ГЩ на Русия и Иран искат да продължат битката в Сирия

Началниците на генералните щабове на руската и иранската армия искат да продължат битката в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - ГЩ на Русия и Иран искат да продължат битката в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТРЪМП СЕ ОКАЗА КУКЛА НА КОНЦИ, ЧОВЕК БЕЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ КОЙТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОДВЕДЕ, ЧОВЕК КОЙТО СЕ ВОДИ ОТ ЕМОЦИИ НЕ ОТ РАЗУМА, ЖАЛКО

На конци, които дърпа Путин, ама с ТОМАХАВКИ, които не слушат Путин!

Ми нали Путин го назначи? Нали затова в Кремъл текаха реки от шампанско? Явно Путин е много тъп и не знае кои конци да дърпа! То затова се иска майсторлък, хак му е за това!

ГЩ - абревиатура на Гащници!

вождовете на племената на мужиците и хиранските цигани не са сагласни някои да им пречи да тровят които си искат с отровни газове и сега мрънкат.

Америка ги чакат тежки времена, оттърваха се от втората световна война, защото бойните действия бяха извън нейната територия, но в 21 век ще са точно в центъра на ядрените военни действия!

Колкото по бързо ги раздрусат, толкова по добре за света!

Ей, вие това Бойни Отровни Вещества "ги подмятате насам-натам" като .лека дрога., бе?

Оста на злото се очертава от само себе си. Ето ги кои подкрепят избиването на собственият си народ с забранени оръжие, кои са срещу свободата демокрацията и евроатлантическите ценности. Срещу себе си обаче ще срещнат решителният отпор на световната опора на демокрацията в съюз със местни влиятелни демократични страни.

А, бе пич! Ти знаеш ли какво е БОВ и как се използва? Освен това да знаеш, че ако нещо стане - ще ти съдерат задника!!? Би ли опитал да го използваш и то при условие, ЧЕ го нямаш??!

Най ме накефи постът със съюзът с "местни влиятелни демократични страни". Ако можеш да напишеш поне една черпенето е от мен

Демократе, да ти сера в устичка...да ти е сладко!

Този ми напомня как звучеше Плевню ! Боже, пази България !

В последните години ония доброжелатели отвъд океана ни пожелават Честит Великден със "" Световни фойерверки""!?

..А нам все равно!..

Ако Християнството беше нещо..!? То в Покрайната циганята и ръшите нямаше да се колят като ...ПРАСЕТА!!!

СИЛНА ПРИКАЗКА!!!

Кой пък ти каза , че Християнството е ..ОБЕДИНЯВАЩО??! Най-кървавите войни са водили християните и ..то в името на Господа!?

Краварите "ще ядят грезделя", май?

И нека да я продължат!!! Колко кравари могат да пратят в ..Сирия!?? Сирийците и иранците са си у ..у дома си!!!

Корабите от които бяха пуснати крилатите ракети са тръгнали от бреговете на Португалия ЕДИН ДЕН ПРЕДИ "химическата атака на Асад" . Има ли какво повече да се добави. Явно в този дебилизиран свят всичко може да се каже, като на бялото че е черно например.

Aбе както във Виетнам, така и в Сирия американците ги чака голям к.р.

Ама сега ..КУРът е ...хибриден!?.........

Само малоумни европедали или луди говеда могат да вярват, че Башар Асад е използвал химически оръжия! И то когато сирийската арабска армия напредва на всички фронтове, и мачка краварските Джихади Джотата от ИДИЛ!!! Това е кто краварските гъзови пръдни, които оня олигофрен Буш Младши използва, за да почмне война В Ирак !! Гъзови пръдни излизащи от устите на европедали и говеда може да има в Сирия, но не и истински БОВ!

А Путя-не?!Също,като-чиновникът сбъркал,а Клепоухчо-не!

И руснаците и иранците не стават,нямат икономика,нямат технологии-полугладните им народи се крепят на суровините

Зер ние сме цъфнали и вързали, особено откакто сме в нато и ес...

Мързеливите и некадърните може и да са закъсали. Останалите вървят напред.

Тоо, за таа работа ,баба , требе голем уй!!!... и яки топки....

Крайно време е ФАЩ и Россия да си премерят пишките в директен сблъсък. Тогава ще видим кой кой е. Само без ядрените оръжия, надявам се.

в нашите задници

Все пак иранците са мюсюлмани. Ние християните знаем,че няма добри мюсюлмани, а само живи. Няма българин който да застане на страната на иранското мюсли!

Християните не мислят така. Няма го във вярата ни. На друг бог служиш, по-точно дявол.

В сирийската войска много сирийски християни се бият заедно с мюсулманите срещу ИД.

Все пак Персия е хилядолетна империя, докато конярите са от около 200 години. Мъдростта срещу нетърпеливостта.

НАЛИ РОДА ТИ Е БИЛ ЦЕЛИ 500 ГОДИНИ РОБ НА ТУРЦИТЕ?!

