Коментари - Централата на Щази става музей на диктатурата | dnes.dir.bg
назад

Централата на Щази става музей на диктатурата

Някогашната централа на тайната полиция на Източна Германия, известна като Щази, се превръща в място, където да се помещават обществени музеи, изложби и архиви.

Обратно в новината

Коментари - Централата на Щази става музей на диктатурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СКОРО И ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ НА САЩ ЩЕ СТАНАТ МУЗЕЙ НА ВЪРХОВНИЯТ ДИКТАТ НАД СВЕТА!!!

А централата на Меркел за тъпотиите й сега с главорезите, къде ще бъде

божееее,ами какво да кажем за ЦРУ,което беше обявило Чарли Чаплин за комунист и не го пускаше в щатите .....?????

маи там ще е и новият офис на меркел.

Чудесно начинание! Трябва да се съхрани миналото ни, както има музей на Социализма у нас, така и германците следват примерът ни, нищо че го наричат "музей на диктатурата" сега, утре лесно ще се смени името му, но всичко ще е запазено за да се види от младите , че тогава е имало силни и подредени държави, не като днешната кочина ес.

всички посолства на терористичните американски щати,ще станат музеи на смърта и най жестоката диктатура на народите на Планетата Земя.

Да назначат канцлерката за директор на Централата.

като се пенсионира ще работи охрана на музея на Щази ..

Музей на Хитлер трябва да направят, че беше почнал да трепе евреите и циганите, ами го спряха не навреме.

ЕвропарламентЪТ в брюксел ще стане централата на еврошариата, а съдът в Хага стане европейското мешере!

Не бързайте, драги! Както е тръгнало ще има нужда скоро да се разширява!

Допийте кафенцата и ..сваляйте статията!!! Да си нямаме главоболия с Германското....

По голяма диктатура от сегашната ''демокрация'' едва ли има та и двойно повече место ще да трябва да и се направи музей,,

А Централата на КГБ стана публичен дом... то не че и преди не беше такъв, но сега агентите се продават, а не водят"мурки" при тях.

Джъманите да ни съ праат на улави! Те практически отвориха пъкя на "комунизма" , като пратиха на руския цар - Ленин - да прави комузъма там!?!?.. социален експеримент, а и да му създадат главоболия и да спечелат Войната...

C, безумията си, само,.. Cами, да не върнат комунизма!! усеща се вече, нагнетяване на такива емоции и тогава,.....мале, мале,..не ми се мисли, как ще отговарят за безумията си!!;))

Ми недей тогава,човече,то(мисленето) е очевадно че не ти се удава..

Ееее, бива ли? Музей! Да викнат Бакърджиев и Костов да бомбят сградата - имат опит с нашия мавзолей!

Извикаха ги,но когато ги видяха старите агенти и почнаха да им викат "хер началник",стана неудобно и изчезнаха.....:):)))))

Сключили са и таен / ЩАЗИ/ договор с Бакърчето, ако не се справят добре с Музея - той да го бутне!?

Тука на Балканяка нагласата да бъдем народ е имало при княз Борис-I!!! Сега вече имаме силната нагласа да бъдем ...племена!?

и малко преди и след Освобождението!

Нали Б. Димитров разнася по света златото на други народи - да са фалим с него! Е, дошли сме тука като хуни и от тези народи е останало само дълбоко закопаното!? И ма ли нещо от гена им , от "духа" им ... дръжки!....

Или по-точно до борис първи или позападному(тогавашно)Михайл българоубиец.Но след избиването на 52-та колобърски рода и вкарването на политици и проститутки от Византия-упадък,та чак до наши дни..уви

Добро начало!!! Сега остава да направят от пентагона - музей на геноцидите и ог брюкселската централа,музей на измамите и обирите..... П.П. Може и без кафенета,може и без кафенета......

А "какво зло" бяхме ние за германките по Морето??! сега ...няма ги! С политика се занимават- ръководителки , министърки,.. Ба , тва ли им е предназначението? А ние тука поминаваме с ръчен труд, занаятчийски!

скоро и централите на ЕК и ЕС в Брюксел ще бъдат консервирани като музеи и бомбоубежища-като символи на олигархичната клептокрация унищожила цял един континент.

Карл V - и както винаги, с конете! Трябва им не музей - а "маза на диктатурата"!? Ама и тя няма да ги спаси!!

И джъманите изперкаха окончателно!!! Не виждат ли рязания ху.. , дето е надвиснал над тях, ами се занимават с Комунизма - Един призрак, както беше определен още от "самото начало"?

