Убиецът от ”Реина” заловен окървавен, но жив

Терористът Абдулгадир Машарипов оказал съпротива при арестуването му от турската полиция нощес, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от ”Реина” заловен окървавен, но жив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля че в Турция няма смъртна присъда..

Кавказ е любимият плацдарм на ЦРУ за атаки срещу Русия. Сега режимът в САЩ имат малко търкания с Турция - що да не спретнат един атентат из от там. Турчлята наскоро споменаваха че е замесена чужда разузнавателна служба ама не посмяха да кажат чия... страх ги е от американците.

TIREX

последно тоя ли е? че вече е 7-8 заловен и все категорично атентатор. и чудно като през цялото време Маскиран, единак и разпознат и заловен?

Тоя катил (ако наистина е убиеца), трябва да го одерат жив пред заведението, където затри толкоз народ и осакати още толкова! Само да не стане така, както на времето откриваха серийните убийци в СССР - залавят заподозрян и го разпъват на чекръците, след което с бой и жестоки изтезания го "убеждават", че е виновен! Затова трябва да се разпита с подходящите средства и методи от професионалисти, които си знаят мярата! На турците садизма им е генетично заложен и трябва много да внимават да не пукне по време на разпитите, защото може да изгубят изключително ценна информация, която за мнозина ще е мноооого неудобна! Малко вероятно е тоя да е "уан мен шоу"!

Интересни седмици му предстоят на този. Няма да има сън за този през следващите седмици. Като го подхванат денонощно няколко екипа и с малко химия - ще разказва, разказва...

Това се казва ефективна полиция. първо го идентифицираха за 24 часа. После след по малко от месец го уловиха. Колко жители има Истанбул. това е човешка джунгла. Намериха го и то жив.

Не им вярвайте. Кой знае каква е жертвата. Само дето приличала малко от снимките от камерите. Че те всички там си приличат за такива европейци като турците

а дали този наистина е човекът от видеото - лицето на този от видеото е доста по-издължено от това на снимката

След един-два рунда с Кличко например, всяко едно лице се окръгля! Не мога да разбера, защо не им вярвате? Не ви се иска да е руски гражданин ли, или твърде малко ви прилича на Путин? Лично аз забелязвам известна прилика!

прилика има, тясно лице, подпухва, но издължено лице не се скъсява

Както се вижда от снимката е готов да си каже всичко. Бил окарвавен. Ами с кафе и баклава ли да го черпят.

Джихадист е моят татко, джихадист ще съм и аз, ех само да порасна, пък вижте ме тогаз...

Добре че го хванаха в Турция. Там не са запознати с евро ценностите и ще има як лабут.

Този явно е пълен мухльо. Знае каква ще е съдбата му, но не е посмял сам да отиде при онези, които лиши от живот. Според мен лобут му е малко, парче по парче да го режат - и това му е малко.

И сега дето се вика "дупе да му е яко"

Путиняците са си най-добре. Не се оставят истината и фактите да им пречат на визията за света. Сорос им е срал в гащите, Русия най-великата, ЕС, САЩ и целия загнил Запад се разпадат. Скоро цял свят ще пие самогон, ще се вози на Лади и ще носи портрета на Бог Путлин по манифестациите. Да Да! Точно така е!

Бившите съветски республики и настоящи в Кавказ са развъдник на терористи!Освен ,че хиляди от тях се бият добре екипирани с руско оръжие в Сирия и Ирак на страната на ИД също така хиляди от тях се бият и в Русия срещу неприятелите на Путин в Грузия,Украйна,Дагестан,Чечня и където е необходимо!

още от времето на османската империя, това, което се показва на европа и света не е точно това, което става вътре в държавата. в случая внимавайте колко вярвате на безумните факти - член на ислямска държава, заловен от полицията, джихадист...

Фамилията на терориста завършва на "ов"! Ясно кой стой зад атентата, нали!

не намесвай БЪлгария в такива грозни дела!!! мама ти предателска, безродна! А на тоя ще му се иска да е умрял .

Бая тъжно гледа. Явно му е ясно какво следва. Но както са казали хората каквото повикал такова се обадило. Прекрасен живот се очертава за този малумник. :)

Този имал ларингит и на снимката докторът го опипва за гушата за да разбере какво е състоянието му. Този наистина ще съжалява, че не се е гръмнал когато е могъл. Платен килър- 150 000 долара за 40 човека- прави по няма и 4000 на жертва- без да се броят ранените.

Мюсюлмански долен боклук и убиец. Как са го хванали за гръхляна да го снимат и един бой за начало са му хвълили. Професионално действат турските полицаи и турските журналисти показват убиеца по медиите, а не като у нас крият му лицето и името дори, но за сметка на това показват лицата и имената на жертвите, че да могат бандюгите да ги рекетират. Ето така се действа с престъпници.

