Бургас също се кани да забрани бурките

Бургас стана поредният град, който се кани да забрани носенето на бурки. Предложението подлежи на обсъждане в общинския съвет евентуално на 27 май.

Обратно в новината

Коментари - Бургас също се кани да забрани бурките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тия призраци в нашата държава България

Защитаващите бурконосителките нека се уточнят относно правата на жените, защото педерасите имат в пъти повече права от жените. Един ден си наемете такова "облекло", сложете една бурка на празните си глави и походете с нея някъде из гората. Приятни забавления. :-)

За да бъде България християнска държава са умирали милиони българи, няма да предам дедите си! Браво, никакви бурки в България, никакви сектанстки символи!!! Ако нормалните мюсюлмани се държат адекватно, няма да имат проблеми, ама някакви агресивни нашественици ще ядат хурката!

Време беше!

В градовете, забранили бурките се въвеждат глоби за носенето им Действително, като гледам снимката на тези момичета няма да им отиват бурките.

ВМРО окончателно се побъркаха. Най-големия проблем на България са бурките. Безработицата, беднотията, корупцията нямат никакво значение за живота и стандарта на хората. Сега като се забранят бурките ще цъфнем и вържем. Нещастници!

Снимката кърти, ква е тая булка бе дирници ахахахахах

има изцяло забулена в синьо жена, минаваща на фона на плакати със сватбарски мотиви. Контрастът, мисля, е виден.

someone

сега забраняват, утре мъжете на тези с бурките ще управляват. натам вървим.

Мъжете на тези с бурките могат да управляват камила на тесен път.

Евреите винаги са предавали християните и сега си показа подлага природа роднино на мюсюлманите!

Според мене носенето на бурки трябва да стане задължително! При тия жени дето ходят напоследък по улиците - трябва да е задължително със закон! Няма как!

Така е, колкото си по-примитивен и действаш на първа сигнална система, толкова повече се впечатляваш.

Те затова ли политиците забраняват нещо което не съществува в БГ като бурките,защото масата от народа е примитивна и въобще не знаят за какво става въпрос,но се радват като олигофрени.

Мнението, изказано от МЕЛИХА, в предишният разкошен неин коментар в 9.20 часа, съм го чел, при следните обстоятелства. Някакъв авганистански министър, в предишното талибанско правителство в Авганистан, дава интерю на руски кореспондент. За сведение, тоя министър е завършил висше образование в Париж. И го питат, харесва ли му, като в Париж жените ходят така свободно облечено. И тогава той изказа мисли, подобни на Мелиха. Няма да влизам в подробности. Важното е, че талибанският министър беше завършил в Париж. И иска морала в Авганистан да не бъде като тоя в Париж. Тоест, когато жената отива на пазар, да си спокоен, че вярно е на пазар, а не се чука някъде. Защото най хубавото нещо, според примитивните хора, а да оправиш на съседа жената. А най лошото-той да оправи твоята. Нещо, което така често се случва около нас.

Свали малко еуфорията!!!

дори на руски се пише с Ф! Афганистан! все пак ако не говори тези глупсоти нпма как да еминистър там. А ако не е министър няма как да краде. А краде за да харчи в Париж. Където било аааауууу ама ного гадно разбираш ли...вервай ми.

Т.е., според теб, след като талибански министър проповядва талибански морал, всичко в Афганистан е мед и масло?! Ами иди на място там, че да видим! Къде е проблема, синьоре - е псевдоморала или в нормалните човешки ценности от сорта на не кради, не убивай, не лъжи, не пожелавай жената на ближния си и т.н.! И като туриш на жена си бурка - решаваш ли всичките си проблеми;) Ако бурката беше панацеята на човешките проблеми, досега целия свят щеше да е чаршафосан от долу до горе!

Обикновено ми допадат твоите коментари, но този път си много заблуден. Училият в Париж министър е поставено лице (сещаш се от кой), което в никакъв случай не е представителна извадка за обществеността в Афганистан. А каква е обществеността в Афганистан, виж сам от това видео: The Killing of Farkhunda. Жертвата на "религиозно възмутената" тълпа е с бурка, но дори и тя не я спасява.

Предлагам на участващите във форума да не обръщат повече внимание на Мелиха. Тя е тук не за да събира плюсове или минуси, а за да говори за исляма и да промива мозъци. Спорейки с нея, вие научавате повече неща за тази религия, без да го искате. Нека не "оскверняваме" съзнанията си с ислямски идеологии (както тя пише). Има право да е тук, както и всички останали, но просто не четете постовете ѝ, ни спорете с нея. Изглежда интелигентно момиче, но е на погрешната страна.

