Пат Бюканън: Ислямът завоюва Европа

„Либерализмът е идеологията на самоубийството на Запада“, написа през 1964 г. Джеймс Бърнам в „Самоубийство на Запада“.

Обратно в новината

Коментари - Пат Бюканън: Ислямът завоюва Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказано е научно - чрез ДНК анализ, че германците генетично са семити. Може би затова така охотно приемат хора от същата група. Но новодошлите са се развивали при съвсем други условия (ниско образователно ниво, друга религия и култура). Отношението на мъжете към жените е много показателно. За тях жената е нива, която мъжът трябва да оре колкото може по-дълбока и да я засява по-често. Нямат нищо общо с кротките и работливи турци, които работеха по немските заводи.

Прав е! Разбира се! Още повече,че това преселение и унищожаване на християнското население е дирижирано от ислямистите! Това е новата война,която хвана дъртаците от Европа по бели гащи! Ние и южните народи,които сме я сърбали тази попара 5 века знаем.....

Навремето е имало войни за Европа, колко пъти мюсулманите са правили опити да завземат Европа. А сега Европа ги покани доброволно. Тези хора са 2 века назад в развитието си . Да сте чували известен университет в близкият изток или в Африка?

Според мен това е абсолютно вярно. Тази политика на безмислено великодушие е самоубийствена. Да, когато трябва може да проявиш съжаление и велокодушие, но този случай е изключение, защото това е бомба със закъснител. Когато някое правителство взима тежки решения, например да жертва някого, за да спаси други, също не е хуманно, но го правят. А сега отказват да вземат подобно решение за да спасят Европа.

не ни врастаите в средновековието моля *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

*hit! Четеики това се оказва че след 10г Рашата ще са по-гут от ЕС-ките?! Само количеството имигранти което се готви да стъпи в ЕС и не ЕС страните е достатъчно да съсипе икономиките и нежния социален и културен баланс. Аз като гледам май най-добре към Австралия и Нова Зенландия да се насоча.... Там по -трудно се стига ама и на Чинезете не им е лесно да доплуват... Баси мат-а в три хода ни изигра чичко Сами...

Допуск на бежанец/мигрант извън Европа само срещу кастриране/стерилизация и вяра в християнския бог!Не бива да се толерират чужди вери и култури! Те ако бяха свестни нямаше да напират към Европа!И без човекоподобни!

че в бъдеще ще изчезнем като индианците в демократичен САЩ!Мигрантите са на свобода,коренното население-зад оградата!

Не може по друг начин, така трябва. Така го искат нашите партньори от САЩ.

някой знае ли как живеят сега белите в ЮАР и Зимбабве ? В оградени селища и не смеят да излязат навън без пушка или? Хубаво е да знаем какво ни чака приблизително въпреки че мюсюлманите са значително по-лоши от зулусите мисля...

За какво са били всички битки на Европа през средните векове и кръстоносните й походи?

Не дърпайте дявола за опашката!За всичко си има време и място.Бедна ни е фантазията,какво са ни приготвили за сервиране.

Всичко на материала Е типтоп, Дир.бг... НО ! - Сте пропуснали Основополагащия Въпрос : - Защо потокът бежанци/мигранти НЕ е КЪМ цветущите страни с Такава/Тяхна ориентация ?

По време на социалистическия комунизъм много източногерманци се опитваха да избягат през България в Гърция. Християни. Убиваха ги на място на границата българските граничари. Християни. Да , но сега това за мюсюлманите не важи . Кой рязан турчив в ЕС иска да направи Европа мюсюлмански халифат?

баба Меркол с какво я дрогират ?!? Не е нормално това - дава ли си сметка ,че след нея единственият адекватен избор на немците ще бъде Адолф II.

Още един българин не знаещ историята на Германия.Германия създадена от мюсюлманина вилхелм фридрих 1,тя остава единствената държава по онова време незасегната и ненападана от османската империя,нито по суша нито по море.Относно Хитлер ами,че той е създаден от американци и британци за да унищожи лявата вълна от комунисти и социалисти в Европа.Да не си мислиш,че един случаен човек се явява на избори печели ги и хоп става водач на цял един народ?Да не говорим,че Хитлер изобщо не е печелил избори,а е бил въоръжен до зъби от САЩ и за първи път напада лявото правителство на Испания,сваля го и слага на власт фашиста Франко.

симо

Няма как-подписала е,,канцлер акт,,.Точка.

Ами кво да прави, от САЩ така и нареждат.

Според мен правилната формулировка не е "либерализмът е идеологията на самоубийството на Запада", а "либерализмът е чичосамовата идея и похват за убийството на Европа"!

Изгонването на всички евреи от Европа е ключа към всичко.Съществуването им в Европа е отрова за континента.Махнете се доброволно,вече имате своята държава,макар и терористична.

