Проверяват трагичен край на операция на сливици

Срещу лекаря от ИСУЛ д-р Михаил Маджунов, който бе обвинен от родителите за смъртта на 4-годишно момиченце, са подадени и други сигнали за неетично отношение към пациенти и близките им.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват трагичен край на операция на сливици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до вскички , които оплюват съвременното образование и твърдят, че дно време било по-качествено - ето ви о качеството. това са кадрите, обучавани през социализма - продължават да убиват българи и ние ги търпим. Аз искам да попитам - защо след преглед лекарят не пише във рецептата какво е заболяването? Ако после в резултат на грешно изписани медикаменти и лечение се стигне до усложнение как ще се докаже, че хапчетата са били изписани за друго заболяване? Те лекарите в повечето случаи даже не знаят какво е заболяването .... абе какви са тези некадърници не знам.....

Този доктор е само асистент. Простете на човека. Като стане професор, тогава вече сигурно ще се научи да прави такива "бабешки" операции....

Между лекарите също има психично болни.Затова ако нещо ви притеснява търсете винаги второ мнение.

Ангелче дано е на по добро място. Потресена съм.Каквото и да напишеш за тоз изпод пак ще е малко

Нямам думи ! Бог да го прости детенцето. Ужасно е... Попаднах на този "лекар" преди година и половина. Сина ми беше на 1 месец със страхотно възпаление на ухото (течеше гной оттам) . Втрещих се от прегледа, който Мадж. направи. Той не се доближи до бебето. Предписа гентамицин, който впоследствие се оказа, че не се давал на толкова малки бебенца. Добре, че се усетих, че нещо не е наред и почнахме да обикаляме по болниците. Да е жив и здрав доктора от Първа градска, който по собствено желание, без да вземе и стотинка всеки ден му аспирираше гнойта от ушенцето и всичко се оправи. Дори и сега , като се сетя за прегледа на Маджунов ме втриса. Такова безхаберие рядко се среща :( Искрено съчувствам на родителите на Гергана. Това е най-страшното нещо, което може да се случи на човек.

Само при споменаването на ИСУЛ косите ми настръхват.Миналата година майка ми им отиде на крака-с автобус от провинцията,а ни я върнаха в чувал.През 4-те дни в които беше в кома след операцията всеки лекар ми даваше различна информация-иди и разбери кой лъже.След първоначалния шок,написах жалба до МЗ,но досега отговор не съм получила.Следващия месец ще струваме 1 година и единственото което мога да напиша е че в ИСУЛ е сбирщина от лъжци и некадърници.

Съболезнования на горките родители!ТОЗИ ДОКТОР Е ЗА СЪД!На 13.05.2010г.оперира от 3-та сливица и моето дете-на 3г.В отделението имаше още няколко деца,оперираха ги други доктори и след операциите идваха по няколко пъти да се интересуват от състоянието им и да дадат инструкции на родителите.Моето дете получи някакъв спазъм,излезе трудно от упойка,бях притеснена,но никой не благоволи да ми каже какво става.Въпросният д-р Маджунов изчезна веднага след операцията и не се появи повече.Дори не се поинтересува как е детето.А инструкции ми даде някаква санитарка.ТОВА Е МЕКО КАЗАНО БЕЗОБРАЗИЕ!!!На въпроса ми защо не идва този тъй наречен доктор тя отговори-"Ами той така прави,много е особен".Родителите трябва да го съдят!А в ИСУЛ никой не стой 3 дни след тази операция,изписват децата веднага след операцията

