Иранските власти отказват да предадат телата на протестиращи на семействата им

Правозащитници твърдят, че най-малко 250 демонстранти са били убити, а хиляди - арестувани

Обратно в новината

Коментари - Иранските власти отказват да предадат телата на протестиращи на семействата им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ислямският режим в Иран е наложен с активното съдействие на запада и най-вече на франция, в Париж се организират митинги на черните забрадки с обвинения към иранския президент, че не им позволява "свободно" да изповядват религията си, Иран тогава била цивилизована страна в която 60% от лекарите и учителите били жени, жените учели в университети, а ислямските фереджета забранени. Ето го резултатът - в Иран навлизат арабски свещеници и налагат ислямски ограничения, това са се опитали да направят и в Чечения, точно тогава Кадиров от сепаратист се превръща в борец против уахабитите и в Чечения вече няма войни, а чеченците помагат на Русия, защото без нея ги очаква тероризъм и войни безкрай

Що трябва да ги предават. Направо в екарисажа

Е това е насилие над протестиращи, записва те ли си ? Тия дето осраха Орлов мост и опикаха де що имаше къшпи по София. тия реваха, че били насилвани ... Ех да бяхте насилени като в Иран, колко милиарди и инфлация щяхме да си спестим.

Същото се случи в КАНАДА ! Хиляди шофьори са в затвора с присъди за 5-8 години. Семействата им са преследвани, уволнявани и т.н. Камионите са конфискувани ! Защо критикуваме избирателно ???

Щом няма какво да кажеш по темата, недей пиши за съвсем различно нещо! Сравнявате ябълки с круши.