Историята на московското дете-маугли разбуни духовете в Русия

Малката Люба беше открита в ужасяващи условия - не може да говори, плаши се от хората и страда от редица възпаления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От пиене не е имала време да се погрижи за детето!

Нищо чудно няма. това е средностатистическо руско семейство и средностатистическа руска институция .

Да благодарим, дружно, на Горби Перестройков.

в циганските махали в България , колко искаш деца-мугли , пък техните родители - мугли .

Хайде сега да чуем родните русофили-отрепки как се кланят на всичко руско и отричат ЕВропа и България... ПОТРЕСАВАЩА РУСКА МИЗЕРИЯ.

иди в която и да е мангалска 'махала' и вземи млъкни. При тях е изключение, тук вече даже не говорим за такива неща.

Е и? В Западна Европа съм виждал много безпризорни деца, бели деца, които се изхранват от просия и обиране на остатъци от храна, германчета, французойчета, италианчета.

Къде си видял, бе, русофилски лъжец!?

показаното на снимките жилище е луксозно за руския гражданин! какво се възмущавате толкова - детето е било в лукс, те му викат Маугли

за съжаление в путинова Русия това далеч не са частни случаи..

в путинова Русия това не са частни случаи, за съжаление..

Дано се възстанови детето!

Какво друго може да се очаква от алкохолици и канибали, които искат да са господари на света..?

Такива случаи бяха преди описани и в Англия и в Белгия! Там децата бяха държани в изолация и над навършването на зрелостта им! А белгийският баща бе и забременил едната от дъщерите си и убил детето! ТАКА ЧЕ ЧУДОВИЩА ИМА НАВСЯКЪДЕ! Има ги и у нас! Умишлено се осакатяват деца за да просят!

А бе какво му отговаряш на този платен галош.

Какво искате от диваци азиатци, цивилизацията е далече от тях, през време на войната са канибалствали дори..

Чиракопитпка смешни вместо да квичите тук бегайте да си смените кюмбето а , давать безплатни! ха-ха-ха-ха "Безплатно подменят стари печки на твърдо гориво на домакинства в София"

Ти си еденица на измерване на простотия, само едно си повтарят като олигофрен.

За платените русофобите само да кажа! Това нещо може да се случи абсолютно навсякъде! И нас го има също! Това което не ви е ясно на тъпита кратуни е, че от тук нататък властите в Русия ще се погрижат както за детето, така и за виновните за тази трагедия! За разлика от Тикволандия, където щяха медиите да си правят реклама 3 дни и да съберат 5 000 лв, че да може някой да ги открадне! И майката щяха да я изкарат психично болна и нямаше да носи отговорност. Това е разликата между Тикволандия и Русия!

Редко някъде да има канибализъм, но в Рашистан има доста.

И в Русе имаше канибализъм преди години (мисля осъдиха трима). Едва ли е единствен случай в Бг.

Ти участвал ли си, та си толкова сигурен ?

Нормално като за Русия-диващина и тъпанарщина. Дано все пак помогнат на детето, но се страхувам, че е твърде късно.

Само у руската кочина може да се случи това. Но,те си харесват кочината - кочина кочина,ама велика кочина. Аааааааааааааааа смеееееееееех Смешни руснаци

Аз съм прост и вие сте прости ....! Тиква!

Плача

добродетели ли му се викаше

Гаращенко ! А бе фамилията не е ли украинска? ПорошенКО КлименКО РоманенКО ГончаренКО СкотаренКО. и т.п....

Допълни и Геращенко. Тук малко е сложно, беше председател на Руската централна банка. Дали пък не е украинец? А може би марсианец?

Ще ти допълни ве нема се плашиш. Едно допълнение и от мен. ВЕЖДИ РАШИДОВ не бешели некъв министър на БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА, или бъркам нещо?

Да, украинска е. Като КличКО. Имат и други като БубКА. Иначе такива неща има и тук, а и назапад. В Германия събиращите боклуци им викат "меси". Да не се бърка с футболистта.

Гледам на видео нечовешките условия в които е живяло детето.Не го приема разума ми как е възможно това да се случва.Към животните има малко по голяма хуманност, а това е ДЕТЕ.Каква е онази,която го е родила пък оставила да умира бавно и мъчително.Хубаво е, че са го открили властите и дано се възстанови след време.

поведение на типична рускиня

абе друго си е, да си американски отпадък.

