Испанска фрегата потегли за Черно море в помощ на НАТО

Властите в Мадрид са в готовност да изпратят и изтребители в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е агресора? Русия ли изпрати фрегата край бреговете на Испания или Испания изпрати свой кораб в Черно море?

Кой е агресора? НАТО ли влезе в Украйна, окупира Крим и предизвика проблеми в Домбас. НАТО ли вкара армия в Грузия или в Чечня … НАТО ли уж "случайно" прелита със самолети край бреговете на Черно море на държави-нечленки на военния съюз … Кой е агресора?

_stankow

Нека гледат, нека се учат. Нека има наблюдатели от НАТО. Испанците са най-далеко от Русия и са подходящи за неутрални свидетели. Ще има показно занятие, без стрелби, но иначе - в пълен обем. Как се блокира крайбрежие и проливи. Как действат подводните лодки. Как действат бреговите комплекси и авиацията от Крим. Ако имат късмет ще видят и как дебаркира морската пехоата в състав бригада, щото в Казахстан видяхме само как действат въздушно-десантните. За цяла европа това е много показателно. Да си направят сметките къде са те, къде е Русия. Между другото - руските ВМС правят учение с пускове на ракети и бомбопускане на 200 км от бреговете на Ирландия. В тяхната икономическа зона. Ей така, думам ти дъще, сещай се снахо. Ама не сте го чували, не ви го казват. Що ли ? Следват и учения в Средиземно море. Изобщо Русия им показва нещо, ачик. Да няма после неразбрали. И да мирясат малко със санкции и глупави приказки.

Ето ви НАТО сигурност! Еврейчето ни вкара в III-тата св. война!

...имат ли достатъчно памперси на борда ?!?? Историята и НАТО-вския опит показват,че ще им влязат в употреба....

Това не се ли изтърка вече?

в момента испанците имат окупирана територия, трябваше тази фрегата да изпратят към Гибралтар, за връщане на собствената си земя

Освен испанската фрегат и два изтребителя от летящите Холандци под прикритие на Нидерланци ще спасяват САЩ и НАТО в Черно море от дядо Иван и войската му ,която плува към бреговете на Мамалигарите и България.Дебаркирането на руснаците се планира след 1.06. 22 г. на ,,Зкатните пясъци” и ,,Слънчев бряг”,но предпочитани цели са още плажовете на Турция,Гърция,Испания и Италия.НАТО и САЩ да не забравят,че морето е Черно и да не им се почерни живота от пропаганда и простотии ,че са велики .

тръгва в защита на демокрацията

Нато се дави в Черно Море и Испанска фрегата идва да го спасява. Смах до скъсване.

Мятате им 100 000 бутилки водка И 200 000 паспорта за ЕС Ще избягат заедно с мамашите

Може ли някой руслямски трол да ми обясни, защо руслямските сайтове изобилстват с обяви със следното съдържание: "Гражданство Евросоюза – ускоренно! Поможем получить гражданство Европейского союза – Оформление за 6-8 месяцев!"

Дори и в Русия свършиха балъците, та и затова рекламата на мошениците става все по-нагла. То ако имаше мераклии нямаше да има нужда от реклама;)

Гениално, по руски ... Кисело е гроздето...

Абе откъде изпълзяха гнидите евроатлатнтачески да ръсят простотии и глупости! Явно бързо действа наборната секция на троловете! Дано се задавите с евроцентовете !

Вие пишете срещу евроцентове …. Ние ви мразим БЕЗПЛАТНО !!!!

Рашка-педерашка Одобрявам!

Разбира се, всеки нормален човек мечтае да види Путан нареден до стената на Кремъл , някъде до сифилистика …..

Двамата В поза 69 Тохаз ралата ще дръпне от туризъм! ;)))

Ще изглежда отлично на прицелът на някой луд руснак.. И после - купчина изгоряло желязо. Ще стане идеален изкуствен риф, рай за риби и раци и еколозите ще получат оргазъм. Бог прощава.. Руснаците - Никога..

Ако НАТО вместо бомби им мята палети с водка от самолетите армията им ще се натаралянка

Цялата армия на жужан ще дезертира на Заоад

Фрегата от клас Алваро де Базан ще изглежда много добре в Атия.

