Боко Харам принуди 219 момичета да приемат исляма и ги омъжи

Войнстващата ислямистка групировка "Боко Харам", действаща в северна Нигерия, обяви, че отвлечените от нейни бойци 219 момичета са приели исляма и са омъжени.

Обратно в новината

Коментари - Боко Харам принуди 219 момичета да приемат исляма и ги омъжи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш Боко не ще омъжи или ожени никого....ами най много да избягат още младежи от България.

И ако това е религияяяяяяяя....

В Нигерия Боко Харам у нас Боко Насран.

Горките деца! За пореден път се убеждавам, че исляма не е религия, исляма е варварство.

Както и да се опитват да представят исляма, като чужд на насилието, цялата му история свидетелства, че това насилие му е присъщо. Достатъчна е трагичната история на родопското по помохамеданчване.

Хората реват от Боко Харам, ние - от Боко Боклуко ...

Ами спри да ревеш бе - глезльо!

Наш Боко е обещал да омъжи всички гейове за гербери.

Калинки, Чайки и Зурли принуди да да се врекат на герберизъма ?

малиии колко си прост...

И как, КАК не те е сррамм, да си отваряш лайняната човка?

Това е черен клонинг на наш Боко Тиквата и се получил такъв в резултат на някои мутациики при прехвърлянето на ДНК-то от Банкя към Африка. Наш Боко засега само се мляска с Доган и Ердоган, но вероятно скоро и ще се обреже.

действа като червените инквизитори. вероятно е от БСП червен кхмер.

Белият дом и Брюксел мълчат със страшна сила. Явно за тях боковщината в Нигерия не е проблем.

А християнска Москма с каква сила мълчи,бе червена подлого.

Не е нужно да си червена подлога, за да забележиш очевидното, "демократе"!

дирниците трият нормалните коментари, но оставят на троловете, явно получават и те пици.

Ейй ,не престанаха да си излагат тъпите статии,виждате ли исляма колко е лош. Да ама не, никой мюслюманин ако познава добре корана и твърди ,че е мюслюманин ,не може да накара никого под какъвто и насилствен претекст да приеме исляма ,то този който насилствено подтиква някой да приеме исляма мястото му е във ада и не никакъв мюслюманин.Тези които пишат тези статии първо да се запознаят със темата добре и после да я предоставят на читателите си!!!

И кое му е тъпото! Никой не е казал нищо за исляма - говори се за ислямска групировка, която ни навира нейното тълкувание за исляма на цял свят! Принципно никой няма нищо против нормалните мюсулмани. Защо според теб не се пишат подобни стаии за будистите или за хиндуистите. Но след като си израснал в Германия, след което си отишъл в Сирия и искаш да убиеш всички които не "приемат" (имам предвод да си сменят религията) твоята религия ... е няма как да не се пише за това.

я ми кажи, има ли в исляма теза, че да излъжеш не-ислямист, не е проблем, стига да е 'за доброто на исляма'? има ли в шариата, или няма, правило, че всеки друговерец трябва да бъде или конвертиран, или убит? и, сподели, дали не наричат християните - идолопоклонници и почитатели на многобожието, само заради триединството?

Щото едно време османските изроди не са помохамеданчвали насилствено българи, нали, дебил! Ислямът е религия на насилието - прочети си корана, ако не си го чел! От исляма само юдеизмът е по-нетолерантен!

Да, да, те и българите навремето са го приемали доброволно, а може пък да са го приемали исляма от не-мюсюлмани, дигизирани обаче като такива. Знае ли човек, чудеса всякакви по този свят

Ба си,и ако ми се падне някоя грозница кво я прайм:)))

не вервам в "услугата" да има включен гаранционен срок за "стоката", но знам, че има страни, в които жените са абсолютно малцинство понеже биват считани за ненужни и просто не биват "произвеждани". в тези страни мъжете търсят булки и в съседни държави и хич не подбират... дори коя да насилят по зверски. да, наистина до там стига малоумието на поверията и преданията. каквото и да се говори, и все пак, жената слага точката на съвършенството на топлината на едно (сем.)огнище.

навсякъде по света Боко си е Боко - мутра и трафикант на женска плът и наркотици!

Ама много интересно нали....защо братята американчета не си насочват малките F16 на там.....защо ли? Няма далавера...няма злато и петрол при диваците нека се трепят един другимо.... нали:)

Още тълкувателите на корана ,не могат да се разберат,на колко години може да бъде женската за оплождане от мюсулманин.Щото понякога стават грешки и откровенна узаконена педофилия там .Според саудитските тълкуватели на корана обаче сирийските женски се развивали по-бързо от иракските- защото в Сирия било по-топло,и Според тези учени в по-топлите места женските се развивали по-бързичко от връстниците си в по студени райони на планетата. Няма как едно 10 годишно дете да бъде дотолкова развито,че да износи плод!Въпреки това,родителите на такива деца, ги женяп на сила. Общо взето,странни работи има в тази тяхна религиозност.И там гейството не е наказуемо и мъж може да бъде гей - само шиитите в Иран бесят гейове. Общо взето -малко камиларска логика!