Червено-кратунковците мразят ББ. Всъщност те мразят всеки, който не им върви по свирката, който не уважава Партията-ръкоовдителка. Е, аз съм от тия за които считат Партията-ръководителка, БСП-БКП во главе със свите главатари, агент Гоце и Станишко за най-вредното образувания в България. Ало, коневръза, да не започнете да пишете сега че образУвание се пише като оабразОвание. Това са две различни неща. Едното, образуванието е нещо като рак, като тумор, а образованието е нещо, което тотално липсва у симпатизантите на бСП. Личните обиди към мен само показват че натъпвам червената сган по мазола - там дето най-много ги боли. По същата причина личните обиди към ББ показват че той действа правилно. колкото повече реват - толкова по-правилнои действа. И ако трябва да му кажа нещо е да почва драстични реформи навсякъде. Целия среден ешелон от симпатизанти на бСП - вън от държавната администрация. Корумпитраните доктори - вън (и не само докторите, и съдии и магистрати, всичко). Доносниците - вън. Некадърниците - на село да пасат патките. Начело с агент Гоце разбира се. И още и още. Но най-вече трябва да се размърда цялата службащина в3 държавата. който иска да върши работа - ОК! Който не да си ходи. И доктори, и "учени" в БАН и недоволни полицаи, всички. Никой никого насила не държи на държавната ясла. Който смята че е много талантлив - да ходи на Запад. като мие 3 години чинии ще види че не е чак толкова талантлив. Поне не става за САЩ и Западна Европа. Е, за Занзибар сигурно става, но докато го разберат че е голям специалист може и да го изкльопат. Червено-кратунковците само гледат да се хванат за нещо. Аз мога да им бъда полезен. Ще ги приема на аудиенция. Не всички разбира се. Но те могат да се хванат само за това между чатала. За друго не са кадър нещо да им роди главата. То и тяхната не е лесна - с чугунена кратуна да мислиш. А докторите - добре е да се замислят за този и още стотици подобни случаи преди да искат каквото и да било. Че то, зер напоследък повече на мода наистина са доктори-търгаши. И некадърници. Някои от тях откровени убийци.

Клиничната пътека за оперативно отстраняване на сливиците не случайно е с минимален престой 3 дни, което означава,че поне 3 дни пациентът трябва да лежи в отделение, а ако се налага и повече.Преди операцията непосредствено да се направят изследвания, да се консултира пациентът с кардиолог или поне с вътрешен лекар, да се направи кардиограма и скопия на белия дроб, да се премери температура, да се направи тест за упойката.Чак тогава се решава от екип от лекари дали ще се оперира.След операцията особено с обща упойка ако е, трябва пациентът поне още 24 часа да лежи в отделението, за да е под непрестанно наблюдение и грижи.Това означава да се мери температура, да се наблюдава раната, да се пуснат нови кръвни изследвания следоперативно.От това,което изброих, става ясно,че в този случай Д-р Маджунов грубо е погазил всички правила за оперативно лечение с цел минимален престой на детето и пълна сума за получаване от здравната каса. Защо го е направил това? Кое кара един лекар да рискува детски живот? Клиничната пътека едва ли е повече от 200 лева! Толкова ли струва това красиво дете от снимката????

ЗАЩО НЕ МИ ПУСНАХТЕ КОМЕНТАРА?

Моят син също попадна в ИСУЛ след тежък инцидент и мисля, че имаше много грешки в лечението му и той почина на 21 г. след 7 дни в Интензивно където повече лекари с а млади и без нужния опит

Почивай в мир малко слънчице! Господ да даде сили на родители и близки! Аз живея в малък град и лекарите тук ,макар и да нямат необходимата апаратура са по-внимателни и човечни. Внучка ми е в София и съм възмутена от големите прехвалени светила на медицината. Гледат те като карта за банкомат. Заради лошото отношение на лекарите към детето, внучката ми и досега плаче като види голяма сграда и се страхува, че я водим в болница. Толкова лошо отношение не съм виждала към малки деца, нямат никакъв подход.

И аз съм на това мнение. Не знам защо хората си мислят, че това че някой е специалист по незнам си какви болести или пък доцент , означава, че е кадърен лекар. Доцент се става чрез брой публикации и участия в различни форуми, а и чрез купуване на титлата. Аз лично на кадърен специалист не съм попадал.

Представяте ли си какво са правили на внучката ми, след като на 1г. и 5 мес. и нанесоха травма и сега е на 2 г. и не можем да я заведем на доктор, като минем покрай паркинга на болницата и започва да пищи " Не искам да ми правят пип, пип," с една дума не иска да я пипат и преглеждат.