Само не разбрах защо го избиваш на религиозна пропаганда!? Жертвите също са мюсюлмани, полицаите, които го хващат- също. Може да се окаже обаче, че поръчителите не са!

Просто отбелязах, че е мюсюлманин, както всички изверги от ИДИЛ са мюсюлмани. Исляма е убийствена религия, най-нетолерантната религия. Този е убиец и ще гори в ада.

Като му гледам етническата принадлежност Български ХелзинЦки Комитет би трябвало веднага да се намесят и да го защитят...

не си по-красив

А и ти явно си от умниоте и красивите протестъри. И Български ХелзинЦки Комитет и те. И А Генофф също...

Ако направим паралел с норвежеца Андеш Байвик, който през юли 2011 година уби 77 човека и рани 154 ще стигнем до извода, че интелигентните терористи са далеч по опасни и твърдо откриваеми, защото години наред сами планират "операциите си. Всякя тайна, която се знае от повече от един човек престава да бъде такава- така, че вълците- единаци са по- опасни от обучените убийци на ИДИЛ или респективно ЦРУ, КГБ, МОСАТ и т.н.

този е фашист,мечтае за бели раси и тн. далеч по-опасен и по-болен мозък от всички други.

Добре, че Ердоган не признава правта на човека. Човешкото тяло може да бъде подложено на неверояни мъчения, но понеже е с размътена глава не е ясно колко може да издържи и дали ще изпее всичко което знае, затова трябва с изтезанията да се подходи внимателно, да продължат месеци.

този бил влязал в турция от иран

Човек на снимката силно напомня за Митко Пешев !

Пуснете невинния человек! Хилъри, Плевнелиев и Обама бяха! Питайте Путин, Тръмп, Волен и Генерал Гумен Йотов Нинов ако не ми вярвате!

как е гарантирано че правата му са защитени ,че ще има справедлив процес?оон да гледа и да защити правата му

Ако спрат кинтите на соросоидите, как ли би се почистил сайта от техни коментари!

Язе се гавря с путлерастите безплатно, така че ще съм тук до като всички рублофили и путлерасти не си заминат за любимата им Мада Раша :)

Ходи си за паричките. НПО-то ти може да е взело достатъчно грантове от Отровно Общество на Сорос. Само си му под-под-...под-изпълнител.

Ние сме богати, заможни, имотни хора, високо образовани и интелигентни, та не се коси за Нас, а ти си вечният никой.

Соросоидите са продажници, готови да продадат България за пари. Мястото им е в Белене. И без това ЕК ни съди, за малко място за затворници. Аз бих казал, изпълняваме препоръките на ЕК. ;)

до тук 5 минуса, двама даже се разписали. 5 ама смърдят за 500

Турската полиция е следяла от 10 дни квартирата, където се е намирал уйгурецът. За да се установи адресът му са анализирани записите на 7600 камери из целия град. В издирването са учавствали 1000 полицаи(Имайте впредвид, че по население Истанбул с околностите е три пъти колкото България) Атентаторът не е излизал навън, а храната била доставяна от две жени и един мъж, които също живеели в тази квартира, там е бил и детето на атентатора. Голяма грешка, че кукловодите не са го гръмнали след изпълнение на поръчката- сега този ще си изпее всичко и ако не са заложени предпазни механизми, полицията бързо ще стигне до помагачи и поръчители и тогава Бог/Аллах да им е на помощ!

го бушонирали / респектирали турските полицаи.

Това е човек на Путин. Той разбира се ще отрича и путиноидите по форумите, но доказателствата са красноречиви. Путлер потопи Европа в кръв преследвайки психопатските си цели за възраждане на мракобесната си империя на газопроводите. Слепи ли са руснаците на къде ги води тази политика? Какво си фантазират, че с рекет, убийства, лъжи ще накарат света да ги заобича? Това е пробвано и не работи.

Абе злекарус, любимите ти Хамериканци не можаха да отрекат твърдението, че т.нар. Ислямска държава е създадена от САЩ и всички бели не идват от путин, а от политиката на "демократите". Сетете се как беше с Бен Ладен и неговата организация, кой беше ги създал, за какво, а в впоследствие какво стана......Много ти е къса паметта, ако въобще имаш такава.....

Хилъри Клинтън дори на видео признава, че САЩ създадоха Ал-Кайда.

Хамериканци не можаха да отрекат твърдението, ама ватниците го отрекоха! Гузен, негоненен бяга!

много ясно - ислямска държава от самото начало целите и се припокриват с целите на путин и въпреки че пропагандата му траби че виждаш ли турция ги подкрепяла, америка ги подкрепяла, европа ги подкрепяла, само русия уж се борила срещу тях - сигурно затова щото ги 'покрепят' им правят атентати, а пак русия защото се 'бие' срещу тях - никога нито ги нападат в медиите нито им правят атентати, като изклучим 'атентатите' които качиха путин навласт.. и само забележете - имената на 'боиците' и от каде идват..