мелиха като каза це сıм бил жена сякаş грıм ма удари! после се свестих и погледнах надолу!... всиçко е на мястото си şтом виси!

Ама нещо не говориш литературен български, а пък за писмения , да не говорим? Иди да коментираш в Пакистан...

Няма проблем, човекът пише на турска клавиатура. Важно е да казва нещо смислено.

Тук някои се опитват да сравняват ходенето по бански и ходенето с бурка. Само едно ще кажа - в банския не можеш да скриеш бомба! Ако вашите деца попаднат в лош момент на лошо място до някой подобен терорист?!?!? Какво ли ще мислите тогава!??!

А-а-а-а можеш да скриеш и в банския бомба, можеееш. Имах една позната, дето и авиационна бомба можеше да скрие

Хаха Абе, можеш, ама ще ти е доста по-трудно!!! Иначе всяка жена крие в банския по две бомби, ама там работата е друга!

Доколкото си спомням бомбите на Брюкселското летище не бяха в бурки.

За Българските турци /Българските казвам, а не анадолските/ и евреите не, но циганските гащи на всяка цена трябва да бъдат праверявани, щото забуланата Айше /Анче/ ходо по институциите с бурка, а вечерно време можеш да я видиш на магистралата. Зер някой може да я познае и да и спрат помощите. Тя не може да пише, но кара бебешка количко от 1500 лв., а ние с жена ми работим и купихме количка втора употреба, че и второто си дете с нея отгледахме и я подарихме на колежка. Не получаваме детски добавки защото сме с доход минимално над минимума. Нещо да кажеш по въпроса?

До кога ще се говори на висок турски на обществени места?Това не е ли опасност за българите ?

А на висок цигански?

Престанете да изтривате плюсовете и минусите! Всеки има право на мнение! Правите го всекидневно!

тва е демокрация, а не свободия и за ва трият на поразия :-)

политижите набират прости избиратели товае друготое бош лав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До неосведомените: DURSUN е ЖЕНСКО име! Коментари от рода на "...това го определяте вие, мъжете" показват ярко незнание и искряща неграмотност. Дурсун е една жена, която има право да изкаже истината. Много ви боли от нея , нали? Аз съм убедена, че всяка чиста българска жена е на моето мнение. В нашата природа е да сме загадъчни и скрити.

мелиха, дурсан или айше се тая... няма да ти дойде акъла щом до сега не ти е дошъл.

"Дурсун е една жена, която има право да изкаже истината. "Винаги съм мислел че се казва "да изкаже мнение" , а това което заявява са пълни глупости които нямат нищо общо с реалността.

А Мусафа е мъжко,Ататюрк па сама си го преведи... ;)

Не говори от името на жените! Не сме в 18 век!!! Съвременното общество е вече в 21 век. Няма такъв религиозен фанатизъм.

ама като напишеш това име в Гугъл и само снимки на мъже излизат.

Това може да е във Вашата природа. Но тук сте в нашата!

someone

мелиха, защо не се регистрираш - по-лесно е за писане. мисля, че хора като теб внасят разнообразие и става по-интересно, дори да не съм съгласен с всяко твое мнение.

Напишете в Google Dursun name Wiki и ще видите отговора - Dursun is a masculine Turkish name /Дурсун е мъжко турско име/. Освен всичко друго никой не може да бъде определян като невежа затова, че не знае имената на чужди народи. Никола е българско мъжко име, но в България вече има момичета с име Никола. Ники на български е умалително за Николай, а на гръцки е женско име.

Досега си мислех, че си някакъв вид мюсюлманка, но сега вече не знам що за п/т/ичка си. Няма българска мюсюлманка, която да не знае, че Дурсун е мъжко име.

Аз пък никак не искам да съм загадъчно... страшилище!

Браво, юнаци! Висчко ви е цъфнало и вързало, та само бурките ви останха проблема! вашите управници освен че ви крадат, успешно ви баламосват от насъщните проблеми! хубава инициатива е, но не му е сега времето.

че МАЛКИТЕ камъчета объщат колата?

