Испански националисти нападнаха главната джамия в Гранада

Главната джамия в Гранада беше атакувана вчера от група крайнодесни младежи, които хвърляха димки и скандираха ксенофобски и антиислямски лозунги.

Обратно в новината

Коментари - Испански националисти нападнаха главната джамия в Гранада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Европа върви успешно един съзнателно предизвикат и насочван процес на настройване на християни и мюсюлмани едни срещу други. Целта е да се стигне до масови и повсеместни сблъсъци не етнорелигиозна основа между местните и нашествениците, който да придобие мащабите на гражданска война. Това пък ще донесе страх, несигурност, хаос и анархия - идеалната обстановка за появата и дейността на идещия антихрист.

Простете за грешките: "съзнателно предизвикаТ" да се чете "съзнателно предизвикаН" "коЙто да придобиЕ" да се чете "коИто да придобиЯТ "

Испански мюсюлмани...френски мюсюлмани...немски мюсюлмани... ташак!!!!!!!!!!!!!!!!!! Такива понятия изобщо не трябва да съществуват. И животът показва, че не става с тия мулти-култи, мулти-пу.ки. Всеки да си ходи в държава, като не живее по нейните правила. Хайде да видим сега през 09. колко е помъдрял немския народ или пак ще си избере МУТИ. Събуждайте се европейци! Вашата работа няма да стане с мечета и свещи.

ислямът не е религия ... веднага трябва да се забрани .... и гонка

Дето пишат в тоя скапан насаждаш омраза сайт. Кретени мили. Някой иска война в Европа. И търсят тамън дебили като вас да я почнат. Това се тези дето правят атентатите. Това са същите спонсори на ИД. Само да вметна,че теорията на ИД има тежка разминаване с исляма. Но кръстена ИД за другите непознаващи исляма и непрекъснатото облъчване от медиите става навик да се повтаря едно и също. Та желаещите война в Европа,ако го получат,ще разберете как живеят Либия,Сирия,Ирак и Афганистан. Сега скачате,щото мислите,че ще изтрепете всички мюсюлмани и понеже те са по малко от вас с това ще приключи. Ми не. Конфликта в Сирия започна с някакви тривиални протести,после се намеси ал кайда,създадоха ИД ,после руснаците се намесиха и пуснаха и иранските хисбулла. И стана манджа с грозде.И изгледи за мир никакви. Като стане патакламата в Европа ще се намесят много други сили и тогава Европа ще живее ада на войната. Истината е,че службите в Европа трябва да разберат от къде идва приятелския огън. Щото както казах и Украйна имаше майдан,после колко невинни хора измряха и се изселиха. Така че не крякайте простотии по форумите а мислете. Единственото решение службите да отсеят опасните и да видят кой реално мъти водата. Щото заповедите идват от Големите играчи,не от афганистанци и Мароканци. А големите играчи са с трибуквени централи само Мосат е по-дългичка. Дано Европа е мирна и живота е нормален.

Ама душко ай сега недей да се обаждаш, знаят хората отдавна че САЩ са вътре в играта, ама що баба ти Меркел и другите евро-ръководители не си седната на гъзо и да се опитат да спрат проблемите и да ги минимизират? Я вземи баба ти Меркел преди 2 -3 години какво каза ИДВАЙТЕ и народите хукнаха! Тия дни италианците какво направиха спряха да помагат на мигрантите щото излезе на яве че някой помага да идват мигранти в Европа. Прав си само в едно че някой създава проблема, ама евроспец службите са на подчинение на европредатели! така че и ти много дрънкаш

Арабски Шпионино , отивай си обратно в Саудитска Арабия. Явно доста езици знаеш, щом пишеш и на български...Бягай...

"Този, който е финансирал тази джамия, е финансирал тероризма. Защо властите мълчат?" Е а де! Почнаха да се сещат, че ислямът трябва да се изкорени в Европа, точно така както християнството е унищожено в Иран, Саудитска арабия, Пакистан и т.н.