Не помня как се казва психическо нарушение, но има такава болест,когато някои хора затрупват апартамента си с различни изхвърлени, негодни предмети ,дори гниещи неща, създаващи непоносимо зловоние - мъчително за съседи, че се налага да викат градски служби за да използват сила за премахване на боклуците. Тази майка явно е увредена по същия начин .Освен пострадалото дете , гледката в апартамента била потресаваща.

се казва

Такива неща вече има навсякъде. И в България. При циганите да не е по-добре? А и не само там, има и в апартаменти. За събирането на боклуци у дома дори немците имаха име - меси - не на футболистта. Спомняме си за трагични снимки и другаде на деца, например в Сирия. Едното в линейката. После бащата се оплаквал, че от много внимание трябвало да го прекръсти. Явно след като са под контрола на държавата вече са по-добре. Да не говорим за "отровеното", дето после се изкаваше в сградата на ОЗХО. Те обаче пак си изпяха нагласеното заключение. Или много обичат да снимат рошаво дете, как го носи уж баща му. Само че го бяха снимали с 3 различни мъже това същото дете. ;) Даже част от кадрите се снимат основно в Египет и Ирак. Пропускат къде по тежки случаи. Как например в Украйна ударали с ракета от някакви Катюши жилещна сграда. Като резултата е едно дете без крака и ръка. С една ръка за крайник, интересно как ще се справя в живота! Но това не е от подходящата страна, че да се говори по медиите.

Ти сега лично ли се засегна че у Русия стават такива неща

Всъщност това дете има и баща, за който не се споменава в статията (може би от политкоректност) - отпрашил към родната си Украйна, без да го е грижа за детето. Майката се е смахнла от любов. Дотук е битова трагедия. За съжал;ение случва се. Подобни трагедии на кокошки, които забравят за децата си от любовни мъки или лабилна психика, нямат националност. Проблемът е в бездействието на конкретните социални служби.

Ти си направо ме разсмя с кокошките. Но частично си прав.

Майка му е била в запой предполагам. Не става ясно колко време е било само момиченцето. Не вярвам да е повече от 10-тина дена. Статията е майтап с русофилите и русофобите в България, но направен по дирнически безвкусно и некадърно, с използване на дете. Също като с ануса на доцента и тайната на интимния му живот. С една дума - свине.

Майката редовно си ходила на работа.Била финансов консултат.Тоест по външните белези не е приличала на извънредна.Така казват съседите й.Вонята обяснявяла с развалена канализация.

Че що да не е финансов консултант. Ееее - вижте мен - траш-коин купвахте ли - купвахте. Дама бизнес-Немка на годината бех ли - бех!

къде видя, че е имала работа и каква?

Красота

Да тогава е най-страшно, гледаш го нормален човек а всъщност не е!

Сега, всичките тия тъпаци които получават духговен оргазъм като видят някоя такава новина от Русия, да вземат първо да си припомнят какви по-гадни новини има примерно от САЩ, да речем... това дете поне е останало живо - а какво да кажем за нееднократните случаи на изпечени живи в микровълнова печка бебета, точно в САЩ.. и преди да ми е зинал някой че било фейк нюз - не, не е уважаеми... вижте в Гугъл Elizabeth Renee Otte или China Arnold или пък Ka Yang (от Калифорния е, не е от Шанхай ако някой се хване за името..) Списъкът може и да е по-дълъг... та все пак си помислете кое в крайна сметка е по-малкото зло: да те изпече майка ти жив или да те остави на прозвола да съдбата години наред..

Това не е история за съпоставкта между Русия и САЩ. Изроди има навсякъде по света. В целия свят и у нас вкл. има такива деца-страдалци на безаберни родители. Обществото повсеместно спи бездушно. Съседите не чули, социалните не отворили, полицаят мълчи. Това е картината в цял свят днес.

не е, но просто обръщам внимание на дежрните плювачи които веднага зинаха да плюят Русия, все едно само там има такива случаи... да не говорим пък в България какви ли не има...

На тебе лично кво ти дреме за Русия?

Благодатна тема за тролове.

раССия = Индия! Логично е да имат и техен Маугли!

Сега ще се намерят хора (впрочем едни и същите ),които ще използват този див и извънреден случай на луда майка - тя не може да не е увредена психически затова й назначена психиатрическа експертиза , за да оплюят Русия за пореден път.Същите да проверят криминалната хроника на БГ и да видат колко страдащи и дори убити деца има в родната държава и да се загрижат за собствените проблеми.