Е какво, като ни крадат дай и да ни ислямизират ..да ти имам "протестърската" логика :)

браво георгиев! ето един çовек патриот които мисли трезво! с забрани до никıде нема да стигнете! за пример забрана да се говори на турски и забрана на турските имена преди 1989 година! ако се забранят ислямските символи( като забрадки,бурки и т н.) хиляди богати туристи от мусулманските страни şте се откаjaт да посетят страната ви!

Айде бе, та нали Ататюрк именно с подобни забрани направи светска Турция ;)

Никой не ги кара да идват.

Нали не се опитваш да ме убедиш, че тези жени, които ходят забулени са тръгнали на екскурзия и то в България. На тях не им разрешават до магазина да отидат, та за екскурзиите им почнахме да мислим

аз не съм виждал турист от мюсчлманска държава никъде по света. така,че гоовриш пълни глупости.

То досега като нямаше забрани, гледам по морето беше пълно с шейхове, по твоята логика трябва да въведем и забрана на алкохола, а?

Напълно естествено е да се подкрепи една такава превантивна мярка срещу разпространение на радикални ислямски учения. Освен това, предполагам че всеки български гражданин знае, че сред българските мюсюлмани няма такъв обичай в обличането на жените - тази "мода" дойде някъде от близкия изток и според мен има твърде прозрачни цели.

Абсолютно ЗА. Носенето на бурка може да се използва както от жени, така и от мъже, които са се препасли с експлозиви и чакат удобен момент да се взривят. Като си вкъщи, носи каквото си искаш, но в обществото ще се съобразяваш с правилата. Ние не сме ислямско общество, където жените нямат права.

Не муцка, ще си викнем израелци да контролират резаните, проблем?

Евреите също се обрязват, тъп. А ортодоксалните евреи не само, че забрадяват жените си от горе до долу, но също така омъжените жени ходят без коса (обикновено с перука) и правят секс през чаршаф, за да не се докосват телата им. А за християнството, което не познаваш, колко мога да ти разкажа...

В тая малка България защо е нужно да се забранява град по град, а не се вземе общо решение за цялата държава?

От 40 г. живея в Бургас, до сега не съм виждал никой да носи бурки, освен през лятото много малко на брой чужденки (от бившите съветски републики) и тях ли да изгоним. Толкова ли общинския съвет няма с какво да се занимава че харчат парите от нашите данъци и цяла седмица се занимават с простотии. Това ми намирисва на отклоняване на вниманието от кражбите по обществените поръчки.

Сам казваш "малко на брой", значи Бургас няма да обеднее без тези няколко пингвина от Средна Азия, а утре някоя от тях може да се запаше с взрив като нищо....

То така и в Брюксел са казвали навремето ;)

това не са таласıми господине! това са си обикновенни хора които по волята на аллаха са принудени да се покриват! така както се покриват примерно монахините в европа! а заşто не се забраняват жените които се ражождат наляво и надясно полуголи! s minijupi i otkriti gırdi!

Така както монахиня не може да припари в Сауд. Арабия, така не може и бурка в Европа, ясно?

Ами лично главния мюфтия каза,че никъде в Корана не пише ,че жените трябва да ходят като прилепи.Това го решавате вие, мъжете.

Айде стига лицемерие! Да погледнем към съседна Турция, мюсюлманска държава, държава с основна религия исляма - как е по вашите курорти - Анталия, Бодрум и т.н. - там защо не забраните на чужденките да се събличат по бански?!;))) Или парите имат значение?

Защото това е нормално! Ненормално е да се крият под платнищата, с които ислямистите ги принуждават да ходят и да приличат на всичко друго но не и на жени. Това ли е волята на Аллах? Със сигурност не. Това е волята на извратените кретени с промити от преиначения ислям мозъци.

сура на корана Алах казва, че трябва да се ходи с бурка?

Огромна част от женската мода се прави от мъже и това следва да дава отговор за доста неща. В същото време и мъжете ходят по къси панталони, тениски, потници, сандали. Еволюиралият интелигентен мъж следва да има сексуални задръжки и да умее да се владее, а не да се нахвърля на всяко ходещо женско, което срещне, и това е част от развитието на цивилизацията. В противен случай говорим за примитивизъм, животински нагон и липса на интелект. Вие от кой тип мъже сте?

Нещо не ми е ясно. Искаш да кажеш, че мъжът вижда лицето на жена си чак след като се ожени!!! Нищо чудно тогава че още има убийства с камъни. Щото като видиш какъв вампир си си взел вече е късно.

Покажи документ, показващ волята на аллаха. То и аз, ако бях падишах, щях да кажа, че волята на аллаха е да имам 300 жени.