Роналд Рейгън, 1983 г. “Нека възнесем нашите молитви за спасение на тези, които живеят в мрака на тоталитаризма, да се помолим те да открият радостта от познаването на Бога. Но докато те не направят това, нека бъдем уверени, че те ще проповядват превъзходството на онази държава, която обявява своето превъзходство над личността и предсказва своето превъзходство над всички останали народи в света, и ще бъдат Империя на злото в съвременния свят (…) Ако историята ни учи на нещо, това е, че е глупаво да се правят отстъпки на агресора, като се представя желаното за действително. Това е предателство към нашето минало и пренебрежение към собствената ни свобода"

Амин!

Показа среден пръст на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ-Страната ни не приема ултимативни искания от когото и да било, се казва още в позицията.-ТАКА че всички селяндур комуняги...за ПОЧЕСТ!..Калпаци долу и целувайте знамето на НАТО

яжте си си чесън и лук на Бузлуджа и не омирисваайте форумите

и изпълняваме само указания отвън!

Обичам Испания

...А испанките?

2022-01-23 15:36:21 ТОЯ СЕ Е ПРОДАЛ (нерегистриран) 2022-01-23 15:17:50 GPU (нерегистриран) Германският адмирал Шенбах заяви, че Крим никога няма да е украински. ---- ШВАБИТЕ ОТДАВНА НЕ СА ТОВА, КОЕТО БЯХА ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ВОЙНАТА! ИМА ОКОЛО ТЯХ МИТ, НО ТОЙ ВЕЧЕ Е САМО МИТ! ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ ДОБРИ ПРАВОЛИНЕЙНИ ЖЕЛЕЗАРИ-ТЕХНИЧАРИ И НИЩО ПОВЕЧЕ! ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СА В САЩ И В КИТАЙ! ДАЖЕ ВЕЧЕ МЕРЦЕДЕСИТЕ И БМВ-ТАТА НЕ СА ТОВА, КОЕТО БЯХА! БЕЗ КИТАЙ - ВСИЧКО УВИСВА ... И НАЙ-ПРОСТАТА ДЪННА ПЛАТКА СЕ ПРАВИ В КИТАЙ , ТАЙВАН ИЛИ ВИЕТНАМ ЗАТОВА СА ПРАВИ ЯНКИТЕ ДА ИСКАТ ДА СМАЧКАТ КИТАЙ, ЗАЩОТО ТЕ ГИ СЪЗДАДОХА! ТЕ НАПОМПИХА И ШВАБИТЕ СЛЕД ВТОРАТА СВ. , А БЛЯДОВЕТЕ СЕ ПРИЧИНАТА НИЕ ДА ОСТАНЕМ ИЗВЪН ТАЗИ ПОМПА НА "МАРШАЛА"! В ДЪНОТО НА БЪЛГАРСКОТО ИЗОСТАВАНЕ СЛЕД ВОЙНАТА СА БЛЯДОВЕТЕ! ЕДНИ ДОМАТИ ВЗИМАХА СРЕЩУ БЕНЗИН И ГАЗ ... Е ТЕ ТОВА Е "ВЕЛИКАТА" ПОЛЗА ОТ ВАТЕНКИТЕ! АКО БЛЯДОВЕТЕ БЯХА НА МЯСТОТО НА ТУРЦИЯ 500 ГОДИНИ, *ТУК ПОМЕН НЯМАШЕ ДА ИМА ОТ БЪЛГАРИ, БЪЛГАРЩИНА, КУЛТУРА И ИСТОРИЯ, КЛИМЕНТ, НАУМ И АНГЕЛАРИ ЩЯХА ДА СА "ОТ ПОДМОСКОВИЕТО", А ГОРДА СТАРА ПЛАНИНА ЩЕШЕ ДА Е "РОДНА ЗЕМЯ" НА "ЦАР БАТЮШКА"! Е ТЕ ТОВА Е ЖИВАТА ИСТИНА ! Много си се запенил, внимавай да не се задавиш. И натуту ви ще се разпадне и еврогейският ви съюз. Ще видиш.

А къде е контейнеровоза с памперсите? И не серете в морето, че стафолококите гонят туристите(дето ги чакаме)!

Тия испански са мишена Мислите че в Русия още смятат с молива???? Боже колко ИДИОтИ туй

Е що да са мишена?Стрелят срещу Русия ли?

