 бе мухъл??

Хаха, ясно, че тези пари за тебе са мираж.. Получавам 5000лв бруто На 3000лв от тях плащам пълни осигуровки, почти 900лв. На горницата от 2000лв плащам 10% ДОД. Сега ясно, че тези пари само ги сънуваш, затова ти пожелавам приятни сънища...

А овчарите, преквалифицирали се от бивши ИТ специалисти по заръка на Баце, съгласиха ли се за промяна на прага?

бившите овчари, преквалифицирали се в "айти специалисти", каквото и да значи последното. Заради модни течения най-вече