Защо всички пропускат най важното, забулените са ЦИГАНКИ, ЦИГАНКИТЕ нямат религия, вчера протестанти, днес мюсюлмани, който даде повече...

Утре ако папуасите от Нова Гвинея започнат да дават пари,днешните буркаджийки и голи и боядисани ще тръгнат, с една препаска през кръста.

МЕЛИХА, СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ! Изпуснах те. Диаманта на короната, ако мога да използвам подобна метафора, са твоите коментари. Вярно е, че може всички да сме в някаква степен еманация, както благоволих да те определя аз, а пък ти ми върна комплимента. Но разликата мужду твоята и нашата еманации е прекалено голяма. И твоят коментари тоя път го доказа. Умрях от удоволствие, до като го четах. И като капак на всички бяха негативмните оценки, с които те бяха оценили. Бах мааму, само двамата ли сме така напреднали, та само аз разбирам посланията ти. Всеки случай, машаллах. Ти вярно си била мусюлманка.

Hе на "арабизацията" на Eвропа - не на арабската култура.

Hе на бурките, да жвее Eвропеиската култура и ценностна система... да на демокрацията. DURSUN и Mелиха - не пишете глупости.

Нека пишат! това е демокрацията. Само си чешат езиците. Събират минусите на болшинството. Да живеят там, където няма да се различават от общата маса.

исляма е най-голямото зло сполетяло човечеството последните 1400 години.

ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЩО МЪЛЧАТ !!!! ПРИЕМА СЕ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И КРАЙ ПО ВЪПРОСА !!!!

Много ще ни падне рейтинга при най-надеждния ни избирател.Идват избори,така поне ние не сме виновни.

Булките или бурките ще забраняват, щото някаква сватбена снимка е турната.

ако не са от един пол с младоженеца..евродиректива! п.с. гледай по добре снимката!

Това на снимката е девата с младенеца. Още не са вдигнали покривалото на тортата с фигурката.

Предлагам да се забранят и антилопи гну да се разхождат по улиците, също така и бесни мангусти. Практическата стойност ще бъде същата. И докато ви хранят със стафидки, т.нар. патриоти ви харчат парите и ви се радват на питкоумието. Мюсюлманите в България с част от обществото, при това доста мирна и прогресивна и подобни забрани ще постигнат обратен ефект.

Защо преди години не се забулваха? Някаква нова мода измислиха. Никой не им забранява да ходят в джамията, да слушаме ходжата на микрофон в центъра на София, да си вярват в каквото искат. Обаче това е светска държава. Да се съобразяват с общоприетите правила на обществото.

Аз в България жена с бурка не съм виждал. Виждал съм със забрадка, при това жени от всяка религия.

Защо трябва да слушаме виенето на ходжа в центъра на София? Не знам защо софиянци търпиме това! И още нещо-във Виена е пълно с мюсулмани, но няма виене на ходжи!

На тези географски ширини няма такива животни. Върви да проповядваш на юг от екватора!!!

Анджик (както се казва на чист български) и жени с бурки няма. За сметка на това е пълно с тарикат-патриоти, ракиени патриоти, платени патриоти и християни, които не спазват строго преяждане и препиване по всеки възможен празник. Наздраве! Така ще просперираме!

докıде şте стигнете с тези антиислямистки деъствия! долу расизма!

Това не е расизъм! България е светска държава! Няма нужда да се разхождат талъсъми по улиците!!!

хайде опитай да научиш основни понятия, преди да се изакваш тук.

ще ме пуснат ли по къси панталони или пола, ако отида на екскурзия?

Няма да те пуснат, даже може и да ти ударят 100 тояги на голо на площада. Но аза питам за чий ще ходиш на екскурзия в арабска държава? Ами там всичко е изкуствено и ориенталски кич.

А в Турция по туристически обекти дават поли на жените по панталон.

Ако наистина си турчин или мюсюлманин от какъвто и да е етнически произход, трябва да си чувал нещо за светската държава Република Турция, основана от Кемал Ататюрк и за действията на Ататюрк за забрана на редица атрибути от облеклото. За твое сведение в България дори десетилетия след 1944 г. никой не налагаше забрана за облеклото. Постепенно младите сами се отказаха от това облекло. Сега носенето на типични за арабските страни носии се стимулира отвън. Не само това, дори се разпространяват теории, че циганите и помаците са потомци на араби.

