Коментари - "Ислямска държава" пое отговорност за убийството в католическата църква в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият свят е потресен! В клането на евреите на 7 октомври са участвали активно и служители на ООН! Как по друг начин може да бъде наречено това, освен Позор!

то цял свят знае че в хуманитарните организации между нормалните работнии и доброволци има вградени радикали джихадисти въпрос на време беше да им лъснат свинските задници

По-добрата част от човечеството от Авел до днес загива така, това момче вероятно е било наистина добро. Нищо не е случайно. Убииците ги чака Божи гняв, а не девици в отвъдното.

Ердоган като защитава Хамас предизвиква земетресения и беди всякакви.

Кажи му чифут и не го обиждай повече. Юдео-масонските ционистки кръвопийци убиха и клаха 12 000 деца и бебета + 15 000 невинни цивилни в Газа. Ционистите са най-долната, мракобесна и кръвопийна сган на планетата. ЮАР и човечеството ще ги гонят до дупка мръсните ционисти за геноцид до дупка.

ама бързо ги заловиха ако беше у нас ЗАБРАВИ........ЕДНА ПЕДЯ ДЪРЖАВА И И ЗА 34 ГОДИНИ ХИЛЯДИ УБИЙСТВА НЕРАЗКРИТИ...ИЛИ ПРИПИСАНИ КАТО БИТОВИ,ТРУДОВИ ЗЛОПОЛУКИ , ИНЦИДЕНТИ,САМОУБИЙСТВА И ТН. ТА В ЕС БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ПРЯКОР "КОЛУМБИЯ НА БАЛКАНИТЕ"

Ислямския халифат пое отговорност за убийството на умствено недоразвития и прославили аллах с едно акбар.

Без съмнение целта им е била друга, вероятно поляка и децата му, но както казва Господ Исус Христос, ангелите на малките винаги гледат лицето на Бога.Ето, че за пореден път Бог им показа колко струват като хора и религия мюсулманите.Жалкари!

Ето го пак религиозния фанатик, бълващ лъжи, манипулативни измислици, слюнки и пяна в този форум против другите религии. Хей психопат пишещ тука под разни псевдоними! Иди до стената и започвай да удряш по нея с глава си.

Представям си ако в джамия /където и да било в Европа или друга предимно християнска страна/, се случи същото какви ще са реакциите на нашите добри приятели последователите на пророка....

Остави тяхната рекация , представи си каква би била тази на либералите и нео марксистите .

Сестрата на 52-годишния Джихан посочи, че той е бил с умствена изостаналост. Йозлем Джихан каза пред в. "Хюриет", брат ѝ е бил със съзнанието на петгодишно дете ВСИЧКИ МЮСЛИТА СА УМСТМЕНО ИЗОСТАНАЛИ В 7 ВЕК, КОГАТО ВЪЗВИКВА ТАЗИ РЕЛИГИЯ НА МРАКОБЕСИЕТО ИСЛЯМ.

Така мисли човек, като не е излизал от селото си.

Когато някой няма аргументи,единственото, което му остава е да обижда.

Факт е автора на Уви и го адресира до обиждащия на селянин.Не се бъркайте да ми слагате плюсове в разрез с минусите под Факт коментара.