Испания изпраща фрегата в Черно море и изтребители в България

Става дума за мисия - наблюдение на въздушното пространство на съюзник, заради полетите на руски самолети, които летят в зоната на отговорност без да се идентифицират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига ви толкоз. Ще правим само походни натовски бани. Щот толкоз си можем

изпратил жена си до маркета за веце пейпър, а арм7ята я натирил в залува при араб3ските. кво да прайш. демеция

Току що в холандската преса бе съобщено, че Нидернандия ще предостави два изтребители F-35 по желание на НАТО и те ще бъдат разположени в България!! България се превръща във фронтова зона.

А да направим с Испания във Варна смесено производство за военни кораби? Не е ли по- добре? Само пазар да сме не става! И от време на време пращат кораб да ни навести…. Искаме и ние да правим нещо нативско тук.

Те спаньолите по времето на Елизабет I изпратиха ЦЯЛАТА си "непобедима" армада да наказва Англия и останаха с "две рибарски лодки". Дано сега тази фрегата предпази света от кръволока Путин!

готвят се за война на територията на България.

М...не! Готвят се да защитят България от наглите мордорски разбойници, които преживяват единствено от грабеж - било като ограбват съседите си, било като просто помпат и продават природните им богатства. Няма находище на природни богатства, което да е в пределите на Московия! Няма! Всичко е в земите на съседните поробени народи!

когато Франция и италия започнаха да бомбардират Либия за една седмица свършиха боеприпасите и трябваше американците да ги спасяват, показаха къде се крие Кадафи, убиха го и войната свърши, е след това американският посланик беше убит по същия начин, опитаха и с руския, но охраната му не си поплюва и не успяха, искате бомбардировки над България ли?

Извинявай, ама тези дето ще ни пазят не се хранят с грабежи ? Ще ни пазят с юрофйтери.... дет не стаат уж, пък ние си чакаме фките да се пазим сами уж

Крим е украински Вън руския окупатор от суверенна Украйна,пияни фалирали рашки.

Искам да сме позиционирани в Макединия. Нали и те станаха натовци!

да живее НАТО и USA

Да се махнат чуждите войски от България.

Юрофайтер не приемаме тука, само ф-ки. Другото ни казаха, че е скапано и скъпо, защо сега с него ще ни пазят.... и къде са ни ф-ките да се пазим сами ?

Ако можехме да се пазим сами, нямаше да сме член на НАТО! Щом дори страна, като Швеция, обмисля влизане в НАТО при засилване военната заплаха от Масква, всеки би могъл да си направи изводите. Финландия също е на крачка от молба за приемане в НАТО. Защо ли е так? Защо ли всички съседи на Масква драпат към НАТО, а не към, кво беше там... ОДКС или нещо подобно? Отговорете на тия два въпроса и тогава можем да продължим да обсъждаме дали е по-добре в НАТО или в... ОДКС?

Финдландиянотказа на нато! Тъпаккс

Оооо! Ше ти отговорят! То ще е да си взимаш хапчетата, да ходиш на психолог, ще ти припомнят кой ни е "ОСВОБОДИЛ", как нямаше да има България, как щеше да носиш шалвари и всякакви дивотий! Но някакви съществени аргументи няма да прочетеш! Това са поруските кавали в България! Неграмотни, тъпи, ограничени, промити мозъци и голяма част комунисти или нагаждачи губещи все повече от привилегиите си спечелени благодарение на руската окупация!

А задаваш ли си въпроса българския народ на кой симпатизира, а? Я помисли!

A толкова много нафукани рускини какво правят в България. При нас във Варана са като гладно нашествие на скакалците,нали Русия е супер със Путин

Да, но мъжете са малко от 1945 насам все не достигат...

Няколко проруски пачаври питат , какво прави Испания тук! Че те са малообразовани е ясно, но за по-младите: 1.Испания е в НАТО и България е пак там 2.Испания също питае неизмерима "ЛЮБОВ" към руснаците заради участието им в гражданската война на страна на комунистите, с което помогнаха да съсипят страната! И на въпроса: Какво правеха руснаците в Испания 1933 -1936г.?