Два пъти се опитах да поместя изповедтта на каката на Гери, но явно цензорите на Дир-а са пристрастни и го трият. Искам да видя така ли ще постъпят и когато излезе бъдещата експертиза, която ще оневини Маджуна?

Публикувайте го във форумите по другите сайтове. Явно тук в дир.бг има цензура и лично отношение.

Горката душичка! Майка и я е намерила да повръща кръв между двете легла...Герганка е искала просто мама и тати- последните и думички! А те са я сложили на операционната маса и детето починало от кръвозагуба. Най-тежката мъка на този свят!Милото ангелче!Вижте му снимката-прекрасна,сладка,малка Гергана!Дано сега си на по-хубаво място,слънчице!Дано си там,където няма болка и страдание,далеч от този алчен и лицемерен свят!Почивай в мир,малка душичке!Господ да дава сили на родителите!

Моите съболезнования! Това е най-голямата мъка. Преди години и аз имах същия проблем с дъщеря ми. Цяла София на кръст обиколих и с кого ли не съм се консултирала. Мога роман да напиша. Става въпрос за операция на сливици. И така попаднах на д-р Тодорова. В момента работи в Правителствена болница. Това е на-добрият УНГ-лекар в България. Ако някой има проблеми с детето си, задължително трябва да отиде при нея. Работи с изключително добра апаратура и субективният фактор е сведен до минимум. Прекланям се пред д-р Тодорова.

А вашите действия нарушават основното човешко право "Право на свободно слово", ако знаете за какво ставо въпрос.

Дир-а що го изтрихте. Вашата леля.

Ще дожиеем ли да видим един наказан лекар заради немарливост, незнание или заради това че рушвета му се е видял малко.Колко невинни душици трябва да си отидат от този свят за да разберат лекарите ,че и за тях има затвори.Когато на пътя бутнеш човек независимо от това кой е виновен те съдят . А за тези самозванци които за съжаление вече са прекалено много има уволнения и преместване в друга болница при това не винаги.Дали ние родители и близки не трябва да вземем нещата в свои ръце след като за тях няма закони???

Кажи го на ББ!

До Не премахвайте това, моля ви , г-жо напишете същото във форумите или в другите сайтове под новината, защото тук без причина Ви го изтриха. Не знам защо, но мнението на жената , която е близка на това семейство на починалото дете, не беше нито спам, нито съдържаше линкове! Не лъжете, Дир.бг! Възстановете съобщението на жената! Как не Ви е срам?!

Във всеки град, във всяка болница има изроди, като Маджунов, Пейчев, Вълчев ... А БЛС спи...

В Исул е практика да изписват децата в деня на операцията. Синът ми след операция на сливица и рязане на тъпанчета при пълна упайка го изписаха същия ден следобед.

Малко такива са избили комунистите навремето, малко! Още е трябвало!

те тези точно некадърници са създадени от комунистите. А доносниците от кгб и дс са избили истинските специалисти и интелигенцията, за да са на власт неграмотните престъпници т.н. шумкари. Всичко което в момента работи и предоставя услуги пък били те и здравни са на кадри родени, възпитавани и ОБУЧАВАНИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ТОТАЛИТАРНИ БОКЛУЦИ. Я хубавичко виж възрастта на професорите, лекарите пък тогава плямпай влечуго. Не спряхте бе гадини 65 години да лъжете - това са вашите деца на соца и вашите кадри с които станишев се бие в гърдите. Има ли свинчо 20 годишни лекари или всичките лайна, които създадохте и в парламент, и в президенство, и в държавните институции не са соцрожби. Нагли животни сте това доносниците, къде ти е образованието и възпитанието на тошо, щото този доктор не е на 20 години. Жалко че теб не те убихме, а ви оставихме да си провеждате нежните революции на доносниците и клюкарите от кгб, ма един ден ще ви изметат, даже няма и да разберете, то бива лайна, ама вашата съветска наглост така ще гръмне, че свят ще ти се извие