Ужас я! Като не си вземаш редовно хапчетата, така ще е...

ама този , ако е бил невинен и не иска да обере пешкира, да се беше предал, знае кого търсят. Другият човек с подобни лицеви белези доброволно беше отишъл в полицията. веднага щом излязоха записите от уличните камери. Не се тревожѝ за този изверг, че е невинен, а за 150 000 долара е разстрелял 39 невинни млади хора, а други е обрекъл за инвалиди до живот. Този, всъщност е разстрелял поне 100 човека от упор, просто някои са оживели. Не ми го хвали този и не го превръщай в мъченик

Трябва да се успокоят привържениците на Ердоган! След такъв акт (атентата в дискотеката), само Шерлок Холмс би трябвало да може да го намери. Разбира се и Ердоган! Всеки може да е на неговото място.Пък това, че тоз са го заплюли за извършител няма значение! Следват самопризнания и тежка присъда. А Туркия става се по-велика!!!

Mао -капут. Cега, нещо се опита да кажеш или ето така просто си пишеш за да получиш няколко гроша за почерпка?!?

Капут и то скъсан, е този дето те е правил! Споделям мнение! Имам впечатления от работата на службите! Способни са и на по-гадни неща. Дано не те заплюят за нещо!

Сега този го чака един дълъг "Среднощен експрес". Гледайте филма.

И "турски ножки", или както казват нЕкои - "бъзикане". Имаше го и при "атентата" срещу сопола, пардон, сокола...

Силно прилича на човека със селфито.заедно със жена си и детето си?правиш атентат и оставаш в държавата?нещо намирисва.Ако е той съм ввпечатлен от ефективноста на турските служби.

Черният задник на ЦРУ лъсна!

Това ли е истинският извършител или и то като при нас е "обосновано предположение"за наивници

колко уплашено гледа... а сега да режат на малки парчета, за да го боли много-много

Сега остава да разберат кои са хората по веригата след него и след това Киргизецът знае какво го чака. Прилича на туземец помислил си, че е безнаказан. Това да не е бългаската полиция? Онези си знаят работата.

Хитър начин на полицията. Стари номера. Разпространява лъжи, че търси други атентатор и приспива съзнанието на истинския, времето и то работи за нея и истинския хоп в капана.

Шило

Но, важен е резултата.

Шило

Браво!

Трябва да бъдем съпричастни със случващото при комшиите, няма значение дали това е Турция или друга балканска страна. Ние с тези съседи сме обречени да живеем, а не със страни, които са на гъза на географията. Бил съм в Турция и ме е впечатлило дружелюбното отношение към нас, там живеят също много наши сънародници. Трябва да заровим томахавките от миналото, живеем в 21 век и днешните турци не са виновни, както и ние не сме виновни за миналото си и войните, които са водили нашите предци.

БРАВО! БРАВО! В момента България е по-зле и от т.нар "турско робство".

Приветствам това и благодаря. Аз нямам томахавка и нямам какво да заравям. Добрият съсед е много повече от кръвен роднина, казвам го с ясното съзнание, че имаме много обща кръв с хората в днешна Турция. Пожелавам си мирен и благ комшолук, сега и завинаги. Турция да бъде модерна държава с добри и образовани хора, без оковите на вредни идеи и идеолози. Пожелавам си това за всички нас на земята, наречена Балкански полуостров.

СКОРО КАЧУЛКИТЕ НА ЦЕКИЧА ТАКА БУШОНИРНИ ЩЕ ИЗВЕЖДАТ ОТ БЪРЛОГИТЕ НА ПОЗИТАНО И ВРАБЧА РУБЛАДЖИЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ШПИОНИ КУРНЕЛА И СИДЕРАСТА!

обратно в лудницата и повече не бягай от там

Винаги има нещо, което не се съобщава. Много показност имаше в тоя арест и то под вещото око на оператор....и що търчаха теа всички хора така, за да има за видеото явно. Истината никога няма да узнаем и това.

Съгласен съм с теб, но като съдя по минусите е вярно казаното от Бертранд Ръсел, че повечето хора предпочитат да умрат отколкото да започнат да мислят.

Винаги съм поддържал следнотата концепция за борба с ИД: в териториите им в Ирак и Сирия трябва да бъде пуснат един отряд от 1000 озверели алпинистчета, въоръжени с пикели. Ще бъдат озверели, защото една година преди това умишлено ще бъдат спирани да катерят планински върхове. Та, всяко от тях като разчовка три-четири брадати главици, да видите как останалите ще си седнат на задниците!

може и човекоядни туземци . има ги още като въшки из горите

Вероятността точно това да е стрелеца е минимална. След като мина толкова време. За сметка на това - ще опере пешкира. Стара като Света история. Тълпата трябва да бъде задоволена.

kirchevo

Както викаше "Багдадския лъжец"(Симеон Кобурга)......"голям си ГАДАЧ