Аз ще ти кажа какво прави Испания тук. Опитва се да вдигне рейтинга на дедо Джо Байдън.

Щом така мислиш, да се направи референдум за нато! После осите да излизтат към сащовете! Айдееее рррррр!

Предлагам някой по-грамотен войнолюбец от Мордор да вземе един бял лист формат А4 и да тегли една черта по дължина, разделяйки го на две. Над едната половина да напише "НАТО", а над другата "РФ(Мордор)". И да започне да описва военно-икономическите възможности на едната и другата страна. Може да започне с БВП, примерно, съпоставим със СвБВП. Там ще види, че делът на страните от НАТО е около 70%, а делът на Мордор е... 1.75%. Ако има още желание, "грамотния" бъдещ владетел на света може да продължи да описва, та белки разбере, защо ли е така? След това да дойде тук, във форума, за да продължи да описва как РФ(Мордор) под мъдрото и гениално ръководство на Вожда, ще постави на колене целият цивилизован свят! ПП: Внимание, умни мордорецо! Китай не ви е съюзник! Не описвайте мокрите си сънища! :))

дали си Щерев/Оса или друго. Естествено е така и не трябва лист А4. Проблема е, че при такава война накрая някой ще реши - ако ни няма нас нищо да няма. Ще хвърчат ядрени ракети, Света свършва и няма за какво да си харчиш стотинките, които изкара днес от платени постове. Ще останеш само ти и хлебарките /еднакви сте/.

момчета да сме благодарни на НАТО и испанските доброволци, че още помним руските окупатори

колко години има от 10.11.1989 г. до 29.03.2004 г. За това време колко пъти са могли руснаците да ни превземат? Нашата армия не би могла да ги спре. Та от какво ни пази НАТО, като Русия не ни напада. Ако имаме проблем с Турция също НАТО няма да ни опази. Справка - конфликта с Гърция. Така, че въпроса е за неутралитет, а не дали ще влизаме във военен блок с Русия - това също не ни трябва.

Неутралитет трябва силна армия или икономика ( тип швейцярия дет държи палтата на всички господа докато се маризят).

момче объркали са ти главата българските продажни комунисти,А ние старите още помним руските крадливи ,изнасилвачи,който настаниха насилa в домовете ни

Какво превземане бълнуваш бе нещастник? Русия се чудеше кой да им извади потъналите подводници и с какво да нахрани населението си камо ли армията!

На повечето коментари става ясно как комунопитеците с азиатско самосъзнание се гърчат и пържат в собствената си безсилна злоба и омраза ! БЕЗЦЕННО ! Дано да има повече такива новини !

какво общо пък има Испания с Черно море? да си гледат техните работи на другия край на Европа, всеки почна да се прави на "бодигард" и "умиротворител" напоследък и накрая някой ще изяде дървото

като гледам руснаците колко са се изнервили, май те се виждат като ядящите дървото... А всъщност няма място за паника. Няма да боли, даже може да им хареса :D

Ето, заради това сме в НАТО! Тази солидарност гарантира, че по нашите земи няма да стъпи руски ботуш! Нима това не е солидарност, съпричастие? Да прелетят и доплават от Иберия до Черно море, за да респектират с този акт на солидарност разпасалите се россофашисти, раззинали уста за съседски земи и богатства! Пукайте се от яд с пяна на уста, продажници! :)))

Плоскоумец!

С НАТО да идват и турските съседи с калеврите "да ни пазят"? Така ли бе чалма. Те ще дойдат и ще си останат тук още 500 г. Бе сладур до влизането ни в НАТО да не би да бяхме нападнати от Русия? Просто не им трябваме.

До влизането ни в НАТО бяхме най-верен сателит и "момче за всичко" на твоите така наричани от теб "братушки". По въпроса за "нахлуването" на Турция... Ми, какво да ти кажа, московски наемнико, били сме ви заедно с турците през ПСВ в Добруджа и сме ви гонили до р. Прут. Ако имате желание, отново може да проверите "братските" ни чувства. Ние, българите, знаем за вашите - от 1885, през 19131 после през ПСВ, а най-вече като ни "асвабадихте" от неутралитета, обявявайки ни война на 5 септември 1944 години, та дооо 1990, а, като гледам и след това!

