205 км пътища и 39 км магистрали са построени с пари по ИСПА

67 км жп линии, 7 жп гари, 205 км пътища I-ви клас, 39 км автомагистрали (без АМ „Люлин), изграден терминал на летище София. Това е обобщеният отчет на свършеното в сектор „Транспорт” на ИСПА до края на 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - 205 км пътища и 39 км магистрали са построени с пари по ИСПА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

205 км първокласни пътища и 39 км автомагистрали, построени от това правителство? Ееее, няма такова правителство...

И за 39 км магистрали толкова ленти се отрязаха, направо е смешно. Че 39 км е разстоянието София-Драгоман.

ТОВА НА СНИМКАТА ,РАЛИ ПИСТА ЛИ Е ИЛИ МАГИСТРАЛА????? БОЖЕ,БОЖЕ..........

Даааа, строим пътища и инфраструктура на онези, които ще се нанесат на тази територия, на мястото на изчезващата българска нация.

хах -хем "почти", хем "изцяло" , а самата снимка -нямам думи.Защо ли ми се струва, че "магистрала" е синоним за пряк, прав път ?Това на снимката е като образ в криво огледало....

това естествено е ЛИЧНА заслуга на НЕГО да се слави името му и неговия пророк Цеко!!!! Амин!

У нас пърищата са трасирани от магарета, а се поддърбат от говеда!

Трасировката е нещо, което се прави след одобрение на проекта

Олиле, олиле, колко "компетентни мнения" за трасировката на пърищата (може би пътищата?) в България??? Не знам как да продължа, просто онемях...

да не говорим че по тях се движат идиоти

Ех,ако можеше да останат и хора в България за да пътуват по хубавите магистрали...

Прав си.

Е, надписът под снимката кърти мивки! Има бисери и бисери, а това си чиста перла! Краткостта невинаги е сестра на таланта ... понякога се налага да има и смисъл. Нищо лично.

Надписа нее толкова важен - погледни качеството на пътя, на самата снимка.

Аз не съм специалист по пътища, пътни маркировки и източване на пари от съответните дейности...Но от лятото, докато гледах как с шлайф машина търкаха старата маркировка / тя и сама щеше да изчезне заради долнокачествената боя/ по четирилентовия път от Бургас към Созопол и, разбира се, нарушиха целостта на най-горния слой на асфалта - една мисъл се върти в главата ми - явно фирмата, продаваща боя е бутнала по-малък рушвет / ах, каква красива дума/, от тази, продаваща абразивни дискове...Ех, кмете, ех, Митко, дори и рушвети не можете да вземете без да ви разбере всики пътуващ по направлението!

205 км пътища и 39 км магистрали са построени с пари по ИСПА. Пътища с опасни остри и тесни завои, с бързо износваща се маркировка, с бабуни, с некачествени настилки, без светоотразителни колчета на всеки 50 метра, предразположени към наводнения, със затлачени канавки, с дупки след зимните студове!

Е, това е целта! Да имат работа турските фирми по поддръжката на чупещите се магистрали.