Това мислене само доказва, че ватниците се готвят за война

Гледам, не ти е сила българският. Руска парцал си, нали ….

Неща нито говеда нито мучасос нито амазонки нито еникой да ни защитава България над всичко

Интересна ми следната релация. Колко от желаещите да пляскат руснаците са ковидарни ваксерни бустерчета? Какво е сечението на двете множества, ковидарни ваксъри и про-натовски дебили. Подозирам , че двете множества се припокриват почти на 100%.

Всички

Русофилите вярват във великата конспирация на евреите срещу човечеството. Другото е резултат, затова си мислят, че всеки ги лъже, че Земята е плоска, че ваксинте са вредни, че лекарите са убийци, че човекът не е кацал на Луната и пр. и пр.

Триене и триене Да срал съм на испанци и сие Искам свободна България без мучачус говеда перли и т.н

Това че си заблуден от фалшива руска пропаганда, не е нужно да го показваш тук …

А????? Ти кой си бе от панелката цар ЙОАН И АСЕН

.....Бяло море, Гълфстрийм- топлина носи... Да внимават ,Защото това е Черно море. А , що ли им трябва ,,на баир лозе,,?

Ложето на баир е за Путан, който неистово търси международно признание, комплексиран вероятно от ниския си ръст

...Ти си гъзът ми.

Туй само заради Царя. Боли ги гъза иначе испанците за некви балканци. Поне Кобургът върши работа, ако се налага. Дядо му се издъни, но баща му бе голям - единственият българофил. " Царицата - италианка, мин-председателят - германофил,дипломатите ми - англофили, народът ми са русофили, аз единствен съм българофил"... Чакай работа от потомци на шумкари.

Търся две рускини за съквартирантки, наема плащам аз, другото те ...

Познавам две- Лява и Дясна Рукоделские. Вършат работа.

Предлагаш ли ми се …. Това руснаците сте големи ….. амбреажи ….

тумбак.

Едно е да заплашваш с война, съвсем различно нещо е да я водиш срещу враг, който те превъзхожда многократно. При това да се изправиш срещу него без съюзници… Ето защо Путин сигурно ще продължи конфликта, но като психологическа и информационна война, какъвто той беше и досега. В никакъв случай няма да го превърне във военен конфликт, който не е по силите на немощната руска икономика. За съжаление у нас правителството и медиите продължават да се държат така, сякаш покорството ни пред Русия спасява световния мир; и ако пуснем войски на НАТО, тук още утре ще завали дъжд от руски ракети. Истината е, че в цялата си нова история България не е била по-защитена от външни врагове, както в момента, и това се дължи на членството ни в НАТО.

Нещо да окнеш и за престрелките в Донбас? Там е разковничето. Щото с ....Крим вече ПРИКЛЮЧИХМЕ!

Нищо не е приключило. Цялата история ще приключи , когато дребният кремълски престъпник, бъде изправен пред международен трибунал !!!

Ми, оди го изправяй..,дърви- квото ти аресва. За сега - тва е положенеето!

Които не знаят, ще разберат... Ние българите, сме с Русия против САЩ и НАТО

“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. Захарий Стоянов

Да се гордеем! Пиратите от Бенгалския залив са си направили професионалта задруга ..и я нарекли ,,Ристо Ботьов,,.

Не ни е приятно, АМА ПОВЕЧЕ от 100години е така.

За истинско оспорване на НАТО като доминираща световна сила във военен и икономически план, Путин няма нито собствени ресурси, нито пък надеждни съюзници. Стратегическият му съюз с Китай против САЩ е само блъф и нищо друго. Китайците в момента играят сложна игра: мълчат за агресивните изстъпления на Путин срещу Запада, защото вземат от Русия евтин петрол и газ; обаче осъждат Путин в международните институции, за да останат търговски партньор на Запада, което е жизнено важно за китайската икономика. Дългосрочните интереси на Китай са свързани със САЩ и Европа. Си има полза от западните технологии, които не може да набави от Русия. Стратегически в Азия за Китай е по интересен Казахстан, и Путин това отлично го знае.

Туалетата

Ти кой си бе ??? Ванга ли ??

Види се, че човекът е по умен от теб !

Професионален аналЛизатор е.