Гергана (така е името на детето), беше здраво, весело, жизнерадостно дете. Както всяко друго нормално за възрастта си. Не страдаше от никакви тежки заболявания, които биха довели до тежки усложнения. Напоследък боледуваше по- често от гърло. Поради тази причина бе решено да й бъдат премахнати сливиците чрез операция в УМБАЛ "Царица Йоанна-ИСУЛ-". След, като се посещава исул се попада на "големия" доктор (тази титла е обидна) Маджунов. Той ги посреща с цената от 200 лева и лоши маниери. Това е и цената на човешкия живот в България днес. Операциятабенасрочена за 8 Декември. Ден преди операцията бяха извършени всички нужни изследвания в поликлиниката. Мнението на личната лекарка на детето, бе че изследванията не са добри понеже детето кашля и е с хрема, и че всеки уважаващ себе си хирург ще откаже да оперира и ходенето до ИСУЛ е безполезно. Но при посещението на 8ми сутринта, Маджунов дава обяснение, че операция е абсолютно задължителна. Точните думи са "докато не се направи операция на това дете, то няма да спре да кашля, поневе от сливиците се стича секрет в дробовете му". Неговият коментар към личната лекарка е- " Ако много разбира, досега да го е излекувала". Като оставим настрана махленският му език и цинизъм, се вижда че заради 200 лева е готов да направи рискова операция. В 8 часа на 8ми Декември е извършена операцията с пълна упойка. Резултатът е шевове на местата на сливиците "заради това че са били подути вследствие болестта". Детето е освободено още същия ден, а не както пише в епикризата "на 9ти". На 9ти сутринта, родителите отиват на преглед с детето при Маджунов. Първият въпрос на вратата е " Вие внесохте ли си сумата от 200 лв за избор на екип? Отидете в кафето, купете коли, натурален сок, бонбони за да почерпите екипа провел операцията." Прегледа е махленски и трае буквално секунди. Коментара е че операцията е перфектна. Оттук нататък започват мъките. Детето постоянно подържа температура и кашля, въпреки уверенията на Маджунов. На 15ти детето започва да повръща кръв и съсиреци през устата и носа си. Веднага е отведена в ИСУЛ. Приема се от дежурен лекар- д-р Йорданов,тоя я прие и препоръча на докторите детето да се свали в операционната и да се презашие, но Маджунов на другият ден казва че е добре и няма нужда от нова оперция, прават се промивки и се слага система. Не се провежда кръвопреливане. Детето е прието за 1 нощ. На сутринта минава визитация. Завеждащият отделение, след като прочита картоните, пита кой доктор е отговорен за детето. Маджунов отговаря че е той. Следва разговор "- Маджунов, погледни си пациентката.". Отговорът е " добре е, да бъде изписана". Отговорът му, може би е продиктуван от липсата на финансов стимул от страна на родителите.Дори успява да твърди, че детето трябва да започне да яде твърда храна, понеже е по- добре. Естествено, детето е изписано с рецепта за антибиотик " Оспамокс" и се прибира вкъщи. До последният ден, детето не спира да се оплаква от болка в дясната част, където се е намирала сливицата й. Отново е водена при личен лекар, на 23ти Декември. Мнението на доктора е , че детето не е добре и трябва да бъде заведена в ИСУЛ. Забелязан е съсирек на дясната сливица. След като се прибират от поликлиниката, детето отново започва да повръща кръв и съсиреци и към 15 часа е откарана в ИСУЛ. Детето все още е контактно и се държи нормално. Отново се правят изследвания, като преди това се разтакават, понеже в бързината, майката е забравила личната си карта. Като се разрешава въпроса за самоличността на родителя, който докторите са свикнали да виждат последните дни, детето се поставя на системи. Отново няма кръвопреливане. Хемоглобина е изключително нисък. Между 20:30 и 21:00, детето отново повръща локви кръв и колабира. След неуспешни опити за свестяване, детето е отнесено в шокова зала на ръце. Незнайно по кое време, е извикана линейка с екип от 3та градска болница за да асистира. Екипът от 3та градска излиза минути след като влиза с коментара "Викнаха ни късно, изпуснахме детето". През това време никой не знаеше за кой е насочен този коментар. Сами можете да си представите чакащите роднини вкл. майката и бащата. Така от 21:00 до 24:00, часовете се нижеха и ние чакахме информация, която никой не даваше. Към 24:15 излезе доктор, който съобщи на родителите страшната вест, че детето е починало от кръвозагуба, и че още при първият кръвоизлив раните е трябвало да бъдат презашити и да се установи откъде излиза кръвотечението. Също така операцията е била извършена в неподходящо време, заради настинката на детето. Коментарът е съкратен, тъй като само регистрирани могат да пускат коментари, по-дълги от 2000 знака. Регистрацията отнема 2 минути.

