Искрен Арабаджиев: Все още не сме затворили вратата с БСП

"Показахме, че можем да работим с други партии в предходния парламент", подчерта депутатът от ПП

Обратно в новината

Коментари - Искрен Арабаджиев: Все още не сме затворили вратата с БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори не проумявате, че българите ви затвореха на вас вратата да се саморазпореждате в България както показват изборите.. Какъв морал може да имате всички намърдали се в 48НС когато първата ''сила'' има 10% доверие от българие имащи право на глас...Закривайте тази бездънна яма поглъщаща милиони всеки месец наречена НС и се обърнете реално без лъжи и лицемерие към българите и българските интереси ако искате реално довери да спечелите политикани.

И ти ли Бруте, сине мой! И ти ли прокарваш руските интереси ! И да твърдиш, че сте прозападна партия ,когато искате да забраним заедно с БСП износ на оръжие за Украйна? Иначе ПП и БСП сте си лика-прилика! И двете уж партии се надцаквате кой-по-високи заплати и пенсии ще даде ако се докопа до власт, готови сте и държавата да загробите с вашите популистки идеи, бизнеса щели да подпомагат-той малкия бизнес вече е на командно дишане, когато мерките ви тръгнат няма да има кого да спасяват, ще стигнат за на гроб цвете да сложите. Толкова ни разочаровахте, ама от къде да предположим, че сте толкова вредни и незнаещи.

Предполагам имате общо мнение с БСП относно Русия и Путин:))) А Митрофанова? Коментирате ли тези неща с БСП, в контекста на войната, която ескалира? Ще връщате ли дипломатите в посолството? Нинова какво мисли?:)))) Ако не сте изяснили евроатлантическите позиции и тези относно ЕС, човек може да остане с впечатление за безпринципна кУролация с цел порочна власт:)))) Или сте принципни или не сте...няма полубременна жена:)))

Каква врата? Пърдите в една кошара. Нали сте от същото червено котило.

Все още не сме затворили вратата с БСП. Какво самочувствие само. А кой се натиска да влиза във вашата врата. Особено пък БСП. Откраднахте им програмите. Присвоихте си всички издействани от тях социални програми, увеличчението на пенсиите. Всичко, което Нинова извоюва с бой, натиск и ултиматуми. И сега всичко било ваша заслуга? Ами че то БСП трябва далече да стоят от ПП. Тотално деградираха. Или по-точно, маските паднаха. И Киро вече не се хили самодоволно.

Викаш, всичко което Нинова извоюва за неработещите на сметката на работещите и външните и вътрешни дългове, нали. Ще убиете златната кокошчица така и няма да има после яйца за никого. То, на 4 човека 1 да не работи, 3ма да работят и да го издържат - бива, ама обратното: на 4 човека 1 да работи, 3ма да чакат на него да му висят на врата на джоба, не може. Чупи се държавата, обществото така. А може би това е и целта.

Приятелче тези тримата цял живот са работили и сега не могат да свържат двата края,спри да гледаш в чуждата паница, особено когато тя е празна и гледай себе си.

Нещо, тази фамилия ме притеснява

Хаха, на снимката са изтипосали и оная лудетина Летящата Козила Ерато-Елисавета Белобрадова от ДБ.Голяма откачалка !

кви са тия гайсчета?

С БСП една дясна партия.

ПП са камуфлажна партия според К.Андролова. Това изглежда е политкоректно определение за ЛЪЖЛИВА партия. ДБ са същите. Приличат на камуфлажния Мунчо. Под камуфлажа - пРезидентска република...

Голям смях. ПП дясна партия.