Това е все едно да успеем да избием паразитите.Той Хитлер не е успял да ги изгони камо ли някой друг!

KATO GANDI

Когато Джордж ДабълЮ беше президент (на САЩ) бежанци нямаше. След като 0бонго стана президент се появиха ИД, а после и масовото преселение на мюсюлмани към Европа. Ама Буш беше консервативен, а 0бонго е комунде.

Ето ви един готин виц по въпроса за имиграцията: "Американски конгресмени отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати. Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал: - Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти ... Защото ние навремето подценихме този въпрос ..." ;-) Помислете!

Е да но се е получило нещо хубаво за нашата раса.Очаквам така да стане и в Европа.След като се насити с ненавиждащи САЩ хора те ще избират правилните хора,които няма да ни превърнат в колония на САЩ.

Как винаги ни бутат в потьващата лодка забелязвате ли.Време е за Референдум по вьпроса за ЕС и Нато.

И съд и затвор за националните предатели от български произход в България и навсякъде по света.

Исляма искал да превземе "християнска" Европа. Няма страшно, няма да я превземе, понеже такава Европа от доста време на практика не съществува. От християнството в Европа са останали само сгради и остатъци от "християнски традиции", и само тук-там истински вярващи християни. Всичко останало е едно безумие. Мюсюлманите, поне една сравнително голяма част от тях, уважават и се съобразяват със своята "Свещена книга"- Корана. За разлика от т.нар. "християни" от Европа, 90% от които не само, че не са чели никога Библията, а и не дават пет пари за нея (за която уж твърдят, че е Свещената книга на християнството). Ако знаеха и приемаха сериозно Библията, никога не биха залитнали по самоубийствените "хуманистично-толерастки" учения, и съответно исляма никога не би имал никаква сила и власт да премине границите на близкоизточните пустини. Но сега няма какво да се сърдим на мигрантите, Европа за жалост наистина сама си е виновна. Мигрантите, и като цяло мюсюлманите не са чудовища- те просто правят това, което според техните представи е добро, и го правят с убеждението, че наистина вършат добро. И насреща си не виждат нищо и никой, който да им покаже, че са в заблуда, напротив, безумното поведение на Европа само задълбочава техните убеждения...

Napulno ste prav!

Oрганизирането на релиогиозна война изисква огромен капитал за оръжия, подкупи, провокации, агентурна мрежа, пропаганда, специалисти... Не е ли ясно КОЙ дава тези пари без да има за цел финансов девидент от цялата тази работа !?

не видяха ли и в холандя и в франзя и тн,че мусулманите не се интегрират,какув е смисула да се опитват пак???не мислят ли за собствените си хазии?

да пат е прав и тузна ни маика булгарска,но тои нищо не казва за факта,че в калифорня вече белят човек е малзинство,че техните "блакс" са изоставени и дурзани в мир само от палките и полизята.

Миграция в исторически план винаги е имало. Само че досега местното население не се е давало без бой. В момента сме свидетели на огромна глупост и самозаблуждение.

Тези исторически миграционни процеси са били на езически племена , а не на ислямски орди, на които в монета им се внушава, че световният халифат може да се постигне по "мирен" път именно чрез тази умишлено инспирирана инвазия Още Кадафито намекваше за нея!

да де и аз това имам впредвид

Браво на Бюканън! ... Имало и умни американци, при това републиканци. Нека сега соросоидите кажат, че този е путинофил и е купен с рубли!

а вие, соросоидчета, продължавайте да защитавате евроГейските ценности и толерастията на либерализма в ЕС!

Саудитска Арабия (основният съюзник на САЩ в Залива) е отказала да приема бежанци от Сирия, но е поела задължението да осигури финансова помощ на бежанците, като финансира изграждането на 200 джамии в Германия..

Дори и най-цивилизованите страни в света не са готови за такъв либерализъм. Все още сме много далеч за такива възприятия. Човека като цяло все още няма единна позиция за това какво е "справедливост". И докато това е така ...(а то може да е вечно)...трябва да се сопре малко.

Американците пак използват термина "Трети свят"- до скоро бяха "развиващи се пазари". Като им искаме на тези страни пазарите, ок, като искат да изнесат хора, щото друго просто не могат се връщаме към "трети свят"... ЕС да му мислим, че са вече тук

Ще ни на тресат едни 2-3 хиляди измекяри да ги храним и тях. Не стига, че храним циганите...Затваряме границите и това е! Нека някой ме обвини в расизъм или в каквото и да е. 500 години ни стигат!!! На нас Българите, генетично ни е заложено да не обичаме другата религия. Нямам нищо против тях, но не ги искам в нашата родина.

