Испанска санитарка се преборила с Ебола (обновена)

Испанската санитарка, която стана първият заразен с ебола човек извън Африка, вече няма никакви следи от вируса в кръвта си според резултата на извършен тест.

Обратно в новината

Коментари - Испанска санитарка се преборила с Ебола (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази епидемия взе силно да намирисва. Нещо не съвпадат нещата.

Френският външен министър Лоран Фабиюс се обяви против идеята за прекъсване на полетите до страните, обхванати от епидемия от Ебола. Този е предният неадекватен или по-скоро дресиран пудел.

Така. След като я лекуваха с плазма от преболедувал Ебола, това значи, че и в Африка могат да ги лекуват по същия начин. Щото и там има преболедували, нали казват, че смъртността е между 50-70%. Нещо не ми се връзва. Какво чакат.

Последно санитарка ли е или сестра... или е все тая...

Не били компютри, а компоти. И не сме ги изнесли, а са ни ги върнали ...

И нека да поменем и кучето й - убито от страхливци на два крака, облечени във власт.

Колко ли са контактували с нея през оздравителния период, доколко са спазвани МАКСИМАЛНО правила за санитарна сигурност?!? Не искам да съм песимист...

Мда....вече нямала....малко бременна....лека форма на смъртен случай...самоубийство в тила..да не се окаже че ВЕЧЕ никой няма вируса на ЕБола в кръвта си? А от малария годишно умират по милион човека, но нееее, ебола...важното е да се цуца парички от ООН и здравните организации

Едно не разбирам, защо болни хора тръгват да пътуват???И защо ги пускат да пътуват?Явно някой цели да се разнесе еболата.

Защото след заразяването инкубационният период е до 21 дни и тогава няма симптоми. Разбирай: заразеният не показва признаци на болестта.

Сега пък ще се окаже, че някои не ги лови- мъкаааа! Несъвършената зараза! И кво правим, господа от фармацията?! Ами- напред, към новите висини в намирането на мор човешки!

Намерен е морът човешки, не бери грижа. Човек му викат