Трусът в Иран и Ирак е най-смъртоносният за 2017 година

Земетресението на границата между Ирак и Иран е най-смъртоносното за 2017 година, предаде Си Ен ЕН, цитирана от Агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Трусът в Иран и Ирак е най-смъртоносният за 2017 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смучиш петролец после земята играе гюбек....

Когато беше голямото земетресение в Турция България изпрати спасители. А сега никаква активност от страна на държавата ни. Поне да предложим а те може да откажат. Жеста е важен.

казаха че е най-смъртоносният за последните3 30 години!

Вече и трусовете "не са това,което са". П.с. Жалко за невинните... :(

Да се очаква нещо много по-лошо, като например събуждането на разлома на дъното на Мраморно море на юг от Стамбул. Тогава нещата ще бъдат от Провидението и Божието наказание.

Много черна карма има натрупана в този район.

Ще се възроди от пепелта!

на "статията" става "ясно" за кое земетресение "пишете"...

... да не дава господ...

имат принос за активизирането на този разлом напр с постоянни дренажи за газ и петрол,въпреки,че трябва да знаят вече ,че е наложително преминаването КЪМ СЛЕДПЕТРОЛНА ИКОНОМИКА, И ПРЕВЕНЦИЯ НА ТЕЖКИТЕ КАТАСТРОФАЛНИ КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ,както и разработването на ядрени оръжия и бомби ,както и изсичането на дървета и горите трябва да е контролирано и съпътствувано от залесяване,което струва милиони ,но те само знаят да извличат милиони от незаконна сеч за отопление и мебели,да обезлесяват и правят пустош,суша,наводнения,свлачища ,земетресения .....ПОВЕЧЕ ДА УЧАТ И ЗНАЯТ ,И ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА В ЖИВОТА С ОГЛЕД ОПАЗВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ ЖИВОТА. ДА СПАЗВАТ УНИВЕРСАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА -ВСЕКИ ИНДИВИД/ЧОВЕК има ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА -задължително образование до пълнолетие,труд и принос от данъци за общите разходи на държавата,където живее и работи,осигуровки за майчинство,пенсия,здраве,болест,злополука,инвалидност...,а правото на дете и семейство е след пълнолетие /18г възраст/,и ООН многократно призовава да спрат детските бракове тези и други региони където имат висока честота на раждания на малолетни и непълнолетни,които не са били част от работната сила преди да започнат да се размножават,и не стават част от квалифицираната работна сила и след ражданията, а консумират чужди ресурси т.е нео-експлоатират работещите данъкоплатци за нуждите си,и причиняват огромни щети на държавите и не себе си /остават невежи,агресивни,арогантни ,и многото им деца също не се интегрират с равни задължения за равни права т.е. липсва демокрация и справедливост залади такива експлозивно размножаващи се и вечно безработни ,с безклайни искания за помощи ,и източник на тероризъм ,екстремизъм, рекет,престъпност ,измами ....войни заради агресията при миграцията им да присвояват чужди ресурси,социални катастрофи с конфликти и епидемии,които отнемат много живот,и природни бедствия.....

заглавието е отрязано при отпечатването и трябва да е : "но всички от населението там дали имат принос за активизирането на земетръсния разлом ....?" Знаете как в християнската религия има позитивни/заповеди/ и негативни/забрани/ принципи на поведение на всеки човек в живота - РАБОТИ,но и ПОЧИВАЙ,и УЧИ,НАУЧИ И ДРУГИЯ ....Е ПОЗИТИВНА БОЖИЯ ЗАПОВЕД , както и ...УВАЖАВАЙ, И ЗАБРАНИТЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - НЕ КРАДИ,НЕ ЛЪЖИ,НЕ УБИВАЙ НЕЗАКОННО /НЕВИННИ/, НЕ ПРОСТИТУИРАЙ...

Е точно сега е момента да ги бомбят и "демократизират"....