2-3000 е просто розова мечта...смятай ги поне 200 -300 000:(

"Да отнемем силата на неверниците. Осама е жив..."

Вместо Човекът да се излекува от многобройните религиозни болести и единното Човечество поеме пътя към звездите, го налегна още по-тежка болест - Ислямът.

someone

в либерализма е хубава свободата да избираш как да живееш. ако искаш ставаш образован, богат, с образцово семеиство, ако искаш ставаш наркоман и спиш по паркове - твоя работа. либерализма е абсолютно несъвместим с радикалния ислям, които идва в европа - там има строги правила всеки как трябва да живее, на колко години да сключи брак, колко деца да има, как да се облича. в либерализма живееш като индивидуалист, в радикалния ислям - като част от общество, което те наблюдава. няма свобода. в радикалния ислям е почти задължително да имаш много деца, в либерализма е по-скоро обратното - 0 или 1 дете. едната култура ще убие другата.

С по едно дете на жена и да нямаше Ислям, либерализма пак щеше да се самоубие. Между другото Израел не вярва на либерализма и за това еврейката има по 3 деца средно. Ако имаха по едно дете отдавна арабите да са завладели Израел.

Европа така или иначе щеше да умре с или без бежанци! Имам много познати Англичани и всичките са несемейни на около 40-50 годишни. Когато ги попитах защо, те ми отговориха че семейството е задължение, което изисква огромен финансов ресурс и нерви. Цялото им себеидентифициране е в материалният свят и единствения начин да общуват и чувстват в такъв свят е чрез пари, чрез които можеш да консумираш и така да преценяваш кое е добро и кое зло, кое е хубаво и кое лошо, кое бяло и кое черно. И затова предпочитат да живеят сами за да могат да са адекватни в day-to-day динамиката на " европейския социус". Ако не бяха икономическите имигранти през последните 20 години сега Англия щеше да е не по-голяма от България. За всички, които ще ми цъкнат минусче искам да попитам. Защо въпреки огромнота популация на роми в България, която се увеличава в чудовищна геометрична прогресия, България е шампион по топене на населението? България живее по-добре от страните от 3-тия свят. Просто българите се по-европейчват и искат да са консуматори като Европейците, но нямат пари с които да консумират. Привнасят се ценности които може да се обезпечат само с пари, които българите нямат. Българинът живее страхливо и свито, по скоро не живее, а оцелява. Затова сме и шампиони по топене на нацията, въпреки прираста на ромите.

Спрете ислямската инвазия в ЕВРОПА!!!

Нещата не са толкова сложни, колкото искат да ги изкарат. Войни, глад и бедност е имало ВИНАГИ в Азия и Африка, при това в много по-големи мащаби. Не забравяйте, че преди 50-60 години сред най-бедните страни са били и Китай, Индия, Виетнам, Таиланд, Камбоджа, Малайзия, Индонезия, Корея, че даже и Япония! Просто в Европа имаше ясни правила - даваха политическо убежище на бежанци, за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ границите бяха затворени, пиле не можеше да прехвръкне. Какво се е променило сега в света? Нищо. Вместо бедни китайци, индийци и японци, имаме няколко пъти по-малобройни нигерийци, еритрейци и афганистанци. Променила се е само политиката на Европа. Приложете стария изпитан подход - приемай бежанците, връщай другите! И всичко ще е наред. Е, да, трябват разходи за борба с каналджиите и трафикантите, а също и за връщането на нелегалите в родината им - ами, правете ги. По-добре да харчим пари за тези цели, отколкото да преживеем поредната катастрофа в Европа.

трябва да екакто е било навремето----целуват кръста и тогава влизат в държавата

Корана не им забранява да се преструват, 4е приемат друга религия, докато полу4ат заповед.

Ислямът ще бъде религията на цяла Европа Муамар Кадафи, лекция в Италия, август 2010

Вижте снимката и потърсете в нета снимки на другите черни кубове по света. Те са символ на сатанинско-рептилско-юдейската пирамида която се стреми към затриването на хората (бялата раса). Всички останали раси са с подчертано рептилски гени.

Разбира се, че това е най-страшното. Промяната на етническата карта на Европа. Другото е алабалистика. Лошо, много лошо бъдеще за християнска Европа!

Един от основните въпроси е: Какво ще става с вече пристигналите, на които не се дава убежище? Ще стоят безкрайно в бежански лагери или ей така ще си живеят където искат без да имат убежище? И като им се родят 1-2 деца какъв е шанса да бъдат изгонени всички после? Май никакъв. Значи раждат и остават комплект всички.

