Испанците емигрират в бившите си колонии

В търсене на работа, все повече испанци се ориентират към бившите им колонии в Латинска Америка, твърдят местни медии, цитирани от агенция КРОСС.

Обратно в новината

Коментари - Испанците емигрират в бившите си колонии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Латинска Америка се бореше десетки години с международните монополи и даде милиони жертви в борбата с поддържаните от ЦРУ диктатори. Така изгониха чуждите концесионери, които им ограбваха ресурсите, започнаха да се развиват и резултатите са налице. За съжаление обаче България отиде там откъдето се връща Латинска Америка. А също и доста държави от ЕС като че ли са на път.

правят същото.

link

Макар и в криза испанците живеят по-добре, отколкото българите ...

то и тук е така ,ама не виждам ,някои да протестира

е така,тук никой не изнемогва с плащане на наем или ипотека,тока,водата са много евтини,за харана да не говорим,а и повечето си я произвеждат,изобщо българина не знае що е криза,нито пък знае що е работа затова си мълчи,случил е на управници,които го галят с перце,нито данъци вдигнаха,нито заплати намалиха,както това стана в Испания,така че тук няма за какво да с епротестира,просто хленченето по форумите е в повече

Абсолютно са прави за една държава е важно образованието и здравеопазването а не тъопите банкери. Искрено се радвам, че скоро думата банкер ще стане мръсна!!!

Няма, за съжаление живота в капитализма стана живот на кредит. Робство

.... е кой ви кара да харчите повече отколкото изкарвате та да сте зависими от банките .... Растежа при капитализма не идва от необезпеченото с доходи потребление. Лошото е, че банките стимулираха това, а сега хората не могат да свикнат, че няма безплатен обяд ...