няма да има бурки щото мюслитата не са толкова толерантни като нас.

Една почтена жена трябва да е чиста като момина сълза. Тя трябва да бъде неомърсявана от мъжките погледи. Вие много добре знаете каква похот и нечисти желания има във всеки един мъжки поглед, когато се спре на която и да е част от женското тяло. Защо тези мръсно-негативни енергии трябва да бъдат предаване на чистата жена и понякога да я въвличат в нечисто-изкушаващи помисли и щения? Ако жената не скрие най-хубавото, то светът ще се превърне в долнопробна оргия. На път и над път ще се осъществяват гнусни, аморални деяния пред очите на възрастни, деца с майки и порядъчни вярвящи, погнусени от аморалността на своите "съграждани". В Бургас по-добре да забранят ексхибиционистично-проваленото "ходене" по бански на плажа. Нека да построят пластмасови или дървени "павилиони", отделно за мъже и жени, и там бъде разрешено само показването на ръце до лактите или крака до глезените. Във водата да не се влиза, така или иначе все някой се дави!

Айде няма нужда! Глупости на търкалета от 19 век!!!

ти с бурка ли ходиш или си седиш в стаята като в затвор и ти прислугват дърти бабки?

Къде видя такива жени по улиците на София? Ходят си полуголи, без да им мигне окото...

Може би още не си се събудил от снощното препиване с оргии и затова не си прочел, че аз говорех за жени, а не за ходещи развалени венерически вируси.

в любимата ти турция няма бурки? Нещо не се връзва действителността с писаните глупости от теб тук.

"Вие много добре знаете каква похот и нечисти желания има във всеки един мъжки поглед" -Как да коментираме този мъжки поглед, като нещо позволено на мъжете по принцип ли???? Да спрат да гледат чужди жени тогава тези мъже или да бъдат те наказани, а не жените!

Хаха, готин коментар. 50 пръчки на голо за подсвиркване, 25 за поглед. Бой с камъни за коментар към непозната жена. Да!!

Момиченце мое, какво по-голямо наказание и възбрана за мъжките очи да не могат да видят това, което тялото им и ума желае до скъсване? Една покрита жена е много по-голяма присъда за лъстивите мъже, отколкото 2000000 пръчки на голо по техния отвратително грозен кочан или месестите им домати! Пфуй, ще повърна като пиша това.

Въх, не думай!;)) Девойко непорочна, Мелиха - от как свят светува деца се раждат по един начин - и не става само с "похотливи погледи";)))) И предвид факта, че арабския свят се плоди в пъти повече, явно вашите "чисти" жени по-често съгрешават... с погледите!

Вие на гледате ли кадри по телевизията за Турция? Поне някой сериал не гледате ли и ако да, тогава за какво говорим? Дори и в Анадола не почти не се виждат жени с бурки. Миналата година Ердоган се опита да въвежда "светски" маниери, че виждате ли жените не бивало да се усмихват, защото това било признак на леко поведение. Тогава масово туркините се събираха на обществени места и се снимаха широко усмихнати. Жената е висше творение на природата, еднакво интелигентна с мъжете и много по-работлива. Тя не е второ качество човек, нито пък е средство за разплод, нещо повече, на нея Бог е отредил свещеното право да дава живот. Дано да съм бил пределно ясен, а иначе приятно пътуване към някоя държава дето носят /жените/ вода с кобилици, не ви е необходим плаж и море.

Така е моме, затова вашите примитивни мъже ви омърсяват отзад. А ако когато си харесат друга жена, първата я убиват с камъни.

Не знам защо се правиш, че не забелязваш, че в мюсюлманските страни мъжете играят съществена роля в определяне на поведението и облеклото на жените. Ако жените наистина са равни в тези страни /в което се съмнявам/ най-малко те трябваше да бъдат питани както да носят. Ще ти дам един пример. Преди години на една комсомолска селскостопанска бригада пристигнаха млади момичета мюсюлманки. Всички бяха много скромно облечени. Освободени от контрола на родителите си, още на следващия ден се снабдиха до една с много къси поли, по-къси отколкото носеха българските. Направи си извода.

Не знам защо се правиш, че не забелязваш, че в мюсюлманските страни мъжете играят съществена роля в определяне на поведението и облеклото на жените. Ако жените наистина са равни в тези страни /в което се съмнявам/ най-малко те трябваше да бъдат питани както да носят. Ще ти дам един пример. Преди години на една комсомолска селскостопанска бригада пристигнаха млади момичета мюсюлманки. Всички бяха много скромно облечени. Освободени от контрола на родителите си, още на следващия ден се снабдиха до една с много къси поли, по-къси отколкото носеха българките. Направи си извода.