Какъв кошмар! Сега е лесно да се дават съвети, но едва ли има някакъв смисъл... Съболезнования на родителите, и не стъпвайте никога вече в тази отвратителна болница! Освен за "изясняване на отношенията" с тоя доктор, ако не знаете къде живее, ако ме разбирате какво искам да кажа. Защото БЛС няма да намери грешки в неговите действия и ще ви изпише сто страници, за да докаже, че всички докторя са били прави, а някой друг им е крив - правителството, родителите, извънземните, полицаите и кой ли не още ... За ИСУЛ отдавна се знае, че е голямо свърталище на корупция и некадърници, оттам всички свестни избягаха много отдавна, а не беше лоша болница преди около 30 години ... Уви, не знам къде е по-добре, има само някои слаби проблясъци понякога някъде, останал по някой добър лекар, който разбира и може да постави диагноза и да направи някоя операция ... Но като цяло, оставени сме на себе си и в ръцете на Бога, това е, на родната ни медицина не може да се разчита повече!

През 112 е повикан реанимобил с реаниматор от шокова зала на ИСУЛ вечерта на 21.12.2010г. в интервала между 20:15 и 21:15 часа. Можете да поискате справка за инцидента, ако това е необходимо. Искрените ми съболезнования за загубата на Гергана!

Бог да прости малкото момиченце. Голяма трагедия за цялото семейство. Аз като родител винаги бих потърсила второ мнение преди операцията особено, когато има притеснения за здравословното състояние на детето. И въпреки това, не може да има такова безхаберие сред лекарите. Това си е чиста проба убийство. Затвор за лекаря. Категорична съм.

Всеки средно интелигентен човек би трябвало да знае, че сляпо доверие не се дава никому, назависимо лекар или какъвто и да било. Защо родителите са позволили операция след като е имало противоречиви мнения по въпроса? Защо не са потърсили второ мнение?! Защо не са потърсили информация? Ако моите родители не бяха постъпили така още по доброто старо прехвалено соц. време сега аз много вероятно нямаше да съм тук за да пиша. Точно заради махане на сливици.

Сьболезнования на семейството на детето.Няма ли това да се промени,ще има ли още ненаказани лекари,докога лекарите които са проявили небрежност ще се измъквт от закона само с парични глоби.Трябва да има тежки присъди.Аз имам 2 деца и сам потресена,това е просто ужас.

Абе защо махнаха концлагерите....толкова много кандидати за там има...

Като цяло ИСУЛ е една много реномирана болница и в нея работят едни от най-добрите специалисти на България. Това, че Маджунов не е от тях......не ви дава право да говорите негативно за ИСУЛ. Всяко стадо си има мърша.

Боя се че в ИСУЛското стадо има прекалено много мърша.

Пълни глупости

Айде ,стига приказва глупости,като че ли до преди 2 години нещата са били супер,от такива като теб сме в това положение.

Горкото дете :( Болничите в България трябва да бъдат по-добре оборудвани дори и за такива ежедневни операции!!! Лазерите не би трябвало да са някакъв лукс, който се среща само в частните клиники! Също така всички лекари трябва да се посещават обучения профилактичнол Времената се менят, излизат нови и нови медикаменти. Трябва да бъдат обучавани безплатно и задължително, а не да разчитаме на добрата им воля да се самообразоват и осведомяват за новите медикаменти и антибиотици!!!!!