Ако беше се случило на Запад, друга песен щеше да пееш.

Руснаците продават ли си децата в Гърция?

Че кой си продава децата в Гърция!

Българите. И не от вчера

Българи продават бебета в Гърция - ... https://nbox.bg › scandal › item › 44048... 2017 г. · Българи продават бебета в Гърция ... бременните жени в болнично заведение за раждане на децата им, които ... ЕКСКЛУЗИВНО: Продават български бебета за органи? - NOVA https://nova.bg › 2016/01/22 › е... 2016 г. · Властите в Гърция и у нас – на крак след разследването на Нова за търговията с бебета. В Солун са ... "Ничия земя": Продажбите на български бебета в Гърция ... - Nova https://nova.bg › 2017/01/14 › 2017 г. · ЗА ДЕЦАТА КАТО СТОКА: Въпреки сигнали на NOVA, трафикът на бебета процъфтява ... в южната ни съседка и след това бебетата се продават. българин продава деца в гърция - ... https://www.flagman.bg › таг › българи... · българин продава деца в гърция Флагман.Бг - Новини за политическия, обществен и икономически живот.

Абе те г*за си продават за някое евро или долар, ти за децата говориш.

Горкото дете. НА всякъде по света има такива такива изроди,които не заслужеват да се нарекат не майки и бащи, а и хора. Не е само в Русия. Германия-майка продава сина си ежедневно на педофили в продължение на години. Франция-семейство уроди-педофили в отдалечен район в продължение на години извършва кръвосмешения.. Австрия- баща затваря дъщеря си и я изнасилва в продължение на над 20 години. Сащ-Семейство държи под ключ 13-те си деца без храна и без достъп до образование и здравеопазване. Бразилия- родители продават дъщерите си 8-9 годишни на сводници в отдалечените миньорски райони. Изоставени деца живеят по бунищата. Белгия-аферата с педофилската мрежа Дьотру. Гърция-бългаин убива и разфасова детето си. България-няма справедливост за изнасилени деца,жени,ограбени и пребити от цигани възрасти...Изнасиклена и убита журналистка-намират един тъп мангал и слуаят е разрешен.АХора се самозапалват от глад,а тук седите и виете срещу това едно дете е било спасено ...И какво става в Русия. А като чуете,че съседът пребива жена си и децата си-"това са си техни работи...".Боклуци!Скапана държава!Сигурно и във вашия блок има такъв случай,ама си трайкате и си правите оглушки докато събирате прането???? Дано детенцето се оправи!!!вече е изстрадало за цял един живот напред...

на педофили в Германия...Цялата история се разкрива заради педофил, свързал се с майката и изявил желание ДА ИЗЯДЕ ДЕТОТО! ТЯ СЕ СЪГЛАСЯВА....Тогава друг такъв от мрежата я издава -ТОВА му идва в повече...Светът е ужасен!

На хората,които не са харесали коментара-какво не ви допадна??? Че злобата и това да си жалко извинение за човешко същество не е до националност??? Че живеете в блок и чувате побоища и писъци? Че биете жена си и децата? Че сте цигани? Или че сте от ГЕРБ?

В Германия имаше и поне два случая на майки която раждали но не искали децата и ги слагали.. във фризера, и така няколко бременности подред...

Детската трагедия няма националност... Моля и филите и фобите да проявят поне малко човещина, убеден съм, че имат поне малко останала им...

сигурни ли сте, че "разбуни духовете" ? да не би защото така му се ще на някои от Запада ?

Демек казваш, че в Раша духове и ''гражданско общество'' за разбуждане не е останало след Путя ? Ейй..доживяхме веднъж да не изгрухтиш някоя глупост !!

Радвам се, че си доживял да ме четеш и слушаш.

В средата на статията има три абзаца, в които се казва нещо много по-лошо от това подивяло дете. Говорим за една западнала държава, нефункционираща, с неработещи институции и служители с поведение на безхаберни дебили. Някои даже ми действат като дежавю. Ето това е то хаосът, който оставят другарите. Това нследихме и ние от социализъма - никаква професионалност, всичко в държавата сведено до симулиране на дейност в очакване на заплатата - лежане, мързел, преструвки и симулации...никой не си мърда пръста за нищо. Дуржава пълна с тъпаци, назначени чрез връзки, които един гвоздей не са забили през житова си и няма как да забият, понеже толкова сложни изисквания не са им по природа.