Русия Провокира цените на газа, петрола и тока хората нямат пари за ток заради руските простотии,но най гнусни са нашите проруски предатели по форумите

Преобладават руските тролове, които се представят за българи-русофили. Не се връзвай !

Компютърен боец по смело Стягай връзките или си месо за НАТО

Това е абсолютно грешно. Русия изпълнява договорените количества. Не е нейна вината, че няма дългосрочни договори с уточнена цена. Това бяха нейните предпочитания, но Западът прецени, че ще му е по-изгодно, ако цената следва пазарната икономика. Това, обаче, е нож с две остриета. Идеята беше, че с планираното постепенно преминаване към зелени енергийни източници, цената на газ ще падне. Уви, зимите не винаги са съгласни с решенията на хората.

"Рус Иван! Сдавайся!" Я си отивай в кочината, ако не си там! Раздават помията! Аман от россиянски лешпери, дето ми се представят за българи... Дурачок Иванушка, слизай от печката и иди да цепиш дърва!

Снощш ми омекна нещо и не можах да оправя бабата. И ето тука сега ми светна, че Русия ще да е виновна...некакво тайно въздействие! А може и на ДЕМОГРАФИЯТА така да влияят!!?@?

Руснаците могат да калиброват испанското корабче още в Средиземно море. Стига един Калибър

Руски ракети има за всички. Има и за испанската фрегата. Добра мишена е ... Въпросът е с какво ще я ударят. Бстиони, циркони, конжали ....

Тя просто сама ще се сблъскат с невидим риф и това е още като им запискат компютрите тези ще са на задна с веднага

Много са забавни руските тролове - лаят като псета по преминаващи автомобили/кораби ….. Заканват се на фрегатата, как щелия "беаналоговите" руски торпеда да я потопят, а не се сещат, че едно нападение срещу боен кораб на НАТО, ще вкара самолетоносач Хари Труман в Черно море и превръщането на Москва и Петер в разтопено стъкло ще е въпрос на минути ….

А руски тролове и т.н Компютърен боец МИРНО И да биеш руски

по добре испанци в черно море отколкото руски истерични гладни моряци

Истината е, че Русия няма да нападне Украйна и няма да я окупира. Путин знае, че резултата от такава авантюра ще бъде пълна международна изолация и санкции през ООН, където Украйна е призната за пълноправен член. Освен от НАТО и САЩ, Русия ще бъде осъдена и от досегашните дружки на Путин – Ердоган и Си Дзи Пин, които имат доста причини да се притесняват, че военно възстановяване на бившия Съветски съюз през окупация на бивши съветски републики, ще е заплаха и за техните интереси. Добре е известно, че Турция има силно влияние в Азербайджан и Туркмения, които смята за част от своя културен ареал и очевидно причислява към своя тюркска и ислямска сфера на влияние. В същото време Китай гледа на съседните си Казахстан и Киргизстан като на много полезни ресурсни зони, с големи природни богатства, които са необходими за развитието на китайската икономика. По тази причина Китай държи те да са независими от Русия поне толкова, че да продават свободно своите ресурси. Освен това, в дългосрочен план, Китай има ясна доктрина за доминация в Средна Азия и по тази причина военно присъствие на Русия в тези републики ще бъде посрещнато враждебно.

Многи прикакзки си изписал ... а Путин простичко го каза- възстановяването на Украйна ще му струва от 1 до 2 трилиона долара, пари които то смята да "спести".

Тя си плува а руските тролове нека си лаят и лаят след нея

Аман от видеоиграчи Дебили сър и нищо не разбират освен дърво

Туй само заради Царя. Боли ги гъза иначе испанците за некви балканци. Поне Кобургът върши работа, ако се налага. Дядо му се издъни, но баща му бе голям - единственият българофил. " Царицата - италианка, мин-председателят - германофил,дипломатите ми - англофили, народът ми са русофили, аз единствен съм българофил"... Чакай работа от потомци на шумкари.