Моля?!Какво да посещават!? Държавните чиновници са постоянно в разход на държавна издръжка.Един курс за лекаря струва хиляди, които да извади от празния си джоб.Та той да оцелее иска пари от поциентите. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА НА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ.ИЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЯВАТ ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ТОВА ПЛАТЕНО ОТ ГЕРБ ГОВЕДО KGB

за лекарите,нишо не е безплатно...един курс е км 150 за 5 дни и всичко е от джоба

над този грешен народ тегне проклятие, лошотията, завистта, алчността и самозабравата ни погубват, дано Бог се смили над нас, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

Трагедия и жив да одерете лекаря детенцето няма да се върне.Едва ли е искал да убие детето,бил е прекалено самонадеян - "Божественият комплекс".Моите съболезнования на семейството.

Прочитайки новината, все още съм шокирана. От факта че е прекъснат един човешки живот и от името Маджунов. Преди три години попаднах при него с моето дете и той настояваше веднага да го оперира , без изследвания, без подготовка.......едвам се отървахме! Жалко за това детенце и за родителите му. Такива гадове като Маджунов трябва да бъдат в затвора, а не в болница ИСУЛ. Дано има възмездие този път!

Лекарите са кандидатствали в Медицинския университет с изпит по биология. И поради тази причина трябва много добре да знаят как да различат човек от маймуна. Основната разлика е че нормалният човек не повтаря една грешка два пъти. Да, има някои екземпляри, много от тях са симпатизант на бСП и ДПС, които в името на Пртията могат да вършат всякакви глупости. Както е казал партийният поет за Партията-ръководителка: "... и Тя е права когато съгреши дори...". Тяхна си работа, всеки има право да се прави на какъвто си иска, включително и на маймуна. Особено, ако е от "лошия материал". По времето на скандала с бебето, дето докторите го евтаназираха в ГО, какво ли не се изговори. То не беше полицейщина, то не бяха СРС-та то не беше чудо. Но на никой в чугунените кратуни на тъпанарите в Лекарския съюз не му хрумна да предупреди колегите си да не правят гафове. поне за месец, докато се успокоят нещата. Но не, тя маймуната си е маймуна, тъпанарят сии е тъпанар. Те си мисляха че когато БСП и ДСБ съвместно ги защитават в Парламента нещата ще се оправят. как ще се оправят бе, ланкоолу. То затова трябва да имаш необходимата квалификация. Да четеш ден и нощ, и то най-новите неща, а не непрекъснато да мрънкаш за пари. Опасен екземпляр е българинът: Ти на мен акъл не ми давай, пари ми дай". но очевидно повечето имат нужда от акъл. Колкото и пари да им дадат, те по-добре няма да се справят. Че то професионализмът и високата квалификация идват с много четене и още повече практика в болницата, а не с митинги по площадите.

Не се навирай с простотиите си в мъката на хората.

Човешката простотия и вселената са безкрайни но за второто не съм много сигурен. Ако глупостта имаше чудното свойство да лети .... ти щеше да пърхаш наоколо с крилца като гълъбче.

Трудно ми е да повярвам, че е възможно да се умре от операция на сливици, но даже аз, дето не съм бил силен в часовете по биология и съм на светлинни години от медицината знам, че сливици се оперират само при абсолютно здраво гърло и бял дроб, като 2 седмици трябва да не е имало никакви симптоми на заболяване и не трябва да са приемани никакви лекарства. А към родителите - ами слушайте си личният лекар! Той човека е казал нещо, ама нали вярваме на "търговски марки" като "ИСУЛ".

Съболезнования на семейството.Наистина това е най жестокото нещо което може да се случи на родителите.Някак бързо забравихме случая в Г.Оряховица.Лепнаха етикета полицейщина и толкова.А двете новини имат връзка и тя е лекарите.Шапка свалям на отдадените на професията.Не изключвам и нещастно стечение на обстоятелства.Но при очевидна причина да не се прави операцията -защо ? в епикризата пише приета на 7-ми, изписана на 9-ти.Бащата каза, че детето е прието на 8-ми и след операцията на същия ден е изписано.Още един голям въпрос.На чия страна да застанем.Ако по някаква причина нямаше СРС в Г оряховица нямаше да знаем какво става там.СРС- навсякъде.Иначе няма оправия.