Горното е адресирано до Мелиха, но има много коментари и попада чак тук.

Ти в ред ли си? Кй те кара да ходиш на плаж? И въобще какво правиш в България?

Защо тогава не им извадите очите на мъжете. С тези мръсни погледи. Това че жената се третира като собственост, като вещ е ясно, но не виждам защо ние трябва да се съобразяваме с това

Не се ласкай, Мелиха. Мъжете освен за секс, имат достатъчно други неща в живота си, за които да мислят. Има и достатъчно други обекти за наблюдение, освен тялото ти. И още нещо - не виждам защо трябва да се спори за кардинално различни идеологии. Най-простото нещо е - живей си в твоя измислен свят, стой си сред бурките и не се меси в нашия. Двата свята са неъвместими и не виждам защо трябва да се смесват.

В интернет има снимки на жени от Афганистан, Иран, Ливан от 50те до 70те години на 20 век. Не са ходели с покрити глави - по твоята логика по-малко религиозни ли са били от тези в началото на 21 век?

Мале мале чиста и неопетнена. Само, където задната дупчица е съдрана от е---не. Много добре знам, за какво иде реч. Като бях студент,няколко мои колеги ходеха с туркини. Девствени бяха така е ама само на едно място. )))

Бла-бла на грозни жени, които се страхуват мъжът им да не види нещо по-хубаво, че ще ги зареже.

Говорих с мюсюлманка - никъде в Корана не пише, че жените трябва да ходят забулени.

Тя не е истинска мюсюлманка! Тя е китайска мюсюлманка-менте! Не е правоверна!

на парче се прави това нещо, а не веднъж и завинаги за цялата страна?! Или изнервения няма топки да го направи? Да ходи в Италия да си намери мъж да го успокои.

Шефът на съдиите в Бургас и на БСП Е.Мосинов да си мълчи. Той е шеф и на корупционните практики в съдебната система в града.

Само в името на фактологията - Мосинов е адвокат. ;)

В България власт няма ли, че общините трябва да се занимават с това? Или това е част от политиката разделяй и владей?

Защо трябва град по град? къде е държавата? България е християнска държава, достатъчно толерантна, но който иска децата му да ходят в училище със забрадки и тн или да носи бурки по улиците демонстративно - нека иде в друга държава, където това е традиция. Трябва държавата да вземе мерки и да се забрани навсякъде, а не град по град да се спасява. Ами селцата?

за голямо съжаление България НЕ Е християнска държава и от тук произтичат много беди за нея.

Искаха да пишат в конституцията християнска но френските еврогейове не бяха съгласни и вдигнаха врява.

България Е ХРИСТИЯНСКА държава!

Защо трябва да се забраняват забрадките? Християните също носят забрадки! И шапките и очилата ли да се забранят?

Никой не забранява, нито има намерение да забранява забрадките.

Как стои въпроса с Кърджали. Там ще е тест за района.

jingiby

Забулените таласъмки трябва да се екстрадират в ИД...

Вижте го това природно недоразумение на снимката. Достойно за Досиетата Х.

Недейте така. Жената е принудена да се забулва по този начин. Знаете ли колко прегазени жени има, защото гледайки света през мрежа те първо имат намалена видимост, второ са лишено от периферно зрение. Не ходят забулени по лично желание, налагат им го. Защото в света, от който идват, не гледат на жената като на човек.

Защо минуси, с какво от написаното не сте съгласни? Нима жените ходят забулени, защото така им харесва? Ами не, налагат им го. Или криво ме прочетохте и решихте, че с поста си защитавам това забулване? Не, нищо подобно. Съвсем друго нещо написах, четете.

Как преди 5-6 години нямаше изобщо жени, носещи бурки? Изведнъж станаха много вярващи! Трябва да се забранят дрехи, покриващи лицето, за цялата държава. Като трябва да се протестира, всеки да се покаже с лицето си. А не разни футболни запалянковци да се крият зад шалове и да трошат и бият!!!

Да бе, забраната щяла да съсипе туризма!?! То в Бургас не можеш се размина от шейхове и хареми. Да ги забранят в цялата държава, освен в организирани групи с лицензиран екскурзовод и толкова