Искат да забранят електрическите тротинетки в пешеходните зони на Бургас

Общинските служители да глобяват с 50 лева хората, които ги карат по централните пешеходни улици заради зачестилите инциденти в града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната глупост на общинарите! Когато правите такива предложения помислете за разширяване на велоалеите и не само като отнемате част от тротоарите. Какво напоследък виждаме от вас - усвояване на едни пари и нищо друго. Малко зелена боя и хоп зелена зона малко синя боя и на ти нова СИНЯ зона. И това всичко не защото ви искате да печелите а заради гражданите искали! Направете целият град в синя зелена и каквато искате друга измислена зона да събирате пари! Забранете тротинетки велосипеди и всичко що се движи. Министри, общинари от развитата част но ЕС, хора от които се вземали пари за изграждане, апропо за очертаване с боя на Вело пътеки ходят на работа с колела! Само вие се чудите какво да забраните и как да си разширите зоните!

Предлагам въвеждането на нова СИНЯ И ЗЕЛЕНА ПЕШЕХОДНА зона. Който поиска да се разхожда по центъра на Бургас пука СМС синя зона, който иска да отиде на плаж през лятото заплаща с двоен СМС за пешеходна разходка и плажуване съответно СИНЯ и ЗЕЛЕНА зона, ПРОМОЦИЯ през зимата само синя пешеходна зона! За КОЛЕЛА И ТРОТЕНЕТКИ да се таксуват като автомобили.

И трябва ! И не само в Бургас !

Тъй ли? Би ли ми обяснил чии ще го търси МПС в пешеходна зона?

ВРЕМЕ БЕШЕ!

Мда. Ще им дойде акъла . Наглите тротинетки, колоездачи и пешеходци , пресичащи къде ли не и както им падне, трябва да имат респект към конските сили. Щото срещу 136 коня например не можеш да скачаш като смок на мокър песък.

много добро предложение - все пак пешеходна зона е

и как тогава да го правиме зеления преход ?

Качваш се на автобуса. Тротинетката ти се зарежда с ток и не е "зелена'

Ако убият някое дете или пенсионер веднсгс ще кажат че са малолетни и че демокрациятаа е потъпкана от мутрите на ГЕРБ..

им направят 5 писти: една в средата и 4 в краищата на държавата и да ходят там да си трошат главите!

Да ги забранят изцяло в цялата страна . Опасни са за пешеходци и за шофьори