След премахване на сливиците задължително се предписват антибиотици поради риска от инфекция. При активен възпалителен процес такава операция не следва да си извърши. Следоперативно висока температура и кървене се смята за спешност и веднага следва да се хоспитализира детето за следене - 1:15000 е средната смъртност при премахване на сливици - не е безрискова процедура.

Нищо изненадващо, след като минималната работна заплата в БГ е 240 лв. и никой не може да живее нормално с трудови доходи. Така изхода е емиграция, корупция и престъпност. Странното е, че тази политика по доходите се споделя от всички правитества през последните 20 г.

Икономически независимия не можеш да го манипулираш.

Още някоя простотия да напишеш? Цял ден ли ще висиш пред компа, ....? Грешки. Ти и такива като тебе сте грешка...на Природата.

човек има свободата да "виси" пред компютъра си колкото иска и да пише каквото пожелае. писането на отрицателни квалификации без изказване на стойностно мнение е показателно - замисли се !

Мислиш ли, че ще те разберат какво им казваш?

Лекарите са вредни за вашето здраве ! Бог да прости детенцето!

Чета и немога да повярвам...та всеки нормален човек знае ,че детето трябва да бъде здраво и тогава да се махат сливиците.....как може ...да отидеш за махане на сливици и да излезеш в ковчег оттам...умът ми не го побира....или са му трябвали пари за празниците на доктора и решил,че ще маха сливиците на детето,няма да изчака да оздравее. Немога да си представя как заспива този човек/т.нар.лекар/...КАК. Съболезнования на родителите и дано този път истината да излезе наяве, въпреки,че тяхното детенце го няма....ужас...този човек не трябва повече да практикува тази професия лекар. Почивай в мир миличко детенце.

За каква небрежност става въпрос ?! Та това си е умишленно убийство ! А въпросният маджунов си е направо масовик. P.S. Искренни съболезнования на родителите.

Три правописни грешки не компрометират елементарни изводи. Виж вече за нещо по-сложно и нетривиално или при повече грешки, може да се усъмниш в недостиг на умствения капацитет.

3 правописни грешки като тези НАПЪЛНО компрометират дори тривиалните изводи. когато човек е неадекватен за нещо толкова просто като правописа - няма как да бъде адекватен за каквото и да било ...

и все пак предпочитам граматическата грешка пред лекарската ,явно при теб избора е друг??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е толкова глупаво изкаване от учен не бях чувал. Явно НЯМАШ никакво научно образование за да твърдиш това или си обикновен лаборант. Срам ме е от хора за който правописа е по-важен от информацията. Кога последп публикува наущен резултат?

поредната жертва на доктор в исул ! вече започнаха и с малки деца така да се отнасят небржно ,не професионално е много меко казано !!! ужсно !!! би било много добре и правилно всички пострадали там да се обединим и заедно им потрсим одговарност! захстото иначе нayaмa да има краи това тяхно отношение !

Лекарите в България са изключително некадърни. Само въпроса е до кога ще търпим да убиват нас и децата ни?!?! Повечето лекари са ламнали за пари и считат, че са богове, а са едни мръсни убийци!

Да така е и са намерили подходяща социална адаптация.

Бъди спокоен, скоро ще си умирате сами, защото няма да има останали лекари в България. Всички млади и качествени специалисти си отиват, защото виждат, че нямат бъдеще в тази държава. А и не си струва да лекуват такъв неблагодарен народ...

Това е изключително цинично изказване! Под каква форма смятате, че трябва изказват БЛАГОДАРНОСТ пациентите, за да си свърши работата даден лекар? Като не се забравя, че затова последния получава заплатата си!

Докторите у нас помагат на хората да мрат а по света да живеят. По-добре да разчитаме на божията милост. Това дете ако не го бяха "лекували" т.н "доктори" щеше да е живо макар и кашлящо и с болно гърло.