Сидеров къде е бил по това време?

Тази многокултурност няма да я бъде!То мъжа си/жена си/ вземеш по любов пък после не можеш да се търпиш, та какво остава за живот на едно и също място на хора с различно възпитание, ценности и т.н. Дани политиците скоро го проумеят.Има нещо много тъмно във всичко това.

И пак сложили сополива циганка, що не покажете някой от 99.9%-те процента от останалите който се радват при такива новини.

В Япония мюслита не могат дори да посетят страната. Хората са си решили проблемите с тези средновековни религии и простотии, които само дърпат развитието на народите.

"ПЪртенка", за съжаление. Виждал съм снимки на японски джамии.

Слагам ти плюс единствено защото си мечтая за тоя ден, иначе отдавна излезе че е фейк нюз

По данни на австрийското разузнавана американски фирми финансират предислокацията на ислямистките армии от Африка през Средиземно море.

интересно каква ли полза имат САЩ от подобно нещо, при положение че западна Европа е в основата на стабилността на северна Америка? Осъзнавате ли колко сте малоумни с тъпите си конспирационни теории.

Ще ти го обясня като на прост човек. САЩ имат сметка от западна Европа дотолкова, доколкото да се възползват от територията ѝ, военния и промишлен потенциал. Те обаче нямат полза, дори напротив, от силни национални държави. Затова искат да ги разводнят с лесно манипулируемите мюслита, за да могат по-лесно да владеят региона. Нещо не разбра ли от цялата работа?

Да ти обърна внимание, че интересите на тези американски фирми, не е задължително да съвпадат с интересите на сащ.

тъпо е бе данчо!Като Путин и Лавров на квадрат!Толкова е тъпо твоето и на кълагите ти изказване

А в България искат в центъра на София да строят огромна джамия! И понеже от ВМРО казаха,че са против тази джамия да е в центъра,арабелите се съгласиха да я построят ,където и да е,ама в България да е!!!! А не трябва нито една джамия повече да се строи,нито една,дори сегашните да се разрушат и ,който иска да заминава за Анадола и там да си се моли и да се взривява на воля!!! Джамиите в Европа се използват за проповядване на радикален ислям и там се раждат голяма част от джихадистите,в тези джамии им се промиват мозъците и те се превръщат в психопати!!! НЕ на джамиите в България и Европа!!!

Не е проблемът толкова в исляма и тероризма. Проблем номер 1 е ЕВРОДЕБИЛИЗМА И ТОЛЕРАСТИЯТА, останалите проблеми са производни.

ТАЯ СГАН НЯМА МЯСТО В ЕВРОПА ! ВСИЧКИ ДА СЕ ТОВАРЯТ НА ВЛАКОВЕ И САМОЛЕТИ И ДА СЕ ИЗВОЗВАТ КЪМ ПУСТИНЯТА САХАРА ! ПУСТИНЯТА ДА СЕ ОГРАДИ С МИННИ ПОЛЕТА !

Тези са от първите дето се светнаха, че с рози и бдения нема да стане. Геноцид пълен и до крак в Европа е нужен над парапитека идващ, като завоевател.

То хубаво, ама трябва да се почне от тези, които ги допуснаха "парапитеците" в Европа.

Проблемът в тая общност е, че лоялността към племето стои над закона в държавата. Всички там се познават, знаят кой е радикализиран и кой се очаква да извърши поредната глупост но няма да го предадат на властите. След което се събират да декларират, че те не са терористи. Да, масата не са но няма да си мръднат пръста да спрат терористите. Тайничко даже им се възхищават. Затова ТРЯБВА да се върне смъртното наказание за тероризъм + екстрадиране на всички роднини и приятели на терориста. Ще отнеме около десетина години Европа да се изчисти от боклука.

ДАЙТЕ ПРИМЕР, КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА В ОТГОВОР НА ИСЛЯМСКАТА ПАСМИНА !!!