ТА от тея 220 девици един господ знае колко са били навършилите пълнолетие!

не ядосваите германците че ще ви избелят всичките *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно са отвлекли над 500 души. Какво ли прави правителството там ???

Краде пари, спечелени от продажбата на нефт, и си живеят като крале. Един нигерианец веднъж ни попита ъащо не отидем на почивка в Нигерия / много било хубаво. След като му казахме, че не искаме да бздем отвлечени, той беше много очуден. Каза ни, че само ще трябва да си платим и ще ни освободят - никой нямало да ни убие. Хората там били бедни и така си иъкарвали по някой лев.

Явно до мюсюлманските държави още не са стигнали еврогейските ценности.

Кошмар! А пък религията им била "мирна"...

религията никъде не е само мирна. религията винаги е била използвана за манипулация на неграмотните, които не са чели и един ред, а само са (по)(до)чули нещо си, предадено от някои си.. които минава за "вещ" по въпроса, а е адски долнопробен манипулатор. има конкретни текстове, които забраняват робството, дори има и текст, които е предвидил злоупотребата с текстовете:1. 78. Някои от тях са неграмотни, не познават Писанието, а само измислици. Ала те само предполагат. 1.79. Горко на онези, които с ръцете си пишат Писанието, после изричат: Това е от Аллах. за да го продадат на нищожна цена! Горко им заради онова, което ръцете им написаха и горко им заради онова, което придобиха! все пак, става въпрос за свободната воля на човека сам да избира между добро и зло и така, чрез своите дела, или безделия да бъде оценен дали:1.81. Да, който придобива злина и грехът му го обгражда тези са обитателите на Огъня, там ще пребивават вечно. 1.82. А които вярват и вършат праведни дела, тези са обитателите на Рая, там ще пребивават вечно. дано този път да бях добре разбран.

будизъм, православно християнство, мейнстрийма на почитащите евангелието (без разните там малки секти евангелисти), раста - има много религии, които отричат насилието. всъщност, атеизмът също е религия (вярване) - също толкова неподкрепено с факти колкото което и да е друго. Така де, дай ми доказателство, че Бог няма.

първият въпрос, които изниква е: в коя година в същност на "цивилизацията" сме. хахахаха.. разбира се, че тези престъпни и античовешки деиствия на абсолютни неверници нямат нищо общо с посланията в корана, дори напротив. те са насочени пряко срещу Аллах. тези дела, обаче, имат много общо с мръсни сделки и написани от адови създания с напълно възпалени мозъци "закони", които противоречат на всекой цивилизован разум. да поставяш някакъв си шариа-т, над главните Правила написани в началото на Корана, значи да поставяш низоста на човека над Всемилостивостта, Милосърдието и Справедливостта на Оногова, в който се кълнеш, а в същност зад гърба Му да проклинаш, но оставш сам прокълнат с наказанието да носят в сърцата си болест и да се лутат в тяхната престъпност и невежество -купили заблудата на злото, наместо напътствието на разума..

Омъжил е 220 девици за 55 фундаменталисти.Технят господ разрешава един мъж да си има до 4 парчета женски.Докато при нашата религия,един мъж може да има една жена,която да се боцка с останалата мъжка част на планетата.

Абе искам всички т.нар. бойци на "Боко Харам" да бъдат заставени да приемат гейството и по спешност омъжени за закоравели затворници и задомени семейно по африканските затвори.

А пък наший Боко Рапан ходи да козирува на ислямистките аскери ама то не е неморално тъй да се каже

Абе, мамка му, има ли някой от вас който да е чул, прочел или видял от както е жив, нещо хубаво, нормално и човешко щом стане дума за мангали, мюсюлмани или ислям?!

Няма нужда, кадрите от срещата на сенатор Маккейн с главатарите на ИДИЛ си ги излъчиха по CNN миналата година. Тогава обаче ИДИЛ бяха от "добрите". Информирай се малко повече преди да пишеш.

Този не е неинформиран. Той е платен драскач на смяна в съботната вечер.

Знам, даже трие мнения когато не му изнася.

Боко Харам се ръководи от ЦРУ и се използва, за да се дестабилизира региона за да има извинение за чуждестранна намеса. Сценарият е познат - явно има ценни ресурси там.

