Британка счупи рекорда за най-тежко новородено по естествен път

40-годишна британка роди по естествен път най-едрото бебе в историята на Испания, като новороденото момиченце тежи 6200 грама. То е с 90 грама по-тежко от друго бебе, родено по естествен път в края на юли в Лайпциг.

Обратно в новината

Коментари - Британка счупи рекорда за най-тежко новородено по естествен път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бузеста сладурана.

Видите ли ги какви китове са британките, що да не раждат малки гиганти:)

Спрете да пишете простотии - пубертети и такива останали в пубертета.... егати и лумпените... каква е що е, повече от вас е направила.

Как може да разберете, че е средата на летния сезон? Отговор: Като започнат да се постват подобни новини като водещи. Сякаш в България жени не са раджали толкова големи бебета, обаче никога не съм го прочел като новина, но нали сега става въпрос за така любимата на дирниците Англия, трябва да почетем родилката като героиня, а на нашите жени майната им?!

да забранят в англия или испания да раждат големи бебета и най-вече да съобщават за това по медиите че може и световна война да пламне?! то бива бива ама толкова пък тъпотия не бива :)))

Изобщо не си разбрал/а какво имах предвид.

Ужас!

ФИДОСКА МАМИНА ;-)

crist

На тая сливата и е станала като попски ръкав!!!

Дения не е в западна, а в югоизточна Испания.

Тц, тц, тц...Тоа дзвер само ще е от сем. Фидосови!

дали и тази не е била болна от нещо като германката?

Абе, вие всичките в Испания ли сте?Рекорда е за Испания,вие взехте та завидехте!Българска работа!Да се хвалят,че жените са имали гестационен диабет и са родили застрашени бебета.

м.май 1985 г. в 3-та градска в София се роди момченце 6 кг. и 200 гр. Жената беше от Червен бряг, живееше в Козлодуй. Тогава светът не разбра.

Защото в 1985 г. бяхме извън Света!

С колко дена е закъсняла тази "новина"?

Добро да е утрото! С доста дни!

Това детенце е направило на майка си тригълника на шестоъгълник...

Да не ти се налага да "оправяш" такава след тия раждания... Няма оправия!

Тази новина е толкова стара!

Тия па са са разкудкудякали като кокошка кога снесе... Сестра ми през 1998 роди в Свищов син 6кг 500 гр, но никой не е бил тъпани за това...

Как го роди? И после мъжът й как "клецкаше", с уплътнител ли?

Браво на майката!Никак не и е било лесно, като се замисля моето дете тежеше 6кг. някъде на 8 месеца .Да и е живо и здраво и с много радост да си го гледат цялото семейство:)