Има изображение на Бана Алабед в прегръдките на Ердоган.Явно кой и диктува.Ердоган е срещу Асад и сирийските кюрди.Ердоган си прави по тоя начин пиари.Турция си играе своите игри.

Колкото повече русия-толкова по-малко България

Колкото повече сащ - толкова повече България.

ГЩ-то на руснаците много бързо забравиха Афганистан!

сащ много бързо забравиха Виетнам.

Ама не се разпаднаха като СССР! Значи не са забравили, за разлика от "братушките" ни от Азия!

да очертаем линията на войната: от една страна сме работещите, честно плащащи данъците си и гласуващи за зелени педофили, а от другата страна са юдеите - продаващи ни за 30 сребърника.... но вече и за по-малко със законите на фашистката меркел и фашиста юнкер.

Троле,нито си умен,нито си оргинален!Спри се!Всички знаем,че троловете са простовати хора,които пишат глупости за жълти стотинки,но ти надмина всички!

07 АПРИЛ 1917 - САЩ ВЛИЗАТ ВЪВ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА 07 АПРИЛ 2017 - САЩ ПОДПАЛИХА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... -7 НОЕМВРИ 2017 ГОДИНА ЗАПОЧВА ВТОРАТА АМЕРИКАНСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА :))

За СЪЖАЛЕНИЕ , ВОЙНАТА Е НЕИЗБЕЖНА! Но поне, НЯМА да умрем СКУКА!

До пълното унищожение на сирия.

След падането на Сирия следва, краят на НАШИЯТ СВЯТ!

Семилетняя сирийская девочка Бана Алабед, прославившаяся описанием событий в САР в Twitter, призвала наказать президентов Сирии и России Башара Асада и Владимира Путина. В своем микроблоге она написала, что Асад и Путин разбомбили ее школу, убили ее друзей и украли у нее детство. Я приветствую действия Дональда Трампа против убийц моего народа, - отметила Алабед.

и по каква точно причина трябва да вярваме на "бана от Алепо", всъщност пишеща от лондон, а?

Защо трябва да вярваме и на дневника на Ани Франк ?

когато в пропагандната машина вкарват дечица, това е подлост, отврат, гнъсссс; по-примитивните мозъци се хващат или търсят убежище в емоциите

момиченце, което беше "изнасилено" в Кьолн ?

Като обикновен гражданин/в смисъл не политолог/ ми се струва,че се очертава нов Виетнам.А у нашите "управленци" цари абсолютно безхаберие.Такава вълна от бежанци може да ни залее,че да се изгубим изобщо като народ.Вижте какво прави Орбан-втора ограда,а нашата първа не е довършена,а и както се говори,цялата е на дупки.Сега задачата е главните сили и средства да се насочат към създаване на непреодолима за нелегални бежанци ограда!Ако прогнозата ми не се сбъдне,тази ограда няма да е излишна, а ще ни пази и в бъдещи нашествия,които никак не са изключени и във връзка със глоболното затопляне.

Не е ли по-разумно да помагаме на тези, които се борят с причината за проблема?

И как ще се бориш срещу САЩ?

Пред американския държавен тероризъм повече НЕ ТРЯБВА да се отстъпва, независимо коя точно кукла на конци е влязла да живее в "белият им дом" за следващите 4 години, тези престъпници трябва да бъдат спрени веднъж завинаги!

Член на американския сенат-Блек,заявява САЩ обвиняват Сирия основавайки се на данни на терористите.Перспективата на САЩ ще се подобри ,когато си признаят,че дезинформацията често се явява тайна игра за да се развържат военни действия против другите страни.

Действията на бай Тръмп в момента са все едно да дадеш граната на маймуна но бързо да се отдалечиш.Тя мамуната така или иначе от любопитсво ще успее да издърпа шплента...

Само дето от гранатата на Тръмп няма накъде "да се отдалечиш" ;)

Я а ти има ли накъде да се отдалечиш но от другите гранати а бай Дончо има ли ? И в бункери да се крия тя и там ще влезе пък теб не те мисля !!!!!

И двамата нещастници първо трябва да се запитат-кой ще плаща.Рублата стана 3 стотинки,а и Иран не е цъфнал

путкин и хасан се насрха в гащите ....бай Тръмп им показа кой е новият шеф като милостиво им даде един час да се изнесат и след това ги замлати с томахавките

Сирийските ВВС възобновили полетите от аеродрум Шайрат само денонощие след американския ракетен удар, предаде телевизия Ал Джазира с позоваване на свой кореспондент. Бойният самолет Су-22 излетя от летище Шайрат в предградията на Хомс съобщи телевизията чрез Twitter. И това след 58 ,,точни удара'' с крилати ракети според смешника Тръмп.

Не забравяй че руските самолети бяха съзнателно пощадени.

Който и да сложат в бялата кочина си веднага става терорист.Явно кукловодите на американските овце са терористите в света.

Добри новини. Пред американските терористи НЕ ТРЯБВА да се отстъпва!