ти какво си мислиш, че само при демокрацията ли се е произвеждало бе....боклуко тогава в българия е имало и лека и тежка промишленост, а сега само търговия от Турция-делиормана, останалото е алъжвериш

Мнозина питат къде са били съседите, защо са мълчали, и къде през цялото това време са били социалните служби разяснява на медиите как е било открито детето и какво на практика не са свършили социалните работници. На въпрос от страна на медиите, къде е бил през цялото време участъковият полицай, отговорът е, че той чувал детски писъци, но кой знае защо сега не иска да обясни бездействието си. Най-неочакваното в случая е, че според психолозите родната майка на детето изглежда напълно нормална

драги ми либерастко, ясно е, че си демократичен трол, ама го давай мааааалко по-фино и усукано, че ние не сме абсолютно тъпаци тука, да ни хванеш на еФтина и груба пропаганда.Пишеш досущ като другарите от времето на социализма, но с актуален либерастки повей ! Засрами се и си дигни нивото, че да ми е кеф да ти се хвана на въдицата ! Дерзай, друже, дерзай !

Горкото детенце, не мога да повярвам що за човек може да си да причиниш това на дете. Не затвор, а по- лошо за майката, а пък хич не ми пука дали бела психично разстроена. Стискам палци за бързо възстановяване на детенцето и дано го вземе някое спокойно и добро семейство да го отгледа.

Абе, да не би само в Русия да има такива случаи. Някой спомня ли си историята на Дороти Спурдалис, убила през 2013 с нож 14-годишния си син аутист, защото "смятала, че се мъчи и е с влошено емоционално състояние"; или тази на Лидия Делева, която захвърли 11-месечната си дъщеря на улица в Пловдив (специално отбелязвам, че не е циганка). А колко случаи на захвърлени по сметища новородени нашумяха у нас пред последните месеци? Да не говорим за майки, позволили на съпрузите си да изнасилват години наред невръстните им дъщери. Ненормални има навсякъде по света. Проблемът е в равнодушието на обществото към подобни случаи. Чакаме да стане, пък тогава се разтичваме да търсим вина, причини, да разсъждаваме можело ли е да не се случи.

Е, стига де Щерев, прекаляваш със троленето си. Става въпрос за дете. И в твоите любими САЩ, и в България и навсякъде по света има такива случаи. Да ти разкажа ли един от България? Така че имай малко съвест.

Добре че нямаме газ и нефт ,че вижте как живеят в Русия и Венесуела....ха.ха..пък от транзит си представете как ще забогатеем..ха.ха

е, че там такива неща се огласяват и следва реакция. В България хиляди хора измряха в мизерия, но на елита и "свободната журналистика" не им пука. Това са го научили от новите ни западнали приятели.

имаше няколко случая където бащата затворил дъщерите си в мазе няколко години и ги изнасилвал денем и нощем и след толкова години ни полиция ни закрила на жените джендъри , са открили дедовия!

вярно, но това беше в Австрия и Германия. И в САЩ също. Но ти не се плаши, смело драскай глупости, че гладен не се живее.

Щерев, човек трябва да има мярка дори в омразата си.

Щеревче миличко, какво ти е, пиренце - сподели тук с нас и сега - ще ти олекне, друже ! Явно е, че имаш силна лична драма, това е безспорно... разбирам те и ти съчувствам ... Не се кахъри, брато - всичко отминава - всичко е пепел ! Бъди жизнерадостен, весел, оптимистичен и усмихнат, а не злокобен миризлив трол.Така никой няма да те обича - и ще ти е още по-трудно... може да не издържиш и да си посегнеш дори - недей, спри !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Долна западна пропаганда и опашата лъжа

и то - груба пропаганда, досущ както ни облъчваха едно време по соца ! сега ни облъчват по същия начин, само че господарите ни са на Запад !

Глупости. Вие така го схващате. Това е история за човешкото бездушие навсякъде по света.

но такива неща се случват НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА...В Германия преди няколко години случаят с бащата, заключил и изнасилвал дъщеря си в мазети ЦЕЛИ 23 ГОДИНИ разбуни духовете...В това мазе тя роди 6 ДЕЦА! Как да повярваш,че НИКОЙ не е усетил какво се случва...Когато най-голямото момиче-19 тодишно, се разболява смъртоносно, бащата /дядо й, склонява да я откарат в болинца и така се разкрива случая...По-малките деца са се пнлашили от слънцето...Също-във Виена...психопат отвлече 10 годишно момиче и го държа 8 години затворено и т.н....