да го видят като им е отзад. Като го усетят дано се събудят!

Докато го сетят, баба , ша земат да се пръкват "духчета"!

сега ще разберат, че точно Щази им трябва за да се справят с "бежанците" и нищо чудно да го отворят, ама ново, либерално и демократично

Централата на Щази става музей на диктатурата Това е доста прибързано. Социалистическото Гестапо да го правиш на музей, при положение , че Европа е обект на нашествие от милиони орки си е направо дебилизъм

След време Брюксел ще стане музей на изчезналата западно европейска цивилизация.

боли ги *ура тия дето ще затрият тази цивилизация , че и музей да и праят!

Няма да има такъв музей ! виж какво направиха с историческите паметници в Ирак и Сирия !

Както е тръгнало, по-скоро ще е добре да я отворят наново да заработи с пълния си капацитет.

Mного скоро и следващия музей на диктатурата да отвори врати-на европарламента в брюксел..та да ни е честита новата 2016,дай боже

да го направят на публичен дом. Така де, арабелите къде ще е...ат на студа, да има покривче!

Остава да отворим и музей на "демокрацията" в централата на ЦРУ и ще е пълна идилия.

Сравнено с днешните специални служби, особено след разкритията на Сноуден Щази все повече започват да приличат на пионерчета

А мами муркел и тя там,като восъчна фигура!

пишат на гьотери без да имат основание за укоряване. Меркел е била по това време едно 20 годишно неизвестно НИЩО. Четете малко история!

ама сега налага по-голем терор от този на диктарурите !!! И го налага не само на една държава, а на 28!!!

Българите са "царе" да не спазват темата а "каквото баба си знае...." И ти беше теле а какво си сега? Вол.

Че сега да не би да е "нещо".Нищо във власт пак си е нищо.

много е повече от лайнари като теб!

Не виждам какво общо има проблемът с бежанците с Щази. Все едно да кажем:"Не се занимавайте сега с арменския геноцид и Баташкото клане, дайте да гледаме, че сме най-бедни в ЕС" 1 зло не оправдава друго зло.

Меркел замузея.Един автентичен експонат, който тероризира цял ЕС!

А ,централата на Западно Германските служби по това време ,ще бъде обявена за извор на човешки права ли ???? Тези зомбирани идиоти вместо да мислят как да се справят със сегашните опасности ....те са решили да се борят с носталгията по миналото в Източна Германия с пропаганда и облъчване на хората с лъжи ..Това промиване на мозъците виждаме в какво е превърнало западно-германците !?

Ще доживеем ли и в България музей на ДС? Може би когато "националният герой" Доган стане наистина почетен председател и престане да е сив кардинал...

Добра идея, това трябва да е като паметник на героите от ДС дали живота си во борбата с капиталистическата агентура.

Струва ми се, че твърде много избързвате. Както четем за зулумите на циганите от близкия изток много скоро щази ще отвори врати и ще започне отново да изпълнява старите си функции. Освен щази ще започне да работи и гестапо, СС и концлагерите. Поне на мен така ми се струва.

Американците съвсем демократично, без полиция на мисълта, са си решили проблема. Вярно, че се реве за полицейска държава в коментарите като тук таме застрелят някой "невъоръжен" "невинен" афроамериканец "прибързано", ама факт, че там вече 14 г. няма простотии.

Ма НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,кво говориш,човече,ЩАТИТЕ и ПРОСТОТИИ..!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПО ВРЕМЕТО НА ЩАЗИ НЯМАШЕ НИ МУТРИ НИ АРАБИ ИЗНАЛСИЛВАЧИ :))

...Централата на Меркел ще стане музей на еврогейската простотия и толерастия !

Какво има Меркел със ЩАЗИ? Освен това ние надценяваме тази служба, която си е като ДС или КГБ или FBI или сега e BND и пр. Няма държава която да не се опазва! Кой обича АНАРХИЯ? Стига глупости.

че не вникваш в написанато...Меркел може да няма нищо общо с ЩАЗИ ,но днес е основна фигура в ...."еврогейската простотия и толерастия ..." Разбра ли ?

"Няма държава която да не се опазва!"-Ти на кой свят живееш човече!!!А доколкото за АНАРХИЯТА хубаво е първо да знаеш значението на думите пък тогава питай казвай кой кво иска.Може да попрелистиш и малко инфо за нестор махно,но си мисля че и протоколите на циониските мъдреци трябва да попрегледаш,поне на прима виста..