Е, ако караш лек автомобил, трябва. Напиши в ютуб us soldier drive in iraq, интересни клипчета излизат.

а ве ко стана в Мосул май американчетата сбъркаха посоката на удара?

Рушняците изтрепаха 20 милиона свой хора, та ще се спрат да не изтрепат няколко стотин сирииски жени, деца и бебета. Те не защитават сирийския народ и марионетката си Асад, а лично своите интереси, да имат военни бази в Сирия и да не позволяват преминаването на алтернативни петроло и газопроводи през нейна територия, за да останат монополисти в Европа.

Кво стана, бе? Преди 2 месеца дърдорехте едни неща...Тръмп щял да оттегли САЩ от световната сцена, ГЕРБ заминавали в историята, БСП идвали на власт...и куп подобни "прогнози".... Как пък една не се сбъдна, бе?:))) Да кажете на "анализаторите" ви, че са гола вода:)

Така става - оттегля се. Когато умира змията най-люто хапе.

напърво място идват убитите деца по варварски начин с газ. Какво започват да критикуват американците? Ако ония не бяха употребили ГАЗ, нямаше да ги атакуват! Така е то!

А не мислиш ли, че първо трябва да бъде доказано, че Асад е виновен за случилото се в Идлиб? А 4-те убити при американската атака деца или тях кучета ги яли...или те са правилно убити, а онези в Идлиб са неправилно убити????

Кой казва, че има убити деца при удара? Руски "източници"... А колкото до доказването...отдавна е доказано, че Асад използва химическо оръжие.

Не е въпросът в това искат или не, длъжни са да продължат борбата за доброто на целия свят!

Иран? За доброто на целия свят?:))) И Русия? Черен хумор:)

Живата реалност!

Америка се изложи пред очите на цял свят.

Трябва да се изпратят няколко ядра към Русия, и мужиците веднага ще подвият опашка.

Господ българина точно такава развръзка Чака, за да Удари с Мечът Ескалибур по змийското кълбо - "ГОРДИЕВИЯТ ВЪЗЕЛ".

Светът е поляризиран и ООН трябва да влезе в правомощията си! Не знам каква ще е позицията на Китай, вероятно неутрална. Ако наистина Асад е ползвал оръжие за масово унищожение срещу собствения си народ и това се докаже пред ООН, то ООН трябва да излезе с резолюция за отстраняването му, включително и с военни средства и тази резолюция да се изпълни от международна коалиция с максимално широко участие на страни от цял свят, от всички континенти.

Кой ще руча жабетата заради тези 58 ракети и 0целеното село? ИзСРАЕЛ не могат да го барат, защото сичката Юдаизъм, ционизъм, всемирната еврейска нация и Международното правителство е зад него, а и той е във война със Сирия от ... 1948-ма година.

Абе шибаняци соросоидни, американците малко ли мирни граждани избиха по света, ами в Ирак, какво направиха, избиваха всичко живо което мърда ! Оттук насетне ще е газ до дупка за Америка и нейните слуги от Европа!

Избиват лайнари като теб и приятелчетата ти:) Правят услуга на целия свят. И ще продължат да го правят:)

Спокойно, Доналд Тръмп не е мекушавия Обама! Много анализатори са на мнение, че Обама на местото на Тръмп като президент на САЩ вероятно не би ударил сирийското военно летище. Истината е, че Тръмп е по-решителен от Обама!

да, решителен е. но според мен няма визия/далновидност/ за нещата които решава.

Колкото по-зле, толкова по-добре! Примката на рестрикциите се стяга около "врата" на Новия световен ред - NWO. Натягането на примката води до "ритане", поради попадането на света в ЗАДЪНЕНА УЛИЦА. Напрежението вече с месеци ще се удвоява, докато настъпи колапс, НЕОЧАКВАНИ и НЕМИНУЕМО, съвсем в близко бъдеще от месеци седмици. /цяла година, вече е твърде много време/

Хора, пред война сме! Добре че си избрахме генерал за президент, той ще е главнокомандващ! Правителството също е назначено от него и сега му се случи да решава по-важни задачи от изборите!

Изборите са решени. Дано Бънди не прави големи издънки. Не мисли за другото. Това не са нашите страхове.

Тоа па, ква война бе цървул? Вземай мешката и заминавай.

Такава война бе цървул. В която ще погинеш с всичките си малоумни роднини.

АХ, КОЛКО СА УДОБНИ ЗА ПУТИН , АМЕРИКА ДА ГИ ПОТОПИ МЕЖДУ ОКЕАНИТЕ

Оружието на алкохолиците е да драйфат и да си правят топли клизми, булавите, щиповниците, тополите, армата са неутрализирани от бояришника.

Мноого душевно болни в тея НПО централи. Очевидно извън монитора сте на нивото на осакатени амеби.

Оружието на алкохолиците е да драйфат, булавите, щиповниците, тополите, армата са неутрализирани от бояришника.

"твърденията на западните страни" не говорят за факти, а за твърдения

То щом американски граждани протестират няма какво да говорим