Неграмотнико! Първата световна война турската армия беше в България и заедно сме клали руснаци в Добруджа и при Тутракан! Ама това в КОМУНИСТИЧЕСКАТА история го непишеше, а разни измислици за "ПОБРАТИМЯВАНЕ" !

не съм писал за "братушки", а другото показва, че явно и двамата сте рязани карабини. С такива като вас - България заминава към Анадола и този път окончателно. Предатели туркофили.

Е, нали НАТО нямаше да разполага допълнително НАТО-вски войски у нас... или по-добре да преглътнем и тези навлеци, че поне да имаме някаква надежда че американците няма да ни засипят с атомни бомби;) Преди време Сара Пейлин каза: "Първата атомна бомба във войната срещу Русия трябва да бъде пусната над България и то върху столицата и София." Радио "Гласът на Америка", официалното радио на правителството на САЩ, ни закопа с обещанието че САЩ ще ни стъжин живота ако пречиме на Македония да стане член на НАТО и ЕС.

надежда че американците няма да ни засипят с атомни бомби;) Проблем не са ми американските бомби. Проблем са ми ответните бомби, които (по моето скромно мнение) са много по страшни. Жалко че бавят разполагането им в Куба, Панама, Мексико и Никарагуа. Така че, горещата линия да се премести под задника на бай Дън и кукловодите му. А не при гъзолизците им от гордия Балкан.

НАТО ще разположи това, което е необходимо, там, където е необходимо и тогава, когато е необходимо! Изперете си партенките, защото овонявате всичко, покрай което минете.

Не е нужно и ти да ни казваш че сме окупирани... НАТО никога не се е свенило да ни удря шамарчета когато се отклоним от правия път-)

Тези кой ги е канил тук? Явно САЩ и НАТО ни колонизират вече!!! Няма решение на НС за разполагане на чужди войски у нас, доколкото си спомням? Та кво казахте за демокрацията и демократичните ценности на САЩ И ЗАПАДА?!!!

Много големи простаци и дебили има в този дирник…

Кабинетът в Мадрид обсъжда изпращането и на изтребители у нас. Аллооо балоните. Какви сте вие в Мадрид че да решавате какво да става в България? Не помня да сме ставали испанска провинция или протекторат

Ми, що да ги свалят братушките над хасиендите, като могат и над Максуда и Стоолипиново? Така поне ще е сигурно, че хсиендата на Буда няма да пострада. Ще има човекът, къде да се скрие от "братската" любов.

Ей ся, кат купим 2 подводници и 1 ледоразбивач,глейти ко ша стане!

Чета и се смея на тролчетата... и се чудя как не се замислят какво ще се случи в последствие- как няма да има газ, как няма да има ток, как няма да има мир. Защото една терористична страна с доказани анти демократични средства се опитва да завземе света още преди 60г. Американската инвазия ще доведе до глад и мизерия. Където са стъпили всичко замира...Не си правете илюзии скъпи тролчета. Идете и се разходете до тоалетната, изсерете се там за да ви олекне.

Не е ли важно тези "незначителни" новини, да ги получаваме от нашето прозрачно правителство...?

Напред братя Руси ! Ние сме с вас ! Да го духат Американците !

Кои сте тези, дето сте с тях? Във всички случаи не сте българи. Ние, българите, сме избрали своя път и той не е към вашия Мордор. Какви, кои сте вие?

яко зомби си явно...

Около 70% от българския народ е на страната на братска Русия.

Какво си избрал бе?Някой да те е питал?

Никой не може да ви възприеме като българи, докато подкрепяте унищожителите на Родината си. Както и никой не познава държава, получила "помош" от САЩ, след което да е оцеляла и да не е в развалини. Смятай, що за "българин" си.

След края на опустошителната ВСВ, Западна Европа бе възстановена от САЩ. Къде е днес ЕС, а къде е "пАбедителят" Рассия? Ммм?...

И какво общо има снимката на саудитския F5 с новината ?