И не само,но там случаите наистина са много. Преди години ми се наложи да прочета много материали за домашно насилие над деца в Германия. Има случаи на деца затворени в стая, оставени без храна и вода.На едното беше дадено парче кекс след намирането му, но стомахът му не го понася след толкова време гладуване и почина от това. Преди това детето се беше опитвало да изгризе килима... . Отделно майка беше родила 7 мъртви деца и всички до едно заровени в саксии на терасата, а съседите уж пак не разбрали... Навсякъде народът полудя тотално.

Русия създава затворен интернет - "военен, красив и суверенен"-такива грозни неща няма да има в руския интернет. там само хубави веща ще се показват

PEYTSCH

Виждаме матросовци на амбразурата срещу кремъкското-крепосничество...Браво, маладци мамолетни бойци...

Колко злобни коментари. А явно става дума за психично болна жена. Проблема е, че тези хора ( с психични разстройства) са оставени на произвола на съдбата. И тук е така.

Безработна, Квартира, Русия - три неща, които са май по-зле и от България.

да, левче за литър бензин, ток и парно на 1/3 от нашата цена, за две деца 12 000 лева еднократна помощ...също като тука..

Вервай си :)

И 85% си мечтаят да избягат от тоя рай

За съжаление може и да е така.

А в България - във ВСЕКИ град има не стая, а КВАРТАЛ (често повече от един) на УЖАСИТЕ - и там страдат ТОЧНО така не едно а десетки, стотици чавета... КО ПРАИМ?!

Там са щастливи. Не ги мисли толкова.

Правим десетилетие на .... (ако го кажа, ще е расизъм или поне трибализъм) включване, двигаме лозунгите, профукваме парите и продължаваме в същия дух.

Братя роми, имало и по-зле от вас!

Жалка работа, луди на всякъде. За повечето страни това са единици, но за нас в гетата това си е масова мизерия.

Какъв единичен случай, бе?! Какво сега, прочете за едно и побърза да го опънеш като лозунг. След Урал са такива диваци, че думи нямам. Асфалт не знаят какво е. Егати и продажното племе дето сте. Ползвате ни езика, ползвате ни държавата, тук са ви отгледали и възпитали и накрая, като стане въпрос за Русия - там само едно единствено, тук навсякъде. Дали е така? Аз поне не съм безпристарастен и големи абсурди съм виждал там.

Психологически проблеми имат много жени, много пък мъже не поемат отговорност за децата си, това го има в цял свят. Това което не трябва да се случва е институциите да си чоплят носовете. За жалост и в Русия и в България е едно и също. Гражданите в лицето на роднини и съседи също трябва да са по- активни.

Това за съжаление е типично за източно европейските народи от бившия СОЦ блок. Никога да не сигнализираме за нещо нередно, освен ако не ни засяга лично. Липса на солидарност и като цяло един вълчи манталитет. Майката няма какво да я коментираме, има си клинични назания за нейните действия. Какви са тези съседи, какви са тези институции, които години наред са се правели, че не забелязват това дете? Индивидуално имаме повече култура и ценности от повечето западни държави, но като общество на практика не съществуваме. Една държава може да бъде изградена само с дружни усилия в една посока и с чувство на принадлежност към нещо по-голямо от непосредственото ни семейство.

94 години затвор очакват всеки от двамата родители, държали тринадесетте си деца оковани и гладни в дома си в Калифорния, ако бъдат признати за виновни по десетките обвинения, пише агенция "Ройтерс".

А защо никога досега не сте показали поне един от трите милиона просяци в САЩ?? После, кой води хибридна война?

А вие защо пиете одеколон ???

много си смел зад монитора а и май си обратна резба

Това от значение ли е за джендърите??

Лъжеш бе, не са 3 милиона, а 300 милиона и ФАЩ ще фалират всеки момент.. и бият негрите!

ти най добре знаеш как е

Това е сериозна тема, докато някои деца се отнемат с лекота, защото са нормални и могат да бъдат осиновени, децата на алкохолиците обикновено имат ментални проблеми и вижда се, не се интересуват от тях. Този проблем се разглежда доста в руското кино.

станахте убежище на една шепа софийски идиоти, бивши платени протестъри от платена мрежа...