Мога да ти кажа как е в Израел , там те питат Имаш ли пари за билет ? И ако кажеш не , те пращат в едни лагери да си го изработиш и те качват на самолета , а ако имаш на самолета и това е. каквот си си взел с теб това ти е . Моя леля се върна така ,но си плати билета

едни косовари , които си бяха направили по две деца , те реваха реваха ,но това е , родени са от бежанци и след освобождението на Косово ги върнаха в демократично Косово !!!

И нека всички вече да разберат, че най-големият враг на обединена Европа са САЩ, които създадоха Ал Кайда, ИДИЛ, за да предизвикат мюсулманите да хукнат към Европа, заради благините извоювани с труда на европейците, за да искат от помощите, добавките. И ако Меркел в момента избива комплекса си заради 2рата свтовна война заради гоненето на евреите, то след 10 години картата на коренното население на Европа ще е друго. И за какво бяха всичките икономии, лишения и страдания на европейците

Меркел е лидер на окупирана държава и и го напомнят, макар че не се дава гласност на това.

Еми какво да ви кажа... Щасливци са тези, който са се придържали към поговорката: "Яж пий и си носи новите дрехи" За другите е късно...

Иване , това не е поговорка . В Библията - Стария завет Еклисиаст глава 9(7) Иди, яж хляба си с веселба и пий виното с весело сърце; глава 9(9)Радвай се на живота с жената , която си възлюбил във всичките дни на суетния ти живот , които ти се дадоха под слънцето.

Убийствено точна статия! Само погледнете общите кадри на бежанците, да видите, че процентът на мъжете между 20-30 години, охранени и здравички, е към 95, останалото, за цвят, са жени и деца... Това е инфилтриране на армия, мюсюлманска армия. Погледнете и отношението на тая измет към храната и водата, които са им осигурили безвъзмездно - просто ги хвърлят на земята или изоставят припасите след себе си...Тези хора идват с наглостта и претенциите си, утре ще искат халал, бурки, шериат и джамии...Българите сме експерти в това - помним ония 500 години...Да му мисли мекодупа Европа, Германия и Франция тепърва ще пламнат....

Абсолютно съм съгласна с коментара. Само ще добавя, че следващата стъпка ще е и християните да носим чалми и бурки, за да не накърняваме "дълбоките" им религиозни чувства. А ако не го направим ще ни обявят джихад в собствените ни страни.

Tрябва да се радваме ние европ-ците че ще имаме възможността да имаме 4 законни жени, няма да е зле, харема ни ще се разнообрази , пък и генетичният фонд също ще се обогати. A ти PİPİ също ще имаш богат избор .

Ислямизация на Европа ,това е тая паплач, която идва тук !!! те не идват ,за да работят , а за да живеята гърба на социалната система на Германия, Франция,Австрия....те затова и не искат тук. Когато свалиха и убиха Кадафи най-голямия проблем на новите лидери на Либия беше да осигурат заплатите на либийците , защото там либиец не работи !! Лабийците са или деца , за които се плащат помощи или са на заплата ,защото са либийци !!! И те се кучеха до изнемога !!! Сега държавата им е раздирана от демокрация, разбирай гражданска война и никой не го е еня за заплатите им....и те хоп в Западна Европа ,там дават пари ,че и двойно ,тройно , ако имаш деца !!! Това са те паразити !!!

Някой да е видял муслим да работи!!! Е няма и да види, на времето в Ирак и Либия работеха бели хора, да им строят държавите. И какво направиха запада и америка! Разръфаха тия държави и сега ще си берат плодовете. И не разбраха, че демокрация не съществува в мюсюлманския свят. Сега искат да махнат и Асад, само , че той и хората около него поне имат акъл. Всичко друго сириец е паплач и тръгнало към европа...

Я, имало и умни американци! И Кисинджър е от тях! Ама вместо тях да слушаме, ние слушаме клинично изявени идиоти като Буш и черни маймуни като Обонго, които искат да напълнят Европа с идиоти и маймуни.

Границата на България трябва да се възстанови както е била преди. Трябва да се попречи на мигрантите да влизат в нашата държава-територия. Те не ни трябват, те са друга култура. Германия и Австрия в момента "купуват" мигранти за да им работят без пари. Те и те, са виновни за нещастието на тези хора...Другото си го знаете.

Ислямизация на Европа ,това е тая паплач, която идва тук !!!

Пат Бюканън e комуне!

Сигурно и американските президенти на които е бил съветник? Ти за кого работиш? Да не ти резнат траншовете! ;) Че май нагази лука.

Евала бе, ОЛИГОФРЕН!! Виж колко отрицателн вот си събрал....

Поздравявам всички българи с празника 9-ти септември. Поздравявам също стари и нови фашисти, политици, магистрати, идва нов НАРОДЕН СЪД.

Единственото, което ще дойде е повсеместна ислами-циганизация.