Саудитците са ни съюзници рушняците са врагове разбрали защо

Трябва да се съберем на протести никакви чужди войски в България стига ни и наща скапана демокрация престанете които иска война да си я прави нас са ни взели да ни използват а не да печелим а така заработва ме врагове а на нас това не ни е нужно Америка делеко слънце високо

Съберете се , има няма 2 автобуса хора , ти да не мислиш че троловете с прокситата в Дира ще дойдат ?

България бързо трябва да напусне това блато НАТО ,и ЕС и да стане неутрална държава. Иначе ставаме/станахме жертва на интересите на сащ

Днеска следобяд или за утре да го оставим ? Ехххх мечти азиатски .....

колко настървени тролчетата, не ставате даже и за това което пишете.

Дпкато Сорос и Америка за България плащат десетки милиони годишно в България,ще е така,троловете ще ни заливат с антируска помия.

Е свърталище на пенсионирани комунопитеци дето по цял ден гонят НАТО и ЕС и ни "асвабаждават" както през 44 г. Е "другари" немили не се напъвайте че на възраст сте вече , даже сили да опоскате някоя мандра нямате .

Памперси ше им товарим ит бг за по евтинджос. И да си събират сраното, няма да им чистим плажовете от мазавото.

ааааа ще се сетят те за интербригадистите... Крайно време е да върнат услугата :D

НАТО е отбор приятели, а не окупатори, както СССР ни окупира.

o!!o

Мдаа тъй сме се отворили, че сутрин обед и вече преди ицслед манджа ни дупят за добър ден-здрасти. За десерт си плащаме годично пож3-4 милиарда.

абе, ти изглеждаше по-интелигентен

Защо не млъкнете,дорогие русские балалайки, омръзнахте!/Надоели,сволочи!/

Това е супер защото света разбра ,че Русия е в действителност империя на злото

Не искам и не мога да повярвам какви наперени и също толкова малоумни пуяци има тук. "Натовски отбор добре дошли", "Ще ни пазят от Русия", "САЩ приятели" Това ще е до първата бомба и след това нито отбор, кито приятели, а и половината от вас форумни бойци ще търтите зад граница. Четете я тази история.

Четем история, даже сме на живо свидетели как СССР окупира България и наложи комунистическа власт против волята и.

България беше предадена на СССР ,понеже западняците не ни харесват още от 1вата световна война.

Кога е била окупирана бе,джендър??? По времето на СССР нямаше руски военни бази в България,а сега има 4 американски бази..

А можеше ли да кривнем от съветския път? То и в Чехословакия и Унгария нямаше съветски бази, ама набързо ги нагазиха танковете. Хич не бяхме окупирани...

Кой ще поеме разходите на НЕНУЖНИТЕ испански самолети , които ще дойдат у нас?

НУЖНИ са.

tonk11

За какво?

Някой да е бил приятел с руснак, няма такъв.Руснакът иска да командва, да подчинява, да окупира и налага неговото. Не искаме това.

С Русия не може да си съюзник , а само васал и роб.Не искаме повече това.

Ооооо Борко, то защото с ЕС и УСА сме такива съюзници, че сме по-зле от васали. Така в последните месеци виждам как Русия подкрепя васала си Македония, а ЕС и УСА не подкрепят съюзника си България.

Когато си стоят в техния помиярник,

Русия няма работа на българска земя.

На Русия вече сме и сърбали попарата, стига толкова.

още мразят руснаците заради гражданската война провокирана от Русия

Русия военно няма работа по нашите земи, може само да търгуваме с тях. Яли сме им жилото 50г.

Поздравления за снимката! Много актуална. Добре дошъл на крал Салман ибн Абдулазиз ал Сауд. И да почерпи!

Стига руско иго , коетоп беше от 1944г. до 1991г. , че и след това продължи.

Вече плачем, отново да се състои. Поне да върне индустрията и трудовата заетост. Ако може, де, щото от пепелта в която ни изгориха американците, може вече и нищо да не може да се възстанови.

Добре дошли приятели от Испания, това е отбор на НАТО.

Русия където влезе на гости забравя да си ходи, така беше и по време на руското иго 50години тук.

Кой Ви е канил. Испанци Престанете с колониалното си мислене.Стойте си в пределите на Западнаата "демократична" Европа.

Ние ги каним, съюзници са.

Айде да не даваш наклон какво да правят съюзниците ни тавариш ?