Другарю, Ръководи се от Партията. Не ни обиждай, не приписвай нашите заслуги на ЦРУ. Ние си знаем работата.

В Нигерия има уран, който се експлоатира от френската група AREVA.

Нее в Нигерия а в МАЛИ

Тези не го правят заради вярата, която им служи за прикритие, а заради мръсният бизнес.

НАТО да не са решили да бомбандират сега и в Африка? Много са нагли тия гадове, като нищо и тука могат да предизвикат някакви размирици.

Няма да се изненадам ако има снимки на Джон Маккейн и с главатарите на Боко Харам!

Да ги ожали човек!И там имат Боко!

Да няма грешка в заглавието? Дали не е вместо Боко Харам, да е БОКО ТИКВАТА?

а може би "харам" е... харна, голяма тиква... на бантустански?!?

Абе, какъв морал има модераторът, който ми изтри критиката към един, който се радва на отвличания и изнасилвания и робство?

Платен драскач да пита за морал ли ?

А бе ,то и българки ги женят насила по Е С ,но за това никой не говори . Явно не ги броят за хора в ЕС.

Що НАСИЛА бе Генчо. Границите са отворени - всички като теб още утре могат да хванат пътя към любимата им Русия.

Генчо

Тук мнението е върху фактите ,а не политика .Да си чувал за изнудване за пребиваване или платени бракове. Преди около година това официално го съобщи ха по новините , цитиращи английските медии.

...боже ,как тъй ба баби за председател-сводник ми дадоха още една пинция да гласувам за него?

Това е добре за момичетата нека се омъжат а не като тука не могат и седят сами на по 30 години стари чанти

Пожелавам ти и тебе да те омъжат принудително. Ако си мъж още по-добре.

"...принудителните бракове са обичайна практика в лагерите на ислямистката групировка." Принудителните бракове са си обичайна практика в по голямата част от третия свят, и особено в мусюлманските страни. Като правило момичетата там ги омъжват за който даде най-много пари за тях на семействата им. Ако тези не бяха отвлечени, пак щяха да бъдат омъжени принудително, само че семействата им щяха да получат по някоя и друга коза или крава за тях. Като се има предвид че в Африка раждаемостта е най висока в света, семействата им сигурно имат и други дъщери за продан, така че вероятно не са ощетени толкова много.

Тази организация "Боко Харам" се е присъединила към Ислямска Държава-ИД.Фронтът "Ал Нусри",които воюват срещу светската власт в Сирия,подпомогнати от САЩ,Турция,Катар,Саудитска Арабия,сменят си името на "Ислямска Държава",към тях се присъединява и "Боко Харам".,имат бюджет над 7 милиарда долара и около 120 000 камикадзета,тяхната държава,казват,че е "халифат"На картата на джихадистите България е тяхна територия.Влизат почти всички държави ,които са били в Османската империя.България според тях е окупирана от неверниции, трябвало да бъдем освободени.

как бе тука си е боко - пазари се за правителство

Абе там си отглеждат боко , а ние тук харам. Ты мисля аз.

Ааа не боко(лай.ото) е тука,а там е харема!

МВФ и САЩ правят това, в Африка повечето богати на суровини страни брутално се ограбват и умишлено се държат бедни, без работа, ток, вода, държавност, образование, живеят в колиби. Тези неща и при нас ги правят с разликата че едно време бяхме на средно ниво и имаме спомен какво е нормален живот. В Африка от роби, в момента са колониални роби. Ако не и ограбваха нефта и другите изкопаеми, щяха да живеят добре и нямаше да има почва за такъв екстремизъм. В момента е смес от радикален ислям и бунт срещу колониалното робство.

Замисли се обаче, че трябват и продажни местни за да действа схемата! Ако не бяха неграта(без да се обиждат, те така си говорят помежду си) по-продажни и от БГ депутат, трудно щяха да ги поробят. Поне да са продажни, но само на национално ниво, тоест да не се продават на чужденци. Национал-продажници. Пак ще са по-добре. С две ръце признавам, там е по-зле от българия. Ебола ги мори, милиция ги трепе и изтезава.

Не е само това. Има си манталитет, ген - и ние българите много добре си го знаем! И да не забравяме, че природните им богатства станаха такива благодарение на Запада! Ами ако нефта не беше станал кръвта на съвременния свят? Сега в Африка щяха да си живеят щастливо в колиби, да си воюват между племената! Парадокс - станаха богати благодарение на Запада и бедни заради него!

Добре, но като дойдат на Запад масата африканци и араби запазват манталитета и начина си на живот, капсулират се, не се развиват! Явно причината не е само в лошия Запад! Нима ако сменим швейцарците с нигерийци Щвейцария ще остане същата!