Така трябва да се действа, за да се постигне кланица в Европа в интерес на заинтересованите сили, лица и гъзове. Ако се цели мир и сигурност се сменя политическата класа, която допусна да се наводни Европа с мюсюлмани, ислямисти, терористи... всякаква сган. Укрепяват се границите, депортират се потенциално опасните.

ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА, ДОВЕЛА ДО ПАДЕНИЕ ЕВРОПА, ТАКИВА ПРОТЕСТИ ТРЯБВА ДА РЕСПЕКТИРАТ ИЗРОДИТЕ !!! И ДА СЪБУДЯТ НАРОДА ДА ПРЕДПРИЕМЕ СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЕВРОПАСМИНА !!! ВИЖ МЕРКЕЛ - ТЯ СИ ГОНИ ПЛАНА ДА ВКАРДА РЕГУЛЯРНО ОЩЕ МНОГО ИСЛЯМИСТИ ! КОЙ ЩЕ Я ЧАКА ДА ИЗДЪНИ ЕВРОПА ?!

Начи, като се цели хаос, се стреля и по двете страни на "барикадата". Така беше в Украйна, така беше в Египет, Сирия, Гватемала... Така ще е и в зап. Европа.

Боят настава, тупкат сърца ни, Ето ги близо наш'те душевни...

"Наште душмани" са най-вече на високи постове в управлението в целия ЕС.

Бавно и полека започва второто Възраждане.

"Въз раждането" ще почака. Първо е касапницата. Пък после, който е оцелял ще му мисли.

Да виждаш, че само хора от няколко държави правят простотии по целия свят и да продължаваш да ги приемаш у дома си?! Спрете се! Изгонете всички "граждани" от тези държави. Дайте им пример. Та нали някой трябва да плати цената за тези простотии? Целият континент ли ще овладеят, защото една леля не е с всичкия си???

Лелята не е малоумна, а е долна, коварна, хитра, злонамерена, нагла... Малоумни са евродебилите, които й се връзват.

Интересно ми е кои жертви почитат мюсюлманите в Испания? Дали не са жертвите мюсюлмани - т.е. терористите?

100 имами вКаталуня? Че то толкова попове няма в Каталуня

Частни охранители ще борят битовата престъпност КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ТАЯ НОВИНА ??/ ... ХЕМ СИ ГИ ПИШЕ САМ ДИР.БГ - ХЕМ САМ СИ ГИ КРИЕ :)))

Единственият начин да се справят държавите от Европа е, когато някой мюсюлманин направи атентат всички от рода му да бъдат моментално екстрадирани в държавата, от която са дошли. На тези, които имат гражданство да им се отнеме. По този начин трябва да бъдат принудени да докладват на полицията, ако разберат за готвен атентат. Защото съм сигурен, че в семействата знаят кой какво прави. Също така съм сигурен, че в някои джамии се проводядва насилие срещу тези, които не са от тяхната вяра.

ЗАЩО САМО ДЖАМИИТЕ , А НЕ И СИНАГОГИТЕ ????

Да приемат, ама да си ги държат там, а не да карат останалите държави да ги взимат. От друга страна, дадат ли им немско гражданство, тези хора ще имат пълното право да ходят и живеят където си поискат из ЕС.

Бабет от Германия да се разпъне и изгори на клада.

протести.... глупости

Тези протести и скандиранията:" Не ме е страх!" ми напомнят един стар виц: Негър студент в София "опънал" колежка от Виетнам ,и понеже бил "надарен" я повредил. В знак на протест и солидарност всички виетнамци се събрали пред общежитието в което живеел негъра ,хванали се под ръка и скандирали : - Ти си льош! Ти си льош! И така ,докато дошла милицията и... ги прибрала на топло за хулиганство. :-((( БУРЕНА В ЛОЗЕТО НЕ ЩЕ МОЛИТВА ! ИСКА МОТИКА!!!!

Ще запали Европа. Съд и затвор за изкуфелият бабиер. Ама,комай германците не са против,щом още я подкрепят.