испанците начело с Генерал франко Смазаха руските интербригадисти навреметo А сега потомците на испанските герои са под носа им

Добре че русофобите сте прости хорица. Ако ви нямаше, кой щеше да ни забавлява? :)))

Ти ни стигаш, смрадлив шумкар ;)

Испанците още помнят за синята дивизия,която изпращат в Русия през ВСВ .Унищожена е при Ленинград.Не са били лоши войници,не са издевателствали с населението,а немците са им викали -вониците с китарите .Та това изпращане на кораб е от задължение,проформа.Те не искат да воюват ,интересуват ги Търговия и пари.

Тези пък манянци кога са били войници , та ги пращат тук? Баш никога!

Не са били, само дето традиционно са имали винаги армади. Чети!

Имали са... но са ги командували цивилни дето никога не са се качвали на лодка, па камо ли на кораб, то и затова в момента водолазите търсят само испански армади;)

Господ като реши да прибере някой зъл чиляк най напред му зима акъла. Примери бол. Садамката си беше повярвал и Муамарката също.Търпяха ги от Европа и САЩ ,търпяха ги и алъ…де ги?! И сейчас май,, кдо то”си е повярвал ама много.Да видим ,,кдо кого” .

И ти май вече си без акъл?

Ксто ти плесна един шамар и ще се накендзаш, тогава ще разбереш "кой кого"!

...АКЪЛА тука!?

Ето какво споделя един обикновен руснак: "Степента на безумие на руските власти е извън класациите. Знаете ли какво искат те от САЩ сега? Изтеглете войските от България и Румъния. Мисля си, че самите Путин и Лавров не знаят по каква причина са се вторачили толкова в американците, какво им пречат тези войски там. Свекърва ми и хиляди други руски пенсионери от средната класа, живеещи в Бургас или Поморие, не се притесняват. А Путин му пречат." Игор Ейдман

България и съседите и

Само заради ника ти бих те ликвидирал !

Шът, безроднико!

Не трябва да има никакви кораби в Българските пристанища както и каквито и да е войски и бази на наша територия. Ако Българското правителство има малко акъл трябва час по скоро да обяви НЕУТРАЛИТЕТ от страна на България към военната ситуация в Украйна. Къде е партия Възраждане - която още утре да инициира в Парламента тази инициатива.

Партия възраждане съществува на капейки а в евентуален неутралитет , капейки нет !

Старите хора са казали че когато атовете се бият магарето го отнася. Най-добре е и американските, и руските тролове да си гледат България. В началото на първата световна война в небраска е имало референдум дали САЩ да участват във войната. Условието било всеки гласувал с “да”, да се запише доброволец във войската. Въпрос за 50 лв - какъв бил резултата от референдума :)

връщат ни визитата от 1937г. Дано ни се наложи пак да си ходим на гости.

Искам руски кораби в българските пристанища. Стига с тези натовски посерковци

Може и рублата да стане конвертируема да искаш вата , ама е , кОр про тебя :)))

Много вата имаш в простата кратуна

А ти освен , че си целия у вата и жопата ти е пълна с такава , а вата ?

Павел ще го весим на първа мачта

кво весене - направо тричане

A Союэ нерушимый не искаш ли? Може да искаш ама няма. Саморазруши се хахаха

Има велика и непобедима Русия

не могат да влязат в черно море защото босфора е затворен

Затворен за рашки корита , също както Гибралтар . Тия могат :)

мое ти влети един циркконии в задника

И кой го затвори, умнико? Съветските товарищи може би? Те Керченският проток не могат да затворят дори

На всичкото отгоре Сащ трябва да връщат Руския щат АЛЯСКА обратно на Руската Федерация заради корупция при сключване на договора и обявяването му от съвременни видни адвокати за нищожен.

нали ако ще има война ще е в Украйна? За какво ни е фрегата на нашия бряг? Не виждам руския флот да се е засилил към Варна. А и този Педро Санчес май иска да си я прибира - време било за дипломация. Ами отдавна е време. А смахнатите руски или американски заслепени фенове/тролове ако искат да ходят да се бият където си щат, но не и в България. Ама са стархливи дебелогъзци, които воюват само с компютърни игри.

Светът може да се оправи, ако всички такива станат плаващи увеселителни круизни плъзгала, а билетите безплатни за хора с под 1000 евро доход.Асен може да го внесе като предложение. Те навремето се изсмяха дружно и на Паси като заяви от трибуната, че ще влезем в НАТО, нали? Веднъж и трабантчетата да послужат за нещо свястно освен за птичи гнезда.