Искрен Арабаджиев от ПП: Високите цени са предизвикателство за управляващата коалиция

Очакванията на “Продължаваме промяната” са оставка да подаде и главният прокурор, заяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусни нищоправци!!!!! Най-много месец им давам........

Това правителство е падение. За първи път в живота ми ми бавят ваучерите за храна, защото тези един бюджет не могат да приемат. Тепърва ще гледаме циркове.

Тези трябва да управляват, а не да се обясняват кое им е предизвикателство. Пълен разгром е в държавата, не знам до кога ще ги чакаме да се натутат. Ясно е, че нямат хабер какво трябва да се направи.

Ами не ги чакай.

Кире...

Искрен ли си?

От ПП /пълни популисти/ почнаха с оправданията.

какъв парадокс, а се казва “Искрен”.

Копие на Корнелия Нинова, сипе популизъм и лъжи с тонове!

Омразата в политиката не води до нищо добро. Да гласуваш анти някой си, води до недоразумения като ПП на власт. Та, тия юнаци нямаха лице извън Кирчо и Кокорчо, нито самоопределение какви са, за платформа/програма да не говорим. Нямат и топки да провеждат някаква реформа. Моля ви, на следващите избори мислете по-задълбочено, за да не губим време в израстването на псевдополитици.

Гледах го в Панорама . Младежа който беше също в предаването го разби само с две изречения .Може даго видите на запис (в края на предаването)

Заместник-председателят на КПКОНПИ Антон Томов Славчев може да провери шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев, за когото Биволъ разкри миналата седмица, че не е декларирал пълната цена на апартамент на три нива и тераса. Възниква обаче въпросът кой ще проверява Антон Славчев, който също не е декларирал пълната цена на апартаменти и остъклена тераса от 244 кв. м.. В декларацията на Славчев е отбелязано, че терасата от 244 кв. м. струва 38 000 лв. Няма данни за идеални части. За странно ниската цена на терасата първи съобщиха от сайта “19 минути“. В Имотния регистър се вижда, че същата остъклена тераса е изповядана на цена 216 419 лв., но придобивката е съвместна, а не само на Славчев. Терасата определено си си струва парите, тъй като е в нова сграда и е доста по-луксозна от обикновен остъклен балкон. Вижда се, че постройката е със солиден покрив и е напълно пригодена за целогодишно обитаване. Достъп до терасата имат три апартамента на първия етаж на сградата на ул. Нишава 4 в кв. Хиподрума. Един от тях е собственост на Антон Славчев, а другият е на половинката му в живота Зорница Атанасова Тодорова. Третото жилище се води “ателие” и е закупено от брата на Антон Славчев – Светослав, който също се е включил в купуването на терасата. Цената на апартамента на Антон Славчев е очевидно под всякакви пазарни стойности, тъй като той е платил за 62,6 кв/м. и три гаража (17,13 и 13 кв.м.) само 29 251 лв. В декларацията му те са описани по следния начин: апартаментът “18 639 лв. и приращение” и гаражите “10 610 и приращение”. Зорница пък е платила 20 140 лв. за 64 кв.м. Така средната цена на жилищата им се оформя около 150-160 евро на кв.м, а на гаражите по 100 евро на квадрат. По същото време в Хиподрума са изповядвани сделки на цени от близо 1000 евро на кв.м., показва статистиката за средни цени на продажбите в сайт за недвижими имоти. Братът на Славчев е дал доста повече – 97 946 лв. за ателие от 80 кв.м. или 620 евро на кв.м. Биволъ не разполага с нотариалния акт на този етап и не може да се види кой каква идеална част от терасата е купил, но така или иначе тя се ползва от целокупното семейство на Антон Славчев и декларираните 38 000 лв. не съответстват на стойността на имота. Милиони от обществени поръчки в семейството Дамата до Антон Славчев – Зорница Тодорова, е била за няколко месеца през 2011 г. собственик на фирмата “ЮНИВЪРСЪЛ КОНСУЛТИНГ И КО ЕООД”. Както съобщи телевизия Евроком, през годините тази фирма е участвала в обществени поръчки за над 23 млн. лв. Фирмата “Юни Проджект” ЕООД на нейния брат Христо Тодоров също печели доста обществените поръчки.Зетят на заместник-главния борец с корупцията е успял да се включи в проект с държавно финансиране за над 5 милиона, като най-големите му клиенти са Община Враца и Община Радомир и община Несебър за проектиране на водни цикли.

Тези искат оставката на Главния прокурор,но не за да се промени нещо,не за да се промени Съдебната система,а за да си сложат техен човек! Просто искат да си остане статуквото!

Аз очаквам, да можеш да бягаш. Готви се за спринта, че щъркелите си идват другия месец. Я за Дубай, я за Канада иначе камъните падат, ще слушаш на чист български.

Много скоро, ще ви изритаме.

Чегъртаме…. Чегъртаме се казва.

оправете ги бе констататорджия тъп !

Не господине. Високите цени са предизвикателство за народа, а не за вас.

месец се занимават със ваксинация, зелен сертификат и празни приказки и някакви ментално заблудени хора им ръкопляскат

Народа очаква с нетърпение Оставката на Гешев . Трябва Престъпниците да лежат в Затвора , а не да ни Ограбват .

Още един тотално изкукуригал метежник.

Каква дълбочина на мисълта, браво. Няма време.

Всичките променливи ли са такива недоразумения ?

Има и един процент хора - независимо дали е 2 или 4%, които ще осъзнаят много късно, че участието на този митинг е било най-лошата идея в живота им (от гледна точка на здравето им). Надявам се, че при заразяване смелите граждани няма да търсят медицинска помощ и ще я оставят за страхливите. В случай на нужда д-р Мангъров ще ги лекува срещу патриотичната сума от 200 лв на сеанс". Това написа в две отделни публикации във Фейсбук д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория по въпросите на мозъчните инфекции към Университета в Берн. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/healthy/lekari-zaradi-vyzrajdane-pri-zarazjavane-protestirashtite-da-tyrsjat-mangyrov-dali-nie-sega-da-ne-protestirame-news_1695584.html © Actualno.com

Тази политическа пародия, ако вършеше работа си така добре, както разтягат локуми, щяхме да сме малката Швейцария на Балканите! Да, ама Не!!! Както обичаше да казва Петко Бочаров. Лека му пръст на завалията.

"Имаме самочувствието, че управляваме..... " Да ви имам самочувствието ! ! ! !

Капитан на кораб който потъва, се обръща към моряците си: "Спокойно моряци, корабът потъва НОРМАЛНО ... , вода ще има за всички." Кирил Петков Петков: "Спокойно българи, безплатни дози ваксини по три броя съм поръчал за 75% за вас, а на пенсионерите по 75 лева на първа дата от месеца следващ пълното ваксиниране."